Medvedev, devlet başkanlığı için Putin'i önerdi

Medvedev, devlet başkanlığı için Putin'i önerdi
Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev, Mart 2012'de yapılacak devlet başkanlığı seçimlerinde Rusya Başbakanı Vladimir Putin'in devlet başkanı olmasını önerdi.

Rusya Başbakanı Putin de, Medvedev'in 4 Aralık'ta yapılacak parlamento seçimlerinde Birleşik Rusya listesinden birinci sırada aday olmasını istedi. Medvedev de seçimlere girmeyi kabul etti. İktidar partisi Birleşik Rusya'nın kongresine birlikte katılan Medvedev ve Putin, birer konuşma yaptı. Medvedev, hükümetin aktif çalışmaları içinde yer almaya hazır olduğunu kaydetti. Kongrede yaptığı konuşmasında, "Eğer kongre Vladimir Putin'in Rusya devlet başkanlığına adaylığını kabul ederse, bunun adil olacağını düşünüyorum." dedi. Putin de yaptığı değerlendirmede teklifi kabul ettiğini, bunun kendisi için bir onur olduğunu söyledi. Birleşik Rusya Duma seçimleri aday listesinde birinci sırada kimin yer alacağı sorusunun cevaplandırılmasının önemli olduğuna değinen Putin, "Dostlarım, Birleşik Rusya üyeleri benim bu pozisyonda olmamı istiyor. Bundan çok memnunum. Son yıllarda ortaya çıkan geleneğe göre ülke devlet başkanının birinci sırada aday olması gerekiyor. Bu geleneğin devam ettirilmesinden yanayım. 4 Aralık'ta yapılacak Duma seçimlerinde Devlet Başkanı Dmitri Medvedev'in birinci sırada yer almasını teklif ediyorum. Bu, partiye daha güçlü, başarılı, saygın bir pozisyon kazandıracak ve zafere götürecek." şeklinde konuştu.

Böylece 2000-2008 yıllarında iki dönemde Rusya Devlet Başkanlığı görevini sürdüren Putin'in Kremlin'e dönüşünün önü açıldı. Putin, anayasanın "2 dönemden fazla başkanlık yapılamaz" maddesi gereği başkanlığı bırakmış yerine başbakan Medvedev geçmişti. Şimdi Putin'in yeniden başkanlık için aday olması, Medvedev'in "emaneti Putin'e devrettiği" yorumlarına neden oldu.

Birleşik Rusya listesinden Duma seçimlerine girmeyi kabul eden Medvedev, Putin'den başbakanlık görevini devralabilir. 2012'de devlet başkanlığına gelecek Putin, yapılan anayasal değişikle altı yıla çıkarılan başkanlık dönemini 2018'e kadar devam ettirecek. İki dönem başkan olma hakkı olan Putin'in 2024'e kadar iktidarda kalmasının önünde bir engel bulunmuyor. Boris Yeltsin'in seçimiyle 2000'in ilk aylarında ilk kez başbakan olan eski istihbarat örgütü KGB'nin şefi Putin, 2000-2008'de iki dönem devlet başkanlığı yapmıştı. Anayasa elvermediği için üst üste üç dönem devlet başkanı olamadı; Medvedev'i devlet başkanlığına getirdi.


Kampanya başlattı imzayı unuttu

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “İsrail Kalkanı’na Hayır” kampanyasına ilk imzayı atmak için dün Ankara’dan İstanbul’a geldi.
Genel Başkan, Hükümet Konağı Meydanı’nda yaptığı konuşmanın ardından masada duran kâğıda imza atmadan alandan ayrıldı.


ZEYTİNBURNU İlçe Başkan-lığı’nın düzenlediği “İsrail Kalkanı’na Hayır” imza kampanyasını ilk imzayı atarak başlatacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hükümet Konağı Meydanı’ndaki konuşmasının ardından masada bekleyen kâğıda imzayı atmayı unutarak alandan ayrıldı. Zeytinburnu Meydanı’nda düzenlenen kampanyaya destek vermek için alana gelen Kılıçdaroğlu, “Halkçı Kemal”, “Ne ABD ne AB tam bağımsız Türkiye” sloganları ile karşılandı. Meydanda kampanyaya destek veren partililere seslenen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:



Biz barış istiyoruz

Biz kendi ülkemizi seviyoruz. Ülkemizin çıkarlarını her şeyin üzerinde tutuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti yurttaşları olarak bütün komşularımızla yine dost yine kardeş ülke olarak birlikte yaşamak istiyoruz. Birilerine düşman, birilerine dost olmak istemiyoruz. Yurtta da barış dünyada da barış istiyoruz. İstediğimiz şu: Bu ülkede, bu bölgede, bu coğrafyada barış içinde yaşamak. Ne birileri için kalkan ne de birileri için silah bulundurmak istiyoruz. Hiçbir zaman egemen güçlerin taşeronu olmak istemiyoruz. Egemen güçlerin sopası olmak istemiyoruz. Egemen güçlerin ağzı, dili, kulağı olmak istemiyoruz. Kendi coğrafyamızda Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının gözü kulağı ve dili olmak istiyoruz.

Yalan söylüyorlar

Halka yalan söyleyen bir siyasal iktidarı istemiyoruz. Halka yalan söylüyorlar, halkı kandırıyorlar. Bizi İsrail’in avukatı olmakla suçladılar. Şimdi onlara soruyorum. Mayınlı arazileri 44 yıllığına üstelik ihalesiz kime vermek istediniz? O çıkarların 44 yıllığına birilerine verilmesine kim karşı çıktı? CHP. Kim için karşı çıktı? Halk için. Kim Anayasa Mahkemesi’ne götürdü? CHP. Kimin için götürdü? Türkiye Cumhuriyeti halkı için.

Başkanın sözü imza

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen “İsrail Kalkanı’na Hayır” konulu imza kampanyasına partililer ve vatandaşlar destek verdi. İmza kampanyasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile CHP İstanbul Milletvekilleri Aydın Ayaydın ve Süleyman Çelebi de katıldı. Süleyman Çelebi, Kemal Kılıçdaroğlu’nun imza atmadan meydandan ayrılması üzerine, “Genel Başkanımızın buraya gelmesi ve söylemleri zaten imzasıdır. İlle de kâğıda imza atması şart değil” dedi


Yemin yoksa azil süreci başlar

Yemin yoksa azil süreci başlar
Yemin yoksa azil süreci başlar
Yemin etmeyen BDP’li vekillere seslenen Bakan Hayati Yazıcı, “Ya görevini yapar yemin edersin, ya istifa ile çekilirsin, ya da azil süreci başlar” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 12 Haziran seçimlerinden bu yana yemin etmeyen Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) vekillerine seslendi. Yazıcı, “Ya vekâlet görevini yaparsın ama istemiyorsan vekâletten istifa eder çekilirsin.Ya da hukukun gereği işler azil süreci başlar”” dedi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Yazıcı, BDP’lilere yemin etmeleri konusunda avukat-vekil örneğini verdi. Yazıcı, “Kendinize yetki veren insanların yetki verdiği müddetçe siyasi anlamda görev yapılacak yer Meclis’tir. Meclis’e gitmiyorum demek, ben görev yapmıyorum demektir. Böyle bir kanaate erişmiş olan insanlar vekillikten azlederler. Avukat vekillik işinde olduğu gibi” dedi. “Vekilliklerin düşürülmesi söz konusu olur mu?” sorusuna Yazıcı, “İnşallah o noktaya gelmez” cevabını verdi. “İstifa mı etsinler?” sorusuna da Yazıcı, “TBMM 1 Ekim’de açılacak. Yemin etmelerini bekliyoruz. Yoksa yasalar ne diyorsa onun gereği yapılır. Her şey Meclis’te konuşulur. Vekil, milletin verdiği yetkiyle görev yapmalıdır. Meclis’e gitmemeleri demek, görevlerini yapmamaları demektir. Vekalet veren halktır. Milletvekilleri olarak ya vekaleti yerine getirirsin ya da istifa eder çekilirsin. Ya da hukukun gereği işler azil süreci başlar” dedi.

MECLİS’TE YEMİN HAZIRLIĞI

BDP’liler önce Gül’ü dinleyecek

BDP’liler yemin etme kararı alırsa 1 Ekim’de İstiklal Marşı’nın ardından Cumhurbaşkanı Gül’ün konuşmasını dinleyecekler. Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in anayasa konusundaki çağrısı üzerine BDP’lilerin 1 Ekim’de yemin etmeleri bekleniyor. BDP, kararını 27 Eylül’de Diyarbakır’da yapacağı toplantıda verecek. BDP Milletvekili Altan Tan, “Arkadaşların yüzde 80’i gitmekten yana” dedi.


Dum Maaro Dum filmini tek part full izle (film izle)

Dum Maaro Dum film izle
Dum Maaro Dum izle, Dum Maaro Dum Full izle, Dum Maaro Dum Online izle, Dum Maaro Dum filmini izle, Dum Maaro Dum Bedava sinema keyfini yaşa.


Le gamin au vélo – Bisikletli Çocuk filmini tek part full izle (film izle)

Le gamin au vélo – Bisikletli Çocuk film izle
Le gamin au vélo – Bisikletli Çocuk izle, Le gamin au vélo – Bisikletli Çocuk Full izle, Le gamin au vélo – Bisikletli Çocuk Online izle, Le gamin au vélo – Bisikletli Çocuk filmini izle, Le gamin au vélo – Bisikletli Çocuk Bedava sinema keyfini yaşa.


Metrodan Kaçış film izle (Metrodan Kaçış filmini tek part full izle)

Metrodan Kaçış film izle
Metrodan Kaçış izle, Metrodan Kaçış Full izle, Metrodan Kaçış Online izle, Metrodan Kaçış filmini izle, Metrodan Kaçış Bedava sinema keyfini yaşa.


Eyvah! Annem: Smother film izle (Eyvah! Annem: Smother filmini tek part full izle )

Eyvah! Annem: Smother film izle
Eyvah! Annem: Smother izle, Eyvah! Annem: Smother Full izle, Eyvah! Annem: Smother Online izle, Eyvah! Annem: Smother filmini izle, Eyvah! Annem: Smother Bedava sinema keyfini yaşa.


