İşte Acun Ilıcalı'nın yeni programı (tanıtım fragmanı izle)

acun ılıcalı
'O Ses Türkiye' yarışmasının ilk tanıtım fragmanı yayınlandı...

Ekim ayının ilk haftası Show TV’de yayınlanacak olan programda Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal’dan jüriyi oluşturuyor.

Yayınlandığı ilk ülke olan Hollanda’da izlenme rekorları kıran ‘The Voice of’, Amerika’da da yayına başladığı ilk günden itibaren büyük başarı elde etmişti. Yarışma Türkiye’de de Acun’un projesi olarak izleyicinin beğenisine sunulacak. Yarışma şimdiden heyecanla beklenirken, yayınlanan tanıtım fragmanı bile haber olmayı başardı.

yeni programı

'O Ses Türkiye' yarışmasının ilk tanıtım fragmanı yayınlandı..


Futurama: Into the Wild Green Yonder film izle tek part full izle

Orjinal Adı: Futurama: Into the Wild Green Yonder
Tür: Aksiyon, Animasyon, Komedi
Dil: Türkçe
IMDB Puanı: 7.2
Ülke: ABD
Vizyon Tarihi: 2009
Yönetmen: Peter Avanzino
Oyuncu: Billy West, John Di Maggio, Katey Sagal
Vahşi Yeşil Bir Geleceğe Doğru Film Özeti:

Simpsonlar’ın yaratıcısı Matt Groening’in imzasını taşıyan bir animasyon… Fry, Amy Wong’un zengin ailesinin Mars Vegas’ı yeniden inşa etmek için düzenlediği projeye katılır Ancak bir kaza geçirir ve bunun sonucunda telepatik güçler kazanır Leela ise bu proje nedeniyle çevrenin tahrip edilmesine çok sinirlenir ve feminist bir örgüte katılır Leela kanun kaçağına dönüşürken Fry ise yeni kazandığı güçlerin avantajını kullanmaya çalışır.



Love Birds film izle (Love Birds filmini tek part full izle)

Love Birds
Yönetmen:Paul Murphy Ülke: Yeni ZellandaTür:Komedi | RomantikRating:5.7 (348 Oy) Vizyon Tarihi:24 Şubat 2011 (Yeni Zellanda) Süre:103 dakikaDil:İngilizceSenaryo:Nick Ward Müzik:David Donaldson | Plan 9 Görüntü Yönetmeni:Alun Bollinger Yapımcılar:Alan Harris | Matthew Metcalfe | Judith Trye | tümü » Firma:General Film CorporationWeb Sitesi:Official site



A Serious Man – Ciddi Bir Adam film izle (A Serious Man – Ciddi Bir Adam filmini tek part full izle)

Sinemalar.com Puanı:
A Serious Man – Ciddi Bir Adam film izle
6.3/10

IMDB Puanı:
7.2/10

Yapım:
2009 ~ ABD, Fransa, İngiltere
Tür:
Dram, Komedi

Yönetmen:
Joel Coen, Ethan Coen
Oyuncular:

Simon Helberg, Adam Arkin, Richard Kind, Amy Landecker, Fred Melamed, Jim Brockhohn, Michael Stuhlbarg, Aaron Wolff, Alan Mandell, Allen Lewis Rickman, Benjy Portnoe, Brent Braunschweig, David Kang, Fyvush Finkel, George Wyner, Jessica Mcmanus, Katherine Borowitz, Peter Breitmayer, Raye Birk, Sari Lennick
Senaryo:

Joel Coen, Ethan Coen

Yapımcı:

Joel Coen, Ethan Coen, Tim Bevan, Eric Fellner, Robert Graf

Görüntü Yönetmeni:
Roger Deakins

Müzik:

Carter Burwell
Dağıtım:

Tiglon


Süre:
1 saat 45 dk

Gösterim Tarihi:

06 Ağustos 2010 (Türkiye)
diğer ülkeler...


Ödülleri:

2 kez Oscar'a Aday Gösterildi. 1 adet başka ödül kazandı




İşaretler film izle (İşaretler filmini tek part full izle)

