Ricky Martin Kuruçeşme Konseri Yeri ve Zamanı - (Nerede? Ne Zaman? Saat Kaçta Başlıyor?)

Rick Martin Konseri
Ricky Martin Konseri Ne Zaman Nerede Saat Kaçta Başlıyor, Yeri ve Zamanını Öğrenmek İstiyor musun? ...

Konser Saat Kaçta ve Ne Zaman Başlayacak?

Konser 18 Haziranda saat 9:00'da başlayacak.

Konser alanına alımlar saat 7:00'dan itibaren başlayacak.

Konser yeri neresi? 

Konser, Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleştirilecek.


Ricky Martin Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek?

Musica Alma Sexo Dünya Turnesi’nin Avrupa Ayağı, İstanbul’da başlıyor! Bir kez daha bütün dünyayı kasıp kavurmaya hazırlanan Ricky Martin fırtınası, Ahmet San Organizasyonu ve FunOrg yapımıyla.

Ricky Martin Bursa'ya Ne Zaman Gelecek?

18 Haziran Cumartesi Turkcell Kuruçeşme Arena
20 Haziran Pazartesi Bursa Festivali

1998 yılında yine “Ahmet San Organizasyonu” ile Türk dinleyicisine 4 dev konser veren Ricky Martin, bu kez de performans sergileyeceği muhteşem iki konser ve sahne şovları ile çok sayıdaki Türk hayranı ile bir araya gelecek.

1991 yılından beri solo kariyerine devam eden Porto Riko’lu pop şarkıcısı Dünya çapında 70 milyon albüm satışı ABD ve Latin bilboardlarında 21 kere top on listelerinde başarılı bir şekilde yer alabilmiş, sekiz kere birinciliği elde etmiştir.

Merakla beklenen konserlerin biletleri çok yakında satışta!


Ricky Martin

24 Aralık 1971’de San Juan, Puerto Rico’da doğan Enrique Martín Morales (Ricky Martin), çocukken koroda şarkı söyleyip, okul tiyatrosunda rol aldıktan sonra 6 yaşındayken oynadığı televizyon reklamlarıyla kamerayla tanıştı. Kısa bir süre sonra profesyonel şan ve oyunculuk dersleri almaya başlayan Morales, dersler sonrasında ‘Menudo’ grubunun seçmelerinde başarılı oldu ve beş sene boyunca grubun lead vokalistliğini üstlendi.

1989’da Menudo’dan ayrılan ve liseyi bitirmek için Puerto Rico’ya dönen Ricky Martin, mezun olduktan sonra New York’a taşındı. Bir süre dinlendikten sonra, eğlence endüstrisine dönüş yapmak üzere çalışmalara başladı ve Mexico City’ye gitti ve tiyatrolarda oynadı. 1991’de Menudo’dayken arkadaş olduğu Robi Rosa ile beraber kendi ismini taşıyan ilk albümünü yayınladı. Albüm Latin listelerinde olabildiğince yükseldi ve
iki yıl sonra yayınlanan “Me Amaras” albümü Martin’i Latin dünyasında yıldız yapacak kadar büyük bir çıkış oldu.

1994’ün Ocak ayında “General Hospital” isimli bir pembe dizide Miguel Morez karakterini canlandıran Ricky Martin, bu rolde o kadar başarılıydı ki arkasından bir Broadway müzikali olan “Les Miserables”de Marius rolü yine kendisine verildi.

1995’te 3. albüm olan “A Medio Vivir”i yayınlayan Ricky Martin, bu albüme Latin havası taşıyan flamenko ve cumbia müzik tarzlarının yanına rock elementlerini de ekledi.

1998’in başlarında 4. albüm “Vuelve”yi piyasaya süren Ricky Martin, 1999’da yine kendi ismiyle aynı ismi taşıyan albümünü İnglizce olarak hazırladı. Martin, bu albümle uluslararası bir başarıya imza atarken, albümün single’larından “Livin’ la Vida Loca” ve “She’s All I Ever Had” müzikseverler tarafından beğeniyle karşılandı.

