LADY GAGA, CHER DÜETİ THE GREATEST THİNG DİNLE

LADY GAGA, CHER DÜETİ THE GREATEST THİNG
Lady Gaga, Cher ile düet yapacak. Geçtimiz günlerde Cher’in yeni albümü için RedOne ile birlikte bir şarkı yapan Lady Gaga, Cher’in düet yapma teklifini kabul ettiğini ve ‘The Greatest Thing’ isimli şarkıyı birlikte seslendireceklerini açıkladı.



Yeni Anayasa Maddeleri "Ak Parti Anayasası Maddeleri"

AK Parti yeni Anayasa için 9 kişilik komisyon kurdu

Yeni Anayasa için zorlu maraton başladı. Başbakan Erdoğan'ın seçim döneminde "en büyük projemiz" dediği yeni Anayasa sözü için ilk somut adım atıldı.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, yeni anayasa hazırlanması konusunda 9 kişilik bir komisyon kurduklarını ve çalışmaların başladığını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Atalay, terörle mücadelede polise etkin görev verilmesi konusunda da açıklamalarda bulundu. Atalay, polise yeni görev konusunda kapsamlı bir çalışmanın yapıldığını belirtti.

Atalay, terörle mücadele çerçevesinde polisin  iç güvenlikte kullanılmasıyla ilgili olarak, “o konuda çok kapsamlı bir çalışma  yapıyoruz. Çok görüşmelerimiz var kendi aramızda, analizlerimiz,  değerlendirmelerimiz var. Bu hem güvenlik boyutuyla ilgili, hem milli birlik,  beraberlik, kardeşlik projesi. Ekonomik boyutu demokratikleşme, insan hakları  boyutu... O konuda en önemli farkımız sadece güvenlik boyutunu ele alan  yaklaşımlardan kaçındık” dedi.


JENNIFER LOPEZ STARRİNG OVER DİNLE

JENNIFER LOPEZ STARRİNG OVER
Love? albümünden yeni bir şarkı, Staring Over ile Jennifer Lopez karşımızda.














JUSTIN BIEBER & CHRIS BROWN YENİ DÜET DİNLE

JUSTIN BIEBER VE CHRIS BROWN’DAN YENİ DÜET
Justin Bieber ve Chris Brown “Next 2 You” şarkısı ile büyük beğeni topladı. İkili yeni düetleri için geçtiğimiz günlerde stüdyoya girdi. Şarkı ile ilgili detaylar ve ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı.


Aziz Yıldırım İtiraf Etti. Aziz Yıldırım'ın İtirafları...

AZİZ YILDIRIM KONUŞURSA ORTALIK KARIŞIR MI?.. ŞİKE SORUŞTURMASINDA TUTUKLANAN FENERBAHÇE BAŞKANI AZİZ YILDIRIM’IN AVUKATI FAİK IŞIK AÇIKLADI: AZİZ BEY, ‘TÜRKİYE’DE FUTBOLUN SON ON ÜÇ YILINI ANLATAYIM’ DİYOR…
 