İşaretler film izle
IMDB Puanı: 6.9/10
Tür: Bilim Kurgu, Dram, Gizem
Yönetmen: M. Night Shyamalan
Oyuncular: Mel Gibson, Abigail Breslin,Joaquin Phoenix, M. Night Shyamalan,Cherry Jones, Adam Way, Angela Eckert
Müzik: James Newton Howard
Süre: 1 saat 46 dk
Eşini bir trafik kazası sonucu yitiren Graham Hess (Mel Gibson) çocukları ile beraber bir çiftlikte yaşamını sürdürüyordur. Tanrı’ya olan inancınıda kaza sonrası yitiren Graham Hess (Mel Gibson) , bir gün uyandığında tarlasında simetrik bazı işaretler görecek ve daha sonra kızının kullanmış olduğu telsizden çok garip dünyaya ait olmayan sesler duymaya başlayacaktır. Birden korkuya kapılacak ve bu olayın sırrını araştıracaktır.
Signs 2002 yılında oldukça ses getirmiş bir uzaylı filmi olarak karşımıza çıkıyor Gibson’ın yine Tanrıya inancını kaybetmesi daha sonra filmin sonlarına doğru yaşadığı bir olay sonucunda tekrar inancını kazanması konu ediliyor bu ince noktayı izleyerek öğreneceğiz şimdiden iyi seyirler.


Beaufort film izle (Beaufort filmini tek part full izle)

Beaufort film izle
IMDB Puanı: 6.7/10
Tür: Aksiyon, Dram, Savaş
Yönetmen: Joseph Cedar
Oyuncular: Alon Aboutboul, Adi Adouan, Yaakov Ahimeir, Guy Apriat
Süre: 2saat 11dk
22 Yaşında Lübnanla savaşta görevli olan bir komutan ve birliğini konu eden filmde Liraz ismindeki bir askerin görevi bombardıman altında bulunan şehirlerde görevleri tamamlamaktır. Fakat karşılarında düzgün bir ordu olmadığı için bu görevler onlar için bir psikolojik savaşa dönecektir.
Film savaşın askerler üzerindeki etkisi ve onların nasıl bir travma içerisine girdiklerini gözler önüne seriyor.



Dancer in the Dark film izle (Dancer in the Dark filmini tek part full izle)

Dancer in the Dark film izle
IMDB Puanı: 7.9/10
Tür: Dram, Müzikal
Yönetmen: Lars von Trier
Müzik: Björk Gudmundsdottir
Süre: 2 saat 20 dk
Oyuncular: Peter Stormare, David Morse, Stellan Skarsgård, Björk Gudmundsdottir, Catherine Deneuve, Udo Kier
Selma Jezkova (Björk), oğlu ile birlikte göçebe bir hayat sürmekte ve bir karavanda yaşamını idame ettirmektedir. Fabrikada çalışmakta olan Selma fursat buldukça “Müziğin Sesi” ismine sahip olan müzikalda provalara devam eder. Selma’nın kalıtsal bir rahatsızlığı mevcuttur ve günden güne görme bozukluğu yaşamaya başlar. Oğlunun da aynı duruma düşmesinden korktuğu içinde tedavi amacı ile para biriktirmeye başlar. Fakat bu para bir polis memuru tarafından çalınır hemde tanıdığı birisi.




BEREN SAAT VE ESRA DERMANCIOĞLU'NUN OLAY FOTOĞRAFLARI

BEREN SAAT VE ESRA DERMANCIOĞLU'NUN OLAY FOTOĞRAFLARI
“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin iki başarılı oyuncusu Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu, önceki akşam Asmalımescit’teydi.

Sıla’nın “Kafa Nereye Biz Oraya” şarkısına kulak verip gönüllerince eğlenen iki arkadaş, geç saatlere kadar Ece Bar’da kaldı, oradan Ofpera’ya geçti. Çıkışta alkolün de etkisiyle rahat tavırlar sergileyen, kameraları hiç umursamayan ikili, zaman zaman kahkaha krizlerine girdi. Renkli geceden geriye işte bu kareler kaldı.