Apple, iPhone 5’i 4 Ekim’de tanıtıyor

All Things Digital’ın Apple’a yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, iPhone 5’in tanıtımı 4 Ekim’de CEO Tim Cook tarafından gerçekleştirilecek.

Apple’ın yeni CEO’su Tim Cook’un sahne alacağı tanıtımın tarihinin her an değişebileceği uyarısı da aynı haber içinde yer aldı. Tanıtımın ardından birkaç hafta sonra – France Telecom CEO’sunu hatırlarsak 15 Ekim’de- telefonlar piyasaya sürülecek.

Yeterli ürün stoku sağlanamadığı için iPhone 5’lerin piyasaya çıkış tarihinin ertelendiği söylentileri dolaşıyor. Geçtiğimiz yıl iPhone 4, Haziran ayında kullanıcılarla buluşmuştu.

Geçmişte Apple’ın önemli ürünlerini Steve Jobs tanıtırdı. Bu kez sahneye çıkacak Tim Cook’un üzerinde önemli derecede baskı olması bekleniyor. Yeni iPhone’un 8 megapiksel kamerası ve bir önceki modele göre daha geniş ekranlı olması bekleniyor.


Isparta MHP İl Başkanı Yalçın ile 23 belediye çalışanı gözaltına ...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, Isparta Belediyesinde görevli 23 kişi ile MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'ın gözaltına alındığını bildirdi.

Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Isparta Belediyesinde mali konularda usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla, belediyede görevli 23 kişi ile MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'ı gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki sorgularının halen sürdüğü öğrenildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal da, Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz ile Isparta'ya geldi. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Bal, ''Bugün Isparta Belediyesinde görevli 23 arkadaşımız ile Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımızın gözaltına alındığını öğrendik'' dedi.

2009 yılında yönetimi AK Parti'den devralan MHP'li yönetimin belediyenin duran faaliyetleri aktif hale getirdiğini anlatan Bal, şunları söyledi:

''Bu arada fitne, fesat ve MHP'ye muhalefet olan kişilerin şikayetlerine göre birtakım tahkikatlar açılmaya başlanmıştır. Ancak hukuka uygun bir şekilde prosedür işletilmiş, belediyenin mali işlerle ilgili denetim mekanizması çalışmış, belediye meclisi faaliyet raporunu kabul etmiş, ancak buna rağmen AKP ile ilişkili Belediye Meclis üyelerinin şikayetleri üzerine de İçişleri Bakanlığı birtakım tahkikatlar yapmış, bir bölümü için soruşturmaya izin vermemiş, soruşturmaya izin verdiği konularda ise Danıştay, İçişleri Bakanlığının izin işlemini iptal etmiş. Şimdi hal böyleyken MHP'yi ve onun seçilmiş yöneticilerini halk nezdinde itibarsız hale getirme operasyonu, AKP hükümeti tarafından pek çok yerde olduğu gibi Isparta'da da emniyet ve adli makamları fuzuli yere işgal etmektedir.''

Isparta'dan önce Adana, Kayseri, Antalya gibi illerde de benzer olayların yaşandığını ifade eden Bal, yaşananları ''hukuk devletine yakıştırmadığını'' dile getirdi.

Isparta'da 23 belediye çalışanının gözaltına alınmasıyla belediyenin hizmet etmesinin engellendiğini ileri süren Bal, Zabıta ve İmar haricindeki tüm birimlerin şube müdürlerinin gözaltında tutulduğunu bildirdi.

Adalete güvendiklerini belirten Bal, şöyle konuştu:

''Biz inanıyoruz ki, vicdan sahibi her kamu görevlisi kanuna, hakka, hukuka ve hakkaniyete uygun davranacaktır. Dolayısıyla güvenlik görevlisi olarak görev alan bu tahkikatı yürüten arkadaşlarımızın devletin memurlarına uygun davranıp, hakkı, hukuku gözeten bir şekilde işlem yapacaklarına inanıyorum. Diğer taraftan adli makamların da adaletin evrensel bir değer olduğu idraki içinde suçta ve cezada kanuniyet prensibi doğrultusunda doğru ve hakka uygun karar vereceğine inanıyoruz.''

-''AVUKATLAR BİLGİ ALAMIYOR''-

Bal, gazetecilerin gözaltına alınanların neyle suçlandıkları yönündeki sorusuna, ''Tahkikat gizli yürütüldüğü için avukatlar bir şey bilmiyor, netice de biz de bir şey bilmiyoruz'' diye yanıt verdi.

Avukatların tahkikat hakkında hiçbir bilgi alamadıklarını söyleyen Bal, hukuk devletinde gözaltına alınan kişiye ve avukatlarına hangi suçla suçlandığının söylenmesi gerektiğini bildirdi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın gözaltına alınması konusunda da Bal, belediye çalışanları ile il başkanının nasıl ilişkilendirildiği konusunda da bilgilerinin olmadığını açıkladı. İsa Yalçın'ın dürüst bir insan olduğunu belirten Bal, ''İsa Bey'in aklanmış bir şekilde tekrar il başkanlığına döneceğine ve Ispartalı hemşehrilerimizle hizmet edeceğine inanıyoruz'' dedi.

Bal, bir soru üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye doğrudan bilgi arz etmediğini, ancak kendisinin konuyu takip ettiğini dile getirdi.

MHP Elazığ Milletvekili Enver Erdem de, MHP'nin kendisinden ve bürokratlardan emin olduğunu kaydetti.


KCK soruşturması kapsamında gözaltına alınan BDP'li belediye başkanları tutuklandı

Şırnak' ta, PKK'nın şehir yapılanması olduğu iddia edilen KCK' ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında Şırnak Belediye Başkanı Ramazan Uysal, İdil Belediye Başkanı Resul Sadak, Silopi Belediye Başkanı EminToğurlu ve Silopi BDP İlçe Başkanı Bahattin Alkış gözaltına alınmıştı

Şırnak'ta KCK soruşturmasında gözaltına alınarak savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Şırnak Belediye Başkanı Ramazan Uysal, Silopi Belediye Başkanı Emin Toğurlu, İdil Belediye Başkanı Resul Sadak, Silopi BDP İlçe Başkanı Bahattin Alkış, tutuklandı.


Sony'nin 'tablet'i ekimde satışta

Sony'nin 'tablet'i ekimde satışta
Sony'nin, donanım, içerik ve ağ servislerini birleştirerek tasarladığı android destekli Sony Tablet S modeli, 1 Ekim'den itibaren Türkiye'de bin 200 TL başlangıç fiyatıyla satılmaya başlayacak.

Sony Eurasia Genel Müdürü Mohsen Noohi, küresel PC pazarının bu yıl yaklaşık yüzde 7 oranında büyümesini beklediklerini, Notebook PC'ler açısından gelişmiş ülkelerde daralma görülse de, gelişmekte olan ülkelerde güçlü artışlarla büyümenin yüzde 10 düzeylerinde olacağını dile getirdi. Noohi, tablet bilgisayarı pazara rakiplerinden sonra sunmalarını ise "En iyi olmak daha önemli." şeklinde değerlendirdi.


Facebook'ta yeni özellik: Zaman Tüneli


Facebook'ta yeni özellik: Zaman Tüneli
Sosyal paylaşım sitesi Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, sitenin yeni özelliğini tanıttı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, sitenin genel merkezinin bulunduğu San Francisco'da düzenlenen geleneksel f8 geliştirici konferansında konuşan Zuckerberg, profil sayfasına eklenecek ''Zaman Tüneli'' sayfası ile 800 milyonu aşkın kullanıcının kendilerini çok daha farklı ve kapsamlı şekilde ifade edebilecekleri bir platform sunulacağını söyledi.


Yapılan düzenlemeyle ''Zaman Tüneli'' sayfası, profil sayfasının yerini alacak. Kullanıcılar, yaşamlarıyla ilgili tüm hikayeleri ve paylaşımları geriye doğru kronolojik sıra içinde paylaşabilecekler. Kullanıcıların yaşamlarında önem verdikleri her şeyi, tek sayfada bir araya getirebilmeleri kolaylaşacak.

Zuckerberg, ''Zaman Tüneli''nin, Facebook'un gelişimindeki en önemli adımlardan birini teşkil ettiğini belirterek, ''Kullanıcıların, kendilerini ve yaşam hikayelerini diledikleri içerikte ve kapsamda, tek bir sayfada derlemelerini ve paylaşabilmelerini sağlayacak 'Zaman Tüneli'nde, uygulamalardan gelen bilgiler de istenirse otomatik olarak yer alacak. Örneğin Facebook üzerinden müzik dinleyen bir kullanıcının dinlediği müziklerin bilgileri, eğer isterse doğrudan 'Zaman Tüneli'ne eklenecek. Böylece her kullanıcının yaşam hikayesini yansıtan 'Zaman Tüneli' içinde, paylaşımların yanı sıra geçmişte dinlediği müzikler, izlediği videolar, ziyaret ettiği yerler gibi tüm etkinlikleri yer alabilecek'' ifadelerini kullandı.

Yeni uygulamada sayfanın tasarımının üst bölümünde kullanıcılar, kapak fotoğrafı kullanabilecek. Kullanıcılar, diledikleri görsele yer vererek bir albüm kapağı gibi kendi zaman tünellerinin kapağını oluşturabilecek, ayrıca kapak fotoğrafının sağ tarafındaki hızlı erişim zaman cetveli sayesinde de zaman tünellerinin dilenen anına hızlıca erişebilecek.

Kullanıcılar, ''Zaman Tüneli'' sayfalarındaki içerikleri kullanıcı günlükleri üzerinden kolay bir şekilde yönetebilecekler. Yapılan yenilikler birkaç hafta içinde tüm kullanıcılar için aktif hale gelecek.


iPhone 5 ne zaman satışa sunulacak?

iPhone 5 ne zaman satışa sunulacak?
Apple, efsane telefonu iPhone 5’in resmi lansman tarihini halen açıklamazken, ABD eski başkan yardımcısı ve şu anki Apple Yönetim Kurulu Üyesi Al Gore, yeni iPhone’un ekimde piyasada olacağına inandığını ağzından kaçırdı.

