Arthur film izle (Arthur filmini tek part full izle)

Arthur film izle
Tür: Komedi
Yönetmen: Jason Winer
Senaryo: Russell Brand , Peter Baynham , Jared Stern , Steve Gordon
Yapımcı: Russell Brand , Chris Bender , J.C. Spink , Larry Brezner , Kevin McCormick
Görüntü Yönetmeni: Uta Briesewitz
Görüntü Yönetmeni: Theodore Shapiro
Filmin Websitesi: http://arthurthemovie.warnerbros.com/index.html
Süre: 1 saat 50 dk
Helen Mirren, Jennifer Garner, Nick Nolte, Russell Brand
Arthur oldukça zengin ve kızlara olan düşkünlüğü yüzünden sorunlar yaşamaktadır bir gün ailesinin onay vermediği bir kıza aşık olacak ve evlenmek isteyecektir. Ailesi servetinin tehlike altında olduğunu söyler ve onu korumak içinse ellerinden geleni yaparlar.

 


Hızlı Ve Öfkeli 5: Rio Soygunu film izle (Hızlı Ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmini tek part full izle)

Hızlı Ve Öfkeli 5: Rio Soygunu film izle
IMDB Puanı: 7.6/10
Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera, Polisiye, Suç
Yönetmen: Justin Lin
Müzik: Brian Tyler
Süre: 2 saat 10 dk
Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Sung Kang, Ludacris
Brian O’Conner (Paul Walker) eski bir polistir ve Dom (Vin Diesel) ile birlikte yetenek ve güçlerini birleştirmişlerdir. Dom hapisten çıktıktan sonra tekrar ekibini oluşturarark Rio’ya doğru yol alacaktır. Onları yoketmeye çalışan mafya lideri buradadır ve ona karşı savaç açma vakti gelmiştir. Federal görevli olan Luke ise ekibi adım adım takip etmeye başlar ve yarışa oda katılır. Kısa süre sonra ekibi etkisiz hale getirmek adına Rio’ya kadar gidecektir.






Bu video http://www.indirmedenfilmizle.net/ sitesinden alınmıştır


Arabalar 2 Full Hd Türkçe izle (Arabalar 2 filmini tek part full izle)

Arabalar 2 Full Hd Türkçe izle
Vizyon tarihi: 19 Ağustos 2011
Yönetmen: Brad Lewis, John Lasseter
Oyuncular: Owen Wilson, Larry The Cable Guy, Michael Caine
Orijinal adı: Cars 2
Tür: Animasyon / Macera / Komedi / Çizgi Film
Süre: 113 dk
IMDB Puanı: 6.5 / 10

Konu: Yıldız yarış arabası Lightning McQueen ve arkadaşı Mater okyanus ötesindeki Dünya Grand Prix yarışlarına katılmaya giderler. Fakat şampiyonluğa giden yolun önünde engeller çıkar. Mater merak uyandırıcı bir maceranın içinde kendini bulur. O macera uluslar arası casusluktur.

FenomenDinle.blogspot.com Notu: Popüler serinin ikinci filminin Türkçe Dublajlı hali izleyicilerimiz tarafından bir hayli talep ediliyordu. Sonunda Arabalar 2 Türkçe Dublaj ve Full HD İZLE rip haliyle yüklendi.FenomenDinle.blogspot.com ekibi olarak filme 10 üzerinden 7 veriyoruz. İyi seyirler dileriz.






İspanyollar kafayı Sinem Kobal'a fena taktı!

Sinem Kobal
Atletico Madrid, Arda Turan'ın sevgilisi Sinem Kobal'ı, Türk-İspanyol yapımı bir sinema veya dizide oynatmayı planlıyor.

Arda'nın, Madrid'e ayak bastığı andan itibaren yarattığı medya etkisini dikkate alan Atletico Madrid'in, yıldız oyuncunun sevgilisi Sinem Kobal'ın sinema veya dizide rol almasına sıcak baktıkları bildirildi. Kulüp Başkanı Enrico Cerezo'nun, İspanya'nın en büyük film yapımı ve dağıtım şirketinin sahibi olmasını göz önünde bulunduran İspanyollar, Kobal'ın başrolünü oynayacağı, Türk-İspanyol yapımı birfilm veya diziyi hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Madrid'de lüks bir eve yerleşmesinden sonra İspanya'ya taşınmayı düşünen Sinem Kobal şimdiden İspanyol medyası tarafından takip edilmeye başlandı. İspanyol Cuarto televizyonu, Sinem Kobal'ı bu sezon adından en fazla söz ettirecek isimlerden biri olarak göstererek, "Sarışın güzel Madrid'de yaşayacak" yorumunu yaptı.