Sarmaş dolaş

Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu, Geceyi 03.30 sıralarında noktaladı. Mekandan çıkışta hafif yalpaladıkları gözden kaçmayan ikili, sarılarak birbirlerine destek oldu ve taksiye kadar bu şekilde yürüdü.

Düğmeler açıldı

Gömleğinin düğmelerinin açıldığını dakikalarca fark etmeyen Beren Saat, fark ettikten sonra da düğmeleri iliklemek yerine dekoltesini eliyle kamufle etmeye çalıştı. Dermancıoğlu’da tişörtünün kaymasını umursamaz görünüyordu.

BEREN SAAT VE ESRA DERMANCIOĞLU'NUN OLAY FOTOĞRAFLARI
Krize girdiler

Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu, Pera Palas Otel’in önünde karşılarına çıkan muhabirlerin sorularını yanıtlarken gülme krizine girdi
BEREN SAAT VE ESRA DERMANCIOĞLU'NUN OLAY FOTOĞRAFLARI
BEREN SAAT VE ESRA DERMANCIOĞLU'NUN OLAY FOTOĞRAFLARI
BEREN SAAT VE ESRA DERMANCIOĞLU'NUN OLAY FOTOĞRAFLARI
BEREN SAAT VE ESRA DERMANCIOĞLU'NUN OLAY FOTOĞRAFLARI
BEREN SAAT VE ESRA DERMANCIOĞLU'NUN OLAY FOTOĞRAFLARI
BEREN SAAT VE ESRA DERMANCIOĞLU'NUN OLAY FOTOĞRAFLARI


Chamaco film izle (Chamaco filmini tek part full izle)

Chamaco film izle
The Kid Chamaco (Türkçe Dublaj)
Film Konusu:Abner hayatın monotonluğundan kurtulmak için bierşeyler yapmak ister. Onu mutlu edecek tek şey ise bokstur. Dr.Frank Irwın onu forma sokmak için elinden geleni yapacaktır…iyi seyirler…
Film Yapımı:2009, ABD
Film Türü:Dram
Yönetmen:Miguel Necoechea
Oyuncular:Martin Sheen,Kirk Harris,Alex Perea,Danny Perea,Sofía Espinosa


Tehlikeli Miras 2 film izle (Tehlikeli Miras 2 filmini tek part full izle)

Tehlikeli Miras 2
Yapım: 2010 ~ Fransa

Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera

Yönetmen: Jérôme Salle

Oyuncular: Sharon Stone, Tomer Sisley, Napakpapha Nakprasitte, Anatole Taubman, Miki Manojlovic, Olivier Bartélémy, Clemens Schick, Tony Arunah Abbey, Weronika Rosati

Senaryo: Jérôme Salle, Jean Van Hamme, Philippe Francq, Julien Rappeneau


Senaryo (Kitap): Jean Van Hamme, Philippe Francq

Yapımcı: Nathalie Gastaldo, Eric Zaouali

Görüntü Yönetmeni: Denis Rouden

Müzik: Alexandre Desplat

Süre: 1 saat 58 dk

Gösterim Tarihi: 16 Şubat 2011 (Fransa)

Filmin Konusu: W Group’a CEO olarak atanan Largo Winch şirketi satıp, geliri insanı yardım kuruluşu kurmak için harcayacağnı söylediği gün insanlık suçu işlediği yönünde suçlamalara maruz kalır. Largo Winch karşısındaki güç odaklarına karşı savaş açıp suçsuzluğunu kanıtlamaya kararlıdır.




Yedi – Seven film izle (Yedi – Seven filmini tek part full izle)

Yönetmen : Gabriele Muccino
Yedi – Seven film izle
Oyuncular/Seslendirenler : Will Smith, Barry Pepper, Woody Harrelson, Rosairo Dawson, Madison Pettis
Türü: Dram,
Süre : 2 saat 3 dk
Yapım : 2008

Oy: 34 - Puan: 5

Ben Thomas, geçmişindeki bazı hatalardan dolayı suçluluk duyan, intiharı düşünecek kadar depresif bir insandır. Kafasında devamlı intihar düşüncesinin dolaştığı Ben, hayatına giren tamamen yabancı 7 kişi vesilesiyle kefaretini ödeme şansını yakalayacak; bu sırada kalp hastalığı olan Emily´de aşkı bulacaktır.