Johannesburg’ta düzenlenen Discovery Invest Leadership Summit’te konuşan Gore, Stuff Magazine’in editörü Toby Shapshak’ın sorusu üzerine iPhone 5’in lansman tarihini açıkladı. Al Gore, “Yeni iPhone’ların gelecek ay piyasada olacağından hiç bahsetmeyelim. Bu bir vuruş olacak” dedi. Gore’un söyledikleri doğruysa Apple, sadece iPhone 5’i değil birkaç modelini birden duyuracak. Yeni iPhone modellerinin 5 Ekim’de lanse edileceği olasılığı da Al Gore’un söyledikleriyle güçlendi. iPhone 5’te 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemci kullanılnası ve 8 megapiksellik kamera olması bekleniyor.


28 eylül Muhteşem yüzyıl 27.bölüm fragmanı izle

28 eylül Muhteşem yüzyıl 27.bölüm fragmanı henüz ekranlarda çıkmadı. Show tv kanalının sevilen dizisi muhteşem yüzyıl dizisi uzun bir aradan sonra tekrar ekranlarda.


28 eylül Muhteşem yüzyıl 27.bölüm fragmanı henüz ekranlarda çıkmadı. Show tv kanalının sevilen dizisi muhteşem yüzyıl dizisi uzun bir aradan sonra tekrar ekranlarda. Show tv kanalının sevilen dizisi muhteşem yüzyıl dizisi uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara dönüş yaptı.

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Muhteşem yüzyıl dizisi çarşamba günlerinin sabırsızlıkla beklenen dizisi olmaya devam ediyor. Muhteşem yüzyıl dizisi uzun sezon tatilinden sonra tekrar ekranlara döndü.
Sultan Süleyman 'ın kendisine düzenlenen pusu'dan Malkoçoğlu sayesinde kurtuldu. Sultan Süleyman ile İbrahim Paşa arasındaki gerginlik deavm ediyor. 
Muhteşem yüzyıl'da en son bölümde nefesler tutuldu. En son bölüm özetinde Sultan Süleyman seferde. Hürrem sultan, gebe olan hatice sultan için bir müneccim getirdi ve gebeliği hakkında bilgi aldı.
28 eylül 2011 muhteşem yüzyıl 27.bölüm fragmanı ekranlarda çıkınca eş zamanlı olarak eklenecektir


Kurtlar Vadisi Pusu 129.bölüm izle Torrent indir son bölüm tnt izle

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 129.bölümü sona erdi. Vadi meraklar içinde bir final yaptı. Süprizlerle dolu bir kurtlar vadisi pusu bu sezon bizleri bekliyor

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 129.bölümü sona erdi. Vadi meraklar içinde bir final yaptı. Süprizlerle dolu bir kurtlar vadisi pusu bu sezon bizleri bekliyor

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 130 yeni bölümü 29 Eylül 2011 de Tnt de izleyeceğiz. Kurtlar Vadisi Pusu’nun 130. bölümünde şok gelişmeler yaşanacak Kurtlar Vadisi Pusu 130. yeni bölümde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu 130. yeni bölümde Ersoy Ulubey ölecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 130. yeni bölümde Polat, Memati ve Abdülhey’i bekleyen sürprizler var mı 29Eylül Perşembe Kurtlar vadisinin yeni kanalında Tnt de Perşembe akşamı bu soruların cevabını bulacağız


Haftanın en iyi filmi ‘Bir Zamanlar Anadolu’da

Bir Zamanlar Anadolu’da
Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes’da Jüri Büyük Ödülü’nü aldığı, merakla beklenen filmi Bir Zamanlar Anadolu’da kuşkusuz haftanın en iyisi. 80’lerin kült korku-komedisi Korku Gecesi yeniden çevrimiyle orijinalini aratsa da eğlendirmeyi başarıyor. Sarah Jessica Parker’lı Mucizeyi Kadınlar Yaratır ise kof bir ‘çocuk da yaparım, kariyer de’ komedisi.

Korkuturken güldürüyor
Korku Gecesi
Fright Night
Yönetmen: Craig Gillespie
2011/ABD/120’


Korku filmleri izlemeyi çok seven lise öğrencisi Charlie Brewster’ın hayatı mahalleye yeni taşınan gizemli Jerry’nin gerçekte kim olduğunu öğrenmesiyle birlikte allak bullak olacaktır.
Mahalledeki herkesi, hatta Charlie’nin annesini bile kendine hayran bırakan bu adam mahalleye avlanmak için taşınmış bir vampirdir ve bu gerçeği yalnızca Charlie bilmektedir. Doğruyu söylediğine kimseyi inandıramayan Charlie, vampirden kurtulmanın bir yolunu bulmak zorundadır.
Korku Gecesi, meşhur katil oyuncak Chucky’nin de yaratıcısı olan Tom Holland’ın aynı adlı filminden uyarlandı. Türkiye’de 90’larda Magic Box televizyon kanalında ayda en az iki kez gösterilen bu klasik, 80’lerin en sevilen korku-komedi filmlerinden birisi olmuş, zaman içinde külte dönüşmüştü.
Bu hafta gösterime giren yeniden çevrimde ise yönetmen koltuğuna Lars and the Real Girl (2007) adlı bağımsız filmiyle övgüler alan Craig Gillespie oturuyor. Glespie’nin yorumu orijinal filmin etkisini yaratamasa da eğlenceli iki saat sunuyor.

NBC taşraya geri dönüyor
Bir Zamanlar Anadolu’da
Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan
2011/Türkiye-Bosna/150’

Nuri Bilge Ceylan’ın bu sene Cannes’da Altın Palmiye için yarışan ve Jüri Büyük Ödülü’nü Dardenne kardeşlerin Bisikletli Çocuk filmiyle paylaşan filmi merakla bekleniyordu.
İklimler ve Üç Maymun’la şehir hikayeleri anlatan Ceylan, taşraya geri dönüyor ve bir cinayet soruşturması etrafında toplanan erkeklerin hikayesini anlatıyor. Suçtan öte hikayedeki erkeklerin suçla ilişkilerini, ona bakışını deşmeye çalışan film tekinsiz, zamansız havasıyla seyirciyi etkiliyor.
Ceylan’ın en konuşkan filmi de olan “Bir Zamanlar Anadolu’da”yı yönetmenin başyapıtı sayanlar da var, gereksiz uzatıp görsel şova dönüştürdüğünü düşünenler de.
Karar sizin.

Çocuk da yaparım, kariyer de
Mucizeyi Kadınlar Yaratır
Yönetmen: Douglas Mcgrath
2011/ABD/78’

Hollywood’un her sene en az bir tane “kariyer de, çocuk da yapan” kadın hikayeli film çekmesine alıştık ama bu durumdan bunaldık da.
Kadınları erkekleri parmağında oynattıkları için güçlü, kurnaz oldukları için akıllı olarak gösteren bu filmler aslında, kadın seyirciyi aptal yerine koydukları gibi bariz kadın düşmanlığı yapıyorlar.
Bu hafta gösterime giren Mucizeyi Kadınlar Yaratır adından da anlaşılacağı üzere yukarıda saydığımız filmlerden biri. Gündüzleri kariyerinin zirvesinde iş kadını elbiselerini giyen Kate, geceleri de kocası ve iki çocuğuna saçını süpürge eden ideal eş rolüne bürünmektedir. Bu iki hayat arasında mükemmel bir denge sağlayan Kate doğal olarak çevresinde hayranlık ve bazı kadınlarda da kıskançlık uyandırmaktadır.
Bir gün Kate, New York’a sık sık geziler gerektiren önemli bir müşteri portföyü teslim aldığında, kocası da uzun zamandır peşinde olduğu bir projeyi almaya hak kazanır. Bu durum Kate’in hayatını olduğundan daha da karmaşık bir hale sokar. Kate bir yandan kendi kariyeriyle annelik arasında sıkışırken, bir yandan da kocasının kariyerini düşünecektir.
Bu tür komedilerle oyunculuk kariyerini gittikçe aşağıya çeken Sex and the City kadını Sarah Jessica Parker başrolde.


Tablet pazarı dört kat büyüyecek Sony Tablet S yüzde 25 pay kapacak

Tablet pazarı dört kat büyüyecek Sony Tablet S yüzde 25 pay kapacak
Japon teknoloji şirketi Sony tablet bilgisayarı Tablet S’i 1 Ekim’de Türkiye’de pazara sunuyor.

Sony Eurasia Genel Müdürü Mohsen Noohi, 1200 TL’ye satılacak olan Sony Tablet S ile ilk yılında yüzde 25’lik pazar payı hedeflediklerini söyledi. Noohi, Türkiye’de tablet bilgisayar pazarının dört yılda dört kat büyümesinin beklendiğini dile getirerek, “İlk yılda ciddi pazar payı almak istiyoruz. İkinci yılımızda da bu alanda pazar payımızı yüzde 40 ile yüzde 50 arasına çıkarmayı planlıyoruz. Tablet S’teki fırlat paylaş özelliği ile tablet bilgisayardaki görüntü veya müzik televizyon veya ev sinema sistemi üzerinden oynatılabiliyor” dedi . Sony Eurasia Pazarlama Direktörü Richard de Barbanson da, tablet bilgisayarların yüzde 84 oranında oyun için kullanıldığını belirterek, “Tablet S, PlayStation Suite oyunları destekleyen tek tablet bilgisayar. Flash, mini USB ve SD kart desteği de sunuyor” dedi.