Atletico Madrid Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Elatleti gazetesi ise "Arda'ya eşlik eden melek" başlığını kullandı, dün İspanya’ya uçan Kobal'ın yakın zaman içinde Madrid'in moda caddelerine renk katacağını yazdı.


Jennifer Lopez'in yeni sevgilisi kim ?

Jennifer Lopez
Bir süredir magazin basınında en çok konuşulan konu, Jennifer Lopez'in eşi Marc Anthony ile ayrılması. Anthony karısını geri kazanmak için yoğun şekilde çalışsa da Lopez, çoktan gözünü başka bir yakışıklıya dikti bile!

YENİ BAŞLADI
Lopez'in aklını çelen isimse, Halle Berry ile yaşadığı ilişkiyle adını duyuran Gabriel Aubry! Lopez, boşanma kararını açıklamasından hemen sonra ortak bir arkadaşları aracılığıyla Aubry ile bir araya gelme istediğini dile getirmiş. Aubry de Lopez'i uzun zamandır beğendiğini dile getirip buluşma için yeşil ışık yakmış. İkiliyi tanıyanlar, gizli saklı başlayan ve şu an ilk günlerini yaşayan aşkın yakında magazin gündemine bomba gibi düşeceğini söylüyor.

GÖZDE BEKAR
Halle Berry ile yaşadığı ilişki Gabriel Aubry'yi Hollywood'un en popüler isimlerinden biri haline getirdi. Aubry'nin adı son birkaç yıldır pek çok ünlü isimle anılıyor.


Acun Ilıcalı uçakmı satın aldı?

Acun Ilıcalı uçakmı satın aldı?
Show TV ile aylık 9 milyon dolarlık anlaşma yaptığı konuşulan, lüks otomobilleri, motosikletleri ve tekneleriyle dikkat çeken Acun Ilıcalı, 7 milyon dolara yakın bir fiyata Limak Holding’in patronu, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir’in 9 kişilik Cessna Citation XLS uçağını satın aldı.

Son dönemde Show TV ile yaptığı anlaşma ve boşanma davasıyla gündemde olan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı da uçağı olanlar kervanına katıldı. Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Show TV ile aylık 9 milyon dolarlık anlaşma yaptığı konuşulan, lüks otomobilleri, motorsikletleri ve tekneleriyle dikkat çeken Acun Ilıcalı, 7 milyon dolara yakın bir fiyata Limak Holding’in patronu, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir’in 9 kişilik Cessna Citation XLS uçağını satın aldı. Özdemir ise artık Falcon tipi yeni uçağıyla seyahat etmeye başladı.

Limak Holding’in iştiraklerinden Limak Havacılık bünyesindeki 2007 model Cessna Citiation XLS model uçak, hem hava taksi hizmeti veriyor hem de grup bünyesindeki uçuşlarda kullanılıyordu. Kendisi de koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Ilıcalı’nın Limak Havacılık’a ait Cessna Citiation XLS’e yaklaşık 7 milyon dolar verdiği, satış işleminin de gerçekleştiği ancak henüz Sivil Havacılık’tan tescil işleminin yapılmadığı belirtiliyor.

Tekne ve araba tutkunu

Acun Ilıcalı, kazandığı para kadar harcamalarıyla da dikkat çeken bir isim... Ferrari, Bentley Mulsanne, Aston Martin, BMW, Range Rover marka araçları olan Ilıcalı, basına yansıyan haberlere göre 1 milyon dolara Searay 479 tekne, 650 bin dolara da 1.575 beygir gücünde Donzi marka süret teknesi satın aldı. Eşi Zeynep Ilıcalı ile boşanma davasıyla sık sık gündeme gelen Ilıcalı’nın serveti boşanma dilekçesine de yansıdı.