The Ward – Koğuş film izle (The Ward – Koğuş filmini tek part full izle)

The Ward – Koğuş
John Carpenter'ın yönettiği ve Amber Heard, Mamie Gummer, Danielle Panabaker ile Jared Harris'in oynadığı “Koğuş (The Ward)” ise gerilim ve korku sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin konusu şöyle:

“Uyuşturucu bir maddeyle kendinden geçmiş olan Kristen, bir akıl hastanesine götürülmektedir. Genç kadının buraya neden getirildiğine dair en ufak bir fikri yoktur. Emin olduğu tek şey burada güvende olmadığıdır. Dört kadınla aynı koğuşta kalan Kristen, olayların göründüğü gibi olmadığını fark eder. Hastahaneden kurtulmanın bir yolunu bulmalıdır.”



Acun Ilıcalı boşanmıyor!

Acun Ilıcalı boşanmıyor!
Televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı, boşanmaktan vazgeçti. Zeynep Ilıcalı, kendisini aldattığı iddiasıyla 7 yıllık eşinden boşanmak için mahkemeye başvurmuştu.

Ilıcalı, eşinden yaklaşık 50 milyon TL olan servetinin yarısı ile aylık 30 bin TL nafaka istedi. İlk duruşmada taraflar anlaşamayınca boşanamamıştı. Eşinin kendisini 20 yaşındaki bir genç kızla aldattığını iddia eden Zeynep Ilıcalı, evlilikte edinilen malların yarısını istemişti. Davanın son duruşması Beykoz Aile Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya taraflar ve avukatları katılmayınca hâkim, davanın düşmesine karar verdi.

Zeynep Ilıcalı’nın avukatı, karşılıklı olarak davadan vazgeçildiğini belirtti. Taraflar 3 ay içinde davayı yenilemezse dava açılmamış sayılacak. Zeynep Ilıcalı’nın kastettiği genç kızın, Şeyma Subaşı olduğu iddia edilmişti.


Yaz Aşkı film izle (Yaz Aşkı filmini tek part full izle)

:1987 yazıdır. James Brennan kolejden yeni mezun olmuştur. Mezuniyet sonrası hayalindeki Avrupa turu planlarını yaparken ailesi bu tatil için ona para veremeyeceğini öğrenir. Ailesi tarafından New Yok'ta bulunan Adventureland isimli lunaparkta çalışmaya zorlanan James, dünyadaki en kötü işi bulmuştur. Orada başına türlü belalar gelecektir. Fakat orada çalışan Em Levin'in hayatına girmesiyle bu yaz aslında düşündüğünden güzel sonuçlanacaktır.
Kategori : Romantik Filmler
Etiketler :Yaz Aşkı film izle, Yaz Aşkı hd film izle, Yaz Aşkı filmini izle, Yaz Aşkı filmi full izle, Yaz Aşkı indirmeden izle, Yaz Aşkı full hd film izle, Yaz Aşkı türkçe düblaj izle, Yaz Aşkı türkçe Altyazılı izle, Yaz Aşkı direk film izle, Yaz Aşkı bedava film izle, Yaz Aşkı tek part izle, Yaz Aşkı film indir,




Hayde Bre Full Film İzle (Hayde Bre Filmini Tek Part Full İzle)

Hayde Bre Full Film İzle

Hayde Bre izle 2010 yılı Türkiye yapımı, yılın son günü vizyonlarda gösterime giren ve reklamları iyi yapılmadığından ötürü pek çok kişi tarafından duyulmayan, fakat Shanghay Uluslararası Film Festivali yarışmasında En İyi Film ödülünü kazanan, Hayde Bre Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.

Filmin Yönetmenliğini Orhan Oğuz yapmış olup, Yapımcılığını ise Yasemin Küçükçavdar Güler üstlenmiştir.

