Hayde Bre Full Film İzle (Hayde Bre Filmini Tek Part Full İzle)

Hayde Bre Full Film İzle

Hayde Bre izle 2010 yılı Türkiye yapımı, yılın son günü vizyonlarda gösterime giren ve reklamları iyi yapılmadığından ötürü pek çok kişi tarafından duyulmayan, fakat Shanghay Uluslararası Film Festivali yarışmasında En İyi Film ödülünü kazanan, Hayde Bre Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.

Filmin Yönetmenliğini Orhan Oğuz yapmış olup, Yapımcılığını ise Yasemin Küçükçavdar Güler üstlenmiştir.

Filmi seyredenler, son zamanlarda çekilen en iyi dram filmlerden bir tanesi olduğunu ifade ediyorlar. Çok iyi bir senaryo’ya hakim olduğunu belirten izleyiciler, oyucularında rollerinin hakkını son derece iyi verdiklerini söylemeleri film ekibini rahatlatıyor.

Filmin Başrollerini Ertan Saban, Nilüfer Açıkalın, Ayberk Koçar, Ay Doğa Vardar, Mustafa Yaşar, Şevket Emrullah, İlker İnanoğlu, Luran Ahmeti, Abdurrahman Rahman, Çağla Su Vardar ve Suzan Kardeş oynamışlardır.

Hayde Bre Full Online Hd Kalitesinde Bedava Türk Dram Filmi İzle.

Filmin Konusu : Aile ve Dram türündeki bu filmin konusunda Kasaba’da karısı ve arkadaşlarıyla sıradan bir hayat süren Şaban Ağa’nın, taşra yaşamı ile kent yaşamı arasında yaşadıklarını konu alıyor.

İyi Seyirler




0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More