JAY-Z, PHARRELL İŞBİRLİĞİ !

JAY-Z
Daha önce birlikte şarkılar yayınlayan Jay-Z ve Pharrell, sahibi oldukları giyim markalarında işbirliği yaptı. Jay-Z’nin sahip olduğu Rocawear, yapılan sözleşmeyle Pharell’ın sahibi olduğu Billonaire Boys Club markasının tüm üretim ve dağıtımını yapacak. Jay-Z’nin ticaret gücü ve Pharell’ın yaratıcılığı ile markanın büyük başarı yakalaması bekleniyor.


EMINEM, CHRISTINA AGUILERA DÜETİ DİNLE

eminem
Eminem ve Christina Aguilera, Christina Aguilera’nın yeni albümünde yer alacak bir şarkı için düet yapacak. Eminem ile düet yapacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Christina Aguilera, şarkının çok başarılı olacağına inandığını ve albümden önce single olarak piyasaya çıkarabileceklerini söyledi.


JASON DERULO'NUN YENİ ALBÜMÜ NE ZAMAN ÇIKACAK?


JASON DERULO
 Jason Derulo, yeni albümünün çıkış tarihini açıkladı ve albüm kapağını yayınladı. Sanatçının ikinci stüdyo albümü olan albüm ‘Future History’ adını taşıyor ve 27 Eylül’de piyasaya çıkacak. Albümden ikinci single olarak ‘It Girl’ adlı şarkı yayınlanacak. Albüm çıkışından önce yayınlanacak ‘It Girl’ün klip çekimleri tamamlandı, klipte Gossip Girl yıldızı Tika Sumpter Jason Derulo ile birlikte rol alıyor.


RIHANNA’NIN YENİ ALBÜMÜ NE ZAMAN ÇIKACAK?

rihanna
Rihanna ile birlikte çalışan prodüktör Verse Simmonds, Rihanna’nın altıncı albüm hazırlıklarının bitmek üzere olduğunu söyledi. Simmonds “Rihanna ile iki şarkı kaydettik, belki üçüncü bir şarkı da yapabiliriz, yeni albümde yer alacak diğer şarkılar da hazır. Henüz çıkış tarihi net değil, son düzenlemeler üzerinde çalışıyoruz” dedi.


50 CENT'İN YENİ KLİBİ I’M ON IT DİNLE

50 cent I’m On It
Son dönem elektronik alt yapılı rap şarkılarda prodüksiyon yapan The Cataracts grubu, 50 Cent’in 5. Solo stüdyo albümünden çıkacak ilk single I’m On It ‘e imza attı. Şarkı 16 Ağustos’ta internetten yayınlanacak.











ENRIQUE IGLESIAS’IN YENİ KLİBİN AYER İZLE

ENRIQUE IGLESIAS AYER
Enrique Iglesias, 2010 yılında piyasaya çıkardığı Euphoria albümünün İspanyolca single’ı “Ayer“ın video klibini yayınladı. Adı ‘dün’ anlamına gelen şarkı bir aşk şarkısı.


Ösym sınav sonuçları açıklama sistemine giriş

Ösym sınav sonuçları açıklama sistemi
Arkadaşlar sitemize Ösym sınav sonuçları açıklama sistemine giriş bölümü eklenmiştir.Sıkıntısız bir şekilde sınav sonuçlarını öğrenebilirsiniz.Başarılar herkese...

Ösym sınav sonuçları açıklama sistemine giriş için   TIKLAYINIZ...


Ösym aday işlemleri sistemi GİRİŞİ

Arkadaşlar sitemize Ösym aday işlemleri sistemi girişi eklenmiştir.Sorunsuz bir şekilde giriş yapılabilir.Umarım yardımcı olabilmişzidir size.Başarılar...

Ösym aday sistemine giriş için   TIKLAYINIZ...