19/7/2011 11:50
 
Şike soruşturmasında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık açıkladı: "Aziz Bey, ‘Türkiye’de futbolun on üç yılını anlatayım’ dedi."
Işık, "Sponsor olan, para veren firmaların kulüplerinden beklentilerini, spor yazarlarının futbolcularla ilişkilerini, hangisini fiyatını parlatmak için övdüklerini, hangisini yerin dibine geçirdiklerini, kulüp yönetiminin ilişkilerini, kulüplerin etrafında dönen insanları... Aziz Bey ‘Hepsini anlatayım’ diyor” diye konuştu.
"Aziz Yıldırım’ın yakın çevresinde Sedat Peker’in adamları bulunuyor mu?" sorusunu ise Işık şöyle yanıtladı:
"Aziz Yıldırım’ın yakın çevresinde değil. Fenerbahçe kongre üyeleri arasında Olgun Peker’in iki adamı bulunuyor. Ama aynı kongre üyeleri arasında 20 tane hâkim ve savcı da var" dedi.
ÇARŞI’NIN SORUŞTURMAYA NEDEN KARŞI DEĞİL?
Beşiktaş'ın kupayı iade etmesinin mahkemeyi seyrini nasıl etkileyeceğiyle ilgili değerlendirme yapan Işık şunları söyledi:
"Savcılığın ve polisin soruşturma tarzı herkesi derinden etkiliyor. Sanıklar daha ‘yargılanmadan’ mahkûm oluyor. Spor kulüplerinin yönetimleri bile korkularından, ‘aman ne istiyorsunuz verelim. Aman bize bulaşmasın’ halindeler. Şimdi ben yürekli Çarşı taraftarını merak ediyorum. Herkese meydan okuyan, herkese posta koyan, herkese karşı olan Çarşı’nın soruşturmaya karşı olamamasını hayretle karşılıyorum."
Şike soruşturmasında toplam 31 kişi tutuklanmıştı.


HaberTürk Satılıyor. HaberTürk'e Ortaklık Teklifi Geldi...

HABERTÜRK'E ORTAKLIK TEKLİFİ! GÖRÜŞMELERİ HANGİ ÜNLÜ İSİM YÜRÜTÜYOR? HABERTÜRK DE SATILIYOR MU? İŞTE AYRINTILAR…
 
19/7/2011 18:43
 
Güneş yazarı Talat Atilla, Habertürk Grubu'na gelen ortaklık teklifini yazdı.
İşte Talat Atilla’nın haberi…
Bu köşenin müdavimleri iyi bilirler; Doğan Gurubunun gazetelerini satacağını, bu yönde görüşmeler olduğunu ısrarla yazmış, nihayetinde de Vatan ve Milliyet satılmıştı. Basın dünyasının ağzında bakla ıslanmadığı için kritik konularda yazılan medya kulisleri çoğunlukla doğru çıkıyor.
Yaklaşık 1 aydır kulağıma Habertürk Grubunun satılacağı veya şartlara göre ortak arandığı bilgisi geldi. Bu haberi yazmak için demlenmesini bekledim. Demlenmeyi bırakın görünüşe göre içilecek kıvama bile gelmiş gibi. Haber kaynağım bazı bilgileri yazmamak kaydıyla aktardığı için Habertürk’teki ilginç gelişmelerin bir kısmını sizlere aktarayım;
Cüneyt Zapsu Habertürk’ün ortaklık ve satışı için bazı yabancı yatırımcılarla görüşüyor. Bu görüşmelerden de mesafe aldı. Farklı alternatiflerle yürütülen satış çalışmalarında artık rakamlar bile telaffuz edilmeye başlanmış.
Zapsu’nun Habertürk için en son gerilediği fiyat; 300 milyon dolar
Bu fiyata Bloomberg dahil.
Benim yazabileceğim bilgiler şimdilik bu kadar.
Yukarıda yazdığım tüm bu bilgileri Habertürk Gurubunun 1 numarası Kenan Tekdağ’a sordum. Habertürk Medya Gurup Başkanı Tekdağ, Habertürk’ün cazibe merkezi olduğunu, dolayısıyla kendilerine çeşitli teklifler geldiğini belirterek, “Biz Habertürk’ü satışa çıkarmadık. Habertürk’e ortak olmak isteyen bir çok yatırımcıyla diğer medya guruplarında olduğu gibi görüşüyoruz. İş dünyası böyle. Elbette hiç bir donmuş kararımız yok. Bize gelen teklifleri oturup, konuşuyoruz.” şeklinde konuşuyor.
Tekdağ, “Zapsu’nun Habertürk’le ilgili satış ve ortaklık görüşmeleri yaptığına dair ciddi bilgilerim var” sorumu da şöyle yanıtladı, “Sayın Zapsu’da size söylediğim çerçevede görüşmeler yapıyor olabilir. Ciner Gurubu yalnızca Habertürk’ten ibaret değil. Başta enerji olmak üzere bir çok yatırımı var. İş adamları itibarlı ve güçlü fonlara oldukça ilgi duyuyor. Bu da meşru ve doğal” dedi.