2000’de 2. İnglizce albümü olan “Sound Loaded”u yayınlayan Ricky Martin, 2001 yılında ise “La Historia” başlığının altında en beğenilen İspanyolca şarkılarının bulunduğu albümü hayranlarına sundu.

2003’de yayınladığı “Almas del Silencio” albümü ise yeni İspanyolca şarkılardan oluşuyordu. 2005’te yayınlanan “Life” albümüyle ise İnglizce pop tarzına geri dönen Ricky Martin, en son 2006 senesinde “MTV Unplugged”da gerçekleştirmiş olduğu konserini albüm ve DVD formatında piyasaya sürdü. Albümden çıkan ilk single “Tu Recuerdo” olurken, albüm Latin listelerinde zirveye yerleşti.

Sanatçı, 2007 senesinde “Black & White Tour” adında bir konser albümü daha çıkardı. Kasım 2008′de ise “Ricky Martin 17″ ismini taşıyan toplama albümü hayranlarının beğenisine sundu. Sanatçının 17 senelik kariyerine ithafen seçtiği 17 şarkıdan oluşan albüme canlı performans görüntülerinden oluşan bir DVD eşlik etti.


Deniz Seki Kiminle Evleniyor?

Deniz Seki Kimle Evleniyor?
Deniz Seki Kimle Evleniyor?

Şarkıcı Deniz Seki ve yaklaşık 3 aydır birlikte yaşadığı futbolcu sevgilisi Ali Turan evlilik kararı aldı.

İSTANBUL - Bir süre önce Deniz Seki'nin Mashattan'deki lüks dairesine taşınan Ali Turan, ünlü şarkıcıya önceki gün de evlilik teklifi etti.

Takvim'in haberine göre, sevgilisi için 10 bin dolarlık tek taş pırlanta bir yüzük alan oyuncunun bu teklifi Seki'yi gözyaşlarına boğdu.

Galatasaray'dan Antalyaspor'a transfer olan Turan, "Sezon başlamadan evlenelim" dedi.

Nikah tarihi için kesin kararını vermeyen Seki'nin de evliliğe sıcak baktığı konuşuluyor.

Kaynak: ntvmsnbc


Ersoy Ulubey Öldü mü? - Ersoy'un Ölüm Sahnesi - Ersoy Öldü mü?

Ersoy Ulubey Öldü mü?
Ersoy Ulubey Öldü, Hamit Polat'ın Yanına Geçti...

Memati Baş'ın küçük oğlu Ali Memati Baş'ı daha beşikteyken öldüren, onun bakıcısı deli'nin karısını öldüren ve Polat'ın annesini yatağa mahkum eden Ersoy Ulubey sonunda hakkın rahmetine kavuştu...

Başbakan, Cumhurbaşkanı ve Generalin eşinin bulunduğu bir kafile ev ziyaretindeyken, yeraltı mahsenlerinden bütün güvenlikleri aşarak eve giren Ersoy Ulubey herkesi esir almıştı. Sonra Başbakan evden içeri girdi, tam o sırada Polat inanılmaz bir operasyon yaparak herkesi kurtardı.

Polis karakoluna götürülen Ersoy Ulubey, ilk olarak Başbakanla görüştü. Arkasında hangi devletin olduğunu söylemedi ve Başbakan'a küstahlıklar yaptı. Daha sonra Başbakan'a öldürmeyeceğim diye söz veren Polat, Ersoy Ulubey ile görüşmek için odaya doğru yürürken, yangın için saklanan paltayı aldı.

Polat Alemdar ve Memati Baş odaya girdiğinde Ersoy Ulubey kendini camdan atmaya çalıştı. Ama ölüm o kadar kolay olmayacaktı. Memati Baş kendine has taktikleriyle Ersoy Ulubeye çığlıklar attırıyordu. O sırada Abdülhey, Ersoyun çığlık seslerini bir müzik dinler gibi dinliyordu...

Memati Baş, Ersoy Ulubey'i bir güzel dövdü.

Polat Alemdar'ı ilk defa bu kadar sinirli gördüm diyebilirim. Polat, Ersoy'un kırılmadık kemiğini bırakmadı. Daha sonra Ersoy Ulubey'i pencereden atarak öldürdüler. Ersoy Ulubey öldü...