Dilekçedeki iddiaya göre Ilıcalı’nın mal varlığının değeri 50 milyon lirayı buluyor. Yine dilekçedeki iddiaya göre Ilıcalı’nın malvarlığı listesinde Miami’de 2, Bahamalar’da 1, İstanbul’da 3, Bodrum’da ise 1 evin yanısıra Ferrari, Range Rover ve BMW marka otomobiller bulunuyor.

9 KİŞİLİK KAPASİTESİ VAR

Acun Ilıcalı’nın aldığı Cessna Citation XLS model uçağın 9 kişilik kapasitesi var. 2 bin deniz mili hıza ve 2 jet motoruna sahip. Limak Holding tarafından genellikle yurtiçi uçuşlarda kullanılan uçağın, başka işadamları da yurtdışı uçuşlarında kiralanıyor. Stand-up kabin yani ayakta durmaya olanak sağlayan uçağın içinde DVD ve CD sistemlerinin yanı sıra yemek servisi için açılır-kapanır masalar da bulunuyor.

Ticarette iflas etti televizyonda parladı

Ailesi Erzurumlu olan Acun Ilıcalı, Edirne’de doğdu. Kadıköy Maarif Koleji orta bölümünü ve Kadıköy Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi’nin İngilizce öğretmenliği bölümünü kazandı, ama okumadı. 1995 yılında bir kot dükkânı açarak ticarete atıldı, kısa sürede iflas etti. Bir arkadaşı vasıtasıyla futbol dünyasına geçiş yaptı. Beşiktaş muhabiriyken futbolcularla samimi olup özel röportajlar yapmayı başarınca yıldızı parladı, Şansal Büyüka’nın ekibine transfer oldu. Televole adlı spor magazin programı içerisinde kendine ait bir bölüm sunmaya ve bu bölüm dahilinde dünyayı dolaşmaya başladı. ‘Acun Firarda’ adıyla program yaparak 100’ün üzerinde ülkeyi gezdi. 2005’te Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu. Fear Factor, Survivor Kızlar-Erkekler, Survivor Türkiye-Yunanistan, Survivor Aslanlar-Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans, Survivor Ünlüler-Gönüllüler programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu olan Ilıcalı’nın Emre Belözoğlu, Arda Turan gibi futbolcularla yaptığı Play Station maçlarını da bilmeyen kalmadı.


Horrible Bosses-Patrondan Kurtulma Sanatı film izle (Horrible Bosses-Patrondan Kurtulma Sanatı filmini tek part full izle)!

Tür:
Komedi, Suç

Yönetmen:
Seth Gordon

Oyuncular:
Colin Farrell, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Jamie Foxx, Jason Bateman, Donald Sutherland, Lindsay Sloane, Charlie Day, Meghan Markle, John Francis Daley, Jason Sudeikis, Chad Coleman, Celia Finkelstein, Dan Bakkedahl, Dawn Frances, Isaiah Mustafa, Jacqueline Buda, Jennifer Hasty, Kenyon Glover, Leo Azevedo, Michael Albala, P.J. Byrne, Travis Seaborn

Senaryo:
John Francis Daley, Michael Markowitz, Jonathan M. Goldstein

Yapımcı:
Brett Ratner, Jay Stern, Mary Rohlich, John Cheng, Diana Pokorny, John Rickard

Görüntü Yönetmeni:
David Hennings

Müzik:
Libby Umstead, Dana Sano

Filmin Websitesi:
horriblebossesmovie.warnerbros.com/index.html
Süre:
11 dk



Arabalar 2 film izle (Arabalar 2 tek part full izle)

Cars 2-Arabalar 2
Arabalar 2 film izle
Şimşek McQueen, yeni pit ekibi ve ekip şefi Mater ile dünya çapında üç farklı ülkede (Japonya, Almanya, İtalya'da) yapılacak olan büyük bir şampiyonaya katılır. Şampiyonanın sponsoru petrolün yerine alternatif bir yakıt(Allinol) geliştiren milyoner Miles Axelrod'dur. Axelrod'un yakıtı da bu yarışlarla tüm dünyaya tanıtılacaktır. Ancak, gizli güçler Profesör Z ile işbirliği yaparak bu yakıtın iyi olmadığı ve kullanılan arabalara zarar verdiğini iddia ederek şampiyonayı baltalamak için harekete geçer. Bu durumu öğrenen İngiliz gizli ajanı Aston Martin, McQueen'in en yakın arkadaşı Mater'la işbirliği yaparak, Profesör Z'yi durdurmaya çalışır.