Dolar 1.84 lirayı da aştı tüm zamanlar rekoru kırdı

Dolar 1.84 lirayı da aştı tüm zamanlar rekoru kırdı
Hafta başından bu yana 1.80 liranın üstünü zorlayan dolar, dün tarihi zirvesine çıktı. FED’in açıklamasının ardından Euro dolar karşısında son 7 ayın en düşük seviyesine inerken, içerde dolar 1.84 lirayı aştı. Dolar, dün bankalararası piyasada 1.8450’ye kadar yükseldi.
KÜRESEL gelişmelere bağlı olarak, bu hafta hep 1.80 liranın üzerini zorlayan dolar, Amerikan Merkez Bankası FED’in açıklamasından sonra, 1.83 lirayı aştı. Böylece dolar, 9 Mart 2009’da gördüğü 1.8185 liralık zirvesini aşarak 1.8450 liraya kadar çıktı.


FED etkiledi
Önceki günü 1.8050 lira seviyesinden yapan dolar, dün güne 1.81 liranın üzerinden başladı. FED’in önceki günkü toplantısından sürpriz bir karar çıkmamasından küresel piyasaların olumsuz etkilenmesi dolar üzerinde etkisini gösterdi. Ekonomik görünümde aşağı yönlü riskler bulunduğu yorumunda bulunan FED’in, ekonomiyi canlandırmak için 400 milyar dolarlık tahvil takası yapacağını açıklaması yeterli bulunmadı. FED’in alacağı tedbirlerin ekonomide toparlanmayı desteklemeyeceği yönündeki algı, borsalar gibi Euro/dolar paritesine de yansıdı.
Parite 8 ayın en düşüğü
Artan küresel endişelerle birlikte, güvenli liman arayan yatırımcının gelişmekte olan piyasalardan çıkışın hızlanması dolara değer kazandırdı. Dolar karşısında kayıpları artan Euro, dün öğle saatlerinde son 8 ayın en düşük seviyesine geriledi. Parite, 1.3422 dolara kadar gerilerken, bunda Euro bölgesindeki istikrarsızlık endişeler etkili oldu. Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) raporunda, Para Birliği’nin üye ülkelerin denetimsiz harcamaları yüzünden tehlike altında olduğunu söylemesi de Euro’nın performansına olumsuz yansıdı. Bu arada Moody’s, Bank of America Corp , Citigroup Inc ve Wells Fargo&Co’nun kredi notunu düşürdü. Bütün bunların sonucunda, zaten kaygılı olan piyasalarda satışlar hızlanırken, güvenli liman olarak dolara talep arttı.
Dolar 30 ay rekor kırdı
Bütün bu gelişmeler, doların TL karşısında da değerlenmesine neden oldu. Bankalararası piyasada 1.81 seviyelerden yükselişle başlayan dolar, öğle saati olmadan 1.83 lirayı aştı. En son 9 Mart 2009’da 1.8285 lirayı gören dolar, 9 Ağustos 2011’de ise valörlü işlemlerde çok geç saatlerde 1.83 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüştü. Ancak dün bankalararası piyasada satış kotasyonlarında 1.8380 liraya kadar yükselen dolar, bugün valörlü işlemlerde 1.8350 lira oldu. Serbest piyasada da gün boyu 1.83 liranın üzerinde satılan dolar, günü 1.8410 liradan kapattı.

Doları rekora taşıyan nedenler

Küresel ekonomiye ilişkin endişeler sürüyor.
Avrupa Para Birliği’ne ilişkin soru işaretleri var.
Risk algısındaki bozulma giderek artıyor.
Yeni bir durgunluk yaşanacağı endişesi artıyor.
Güvenli liman arayan yatırımcı dolara yöneldi.
Gelişmekte olan piyasalardan çıkış hızlandı.
FED’in faiz toplantısından sürpriz bir karar çıkmadı.
FED’in açıkladığı yeni tedbirler de yeterli bulunmadı.

Merkez 70 milyon dolar sattı izlemede kaldı

SALI günü 350 milyon dolarla yüksek miktarda döviz satışı yapmasının ardından, çarşamba günü ihale açmayan Merkez Bankası dün ise 70 milyon dolarlık bir ihale yaptı. Ancak tutarı düşük bulunan bu ihale doların uluslararası piyasalara bağlı olan seyrini etkilemezken, “Merkez izlemede” yorumlarına da neden oldu. Bu son ihaleyle Merkez Bankası’nın 5 Ağustos’tan bu yana gerçekleştirdiği 27 ihalede sattığı toplam tutar 2.25 milyar doları buldu.

Yatırımcı doları tercih etti, altın yüzde 3.6 eridi

YATIRIMCININ güvenli liman olarak dolara yönelmesi altın fiyatlarını da aşağı çekti. Dün uluslararası piyasada onsu 1.780 liranın üzerinden işlem görmeye başlayan altın akşama doğru 1.730 liraya kadar geriledi. Böylece altındaki kayıp, önceki günkü kapanış fiyatına göre göre yüzde 3.6’yı aştı. İçerde ise 24 ayar külçe altının gramı 102.3 liraya, Cumhuriyet altının fiyatı da 693 liraya geriledi.

Gösterge faiz yüzde 8.50’yi aştı

TAHVİL bono piyasasında önceki günkü son işlemlerde yüzde 8.16 seviyesinden yapan faiz, FED kararlarının ardından güne yüzde 8.23’lerden başladı. Gelişmekte olan piyasalarda yaşanan çıkışlar ve Merkez Bankası’nın ihale tutarının düşük bulmasıyla birlikte yükseldi. Öğleden sonra yüzde 8.50’ye kadar yükselen faiz, daha sonra 8.47 seviyesinden işlem gördü. Ancak doların tarihi zirvesini aştığı 16.45 civarında gösterge faiz de yüzde 8.58’e kadar çıktı.


Türklerin hakkını zaten vereceğiz

Türklerin hakkını zaten vereceğiz
Türkiye ile KKTC arasında önceki gün New York’ta imzalanan kıta sahanlığı anlaşmasına Rum ve Yunanlıların büyük tepkisini çekti.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Stavros Lambrinis’le New York’ta görüşen Kıbrıs Rum yönetimi lideri Dimitris Hıristofyas, anlaşmayı ‘provokasyon’ diye niteledi. Hristofyas, BM’nin 541 ve 550 sayılı kararlarıyla KKTC’yi yasadışı ilan ettiğini savunarak, anlaşmayı kınadı. Hıristofyas, Türkiye ve KKTC’nin, ‘Kıbrıslı Türklerin de hakkı var’ itirazını yumuşatmak amacıyla, “Petrol ve doğalgaz devam eden Kıbrıs görüşmelerini olumsuz değil olumlu etkiler. Türkiye anlaşma olması için gayret göstermeli böylece zenginliklerden elde edilecek gelir federal hükümet aracılığıyla Türk ve Rumlara dağıtılacak. Biz, Türkiye uzlaşmazlığını sürdürür ve adada anlaşma olmasa bile elde edeceğimiz geliri adadaki Türk ve Rumlar için harcayacağız” dedi.

Türkiye şikâyeti

Kıta sahanlığı anlaşması, Rum medyasında da geniş yer buldu. Rum gazeteleri Türkiye’nin son anlaşma ile Doğu Akdeniz’e ‘sızma’ girişiminde bulunduğunu savunarak, amacın Rum yönetimini rahatsız etmek olduğunu yazdı.

Hıristofyas , BM’de yaptığı konuşmada da anlaşma imzalayan Türkiye ile KKTC’yi şikâyet etti.


BM bir liderlik sergileyemiyor

BM bir liderlik sergileyemiyor
Başbakan Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 66’ncı Genel Kurulu’ndaki konuşmasında, BM’yi umutları korkulara galip kılacak bir liderlik sergileyememekle eleştirdi.

İsrail’e hukukun üstünde olmadığını açık bir şekilde göstermek gerektiğinin altını çizen Başbakan Erdoğan, bu doğrultuda atılması gereken en önemli adımlardan birinin Filistin’in devlet olarak tanınması ve BM üyesi olarak hak ettiği yeri alması olduğunu belirtti. Erdoğan, BM Genel Kurulu’nda şunları söyledi: “Uluslararası toplumun da BM’nin de tarihi bir sınavdan geçtiği bir dönemdeyiz. Açık söylemek zorundaydım ki; BM, bugün insanlığın umutlarını insanlığın geleceğini tehdit eden korkulara galip kılacak bir liderlik sergileyemiyor. BM, belli ülkelerin çıkarları ve vesayeti istikametinde değil, bütün insanlığın hukukunu korumayı esas almak üzere yeniden yapılanmak ve vizyonunu yenilemek zorundadır.

89 karara uymadı

BM, kaba kuvvet ve zulüm yerine, uluslararası hak ve adaleti; çatışmayı değil barışı, basit çıkar ve denge arayışlarını değil, insanlık vicdanını hakim kılmaya çalışması gereken bir idealin adıdır. Bu idealin gerçekleşmesinin önündeki en büyük engel ise, yarım asrı aşkın süredir devam eden Arap-İsrail ihtilafıdır. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin bu konuda bugüne kadar aldığı bağlayıcı nitelikteki 89 karara İsrail uymamıştır. Ayrıca BM Genel Kurulu’nun aldığı fakat İsrail’in hiçe saydığı yüzlerce karar vardır. Daha da acısı, BM, Filistin halkının yaşadığı insanlık dramının sona ermesini sağlayacak hiçbir adımı atamayacak kadar aciz kalmaktadır. Rahatlıkla fosfor bombasını, atom bombasını kullanan İsrail’dir. Buna karşı yaptırım yok. Adalet bu mu? Sorulmaz mı? Bu bağlamda sorun İsrail hükümetinin tutumundan kaynaklanmaktadır. İşgal altındaki Filistin topraklarıdır, İsrail toprakları değil. Ne yazık ki İsrail toprakları olduğunu söylemek tarihle ters düşmektir.