İşte Ersoy Ulubey'in Ölüm Sahnesi 

Önce bir güzel benzettiler, sonra paltayla kırılmadık kemiğini bırakmadılar! Yetmez ama, camdan atıp kurtuldular pislikten... Ersoy Ulubey sonunda öldü...

Ersoy Ulubey Ölüm Sahnesi


Hanımın Çiftliği Son Bölümü Ne Zaman?

Hanımın Çiftliği Final Bölümü
Hanımın Çiftliği' 17 Haziran'da veda ediyor!....

Kanal D, “Hanımın Çiftliği” dizisinin final bölümü için 1950’lerin açık hava sineması konseptinde bir davet düzenliyor...

Kanal D’de iki sezondur ekrana gelen ve televizyon tarihinin en başarılı dönem dizilerinden biri olan “Hanımın Çiftliği”nin final bölümü için geri sayım başladı. Dizi, 17 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak finalle, 70 bölüm süren ekran serüvenini sonlandıracak. Kanal D, hafızalardan uzun süre silinemeyecek büyük final için bir davet organize edecek.

Kuruçeşme Arena’da düzenlenecek “Hanımın Çiftliği Son” davetinde, 1950’li yılların Adana’sının atmosferi, açık hava sinemasında yaşatılacak. Dizide kullanılan döneme ait aksesuvarlar ve eşyaların da sergileneceği davete katılanlar, geçmişe doğru nostaljik bir yolculuğa çıkacak. İzleyicilerin Biletix’te satışa sunulan davetiyelerden satın alarak konuk olabilecekleri geceden elde edilecek tüm gelir, Hürriyet’in “Aile İçi Şiddete Son” kampanyasına bağışlanacak.

Saat 19.30’da bir kokteylle başlayacak ve cemiyet, sanat, medya dünyasının seçkin isimlerinin konuk olacakları davette, dizinin tüm oyuncuları, yapım ekibi, Kanal D yönetimi ve konuklar, saat 20.45’ten itibaren final bölümünü dev ekranda hep birlikte izleyecek.


Nihat Doğan Oyunu Oyna - Angry Nihad (Nihat) Oyna



Nihat Doğan Oyunu: Angry Nihad (Nihat) Çıktı!

Ünlü sanatçı Nihat Doğan son günlerde komedi konusu olmakla kalmadı, Acun'un dikkatini çekeren 200 bin dolar teklifle survivora çağırıldı. Nihat Doğan katıldığı yarışma da halkın kahramanı haline geldi. Şimdide oyun yapımcıları bu fırsatı değerlendirerek Nihat Doğan'ın oyununu çıkarttılar.

Nihat Doğan'ın yeni çıkan oyunu Angry Nihad (Nihat) çocuklar tarafından çok sevileceğe benziyor. Oyunun yapımcı şirketi oyunu şimdiden piyasaya sürdü. İsterseniz oyunu online olarakta oynayabilirsiniz...


Avril Lavigne - Smile

Avril Lavigne - Smile Klibi (Movie)


Avril Lavigne Resimleri
Avril Lavigne - Smile Sözleri (Lyrics)

You know that I'm a crazy bitch,
I do what I want when I feel like it,
All I wanna do is loose control,
But you don't really give a shit,
You go with go with go with it,
Cause you're f**king crazy rock-n-roll

You said hey,
What's your name,
It took one look,
And now I'm not the same,
Yeah you said hey,
And since that day,
You stole my heart and you're the one to blame,
Yeah.

And that's why... I smile,
It's been a while,
Since everyday and everything has felt this right...
And now,
You turn it all around,
And suddenly you're all I need,
The reason why-I-I-I,
I smi-I-ile.

Last night I blacked out I think,
What did you what did you put in my drink?
I remember making out and then,
I woke up with a new tattoo,
Your name was on me and my name was on you,
I would do it all over again.

You said hey,
What's your name,
It took one look,
And now i'm not the same,
You said hey,

And since that day,
You stole my heart and you're the one to blame,
Yeah.