Özünü kaybeden bir devam filmi
Kazanma hırsıyla yanıp tutuşan Şimşek McQueen adındaki bir yarış arabasının artık gözden düşmüş radyatör kasabasında dostluğu, arkadaşlığı ve sevgiyi bulmasını anlatan 2006 yapımı 'Cars-Arabalar' animasyon filmi 7'den 70'e herkesin gönlünü kazanmıştı. Fakat 'Yarışmak sadece kazanmak değildir' felsefesiyle büyük bir başarı kazanan filmin devamı ise tam anlamıyla bir fiyasko.
İlk filmde izlediğimiz barışçıl sahneler hafızalarımızdaki yerini korurken 'Arabalar 2'nin açılış sahnesinde silahlar durmadan kurşun yağdırıyor, bombalar ardı ardına patlıyor. Çocuklar için biraz fazla kaçmıyor mu? (Kumar oynayan arabaları da unutmayalım)
İlkinde sevgi mesajı veren bir filmin ikincisinde 90 derece dönmesinin tek nedeni ise gişeye oynamak.
Birbirlerini öldürmeye çalışan casuslar, gizemli bir silah ve dünyanın kurtarılmasını bir araya getirerek eğlenceli ama içi boş bir animasyona imza atılmış. Filmin en komik sahnelerini artık bir insan gibi davranan arabalar (Tuvalete gidip, gaz çıkarıyorlar) ve Mater oluşturuyor.

Cem Yılmaz seslendiriyor
Bir Pixar yapımı olan 'Cars-Arabalar' animasyonunun ilk filmi küfür edildiği halde hiç kimseye yakalanmadan çocuklarla buluşmayı başarmıştı. İşin en ilginç tarafı animasyonun ana dili olan İngilizce'de küfre hiç rastlamıyor olmanız. Küfür sadece filmin Türkçe dublajında yer alıyor. Filmin hemen başında Piston Kupası için yarışan arabalar büyük bir kaza yapıyor.
Neredeyse bütün yarış arabaları kazaya katılıyor. İşte bu sırada arabalar birbirine vururken, fren sesleri etrafı inletirken bir yarış arabası kaza yapanlara çarpmadan geçerken "ananı" diyerek küfür ediyor. Orijinal seste böyle bir küfre rastlanmadığı için bizim espri yeteneği çok gelişmiş dublajcılarımızın bir işi olduğunu hemen anlıyorsunuz.
Cem Yılmaz'ın 'Arabalar 2'de McQueen'in bir numaralı rakibi olan Avrupa'nın en ünlü yarış otomobili İtalyan Francesco Bernoulli'yi seslendirdiğini hatırlatarak filmi izlerken kulaklarını açmanızı öneriyoruz...


En zengin ünlü genç Justin Bieber (Justin Bieber haberleri)

Justin Bieber
People dergisi tarafından yapılan araştırma sonucunda 2010 yılının en zengin genç ünlüsünün Justin Bieber olduğu açıklandı. 2010 yılında konserler, albüm satışları ve ürün satışları ile Justin Bieber’in kazandığı toplam para 53 milyon dolar. Listede Justin Bieber’dan sonra 48 milyon dolar ile Miley Cyrus, 4 milyon dolar ile Willow Smith ve 5.5 milyon dolar ile Selena Gomez yer alıyor.


Nicole Sherzinger Don't Hold Your Breath klibini izle

Nicole Sherzinger Don't Hold Your
Killer Love albümünden en son “Wet” single’ını yayınlayan Nicole Scherzinger, yeni single’ını açıkladı. Nicole Scherzinger listelerde uzun süre üst sıralarda yer alan ‘Don’t Hold Your Breath’ şarkısını single olarak piyasaya çıkaracak. ‘Don’t Hold Your Breath’ single’ının piyasaya çıkış tarihi henüz belli değil.