Ösym sınav arşivi 2011

Ösym sınav arşivi
Geçmiş Yıllara Ait Sınav Takvimleri

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS)

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)

Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (LES) / Akademik Pesonel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES)

Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)

Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS)

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS)

Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS)

Dikey Geçiş Sınavı (DGS)

Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (ALS)

Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS)

Diğer Sınavlar

Ösym sınav arşivi için  TIKLAYINIZ...


Ösym Cevap Anahtarı Arşivi

ösym cevap anahtarı arşivi
Arkadaşlar alttaki linkde cevap anahtarı arşivini sunduk size.Umarım yardımcı olabilmişizdir size.Herkese kolay gelsin...

Cevap anahtarı arşivi için  TIKLAYINIZ...


Ünlü sunucu Uğur Arslan gözaltında !!!

Ünlü sunucu Uğur Arslan gözaltında
Türkiye ayağındaki ilk dalgasında eski RTÜK Başkanı Zahid Akman ve Kanal 7 yöneticilerinin tutuklandığı Deniz Feneri e.V soruşturmasında dün de sunucu Uğur Arslan 4 Kanal 7 çalışanıyla birlikte gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü Almanya’daki “Deniz Feneri e.V.” bağlantılı soruşturma kapsamında sunucu Uğur Arslan ile Kanal 7 yöneticilerinin aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı. Savcılık, soruşturmanın ilk dalgasında hazırladığı sevk yazısında Uğur Arslan’ın Türkiye’deki Deniz Feneri Derneği’nin kurucuları arasında olduğu belirtilmiş ve Arslan’ın yaptığı programların iki dernek arasındaki organik ilişkinin delili olarak gösteren tespitler yapılmıştı. Almanya’daki davada da adı 100 bin Euro para transferi iddiası ile geçen Arslan’ın Almanya’daki dernekten para aktarılması ve organik ilişki kurulması ile ilgili iddialar nedeniyle sorgulanacağı belirtildi. İstanbul’da gözaltına alınan Arslan ile Kanal 7 yöneticilerinden Harun Kapıyoldaş, Muzaffer Şafak ve Mustafa Bölükbaşı ile Beyaz Holding yetkilisi Ayşenur Sezgin uçakla Ankara’ya götürüldü.

Önce de ifade verdim

Uğur Arslan, Ankara ’ya getirilirken gazetecilerin, “ Neden gözaltına alındınız?” sorusuna “ Bu konuda daha önceden ifade vermiştim, tekrar çağırdılar. O yüzden Ankara ’ya ifade vermeye gidiyoruz” yanıtını verdi. Arslan, “Evinizde herhangi bir arama oldu mu?” sorusu üzerine de “ Hayır, öyle bir şey olmadı” dedi. Gözaltına alınan zanlılar Emniyet’e götürülürken Beyaz Holding yetkilisi Ayşenur Sezgin adliyeye getirilerek savcılıkça sorgusuna başlandı. Soruşturmanın önceki dalgalarında olduğu gibi zanlıların Emniyet’te ifadesinin alınmayacağı ve doğrudan savcılıkça sorgulanacağı öğrenildi.

100 bin euro iddiası

Almanya’ da görülen davanın iddianamesinde, Almanya’daki Deniz Feneri Derneği’nin yetkilisi Mehmet Gürhan’ın 15 Eylül 2001 tarihinde Uğur Arslan’a yazdığı yazıda, “Deniz Feneri e.V. nin yardıma muhtaç kişileri buradan tespit etmesinin zor olduğunu onun için de, İstanbul Deniz Feneri hesap numarasına 100 bin euro para havale etmek üzere karar aldığı”nı yazdığı bilgisine yer verilmişti.”

Programı organik bağ

Savcıların mahkemeye yazdıkları sevk yazısında Arslan hakkında da bilgiler yer almıştı. Yazıda “Sunuculuğunu Arslan’ın yaptığı programın kamuoyunda ilgi görmesi üzerine, Deniz Feneri isimli derneğin kurulduğu, bu derneğin kısa sürede Almanya’da yaşayan yurttaşlarımız arasında ilgi topladığı dikkat çekti” denmişti.

Hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi

Bir erkek ve bir kadın polis nezaretinde Ankara’ya götürülen Uğur Arslan, Atatürk Havalimanı’da hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

5 TUTUKLU VAR

İlk dalgada Zahid Akman ve Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman’ın da aralarında olduğu 5 kişi tutuklanmıştı. İkinci dalgada ise Almanya ’daki derneğin kayıtlarını Türkiye’de tutan Atlas isimli firmanın genel müdürü Hacı Nayır’ın aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alınmış ve zanlılardan Ali Solak tutuklanmıştı.


Geri Halliwell'in albümü ne zaman çıkıyor?

Geri Halliwell
Geri Halliwell dördüncü stüdyo albümünün çalışmalarını tamamladığını açıkladı. 2005 yılından bu yana ilk kez albüm çıkaracak olan Geri Halliwell “Albüm çalışmalarımı tamamladım. Şu anda çıkış tarihi kesinleşmedi. Ait olduğum yere sahneye döneceğim için çok heyecanlıyım” dedi...


David Guetta albüm çıkışını kimin için erteledi?

David Guetta
David Guetta ‘Nothing But The Beat’ isimli yeni albümünün çıkış tarihini Jessie J. ile yapacağı şarkı için erteledi. David Guetta erteleme ile ilgili olarak “Jessie J’den işbirliği ile ilgili yanıt aldığımda aslında albüm hazırdı ancak plak şirketimle görüştüm ve Jessie ile birlikte yapacağımız ‘Repeat’ isimli şarkının da albümde yer almasını istedim. Bu sebeple erteledik, albüm 29 Ağustos’ta piyasaya çıkacak” dedi..


Canlı Tv İzle (Donmadan Kesintisiz Canlı Tv İzle)

Canlı Tv İzle
Arkadaşlar merhaba sitemizde tv izleme keyfine sizde varın diye tv izleme sayfamızı açmış bulunmaktayız.Kesinlikle donmadan ve kesintisiz tv izleme keyfine ulşacağınızı tahmin ediyorum.Şimdide iyi seyirler




CHRISTINA AGUILERA’DAN YARDIM KAMPANYASINA KATILACAKMI?

CHRİSTİNA AGUİLERE
Christina Aguilera, büyük bir gıda firmasının yaptığı dünyada açlıkla mücadele kampanyasının reklam filminde rol aldı. Bu önemli kampanyada yer almaktan onur duyduğunu belirten Christina Aguilera “Bir anne olarak, bir çocuğun bile yemek yemeden uyuması kabul edilemez. Açlık dünyada çok büyük bir sorun, her gün çocuklar ölüyor. Bu kampanyada yer almaktan onur duyuyorum ve herkesin bu felaketin farkına varıp birşeyler yapmasını umuyorum” dedi


LADY GAGA’NIN FOTOĞRAF KİTABI YAYINLANDI !!!

LADY GAGA TERRY RİCHARDSON
Lady Gaga’nın ilk fotoğraf kitabı yayınlanacak. Terry Richardson tarafından çekilen 350 adet siyah beyaz ve renkli fotoğraf yer alacak. Fotoğrafların on ayda çekildiği ve Lady Gaga’nın önsözünü kendi yazacağı kitap Kasım ayında satışa sunulacak.


ZEYNEP DİZDAR YENİ ALBÜMÜNÜ DİNLE

Zeynep Dizdar, "Viraj" adlı yeni albümüyle sevenleriyle buluştu. Albümde altı yeni şarkı, ‘Viraj’ şarkısının bir karaoke versiyonu ve new version olmak üzere sekiz şarkı yer alıyor. Albümün çıkış şarkısı ise “Su Akar Yolunu Bulur” adını taşıyor.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More