BM’nin kuruluş gayesi olan uluslararası barış ve güvenliğin tesisi idealine inanıyorsak, İsrail’i, bu ülkeyi yönetenlere rağmen barış için zorlamak, bu ülkeye hukukun üstünde olmadığını açık bir şekilde göstermek gerekmektedir. Bu doğrultuda atılması gereken en önemli adımlardan birisi, Filistin halkının devlet olarak tanınma yönündeki haklı talebinin karşılanması ve Filistin devletinin temsilcilerinin de bu yüce kurulda BM üyesi olarak hak ettiği yeri almasıdır. Türkiye’nin Filistin devletinin tanınmasına desteği koşulsuzdur.
İsrail, kendisine karşı tarih boyunca dostça yaklaşan bir ülkeye ve bu ülkenin halkına karşı vahim bir yanlış yapmış, dahası bu yanlışını görmemekte ısrar etmiştir. İsrail’den taleplerimiz ortadadır. Bu taleplerimizi karşılayacak adımları atmadıkça bu tavrımız değişmeyecektir.

Rumları durdurun

Kıbrıs’ta hedef, müzakerelerin bu yıl sonuna kadar sonuçlandırılması ve çözüm planının gelecek sene başında referandumlarda onaylanmasını takiben birleşik yeni Kıbrıs’ın Avrupa Birliği içindeki yerini almasıdır. Rum tarafı uzlaşmaz tutumu buna izin vermediği takdirde, Kıbrıs Türk halkının geleceğinin bu şekilde ilanihaye sürüncemede bırakılmasına artık daha fazla bir garantör ülke olarak izin vermeyeceğimizi de vurgulamak isterim. Rum tarafının kendi başına deniz yetki alanları belirlemeye, bu alanlarda petrol ve doğalgaz aramaya kalkışması, zamanlaması ve muhtemel sonuçları bakımından son derece sorumsuz bir davranıştır. Rum tarafının adeta bir kriz çıkarmaya yönelik bu tek yanlı hareketleri karşısında Türkiye ve Türk tarafı sağduyu içinde hareket edecek, ancak uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını da koruyacaktır. Şimdi ilgili tüm taraflardan beklentimiz, Rum yönetiminin sadece Ada’da değil, tüm bölgede gerginliğe neden olabilecek bu girişimlerinin durdurulması yönünde etkin çaba sarf etmeleridir. Aksi taktirde biz de gereğini yapacağız.”


Ceylan Genç Sevgilisiyle Evlendi! (Düğün Görüntüleri)

Ceylan Genç Sevgilisiyle Evlendi! (Düğün Görüntüleri)
Türkücü Ceylan, genç işadamı sevgilisi Güçal Tanören'le dünya evine girdi...

Ceylan-Güçal Tanören'in nikahını Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen kıydı. Ceylan'ın nikah şahitliğini manevi babası Sami Hoştan, damat Güçal Tanören'in nikah şahitliğini ise çocukluk arkadaşı Erdem Sürme yaptı. Alişan'ın sahneye çıkığı gecede Berdan Mardini, Demet Akalın, Mustafa keser gibi ünlü isimler vardı. Damat Güçal Tanören, gelin Ceylan'a düğün hediyesi olarak son model spor bir Ferrari hediye etti.

İBO İÇİN ERTELEMİŞTİ
Geçtiğimiz aylarda İbrahim Tatlıses'in uğradığı silahlı saldırı sonrasında düğününü erteleyen Ceylan, ''İbrahim Bey, Hepimiz için çok değerli bir insan. Onun bu durumunda gülüp oynayacak bir durumumuz yoktu. Çok üzüntülüydük. Düğünümüzü iptal ettik ama o arada bizim ilişkimizde ufak bir tartışmamız oldu. Biliyorsunuz zamanla oturuyor ilişkiler. Ufak tefek kavgalar sonrasında anladık ki biz beraber olmadan yapamıyoruz' dedi.


Muhteşem Yüzyıl 21 Eylül 2011 26.Bölüm Son Bölüm İzle

Muhteşem Yüzyıl 21 Eylül 2011 26.Bölüm Son Bölüm İzle
Muhteşem Yüzyıl 26.Bölüm 21 Eylül 2011 Canlı Dizi İzle,Muhteşem Yüzyıl 26.Bölüm fragmanı izle,Muhteşem Yüzyıl 26.Bölüm en son bölüm fragmanı,Muhteşem Yüzyıl 26.Bölüm fragman,Muhteşem Yüzyıl 26.Bölüm26.bölüm fragmanı izle,Muhteşem Yüzyıl 26.Bölüm canlı dizi.

Muhteşem Yüzyıl yeni Sezon’a bomba gibi bir giriş yaptı. Show TV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisi 21 Eylül 2011 Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 26.Bölüm ile yine rekor üzerine rekor kıracak. Dizinin 21 Eylül akşamı yayınlanacak olan Muhteşem Yüzyıl 26.Bölüm’de Osmanlı Ordusu, Macar Krallığı ile Mohaç Meydan Savaşı ( Muhaberesi) yapacak. Dizinin bu bölümün de yayınlanacak olan Mohaç Meydan Muhaberesi sahneleri için yaklaşık olarak 500 Bin Dolar harcandı. Peki Dizi sektöründe rekora imza atan Mohaç Meydan Muharebesi Tarihte Neydi?

Mohaç Meydan Muharebesi

Mohaç Savaşı ( Mohaç Meydan Muhaberesi) 29 Ağustos 1526 yılında Macar Krallığı ile Osmanlı İmparatorluğu arasında yapıldı. Macaristan’da bulunan Mohaç Ovası’nda yapılması nedeni ile Mohaç Meydan Muhaberesi ismini aldı. Savaşta Daha önce kullanılmamış olan 300 Seyyar top ve tüfek kullanımı ile Macar Orduları Yaklaşık 2 saat gibi bir sürede büyük bir kayıp vererek hezimete uğratılmıştır. Macar Kralı II. Lajos ise bu savaşta hayatını kaybetmiştir.

Osmanlı yaklaşık 1000-1500 askerini savaşta kaybederken Macaristan 15.000 – 20.000 askerini kaybetmiştir. Bu savaşta Macar Ordusu Kralını ve iki başkumandanlarında kaybetmişlerdir. Savaş Macar topraklarının büyük bir bölümünün Osmanlı Hâkimiyetine girmesi ile sonuçlanmıştır.

Geçtiğimiz Hafta Yayınlanan en son ve en yeni bölüm de; İbrahim Paşa kendisini dinlemeyen Sultan Süleyman’ın “O gün bana suikast düzenlenirken sen Hürrem ile içeride ne yapıyordun ”sorusu ile irkildi ve Macar askerlerinin pususu sonrası Kanuni 2Nin vurulması ile ekranlara veda etmişti. Bakalım bu Hafta neler olacak. Muhteşem Yüzyıl 26.Son Bölüm Full İzle.Yeni Bölüm.


Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon 22 eylül 2011 KVP TNT kanalında

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon
Kurtlar vadisi pusu dizisinin yeni bölümleri başlıyor. Artık uzun bir aradan sonra kurtlar vadisi pusu fanatikleri sabırsızlanmaya başladı. Bayram ve tatil dönüşü kurtlar vadisi pusu yeni sezon bölümleri ile start alacak.

Kurtlar vadisi pusu dizisinin yeni bölümleri 22 eylül perşembe günü başlıyor. Artık uzun bir aradan sonra kurtlar vadisi pusu fanatikleri sabırsızlanmaya başladı. Bayram dönüşü kurtlar vadisi pusu yeni sezon bölümleri ile TNT tv kanalında start alacak.

Kurtlar vadisi pusu dizisinin sezon final özeti şöyle olmuştu; Polat Alemdar Aron fellerin emri altına girecek mi? Kurtlar vadisi pusu en son bölümde en üzücü sahne kesinlike yaşar ağanın kızının ölmesi oldu. Ünsal ile iş yapmayı kabul etmeyen yaşar ağa polat alemdarın yanında olduğunu söyleyince ğnsal ile ortaklaşa çalışan kaşifoğlu daha önceden kaçırdığı yaşar ağanın kızının kafasına canlı telefon görüşmesinde öldürdü. Yaşar ağa bu olaya çok üzüldü.Herkesin aklına kızına karşılık polat alemdarın yanında olmak kızının öldüğüne değdimi sorusu.

Polat Alemdar, yaşar ağa'ya katillerini tek tek ayaklarının önüne atacağını söyledi. Polat Alemdar ilk iş olarak kaşifoğlu ve Ünsal öldürmeyi kafasına koydu. Hamit ile işbirliği yapan polat alemdar ünsal'ı ilk operasyonda yakaladı. Tam öldüreceği sırada polat alemdarı canı gönülden vurdu. Kızının yaşadığını söyledi.

Polat alemdar bunu duyunca inanmadı fakat fellerin elinde olduğunu söyleyince direk fellerin evine gittiler lve gerçeği öğrendi polat alemdar'ın kızı yaşıyordu. Polat Alemdar kızının karşılığında Feller'in emrinin altına girmeyi kabul etti. Polat Alemdar çizgisini neden geçti. Gelecek bölüm senaryosu ne olacak. Yeni Bölümleri sabırsızlıkla beklenecek kesinlikle. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Kurtlar vadisi pusu en son bölüm olan 128.bölüm full olarak internetten izlemek için pana filmin resmi dizi adresi panadizi.com üzerinden izleyebilirsiniz.

www.panadizi.com adresinden full olarak izleyebilirsiniz.

Kurtlar vadisi pusu yeni bölümleri ne zaman başlayacak

Kurtlar vadisi pusu yeni bölümleri 22 eylül 2011 günü başlıyor. 9. yıla giren kurtlar vadisi pusu atv kanalından artık yeni kanalında kendi gününde ve kendi saatinde olacağını duyurdu. Kurtlar vadisi pusu dizisi yapımcısı pana film yazete.com üzerinde yaptığı duyuruda artık TNT kanalında kurtlar vadisi pusu dizisinin izleneceğini söyledi.

Kurtlar vadisi pusu TNT kanalında 22 eylül 2011 günü ekranlarda start alacak.


'Bir Zamanlar Anadolu'da İlk Kez Adana'da Gösterildi

Adana'da bu yıl 18.'si organize edilen 'Uluslararası Altın Koza Film Festivali' kapsamında bir ilk yaşandı. Nuri Bilge Ceylan'ın, 'Cannes Film Festivali'nden ödülle dönen "Bir Zamanlar Anadolu'da" adlı filmi, Türkiye'de ilk defa Adana'da izleyicisiyle buluştu.