Lady Gaga You And I orjinal klibi izle

Lady Gaga You And I
Lady Gaga’nın geçtiğimiz günlerde detaylarını anlattığı klibi “You And I” yayınlandı. “Born This Way” albümünün dördüncü single’ı olan klibin çekimleri Springfield, Nebraska’da gerçekleştirildi. Izlemek için



Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde film izle (Karayip korsanları 4 gizemli denizlerde tek part full izle)


Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde film izle
imdb puanı:6,9
Tür: Aksiyon,Fantastik,Komedi,Romantik
Ülke:Amerika
Ypım Yılı:2011
Yönetmen:Rob Marshall
Yapımcı:Jerry Bruckheimer, Gore Verbinski, Ted Elliott, Terry Rossio, Barry H. Waldman, Chad Oman, Mike Stenson, , John Deluca
Senaryo:Ted Elliott, Terry Rossio, Tim Powers, Stuart Beattie, Jay Wolpert
Görüntü Yönetmeni:Dariusz Wolski, Terry Rossio, Ted Elliot
Gösterim Tarihi:19 Mayıs 2011 (Türkiye)
Filmin Süresi:141 dakika
Johnny Depp, Penélope Cruz, Amanda Seyfried, Geoffrey Rush, Ian McShane, Gemma Ward, Richard Griffiths, Óscar Jaenada, Stephen Graham, Bronson Webb, Keith Richards, Kevin Mcnally
Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde serinin dördüncü filmi olarak karşımızda. Oldukça zeki ve eğlence dolu bir karakter olan ve Johnny Depp tarafından can verilen Jack sparrow Penélope Cruz,’un canlandırmış olduğu ve geçmişte sevgilisi olan birisi ile tekrar karşılaşır. Fakat bu kişi aslında Kara Sakal’ın kızıdır. Her ikiside ebedi bir gençlik veren ölümsüzlük pınarını bulmaya çalışmaktadırlar. Yine maceralar ve aksiyon izleyicileri beklemekte.



Bu video http://www.indirmedenfilmizle.net/ sitesinden alınmıştır.


4.3.2.1 film izle (4.3.2.1 filmini tek part full izle)

4.3.2.1 film izle
IMDB:5,8
Tür:Gerilim ,Suç
Ülke:Amerika
Yapım Yılı:2010
Yapımcı:Noel Clarke, Dean O’toole, Mark Davis, Damon Bryant
Senaryo:Noel Clarke
Görüntü Yönetmeni:Franco Pezzino
Gösterim Tarihi:2 Haziran 2010 İngiltere
Filmin Süresi:116 dakika
Emma Roberts, Helen McCrory, Noel Clarke, Tamsin Egerton, Ophelia Lovibond, Eve , Ben Drew, Lee Nicholas Harris, Les Loveday, Shanika Warren-markland
4 arkadaşın yollarının farklı olaylarla uğraşsalar bile kesişmesi ve bu 4 kızın bir araya geldikten sonra unutamayacakları 3 gün geçirmeleri ve hayatta kalma savaşı vermeleri konu ediliyor.
St Trinians serisinden hatırlayacağınız güzel oyuncu Tamsin Egerton‘unda rol aldığı yapım vasat sayılsada yinede izlenebilecek düzeyde ayrıca Emma Roberts‘ta Egerton‘a eşlik ediyor.



Bu video http://www.indirmedenfilmizle.net/ sitesinden alınmıştır


Noodle film izle (Noodle filmini tek part full izle)

Noodle film izle
IMDB:7,4 (410 OY)
Tür:Dram
Yapım Yılı:2007
Yönetmen:Ayelet Menahemi
Yapımcı:Assaf Amir
Senaryo:Ayelet Menahemi, Shemi Zarhin
Görüntü Yönetmeni:ıtzik Portal
Gösterim Tarihi:26 Temmuz 2007 İsrail
Filmin Süresi:90 dakika
Mili Avital, Alon Aboutboul, Anat Waxman, Baoqi Chen, Daphna Shpigelman, Iftach Klein
Miri ismindeki bir hostesin hayatı evinde çalıştırmış olduğu bir kadının bi süre sonra evi terketmesi ve çocuğunuda bu evde bırakmasıdır. Kadın geri dönmeyecektir Miri ise dilini dahi bilmediği çocukla başbaşa kalır ve iletişim kurmakta oldukça zorlanır. Noodle ismini koydukları çocuğun pasaportuda yokturdur. Miri tanıdıkları aracılığı ile çocuğu Çin’e göndermeye karar verir.