Kamu işçisine 2011 zammı yüzde 4-4 olarak belirlendi

230 BİN ÇALIŞAN BU HABERİ BEKLİYOR!.. TÜRK-İŞ İLE HÜKÜMET ARASINDA SÜRDÜRÜLEN TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİNDE ANLAŞMA SAĞLANDI. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK, KAMU İŞÇİLERİNE 2011 ZAMMININ YÜZDE 4 ARTI YÜZDE 4 OLARAK BELİRLENDİĞİNİ BİLDİRDİ…
 
19/7/2011 21:33
 
Hükümet ile TÜRK-İŞ anlaştı! Kamu işçisine 2011 zammı yüzde 4-4 olarak belirlendi...
Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu ile yaptığı ortak basın açıklamasında, kamu işçilerine 2011 yılı için yapılacak ücret zamları hakkında bilgi verdi.
Aylık çıplak brüt ücretleri bin 425 liranın altında olan işçilerin aylık çıplak brüt ücretlerine bin 425 lirayı geçmemek üzere 100-150 TL arasında kademeli olarak iyileştirme yapıldığını belirten Çelik, bu iyileştirme sonucunda düşük ücretlilere daha yüksek oranda zam yapılmasının sağlandığını, hükümetin ücretlilerle ilgili genel politikasının da bu istikamette olduğunu söyledi.
Çelik, sosyal yardım ödemesinin ise toplu sözleşmenin birinci yılı için aylık brüt 145 TL olarak belirlendiğini, toplu iş sözleşmelerinde yer alan diğer maktu ödemelerde ise ücret zamları oranında artışlar yapıldığını kaydetti.
Faruk Çelik, bugün imzalanan bu çerçeve anlaşma protokolünün kamu kurum ve kuruluşlarına, taraflara ve tüm çalışanlara hayırlı olmasını diled


Köpek Balığına Saldıran Köpek


CESUR KÖPEK, KÖPEK BALIĞINI BÖYLE ISIRDI


Avustralya’da insanların denize girdiği sırada sahile yaklaşarak çevreye korku salan köpekbalıklarını cesur bir köpek püskürttü. Okyanusta yüzen bir köpek, altında dolanan köpekbalıklarını farkedince, kaçmak yerine suya dalıp içlerinden birini ısırdı. Sahilde o esnada bulunan bir adamın kamerasıyla an be an kaydettiği ilginç olayda, köpeğin saldırısından sonra diğer köpekbalıkları da bölgeden uzaklaştı.


Yıldırım'ın şekeri yükseldi ! Son Dakika!!!


Yıldırım'ın şekeri yükseldi

Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın rahatsızlandığı ve cezaevi revirine götürüldüğü öğrenildi.


CNN Türk'ün haberine göre, Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şekeri 345'e yükseldi. Haberde, Yıldırım'ın cezaevi revirine götürüldüğü ve Şişli Etfal Hastanesi'ne sevk edilmesinin söz konusu olduğu bilgisi de yer aldı.


Galatasaray'ın Yeni Transferi Kim?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Nestor Fernando Muslera ile şirketimiz arasında varılan mutabakata göre, futbolcuyla 2011-2012 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre futbolcuya her sezon için 2 milyon Euro ödenecektir. Ayrıca futbolcunun federatif haklarında pay sahibi olan Wanderers Montevideo kulübüyle futbolcunun federatif haklarının tamamen kulübümüze devri karşılığında Wanderers Montevideo'ya 3 yıllık vadeye yayılacak şekilde 6 milyon 750 bin Euro miktarında ödeme yapılması konusunda anlaşmaya varılmıştır


Muslera resmen Cim Bom'da. Son Dakika !!!