Adana'da bu yıl 18.'si organize edilen 'Uluslararası Altın Koza Film Festivali' kapsamında bir ilk yaşandı. Nuri Bilge Ceylan'ın, 'Cannes Film Festivali'nden ödülle dönen "Bir Zamanlar Anadolu'da" adlı filmi, Türkiye'de ilk defa Adana'da izleyicisiyle buluştu.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen '18. Uluslararası Altın Koza Film Festivali' devam ediyor. Türk ve dünya sinemasından seçkilerin sunulduğu festivalde, 9 ayrı salonda 238 filmle ilgili olarak toplam 714 gösterim gerçekleştirileceği kaydedildi. Gösterime sunulan filmlerle ilgili olarak aynı zamanda Türkiye'de de bir ilke imza atıldı. Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Cannes Film Festivali'nden ödülle dönen "Bir Zamanlar Anadolu'da" adlı film, Türkiye'de izleyicisiyle ilk defa

'Altın Koza' kapsamında düzenlenen özel gecede buluştu. Cinebonus Sineması'nda gerçekleştirilen prömiyereyse yoğun ilgi gösterildi. Nuri Bilge Ceylan, filminin Türkiye prömiyerine eşi Ebru Ceylan ile birlikte katılırken, filmde rol alan Yılmaz Erdoğan, Taner Birsel, Muhammet Uzuner, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cansu Demirel ile birlikte yapımcı Zeynep Özbatur Atakan da etkinlikte hazır bulundu. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Büyükşehir Şehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz geceye eşleriyle birlikte

katılırken, festival çerçevesinde kente davet edilen sinema ve sanat dünyasının ünlü isimleri de geceye katılanlar arasında yer aldı.

İki ayrı salonda gerçekleştirilen prömiyer öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nuri Bilge Ceylan, aynı zamanda filmin senaristlerinden biri olan Ercan Kesal'ın anlatmış olduğu bir anısındaki ayrıntıdan yola çıkarak, filmi çekme kararı aldıklarını belirterek, daha sonra bu ayrıntıyı zenginleştirdiklerini ve bunu yaparken de konuyu tamamen değiştirdiklerini anlattı. Ceylan, filmin prömiyerine gösterilen ilginin kendisini memnun ettiğini ve bu ilginin filmin gösterime girdikten sonra da devam

etmesi beklentisi içinde olduklarını anlattı. Bugüne kadar yaptığı filmlerde Anadolu motifini işlemek yerine, daha çok insanın iç dünyasına odaklandığını kaydeden Ceylan, Bir Zamanlar Anadolu'da adlı filminin de bunun bir örneği olduğunu dile getirdi.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin büyük bir coşku içinde gerçekleştirildiğini, Nuri Bilge Ceylan gibi bir ismi kentte ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz da, Bir Zamanlar Anadolu'da adlı filmin 'Cannes Film Festivali' gibi bir organizasyonda oldukça önemli bir ödül aldığını hatırlatarak, filmin Türkiye prömiyerinin Adana'da gerçekleştiriliyor olmasının da oldukça önemli ve anlamlı olduğunu vurguladı.

Aldırmaz, "Bu gösterim, Uluslararası Altın Koza Film Festivali'ni, çok daha muhteşem bir hale getirdi. Katkı ve destekleri nedeniyle Nuri Bilge Ceylan başta olmak üzere filmin yapımcısına, senarist ve oyuncularına teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Avni Coş tarafından, Nuri Bilge Ceylan'a katkı ve desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi verildi. Daha sonra filmin gösterimine geçildi. Nuri Bilge Ceylan ve filmde yer alan oyuncuların yoğunluk nedeniyle sinemadan erken ayrılması dikkat çekti.


Eroğlu: "Anlaşma daha sonraki anlaşmalar için anahtar niteliğindedir"

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kıbrıs Türkü’nün Kıbrıs adası etrafındaki deniz altı zenginliklerinde hak sahibi olduğunu vurgulayarak, bu konuda Rum tarafını daha önce de uyardıklarına dikkat çekti. Cumhurbaşkanı, anlaşmayla ilgili olarak New York’ta NTV muhabirinin sorularını yanıtladı


Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kıbrıs Türkü’nün Kıbrıs adası etrafındaki deniz altı zenginliklerinde hak sahibi olduğunu vurgulayarak, bu konuda Rum tarafını daha önce de uyardıklarına dikkat çekti.

Eroğlu, Güney Kıbrıs’ın geri adım atmaması durumunda, Kıta Sahanlığı Sınırlandırma Anlaşması’nın daha sonraki anlaşmalar için bir anahtar niteliği taşıdığı uyarısında da bulundu.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Türkiye ile imzalanan Kıta Sahanlığı Sınırlandırma Anlaşması’yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı, anlaşmayla ilgili olarak New York’ta NTV muhabirinin sorularını yanıtladı.

Müzakerelerin sürdüğü bir dönemde böylesi bir olayın yaşanmasının görüşmelerin geleceği bakımından sorun teşkil ettiğini belirten Eroğlu, bu konuda eli kolu bağlı bir şekilde beklemeyeceklerini daha önce de söylediklerini anımsattı.

HIZLA MECLİS’TEN GEÇECEK

Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ile imzalanan anlaşmanın daha sonraki anlaşmalar için bir anahtar niteliği taşıdığını belirten Eroğlu, söz konusu anlaşmanın hızla Meclis’ten geçeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı, Kıbrıs Türkü’nün Kıbrıs adası etrafındaki deniz altı zenginliklerinde hak sahibi olduğunu dile getirerek, Güney Kıbrıs’ı bu konuyla ilgili daha önce de uyardıklarını hatırlattı.

Eroğlu, “Biz Güney Kıbrıs’ı uyardık, faaliyetleri inadına devam ettirirler ve İsrail’i de Türkiye aleyhine kullanmaya devam ederlerse başka adımlar da atılacak” şeklinde konuştu.

PİRİ REİS BUGÜNLERDE…

Türkiye’nin sismik araştırma gemisi Piri Reis’in Akdeniz’deki faaliyetlerine bugünlerde başlayacağını da açıklayan Eroğlu, Rumların faaliyetlerini durdurdukları anda Türk tarafının da başladığını faaliyetlere son vereceğini söyledi.

ÜÇLÜ ZİRVE 28 - 29 EKİM’DE

Eroğlu, söz konusu kararı gelecek müzakere gününde Rum Yönetimi Başkanı Dimitris Hristofyas’a da ileteceğini ifade ederek, New York üçlü zirvesinin 28 - 29 Ekim tarihlerinde yapılacağını, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken zirveden ne gibi bir sonuç çıkacağının belli olmadığını vurguladı.

Kıbrıs müzakerelerinin yıllardan bu yana devam ettiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Eroğlu, iyi niyet misyonu altındaki çalışmaların sürdüğünü ve müzakerelerin bir anlaşma ile sonuçlanmasını arzuladıklarını belirtti.

Ancak Rum tarafının bu yönde tavır sergilemekten kaçındığını söyleyen Eroğlu, son zamanlarda özellikle deniz üssünde meydana gelen patlamanın ardından Hristofyas’ın durumunun daha da zorlaştığını anımsattı.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Hristofyas’ın kamuoyundaki gücünün yüzde 15 - 20’lere kadar gerilediğini ifade ederek, bu nedenle sahte kahramanlıklar yapmaktan vazgeçmesini istedi.

Türkiye’ye ait firkateyn ve uçakların Akdeniz’de zaten var olduğunu vurgulayan Eroğlu, “Varlıkları daha da yoğunlaşarak devam edecek” dedi.

Kıbrıs’ta doğalgaz yatakları olduğuna ve diğer bölgelerde de olma ihtimali bulunduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Eroğlu, şöyle konuştu:

“Araştırmalar bunu ortaya çıkaracak. Kıbrıs genelindeki deniz altı zenginliklerinden biz de hak sahibi olduğumuz iddiasındayız. Sonrasını da şartlar gösterecek.”


Bitlis'te saldırı: 1 polis şehit


Bitlis'te saldırı: 1 polis şehit
Bitlis'te Polis Meslek Yüksekokulu'na uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.
Bitlis'te Polis Meslek Yüksekokulu'na bu sabah saat 09.10 sıralarında uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateşte 1 polis adayı şehit oldu, 4 kişi yaralandı.

Saldırı, bugün saat 09.10 sıralarında Bitlis-Tatvan karayolu üzerindeki merkeze 12 kilometre uzaklıkta bulunan TOKİ Konutlar içerisinde bulunan Polis Meslek Yükseko Okulu’na düzenlendi. Siyah renkli 34 HS 7879 plakalı otomobilden uzun namlu silahlarla okula doğru ateş açıldı. Açılan ateş sonucu okul bahçesinde bulunan polis adayı bir öğrenci şehit olurken, 1’i ağır 4 öğrenci de yaralandı. Saldırı ardından çok sayıda özel harekat polisi sevk edildi. Kaçan otomobilin bulunması için kapsamlı operasyon başlatıldı.

Yaralılar, sevk edilen ambulanslarla Bitlis Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, hastanede yaralıları ziyaret ettikten sonra, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğran ile birlikte saldırının yapıldığı Polis Meslek Yüksekokulu’na giderek incelemelerde bulundu.

Bu arada Polis Meslek Yükskekokulu’nun hemen yananıda bulunan TOKİ Ahmet Eren İlköğretim Okulu bu olay üzerine hemen başaltıldı. Saldırıyı gerçekleştiren töreristlerin yakalanması için bölgede başlatılan operasyon sürüyor.


Gül'ü Almanlar da taktir etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Humboldt Üniversitesi'ndeki bomba ihbarı sonrası konuşma yapma ısrarının Alman yetkililer tarafından da memenuniyetle karşılandığını söyledi.

Güncelleme: 22:52 TSİ 21 Eylül. 2011 Çarşamba
STUTTGART - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Almanya'ya gerçekleştirdiği resmi ziyareti tamamladı.