 

 


Bu video http://www.indirmedenfilmizle.net/ sitesinden alınmıştır.


Kazananlar Kulübü film izle (Kazananlar kulübü filmini tek part full izle)

Kazananlar Kulübü film izle
IMDB Puanı: 7.6/10
Tür: Komedi, Dram
Yönetmen: Thomas Mccarthy
Müzik: Lyle Workman
Süre: 1 saat 46 dk
Paul Giamatti, Amy Ryan, Melanie Lynskey, Burt Young, Bobby Cannavale, Amy Landecker
Mike kendi çapında işler yapan bir avukattır ailesinin geçimini sağlamaktan başka bir kaygısı yoktur. Güreş antrenörü olan Stephen ile masraflardan kısmak için çalışmış oldukları yerde küçük hileler yapmaya başlarlar. Fakat beklenmeyen bir misafirleri vardır Stephen’in üvey oğlu o geldiğinse ise bu sırrı saklamak hiçte kolay olmayacaktır.



Bu video http://www.indirmedenfilmizle.net/ sitesinden alınmıştır


Snoop Dogg - 06-10-2011 - Liverpool Echo Arena- Liverpool, England Concert

Snoop Dogg - 06-10-2011 - Liverpool Echo Arena- Liverpool
Snoop Dogg tickets on viagogo, other Rap / Hip-Hop / Reggae Concert Tickets, including tickets and get the best tickets. Concert tickets, sports tickets and theater tickets, including all the big tunes of Snoop Dogg tickets - Tickets for. Can rest assured that your transaction will be 100% safe. Snoop Dogg tickets on viagogo today!


Rihanna - 05-10-2011 - O2 Arena London, England Concert

05 Ekim 2011 Çarşamba The O2 arena, London için Rihanna biletin farklı para birimlerinde orjinal olarak listelendiğini belirtir.Rihanna - 05-10-2011 - O2 Arena  London, England Concert
 Orjinal para birimindeki fiyat, gösterilen fiyatın üzerine gelinerek görünebilir.


Devlerin Günahı film izle (devlerin günahı filmini tek part full izle)



Devlerin Günahı  film izle

Yapım: 2010 , 2011 ~ ABD , Arjantin , İspanya
Tür: Biyografi , Dram
Yönetmen: Roland Joffé
Senaryo: Roland Joffé
Yapımcı: Roland Joffé , Guy J. Louthan , Ignacio G. Sancha , Ignacio Núñez
Görüntü Yönetmeni: Gabriel Beristain
Görüntü Yönetmeni: Kirsty Whalley , Michael Connell
Filmin Websitesi: www.therebedragonsmovie.com/index.php
Süre: 1 saat 30 dk
Gösterim Tarihi: 27 Mayıs 2011 (Türkiye)
Olga Kurylenko , Wes Bentley , Charlie Cox , Dougray Scott , Lily Cole
Film vaktiyle kendisini reddetmiş olan yaşlı ve hasta babasının yakın bir arkadaşı ile ilgili araştırmalar yapn genç bir gazeteceyi konu etmektedir. Bu iki adam arasında ne tür bir ilişkinin var olduğunu öğrenmeye çalışır. İspanya iç savaşının korkunç yıllarına kadar gidecek tutku , ihanet, aşk ve din üstüne insanı zorlayan bir drama ile karşı karşıya kalacaktır. Hikayenin varmak istediği sonuç ise affetmenin zamansız gücündür.




Bu video http://www.indirmedenfilmizle.net/ sitesinden alınmıştır.


Hesher film izle (Hesher filmini tek part full izle)

Hesher film izle
IMDB Puanı: 7.2/10
Tür: Dram
Yönetmen: Spencer Susser
Süre: 1 saat 46 dk
Natalie Portman, Joseph Gordon-levitt, Rainn Wilson, John Carroll Lynch
Hesher (Joseph Gordon-levitt), kimseyi umursamayan elinden sigarayı düşürmeyen uzun saçları ve özen gösterilmemiş dövmeleri olan bir kişidir.
Hesher bir gün arabasını çizen bir çocuk görür ve onla tanışır. Karavananını terkederek onun yanına taşınır ve artık T.J ismindeki bu küçük yaşta annesini kaybeden çocukla birlikte hareket etmeye başlar.
Natalie Portman’ın filmde pek fazla yer almadığı fakat kendine has bir film olan Hesher komedi öğelerinede yer vererek eğlendirici bir içerik sunmayı başarmış.

