MELANIE C’DEN YENİ SINGLE DİNLE

Melanie C Resimleri
Melanie C yeni single’ını bugün yayınlıyor. ‘Think About It’ isimli single, Spice Girls yıldızının bu yıl sonunda piyasaya çıkacak olan ‘The Sea’ albümünde yer alacak. Şarkının söz ve prodüksiyonu Adam Argyle ve Cutfather grubuna ait.


LADY GAGA'NIN, CHER’İNİN YENİ ALBÜMÜ İÇİN YAZDIĞI ŞARKIYI DİNLE

Lady Gaga Resimleri
Cher, yeni albümü için Lady Gaga’nın bir şarkı yazdığını söyledi. Lady Gaga’nın prodüktör RedOne ile birlikte yaptığı şarkı ile ilgili olarak “Lady Gaga albümüm için ‘The Greatest Thing’ isimli bir şarkı yazdı. Şarkının stüdyo kayıtlarını bitirdim ve süper oldu. Umarım en kısa zamanda Lady Gaga ile düet yaparız” dedi.


NELLY FURTADO’DAN MYSTERY ŞARKISINI DİNLE

Nelly Furtado Resimleri
Nelly Furtado “Mystery” isimli yeni şarkısını yayınladı. Nelly Furtado’nun ilk kez Portekiz’de Delta Tejo festivalinde seslendirdiği şarkının, şarkıcının 2012’de piyasaya çıkaracağı ‘Lifestyle’ isimli beşinci stüdyo albümünde yer alması bekleniyor.


LADY GAGA BOLLYWOOD FİLMİNDE ROL ALMAK İSTİYOR

Lady Gaga Resimleri
Lady Gaga Bollywood filminde rol almak istediğini açıkladı. Şarkılarının Bollywood remixleri yayınlanan ve çok beğenilen Lady Gaga “Birkaç Bollywood filmi izledim, çok teatral ve fantastik. Bir Bollywood filminde rol almayı çok isterim” dedi.


PINK’TEN YENİ ALBÜM 2012’DE

Pink Resimleri
Pink 2008’de piyasaya çıkardığı ‘Funhouse’dan sonra yeni albümünü 2012’de piyasaya çıkaracak. Albüm çalışmaları henüz başlamayan Pink’in albüm piyasaya çıktıktan sonra da dünya turnesi planladığı söyleniyor.


JAY-Z YENİ SOLO ALBÜMÜNÜ DİNLE

Kanye West ile ortak albümü Ağustos’ta piyasaya çıkacak olan Jay-Z kendi solo albümü için çalışmalara başladı. Yeni albüm için çıkış tarihi belirtmek istemeyen Jay-Z “Yeni albümüm için iki şarkım hazır ama ne zaman tamamlarım şu anda bilmiyorum” dedi.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Tutuklandı!!!

Aziz Yıldırım tutuklanma istemiyle Nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevkedildi. Ancak adliyede bekleyen sağlık ekibinin görüşü doğrultusunda hastaneye kaldırıldı. Öte yandan avukatlarından Köksal Bayraktar, Yıldırım'ın futbolda 'şike' ve 'suç örgütü kurmak, yönetmek ve üyesi olmak' düzenlemesinin yer aldığı TCK'nın 220. maddesine göre mahkemeye sevk edildiğini ifade etti. Yıldırım sağlık durumu elverirse bugün mahkemeye çıkacak. Başkanın tutuklanarak cezaevine gönderilme ihtimali bulunuyor, aksi takdirde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılacak.


Aziz Yıldırım tutuklandı !!!

Aziz Yıldırım gözaltında! Aziz Yıldırım gözaltında haberleri Fenerbahçe camiasına soğuk duş etkisi yarattı. Aziz Yıldırım serbest bırakıldı ama peki şimdi ne olacak?

Şike soruşturmasının kader anıydı. Sağlık sorunları nedeniyle sorgusu yapılamayan, emniyette susma hakkını kullanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün İstanbul Adliyesi'nde özel yetkili savcı Mehmet Berk'in karşısına çıktı.

ADLİYE TERASINDA KEBAP YEDİ

Adliyenin terasında bir süre dinlenen Yıldırım, Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nde doktor kontrolünden geçirildi. Yıldırım, saat 10.00'dan itibaren soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'e ifade vermeye başladı. İfadeye 12.15'te öğle yemeği arası verildi. İfadeye saat 13.00'te yeniden başlandı. Aziz Yıldırım'ın özel yetkili Savcı Mehmet Berk tarafından alınan ifadesinde Prof. Dr. avukat Köksal Bayraktar hazır bulundu. Yıldırım, yemek arasında adliyenin teras katında avukatlarıyla yemek yedi. Aziz Yıldırım adliyede beklerken 45 dakika içinde 3 kez oturduğu yerden kalkıp adliye içine girip tekrar geri döndü ve yerine oturdu. Yıldırım, avukatlarıyla su ve çay içti, dürümcü'den getirilen kebabı yedi.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More