Gül, temaslarını izleyen gazetecilerle Stuttgart'taki le Meridien Otel'de düzenlediği sohbet toplantısında, soruları yanıtladı.

Türkiye'de terörle mücadele sürerken bazı Avrupa ülkelerinin teröre destek verdiğinin ifade edilmesi ve bu konunun görüşmelerde gündeme gelip gelmediğinin sorulması üzerine, Humboldt Üniversitesi'ndeki bomba ihbarına değindi.

Cumhurbaşkanı Gül şunları söyledi:
''Tabii ki en önemli konuştuğumuz konulardan birisi de bu. Üstelik Humboldt Üniversitesi'ndeki bu olay olduktan sonra, zaten ben açmadan hep kendileri açtı.

Bu arada şunu da bilmenizi isterim; gerek Cumhurbaşkanı gerek Başbakan hepsi üniversiteyi terk etmemem ve orada ısrarla durup konuşmamı yapmış olmamdan duydukları memnuniyeti ve bunun ne kadar doğru bir iş olduğunu, kendilerinin de bundan mutlu olduklarını söylediler.

Çünkü daha önce herhalde bir Meksika Cumhurbaşkanı da gelmiş, ona da böyle olaylar olmuş ve o konuşmamış, çok üzüntü yaratmış. Orada söylediğim gibi kendilerine de şunu söyledim; 'Ben burada bu şantaja boyun eğseydim, taviz verseydim, bu şantajlar yarın sizin başınıza bela olurdu.

Ben aslında sizin polisinize ve size yardımcı oldum. Ama burada şöyle bir şey ortaya çıktı ki, terörün ne olduğunu anlamanız açısından, Berlin'in ortasında (sen konuşursan biz oraya bomba koyarız) deme cüretini gösteren insanlar memleketinizde, bunlara nasıl davranılacağını ona göre tekrar gözden geçirmeniz gerekir' dedim.''


Türkiye ve KKTC yarım saat sonra kıta sahanlığı anlaşmasını imzaladı!

Türkiye ve KKTC yarım saat sonra kıta sahanlığı anlaşmasını imzaladı!
Kıbrıs Rum yönetiminin Akdeniz'deki petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına karşı çıkan Türkiye ile KKTC, ilk somut adımı attı. İmzalar atıldı ve TPAO da Akdeniz'e açılacak!

Kıbrıs Rum yönetiminin Doğu Akdeniz'de petrol ve doğalgaz sondajına başlamasının ardından, Türkiye ile KKTC de benzer bir adım atılacağını duyurmuştu.

Akdeniz’de yapılacak aramalar için ilk adım atıldı ve KKTC ile Türkiye arasında kıta sahanlığını sınırlandırma anlaşması New York’ta imzalandı.

Anlaşmaya, Türkiye adına Başbakan Erdoğan, KKTC adına da Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu imza koydu.

Rumların Ada’nın güneyindeki 12 nolu parselde başlayan çalışmalarına, fırkateynler ve savaş uçaklarıyla uzaktan izlemeye alan Ankara, benzer arama çalışmaları yapılması yolunda en somut adımı attı.

KKTC ve Türkiye arasında imzalanan kıta sahanlığını sıırlandırma anlaşmasıyla, Akdeniz'de yapılacak arama çalışmaları için engel ortadan kalkmış oldu.

"GEREK DUYULURSA TÜM ADA'DA"

Anlaşmaya göre, arama çalışamlarının Ada'nın tümünü kapsıyıp kapsamayacağı noktasında Başbakan Erdoğan'dan bir açıklama geldi.

İmza töreninde konuşan Erdoğan, şu anda sacede KKTC tarafında yapılacak arama çalışmalarının, gerek duyulması halinde tüm Ada’ya yayılacağının mesajını verdi: "Türk halkının Ada’nın tümünde kıta sahanlığı hakkını mahfuz tutuyoruz. Doğu ve batı uçlarında ilerletilmesi gerekirse tarafların hakkaniyetlerine bağlı olarak ilerletilecek" dedi.

Anlaşmalar, iki ülkenin meclislerinde onaylandıktan sonra yürürlüğe girecek ve TPOA’ya arama çalışmalarıyla ilgili ruhsat verilecek.

NORVEÇ GEMİSİ

Burada da, ağırlıklı olarak İskenderun Körfezi’ndeki arama çalışması için Norveç'in CGGV şirketinden 20 milyon dolara kiralanan geminin devreye girmesi bekleniyor.

ŞİRKETLERE UYARI

Erdoğan imza töreninde şunları söyledi:

— "Rumlar ile iş yapan ve yapacak uluslararası petrol ve doğalgaz şirketlerini de uyarmak istiyoruz. Bu şirketlerin, Türkiye'deki enerji projelerine alınmaması ve bunlara bir takım müeyyideler uygulanması konusunda da Enerji Bakanlığımız bir çalışma başlatmıştır.

— Türkiye, bugün olduğu gibi gelecekte de kendisine yaraşır şekilde sağduyu ile hareket edecek, gerginlik ve krizden medet umanlara prim vermeyecektir.”


Kaynak : http://www.internethaber.com/rumlar-laf-anlamayinca-imzayi-atti-373062h.htm#ixzz1YcX6XARt


Şirinler – The Smurfs çizgi film izle (çocuklar için çizgi film)

Şirinler – The Smurfs  film izle
 
Sinemalar.com Puanı:

7.6/10

Yapım:
2011 ~ ABD, Belçika

Tür:
3 Boyutlu, Aile, Animasyon, Çizgi, Çocuk, Fantastik, Komedi, Macera

Yönetmen:
Raja Gosnell

Oyuncular:

Neil Patrick Harris, Katy Perry, Jayma Mays, Sofia Vergara, Hank Azaria, Bryan Dechart, Cheryl Alessio, Gail Bugeja, Ken Myers, Olivia Palermo, Alex Hall, Anna Kuchma, Ashley Fung, Barbara Vincent, Bradley Gosnell, Dominique Kelley, Finnerty Steeves, Hank, Heidi Armbruster, James Belyeu, Jillian Joseph, Joan Rivers, Joe Urban, John Speredakos, Kevin Fung, Liz Smith, Lizzie Yousko, Madison Mckinley, Marc ı. Daniels, Mark Doherty, Meg Phillips, Michael Musto, Monica Ciszczon, Mr. Krinkle, Nick Latrenta, Nicolina Capitanio, Roger Clark, Ronald Scott Maestri, Scott Churchson, Scott Dillin, Shirley Dluginski, Skai Jackson, Steve Antonucci, Tim Gunn, Todd Fredericks, Tyree Michael Simpson, Victor Pagan

Senaryo:
J. David Stem, Jay Scherick, Peyo, David Ronn, David N. Weiss

Senaryo (Kitap):
David N. Weiss, J. David Stem

Yapımcı:
Jordan Kerner, Ezra Swerdlow, Paul Neesan, Ben Haber

Görüntü Yönetmeni:
Phil Meheux

Müzik:
Heitor Pereira

Filmin Websitesi:
www.smurfhappens.com

Süre:

1 saat 26 dk

Gösterim Tarihi:
05 Ağustos 2011 (Türkiye)


Tracker film izle (Tracker filmini tek part full izle)

Tracker film izle
Açıklama :Yıl 1903. Yeni Zellanda'da eski bir Boer Savaşı gerillası olan Arjan (Winstone), bir İngiliz askerini öldürmekle suçlanan bir Maoriyi (Yeni Zelanda yerlisi) geri getirmekle görevlendirilir. Yeni Zellanda'nın muhteşem ve zorlu tabiatında bir kedi fare takibi başlar. Av ve avcının hayatta kalabilme becerilerinin test edildiği bu mücadelede iki adam arasında bir saygı gelişir. Fakat bir İngiliz subayı tarafından kumanda edilen bir askeri birlik arkadan bu ikiliye yaklaşmaktadır ki bu subayın tek amacı o Maorinin asıldığını görmektir



Prensesin Uykusu film izle (Prensesin Uykusu filmini tek part full izle)

Prensesin Uykusu film izle
Sinemalar.com Puanı:
6.8/10

Yapım:
2010 ~ Türkiye

Tür:
Çocuk, Dram, Fantastik, Komedi

Yönetmen:
Çağan Irmak

Oyuncular:
Alican Yücesoy, Sevinç Erbulak, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Genco Erkal, Işıl Yücesoy, Çağlar Çorumlu, Funda Şirinkal, Şevval Başpınar, Alican Ulusoy, Baran Ayhan

Senaryo:
Çağan Irmak

Yapımcı:
Mustafa Oğuz

Görüntü Yönetmeni:
Gökhan Tiryaki

Müzik:
Redd

Filmin Websitesi:
www.prensesinuykusu.com

Süre:
1 saat 50 dk

Gösterim Tarihi:
19 Kasım 2010 (Türkiye)



Bridesmaids – Nedimeler film izle (Bridesmaids – Nedimeler filmini tek part full izle)

Bridesmaids – Nedimeler  film izle
Bridesmaids – Nedimeler (Altyazılı) izle, Bridesmaids – Nedimeler (Altyazılı) Full izle, Bridesmaids – Nedimeler (Altyazılı) Online izle, Bridesmaids – Nedimeler (Altyazılı) filmini izle, Bridesmaids – Nedimeler (Altyazılı) Bedava sinema keyfini yaşa.


Bay Whicher Ve şüpheler

Bay Whicher Ve şüpheler film izle
Bay Whicher Ve şüpheler – The Suspicions Of Mr Whicher izle, Bay Whicher Ve şüpheler – The Suspicions Of Mr Whicher Full izle, Bay Whicher Ve şüpheler – The Suspicions Of Mr Whicher Online izle, Bay Whicher Ve şüpheler – The Suspicions Of Mr Whicher filmini izle, Bay Whicher Ve şüpheler – The Suspicions Of Mr Whicher Bedava sinema keyfini yaşa.