 


Bu video http://www.indirmedenfilmizle.net/ sitesinden alınmıştır.


Arı Kovanına Çomak Sokan Kız film izle (Arı kovanına çomak sokan kız filmini tel part full izle)

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız film izle
IMDB Puanı: 7.0/10
Tür: Gerilim, Gizem, Suç
Yönetmen: Daniel Alfredson
Müzik: Jacob Groth
Süre: 2 saat 28 dk
Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Tehilla Blad, Alexandra Eisenstein, Anders Ahlbom, Annika Hallin
Lisbeth (Noomi Rapace), 3 kişinin ölümü ile suçlanan ve hastanede tedavi görmekte olan bir kızdır.Mikael ise onun suçsuz olduğunu ispat etmek üzere çaba sarfetmektedir. Mahkemede Lisbeth oldukça garip çıkışlar yapacak ve bilmiş olduğu sırlarıda mahkeme ile paylaşarak her bir kişiyi şaşırtacaktır.
Ejderha Dövmeli Kız ve Ateşle Oynayan Kız filmlerinin devamı olan yapım serinin son filmi olarak karşımızda. Bir kitaptan alıntı yapılarak çekilen bu iskandinav sinemasına ait olan yapımda kendi türü içerisinde izlenebilir bir nitelik taşıyor.




Bu video http://www.indirmedenfilmizle.net/ sitesinden alınmıştır


CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL’DEN HAİN SALDIRI İLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Cumhur Başkanı Abdullah Gül
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''Şunu herkesin bilmesi gerekir ki devletin gücü üstünde güç yoktur. Kim Türk devletini silahla, terörle, şiddetle herhangi bir şekilde hizaya getireceğini düşünüyorsa, büyük bir yanılgı içine girer. Ve bunun maliyeti de çok büyük olur'' dedi.

Gül, İstanbul'dan Ankara'ya gelişinde Esenboğa Havalimanı'nda, gazetecilerin soruları üzerine Hakkari'deki hain saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Terör örgütünün özellikle Ramazan ayı içinde eylemlerini bu tip provokasyonlar ve pusu kurma şeklinde yaptığına dikkati çeken Gül, ''Şunu herkesin bilmesi gerekir ki devletin gücü üstünde güç yoktur. Kim Türk devletini silahla, terörle, şiddetle herhangi bir şekilde hizaya getireceğini düşünüyorsa, büyük bir yanılgı içine girer. Ve bunun maliyeti de çok büyük olur'' dedi.

Devletin şefkatini halka gösterdiğinin altını çizen Gül, ''Teröristler kesinlikle halkımızdan ayrı tutulup, onlara karşı devletin gücünün, her kesimin gücünün üstünde olduğunu daima gösterebilecek durumdayız. Bunu da herkes görecektir. Ramazan'ın bitişini beklememiz söz konusu değil'' diye konuştu.


BAŞBAKAN ERDOĞAN, 8 ŞEHİT VERDİĞİMİZ HAKKARİ'DEKİ ALÇAK SALDIRIYLA İLGİLİ KONUŞTU!...

Başbakan R.T.Erdoğan
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Hakkari'deki hain saldırıyle ilgili İstanbul'da konuştu

İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü İcra Komitesi Toplantısı'nda yaptığı açılış konuşmasına Hakkari'deki saldırıyı hatırlatarak başlayan Erdoğan şöyle konuştu: "Bir hüznümü ifadeyle sözlerime gireceğim. Bu gece yarısı sahur vaktinde 8 yavrumuzu teröristler şehit ettiler.

Şehitlerimize allahtan rağmet diliyorum. Yaralı kardeşlerime şifalar diliyorum. Milletimizin tekrar başı sağolsun diyorum. Biz bu mana dolu Ramazan ayı içerisinde özellikle sabırla devam ettiğimiz bir süreci bu yaşanan olaylarla bu mubarek ayda gölgelenmesini istemezdik. Ne yazık ki terör böyle acımasız dini olmayan bir olay. Bir fenomen. .. "


Al yazmalım dizisi fragmanı izle

Al yazmalım dizisi
Dizinin ilk bölümün izlemek için http://al-yazmalim-izle.blogspot.com/ tıklayınız lütfen. Al Yazmalım‘da oynayacak olan bir diğer isim de Saygın Soysal..Saygın Soysal 21 Mayıs 1982 doğumlu.Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuar bölümününde okudu.