Muslera resmen Cim Bom'da
Galatasaray Kulübü, Lazio'nun Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Nestor Fernando Muslera ile şirketimiz arasında varılan mutabakata göre, futbolcuyla 2011-2012 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre futbolcuya her sezon için 2 milyon Euro ödenecektir. Ayrıca futbolcunun federatif haklarında pay sahibi olan Wanderers Montevideo kulübüyle futbolcunun federatif haklarının tamamen kulübümüze devri karşılığında Wanderers Montevideo'ya 3 yıllık vadeye yayılacak şekilde 6 milyon 750 bin Euro miktarında ödeme yapılması konusunda anlaşmaya varılmıştır."


Süper Kupa maçı ertelendi"

Süper Kupa maçı ertelendi
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirdiği olağanüstü toplantı sona erdi.

Toplantının ardından açıklama yapan Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 31 Temmuz Pazar günü Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Erzurum'da oynanacak olan Süper Kupa finalini erteleme kararı aldıklarını söyledi.

Futbol Federasyonu'nun İstanbul İstinye'deki merkez binasının önünde yapılan açıklamada Başkan Mehmet Ali Aydınlar'ın yanı sıra Başkanvekili Lütfi Arıboğan ve yönetim kurulu üyesi Göksel Gümüşdağ da hazır bulundu.

Başkan Mehmet Ali Aydınlar, Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'le ilgili kararların belgelerin ellerine ulaşması ve incelenmesinin ardından verileceğini belirterek, "Süper Kupa Finali ertelendi" ifadesini kullandı.

UEFA'nın süreçten hoşnut olmadığı yönünde sorulan sorulara ise Mehmet Ali Aydınlar, "UEFA'nın desteği ve güvencesi bizim yanımızda." karşılığını verdi.

Bu arada Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı iade etmesiyle ilgili olarak sorulan bir soruya ise Başkan Aydınlar, kararın siyah - beyazlı kulübün insiyatifi olduğunu kendilerinin ise bu karara saygı duyduklarını söyledi.

Öte yandan Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturması içindeki belgelerin yarından itibaren ellerine ulaşmaya başlayacağını da sözlerine ekledi.

-TOPLANTI SONRASI-

Fenerbahçeli yöneticilerin, daha önce ''şirket birleşmesine ilişkin'' konuyu görüşmek üzere kendilerinden daha önce randevu aldığını ve ziyaretin bu nedenle gerçekleştiğini kaydeden Aydınlar, ''Bizim için sürpriz bir ziyaret değildi. Ziyaret öncesinde bu konuyu yönetim kurulu toplantısında görüşmüş ve karara bağlamıştık'' diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü'nün şike iddialarına yönelik yürütülen soruşturmaya ilişkin bugün yaptığı açıklamanın hatırlatılması üzerine ise Aydınlar, ''Fenerbahçe Kulübü kendi görüşlerini ortaya koymuş. Biz de saygıyla karşılarız. Bizim de kendi görüşlerimiz var. Herkesin kendi görüşü var. Açıklamada beni rahatsız bir unsur yoktu, doğrusu... Dolayısıyla biz bu konuyu konuşmadık'' dedi.

-FUTBOL FEDERASYONU'NDA KOZMİK ODA-

Futbol Federasyonu'nda, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcılığı'nın göndereceği belgelerin korunmasına yönelik önlemler alındığı ve bir oda oluşturulduğu yönündeki iddiaların sorulması üzerine ise Aydınlar, şunları söyledi:

''Belgeleri hem bizim hukukçularımız hem de Etik Kurul üyeleri inceleyecekler. Bununla ilgili güvenli bir oda sağladık. Kamera sistemi olan, şifreli giriş çıkışı olan, tüm oradaki işlemlerin kayıt altına alınacağı bir sistem oluşturduk. Soruşturma gizli olduğu için belgelerin, bilgilerin dışarı çıkmaması lazım. Bu konuda gerekli güvenlik önlemlerini aldık.''