Tesadüf film izle (Tesadüf filmini tek part full izle)

Tesadüf film izle
Günümüzden on yıl önce, Noel zamanıdır... Muhteşem bir kar manzarası altında insanlar Noel alışverişlerini tamamlamak için acele etmektedirler. O akşam, gecikmiş hediyeleri almak için son fırsattır. Mağazalar oldukça kalabalıktır ve malları tükenmek üzeredir. Yirmili yaşlarda iki gencin eli birdenbire aynı kaşmir eldivene uzanır. Bu yıllar sürecek bir arayışın başlangıcı olacaktır.

Jonathan (John Cusack) ve Sara (Kate Beckinsale) eldiveni satın alabilmek için tartışmaya başlarlar. Sara eldiveni çok beğenmiş ve kendisine Noel hediyesi olarak almak istemiştir. Jonathan ise kız arkadaşına hediye almayı unutmuş ve eldiveni görünce onun çok hoşuna gideceğini düşünmüştür. Birbirlerini ikna etmeye çalışırlar, sonunda zafer Sara’nın olur.

Mağaza çıkışında beraber ‘Serendipity’ adında bir restorana giderler.

Orada uzun süre sohbet ederlerken birbirlerinden oldukça etkilenirler. Jonathan Sara’ya ilk görüşte aşık olduğunu düşünmektedir. Sara’ya, daha sonra da görüşmek istediğini, beraber olabileceklerini söyler. Sara bu fikri sıcak karşılamaz; Jonathan’ın bir sevgilisi olduğunu biliyordur. Kendisinin de birlikte olduğu biri vardır.

Restorandan ayrılırlarken kapıda, Jonathan’ın ısrarlarına dayanamayan Sara, bir kağıt parçasına telefon numarasını yazar. Tam Jonathan’a verecekken, birden çıkan rüzgar kağıdı uçurur. Kadere, alın yazısına ve mistik güçlere fazlasıyla inanan Sara, bunun bir işaret olduğunu, biraraya gelmemeleri gerektiğini söyler. Jonathan bu fikri aptalca bulur fakat Sara kararlıdır. Eğer biraraya gelmeleri gerekiyorsa, bu mutlaka olacaktır, kader bunu planlayacaktır, doğru zamanı beklemeleri gereklidir. Bunları söyledikten sonra Sara bir taksiye atlar ve uzaklaşır.

Jonathan allak bullak olmuştur. Bir gecede aşık olmuş ve bir gecede kaybetmiştir. Dalgın dalgın evine gider. Sara eve gittiğinde alışveriş paketlerini restoranda unuttuğunu farkına varır. Serendipity’e geri döner. Oturdukları masada paketleri hala durmaktadır. Paketlerini alırken, sandalyenin üzerinde Jonathan’ın ceketini fark eder, onu da alır ve oradan buz pistine gider.

Jonathan’ın kaderin oyunu sonucu oraya geleceğini ümit eden Sara saatlerce buz pistinde bekler. Onun artık gelmeyeceğini düşündüğü anda Jonathan uzaktan belirir. Geceyi kayarak, eğlenerek ve sohbet ederek geçirirler. Saatler ilerledikçe birbirlerinden daha fazla etkilenirler. İkisi de artık çılgınca aşık olmuşlardır.

Ayrılma vakti geldiğinde Jonathan Sara’dan telefon numarasını tekrar ister; ancak Sara’nın düşüncelerinde hiçbir değişiklik yoktur. Uzun süren bir tartışma sonucu Sara biraz yumuşar ve bir plan yapar: Bir beş dolarlık banknotun üzerine Jonathan’ın telefonunu yazar ve o parayla bir dergi satın alır. Kendisi de eve gittiğinde en sevdiği kitap olan Marquez’in “Kolera Günlerinde Aşk”ının ilk basımının ilk sayfasına kendi telefon numarasını yazacak ve kitabı bir sahafa satacaktır. Eğer bir gün bu kitap ve banknot birbirlerinin eline geçerse, kader onları o zaman biraraya getirecektir. Eğer bir daha sonsuza dek karşılaşmazlarsa, bu onların asla biraraya gelmemeleri gerektiği anlamına gelecektir. Ve iki genç ayrılırlar.

Aradan tam on yıl geçmiştir. Bakalım hayat onları nerelere sürüklemiş, başlarına ne sürprizler örmektedir?...



Yönetmen : Peter Chelsom
Senaryo : Marc Klein
Oyuncular : Lilli Lavine, Michael Guarino Jr., Abdul Alshawish, John Cusack, Kate Beckinsale
Filmin Türü : Komedi, Romantik
Orijinal Adı : Serendipity
Yapımcı Firma :
Yapım Yılı : 2001
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : İngilizce/Fransızca
Filmin Süresi : 90 dakika
Resmi Sitesi : http://www.serendipityfilm.nl/
Vizyon Tarihi : 24.05.2002





Winx sohbet

Winx sohbet
Winx tutkunlarına müjde!winx Chat sitemiz hizmete girmiştir. İçeriğinde Winx üyeleri ile ilgili bilgilere ulaşabileceğiniz blog adı altına yayın hayatına başlamıştır tüm Winx hayranlarına hayırlı uğurlu olsun...
Winx tutkunlarına müjde!winx Chat sitemiz hizmete girmiştir. İçeriğinde Winx üyeleri ile ilgili bilgilere ulaşabileceğiniz blog adı altına yayın hayatına başlamıştır tüm Winx hayranlarına hayırlı uğurlu olsun...


Grup muhabbet

Grup muhabbet
Grup muhabbet tutkunlarına müjde!Grup muhabbet sitemiz hizmete girmiştir. İçeriğinde Grup muhabbet üyeleri ile ilgili bilgilere ulaşabileceğiniz blog adı altına yayın hayatına başlamıştır tüm Winx hayranlarına hayırlı uğurlu olsun...Grup muhabbet tutkunlarına müjde!Grup muhabbet sitemiz hizmete girmiştir. İçeriğinde Grup muhabbet üyeleri ile ilgili bilgilere ulaşabileceğiniz blog adı altına yayın hayatına başlamıştır tüm Winx hayranlarına hayırlı uğurlu olsun...


Geloyun Sohbet

Geloyun Sohbet
Geloyun sohbeti tutkunlarına müjde!Geloyun Chat sitemiz hizmete girmiştir. İçeriğinde oyunambarı üyeleri ile ilgili bilgilere ulaşabileceğiniz blog adı altına yayın hayatına başlamıştır tüm geloyun hayranlarına hayırlı uğurlu olsun...

Geloyun sohbeti tutkunlarına müjde!Geloyun Chat sitemiz hizmete girmiştir. İçeriğinde oyunambarı üyeleri ile ilgili bilgilere ulaşabileceğiniz blog adı altına yayın hayatına başlamıştır tüm geloyun hayranlarına hayırlı uğurlu olsun...


Oyunambarı Sohbet

Oyunambarı Sohbet
Oyunambarı sohbeti tutkunlarına müjde!oyunambarı Chat sitemiz hizmete girmiştir. İçeriğinde oyunambarı üyeleri ile ilgili bilgilere ulaşabileceğiniz blog adı altına yayın hayatına başlamıştır tüm oyunambarı hayranlarına hayırlı uğurlu olsun...

Oyunambarı sohbeti tutkunlarına müjde!oyunambarı Chat sitemiz hizmete girmiştir. İçeriğinde oyunambarı üyeleri ile ilgili bilgilere ulaşabileceğiniz blog adı altına yayın hayatına başlamıştır tüm oyunambarı hayranlarına hayırlı uğurlu olsun...


Aşkın Büyüsü film izle (Aşkın Büyüsü filmini tek part full izle)

Aşkın Büyüsü
Teyzeleri (Dianne Wiest, Stockard Channing) tarafından yetiştirilen, küçük yaşta öksüz kalan Owens kardeşlerin hayatları herkesten çok farklı. Kahvaltı olarak çukulatalı kek yiyen ve büyülerle uğraşan Sally (Sandra Bullock) ve Gillian (Nicole Kidman)'ın en büyük dezavantajı, bir aile laneti taşımaları. Aşık oldukları erkekler zamansız ve beklenmedik şekilde ölüyorlar. Bu lanetten kurtulmak için cadı bilgilerini birleştirerek, hayatlarını normale sokmaya çalışıyorlar.

Yönetmen : Diane Kurys
Senaryo : Murray Head, Diane Kurys
Oyuncular : Juliette Binoche, Benoît Magimel, Victoire Thivisol, Stefano Dionisi, Robin Renucci
Filmin Türü : Drama
Orijinal Adı : Les Enfants Du Siecle
Yapımcı Firma : Alexandre Films
Yapım Yılı : 1999
Yapım Ülkesi : Fransa
Orijinal Dili : Fransızca
Filmin Süresi : 135 dakika
Resmi Sitesi : http://www.bacfilms.com/enfants
Dağıtıcı Firma : Özen Film
Vizyon Tarihi : 27.04.2001



Page 8 Page Eight film izle (Page 8 Page Eight filmini tek part full izle)

Page 8 Page Eight film izle
Yapım:2011
Ülke:ABD, İngiltere
Tür:Gerilim
Yönetmen:David Hare
Senaryo:David Hare
Vizyon Tarihi:18 Haziran 2011 (İngiltere)
Oyuncu Kadrosu:Rachel Weisz, Ralph Fiennes
Johnny Worricker (Bill Nighy) uzun yıllar MI5′e hizmet vermiş bir ajandır. Amiri ve en iyi arkadaşı olan Benedict Baron (Michael Gambon) ani bir şekilde ölür , geriye karmaşık ve anlaşılmaz bir dosya bırakacaktır , organizasyonun istikrarı da tehdit altındadır. Bu arada Johnny’nin dikkatini kapı komşusu ve bir politik aktivist olan Nancy Pierpan (Rachel Weisz) çekecektir Nancy gerçek olmayacak kadar iyi görünüyordur. Johnny işinden mecburi olarak feragat etmek zorunda kalmış ve ayrılmıştır kimliğinden uzaklaşacak ve gerçeği bulmaya çalışacaktır.







Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More