Rol aldığı yapımlar ise şöyle;Güz Yangını,Kırık Kanatlar,Hatırla Sevgil,Asi,Bu Kalp Seni Unutur mu?,Türkan ve son olarakda Al Yazmalım Dizisi‘ni ekleyebiliriz..



Al yazmalım dizisi oyuncuları.

Al yazmalım dizisi
Al Yazmalım kadrosunda bulunan diğer bir usta isim de Münir Acar.Maalesef usta oyuncu ile ilgili pek bir bilgi bulamadık internette..Ama onun da bu önemli projede oynayacağını sizlere söyleyelim..

http://al-yazmalim-izle.blogspot.com/
Rol aldığı yapımlar ise şöyle;Servet Avcısı,Fırtına ve Kaynanalar..


Al yazmalım dizisi haberleri.

Al yazmalım dizisi
Sezen Aksu Zannettiler..
Al Yazmalım‘ın oyuncularından Zeynep Eronat‘ı Sezen Aksu zannetmişler..

Zeynep Eronat ise olayı twitter hesabından duyurdu.

http://al-yazmalim-izle.blogspot.com/
“Beni sokakta SEZEN AKSU sandı bir çocuk ve annesi=))zor kurtuldum ellerinden ama ne yaptımsa Sezen olmadığıma inandıramadım=))hala gülüyorum”


Ruh Eşi film izle (Ruh eşi filmini tek part full izle)

Ruh Eşi film izle
IMDB:5,7
Tür:Romantik Komedi
Ülke:Belçika
Yapım Yılı:2009
Yönetmen:Paul Breuls
Yapımcı:Catherine Vandeleene, Paul Breuls
Senaryo:Kara Holden
Görüntü Yönetmeni:ulio Macat
Gösterim Tarihi:2011 Amerika
Filmin Süresi:1 saat 30 dakika
Kelly Reilly, Santiago Cabrera, Mia Maestro, Kris Marshall, Brian Tester, Elmer Tollinchi Ruiz, Jessenia Da Silva, Jose Oyola, Julian Rhind-Tutt, Leonardo Castro, Marisè Alvarez, Norman Grant, Rafael Christian
Amanda güzel bir mimardır. Çocukluğundan bu zamana ne vakit başı sıkışmış olsa yardımına koşan bir koruyucu meleği vardır. Will ismindeki bu melek sürekli kendisini takip eder ve tehlikelere düşmesine engel olur. Fakat Meleklerin başı Amanda’nın artık korumaya ihtiyacı olmadığını düşünerek Will’i geri çağırır. Fakat zor olan Will’in Amanda’ya aşık olmasıdır.

 



Bu video http://www.indirmedenfilmizle.net/ sitesinden alınmıştır.


Kukla The Beaver film izle (Kukla the beaver filmini tek part full izle)

Kukla The Beaver film izle
IMDB Puanı: 6.9/10
Tür: Aile, Dram, Psikolojik
Yönetmen: Jodie Foster
Müzik: Marcelo Zarvos
Süre: 1 saat 31 dk
Mel Gibson, Jodie Foster, Anton Yelchin, Jennifer Lawrence
Walter Black (Mel Gibson), ne aile yaşamı nede iş hayatı yoluna girmeyen bir kişidir. Eşi ilede sürdürmüş oldukları iletişim günden güne azalıp gidiyordur. Yalnız hissettiği için sarılmış olduğu bir kukla ise hayatında önemli bir yere sahip olur. Bu kukla aracılığı ile çevresi ile iletişime geçen Walter için belkide çözüm bu aciz kukladır kim bilir.
Jodie Foster’in yönetmiş olduğu filmde kendiside rol alıyor başrolde Mel Gibson ona eşlik ediyor. Psikolojik ve dram ağırlıklı sade ve orjinal bir senaryoya sahip bu filmi beğeninize sunuyoruz.




Bu video http://www.indirmedenfilmizle.net/ sitesinden alınmıştır.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More