Filmi seyredenler, son zamanlarda çekilen en iyi dram filmlerden bir tanesi olduğunu ifade ediyorlar. Çok iyi bir senaryo’ya hakim olduğunu belirten izleyiciler, oyucularında rollerinin hakkını son derece iyi verdiklerini söylemeleri film ekibini rahatlatıyor.

Filmin Başrollerini Ertan Saban, Nilüfer Açıkalın, Ayberk Koçar, Ay Doğa Vardar, Mustafa Yaşar, Şevket Emrullah, İlker İnanoğlu, Luran Ahmeti, Abdurrahman Rahman, Çağla Su Vardar ve Suzan Kardeş oynamışlardır.

Hayde Bre Full Online Hd Kalitesinde Bedava Türk Dram Filmi İzle.

Filmin Konusu : Aile ve Dram türündeki bu filmin konusunda Kasaba’da karısı ve arkadaşlarıyla sıradan bir hayat süren Şaban Ağa’nın, taşra yaşamı ile kent yaşamı arasında yaşadıklarını konu alıyor.

İyi Seyirler




Çıkmaz Yol film izle (Çıkmaz Yol filmini tek part full izle)

Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Gerilim , Romantik
Yönetmen: Monte Hellman
Senaryo: Steven Gaydos
Oyuncular: Shannyn Sossamon , Dominique Swain , Fabio Testi , John Diehl , Waylon Payne
Filmin Websitesi: http://www.roadtonowherethemovie.com/
Süre: 2 saat 1 dk
Yapımcı: Melissa Hellman , Steven Gaydos , Arthur Gorson , Monte Hellman , Leandro Marini
Gerçeklik ve kurgu arasında zayıf bir bulanıklık ; güzel bir kadının güçlü bir çıkarcı politika, cinayet ve servet kaybı ayrıca intiharı konu ediliyor.
Tutkulu film yapımcıları film kurgularken bilinmeyen esrarengiz bir kadına rahatsız edici bir benzerlik vermeye çalışır ve ölümcül bir kadın yaratmayı düşünürler.
Orta derece diyebileceğimiz film iyi bir başlangıç yapsada devamında pek fazla izleyicisini sürüklemeyi başaramamış fakat yinede farklı bir senaryo izlemiş olduğu içim web sitemizde yer verdik iyi seyirler dileriz.






Kuzey Güney 2. Bölüm Full İzle 14 Eylül 2011 Son Bölüm

Kuzey Güney 2.Bölüm izle. Kuzey Güney dizisinin 14 Eylül 2011 Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm de;Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’in yıllardır içinde sakladığı en derin yarasını yeniden kanatır. Kuzey, acısını öfkesiyle gizlemeye çalışsa da, geçen dört senenin sonunda, kaybedenin bir tek kendisi olduğunu fark eder.

Kuzey Güney 2. Bölüm Full İzle 14 Eylül 2011 Son Bölüm

Kuzey Güney son bölüm izle.Güney’in suçunu üstlenerek, oğlunun en büyük hayalinin de elinden alındığını bilen Sami, artık Kuzey’i yanlarında tutmanın bir yolu olmadığının farkındadır. Ailesinin ve Cemre’nin yakınında olmaya dayanamayan Kuzey içinse tek çıkış yolu, uzaklara gitmektir. Önündeki para engelini aşmanın yolunu da kendince bir yöntemle bulur. Kuzey Güney 2.bölüm izle.

Kardeşinin hayatını tehlikeye atma pahasını boks maçlarına çıktığını öğrenen Güney, Kuzey’e engel olmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kuzey Güney yeni bölüm izle.Hiç yüzleşmeden üstü örtülen “kaza gecesinden” sonra, Kuzey ve Güney arasındaki mesafeler kapanmayacak kadar büyümüştür. Kuzey’in kendisi için geleceğini feda etmesine izin veren Güney, çektiği vicdan azabıyla baş başadır.

Başından beri kızıyla ilgili hayalleri arasında Güney’e yer vermeyen Gülten, Kuzey’in de hapishaneden çıkmasıyla, bu ilişkiye karşı korkularına bir yenisini ekler. Kuzey’in Cemre’ye olan aşkınınsa, Gülten dışında farkında olan bir kişi daha vardır. Kuzey Güney full dizi izle.

