JUSTIN BIEBER YENİ KLİBİNİ YAYINLADI

Justin Bieber Boyfriend Haziran ayında piyasaya çıkacak olan albümünde yer alacak olan ‘Boyfriend’ şarkısının klibini yayınladı. ‘Boyfriend’ klibi 20 saniyelik tanıtım videosu ile başlıyor.

Justin Bieber Haziran ayında piyasaya çıkacak olan albümünde yer alacak olan ‘Boyfriend’ şarkısının klibini yayınladı. ‘Boyfiend’ klibi 20 saniyelik tanıtım videosu ile başlıyor.

Klibi izlemek için


INNA OK

INNA OK
Son olarak I’m The Club Rocker albümünü çıkaran Inna, her zaman birlikte çalıştığı Play & Win ile birlikte yeni bir şarkıya imza attı.

Kendi resmi web sitesi üzerinden duyurduğu ve yayınladığı şarkı Ok adını taşıyor.Son olarak I’m The Club Rocker albümünü çıkaran Inna, her zaman birlikte çalıştığı Play & Win ile birlikte yeni bir şarkıya imza attı.

Kendi resmi web sitesi üzerinden duyurduğu ve yayınladığı şarkı Ok adını taşıyor.





SHAKIRA’DAN YENİ VIDEO: ADDICTED TO YOU

SHAKIRA’DAN YENİ VIDEO: ADDICTED TO YOU
Shakira, Sale El Sol albümünden yeni single olan Addicted To You şarkısının klibini yayınladı.SHAKIRA’DAN YENİ VIDEO: ADDICTED TO YOU
Shakira, Sale El Sol albümünden yeni single olan Addicted To You şarkısının klibini yayınladı.Shakira, Sale El Sol albümünden yeni single olan Addicted To You şarkısının klibini yayınladı.








USHER YENİ ŞARKISINI DİNLE

USHER YENİ ŞARKISINI DİNLE
Usher ‘Lemme See’ adlı yeni şarkısını yayınladı.USHER YENİ ŞARKISINI YAYINLADI Sözleri Usher, Eric Bellinger ve Lundon 'Da Bridge' Knighten’a, prodüksiyona ait olan şarkıda Usher’a Rick Ross eşlik ediyor. ‘Lemme See’ Usher’ın Haziran ayında piyasaya çıkacak olan ‘Looking For Myself’ adlı albümünde yer alacak. Usher ‘Lemme See’ adlı yeni şarkısını yayınladı. Sözleri Usher, Eric Bellinger ve Lundon 'Da Bridge' Knighten’a, prodüksiyona ait olan şarkıda Usher’a Rick Ross eşlik ediyor. ‘Lemme See’ Usher’ın Haziran ayında piyasaya çıkacak olan ‘Looking For Myself’ adlı albümünde yer alacak.



Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More