''Delillerin yeterliliğine nasıl kanaat getireceksiniz?'' şeklindeki soru üzerine ise Aydınlar, ''Ona biz kanaat getiremeyiz, hukukçular kanaat getirecek. Biz hukukçu değiliz. Kesinlikle biz bakmayacağız, biz Etik Kurul'un vereceği kararı bekleyeceğiz. Etik Kurul'un vereceği rapor üzerinden kararımızı vereceğiz.''


•Serdar Ortaç - 13 Ağustos 2011 - Konyaaltı Beach Park, Antalya (Nerede Ve Kaçta)


Serdar Ortaç - 13 Ağustos 2011 - Konyaaltı Beach Park, Antalya
 •Serdar Ortaç - 13 Ağustos 2011 - Konyaaltı Beach Park, Antalya Konseri Saati

•Serdar Ortaç - 13 Ağustos 2011 - Konyaaltı Beach Park, Antalya Konser Biletleri

•Serdar Ortaç - 13 Ağustos 2011 - Konyaaltı Beach Park, Antalya Konser Yeri

•Serdar Ortaç - 13 Ağustos 2011 - Konyaaltı Beach Park, Antalya Konseri Bilet Fiyatları


•Kenan Doğulu - 29 Temmuz 2011 - Kuruçeşme Arena, İstanbul (Nerede Ve Saat Kaçta)

Kenan Doğulu - 29 Temmuz 2011 - Kuruçeşme Arena, İstanbul
•Kenan Doğulu - 29 Temmuz 2011 - Kuruçeşme Arena, İstanbul Konseri Biletleri

•Kenan Doğulu - 29 Temmuz 2011 - Kuruçeşme Arena, İstanbul Konseri Yeri

•Kenan Doğulu - 29 Temmuz 2011 - Kuruçeşme Arena, İstanbul Konser Saati

•Kenan Doğulu - 29 Temmuz 2011 - Kuruçeşme Arena, İstanbul Konseri Bilet

Fiyatları


LEONA LEWIS YENİ SINGLE COLLIDE DİNLE


Leona Lewis

Leona Lewis, üçüncü stüdyo albümünün ilk single’ını açıkladı. Leona Lewis “Yeni albümün ilk single’ı ‘Collide’ adını taşıyor. Şarkının sözleri Autumn Rowe’ye, prodüksiyonu ise Sandy Vee’ye ait. Bu single ve albüm için çok heyecanlıyım çünkü dinleyiciler müziğimin farklı bir yönünü görecekler” dedi. ‘Collide’ single’ı 4 Eylül’de, Leona Lewis’in yeni albümü ise Kasım ayında piyasaya çıkacak.


DAVID GUETTA “LITTLE BAD GIRL” KLİBİNİ DİNLE


David Guetta Little Bad Girl

David Guetta yeni piyasaya çıkaracağı “Nothing But The Beat” albümünden ikinci single’ı “Little Bad Girl”ün klibini yayınladı. Klipte, şarkıda da olduğu gibi David Guetta’ya Taio Cruz ve Ludacris eşlik ediyor.



TAKE THAT WHEN WE WERE YOUNG YENİ KLİBİ DİNLE


TAKE THAT WHEN WE WERE

Take That ‘When We Were Young’ isimli yeni single’ının klibini yayınladı. Grubun ‘Progressed’ isimli EP’sinde yer alan şarkının klibi Londra Wembley Arena’da çekildi.





HANDE YENER YENİ KLİP BANA ANLAT DİNLE

Hande Yener Bana Anlat
Hande Yener yeni klibini ‘Bana Anlat’ adlı şarkısına çekti. Yönetmeni Kemal Doğulu olan klibin çekimleri Kilyos’ta yapıldı ve oniki saat sürdü. Klipte Hande Yener’e iki dansçı ve bir oyuncu eşlik etti.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More