Banu, Güney’e olan ilgisini her dakika biraz daha açığa vururken, Cemre’nin hislerinde ne kadar haklı olduğunu ispat eder. Güney’in “Sinaner Şirketler Grubu”na yakınlığı, Banu’nun Güney’le ilgili planlarında kendisine daha çok güvenmesini yardımcı olur.

Sami ile Handan’ın evlilik yıl dönümlerini kutlamak! için aile arasında yenecek akşam yemeği, Gülten ve Cemre’nin katılımıyla renk değiştirir. Güney’in son anda Atilla Sinaner’in davetine katılmak zorunda olması, Cemre ile Güney arasındaki iplerin yeniden gerilmesine neden olur. Aynı gece, gizlice yeni bir boks maçı ayarlayan Kuzey ise Cemre’nin konuşmalarına şahit olmasıyla onu da yanında götürmek zorunda kalır. Kuzey ringdeki yerini alarak hayatı üstüne kumar oynarken, öğreneceği gerçekle ilk darbeyi izleyiciler arasındaki Cemre alacaktır.


Kurtlar Vadisi Pusu 129.Yeni bölüm fragmanı (Yeni Sezon TNT Dizisi )

Kurtlar Vadisi Pusu
Kurtlar Vadisi Pusu 9. sezona TNT ekranlarında merhaba diyecek olan Kurtlar Vadisi yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek.... 129. bölüm fragmanında Polat Alemdar ve ekibi tamamıyla değişmiş şekilde ve Polat da sakal bırakmış olarak izleyicilerin karşısın
TNT kanalında ekranlara gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezondaki ilk fragmanı yayınlandı.

Yeni bölümü 15 Eylül'de yayınlanacak olan dizide başrol karakter Polat Alemdar'ın sakal ve bıyık imajı dikkat çekiyor.

Necati Şaşmaz, Ramazan ayında katıldığı bir iftarda sakla ve bıyık bırakmasına ilişkin olarak, "Birinci bölümde Irak'ta bir sahnem var ve o sahne gereği bu kirli bir sakal ve bıyık gerekli o yüzden bıraktım. Bir de TRT'de yayınlanacak bir dizide misafir oyuncu olacağım için, tarihsel gerçekliğe uygun olsun diye bıyıklı olmam gerekiyordu.

Ayrıca tatil döneminde uzun yıllardır traşlı olan yüzüm biraz dinlensin diye bu hale geldi” şeklinde cevap vermişti.


Set Up film izle (Set Up tek part full izle)


Yapım: 2011 ~ ABD
Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Oyuncular: Bruce Willis , Mischa Barton , Jenna Dewan , 50 Cent , Ryan Phillippe
Set Up film izle
Yönetmen: Mike Gunther
Senaryo: Mike Gunther , Mike Behrman
Yapımcı: 50 Cent , Martin Blencowe , Peter Benz , Stephen J. Eads , Patricia Eberle
Görüntü Yönetmeni: Steve Gainer
Görüntü Yönetmeni: The Newton Brothers
Süre: 1 saat 30 dk
Gösterim Tarihi: 04 Kasım 2011 (Türkiye)
Uzun zamandır arkadaş olan Sonny, Vincent ve Dave orta seviyede hırsızlardır ve Vincent kendi kafasında bir plan kurmaktadır bu planla hayatlarını güzel bir şekile sokmak istemektedir. Fakat Sonny bu hayattan çok sıkılmış ve artık düzgün bi şekilde yaşamak için işi bırakmak istemektedir. Dave ise eşiyle güzel, mutlu, huzurlu bir hayat yaşamak istemektedir.
Mücevher vurgunu yapmak isteyen arkadaşlar bu işi doğru dürüst yapamayınca birbirlerine karşı kin gütmeye başlarlar ve kendileri arasında bir rekabet başlar. Bruce Willis de şehrin en büyük mafyasıdır ve işte film başlıyor. iyi seyirler dileriz. Yorum yapmayı ve facebookta paylaşmayı unutmayın. Keyifle izlemeniz dileğiyle.




Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More