And that's why... I smile,
It's been a while,
Since everyday and everything has felt this right...
And now,
You turn it all around,
And suddenly you're all I need,
The reason why-I-I-I,
I smi-I-ile.

You know that I'm a crazy bitch,
I do what I want , when I feel like it
All I wanna do is loose control,
You know that I'm a crazy bitch,
I do what I want , when I feel like it
All I wanna do is loose control-o-ol.

And that's why... I smile,
It's been a while,
Since everyday and everything has felt this right...
And now,
You turn it all around,
And suddenly you're all I need,
The reason why-I-I-I,
I smi-I-ile,
The reason,
The reason why-I-I-I,
I smi-I-ile,
The reason why-I-I-I,
I smi-I-ile.


•Serdar Ortaç - 29.07.2011 - True Blue, İstanbul



Serdar Ortaç Resimleri
•Serdar Ortaç - 29.07.2011 - True Blue, İstanbul Konseri Saati

•Serdar Ortaç - 29.07.2011 - True Blue, İstanbul Konseri Yeri Ve Mekanı

•Serdar Ortaç - 29.07.2011 - True Blue, İstanbul Konseri Biletleri

•Serdar Ortaç - 29.07.2011 - True Blue, İstanbul Konseri Bilet Ücretleri


•Sezen Aksu - 16.07.2011 - Açıkhava Sahnesi, İstanbul

Sezen Aksu Resimleri
•Sezen Aksu - 16.07.2011 - Açıkhava Sahnesi, İstanbul Konseri Yeri Ve Mekanı

•Sezen Aksu - 16.07.2011 - Açıkhava Sahnesi, İstanbul Konseri Saati

•Sezen Aksu - 16.07.2011 - Açıkhava Sahnesi, İstanbul Konseri Biletleri

•Sezen Aksu - 16.07.2011 - Açıkhava Sahnesi, İstanbul Konseri Bilet Ücretleri


•Demet Akalın - 25.06.2011 - True Blue, İstanbul

•Demet Akalın - 25.06.2011 - True Blue, İstanbul Konseri Saati

•Demet Akalın - 25.06.2011 - True Blue, İstanbul Konseri Yeri Ve Mekanı

•Demet Akalın - 25.06.2011 - True Blue, İstanbul Konseri Biletleri

•Demet Akalın - 25.06.2011 - True Blue, İstanbul Konseri Bilet Ücretleri


•Soner Sarıkabadayı - 17.06.2011 - Jolly Joker Balans, İstanbul Konseri

Soner Sarıkabadayı Resimleri
•Soner Sarıkabadayı - 17.06.2011 - Jolly Joker Balans, İstanbul Konseri Saati

•Soner Sarıkabadayı - 17.06.2011 - Jolly Joker Balans, İstanbul Konseri Biletleri

•Soner Sarıkabadayı - 17.06.2011 - Jolly Joker Balans, İstanbul Konseri Bilet Ücretleri


•Sıla - 10.06.2011 - Izmir Arena - Izmir Konseri

Sıla Resimleri
•Sıla - 10.06.2011 - Izmir Arena - Izmir Konseri yeri ve zamanı



•Sıla - 10.06.2011 - Izmir Arena - Izmir Konseri saati



•Sıla - 10.06.2011 - Izmir Arena - Izmir Konseri Tarihi


Sıla Kafa Orjinal Video Klip

Sıla Kafa Video Klibi

Sıla Resimleri
Sıla Kafa Sözleri

Aşkıydı işiydi ihtirası düşüydü
Yere batsın faturası malı mülkü
Bağlasalar durmam
Kaşıydı gözüydü intikamın gücüydü
Ayıp denen bi şey var ya hasbinallah
Ağlasalar durmam insanım insan

Hadi kalk gidelim hemen şu anda
Kapa telefonunu bulamasın arayan da
Açarız radyoyu yol nereye biz oraya
İyi gelmez mi hiç deniz havası
Bi göz oda bulur sokarız başımızı
Bi de koyarız iki kadeh
Kafa nereye biz oraya
Kafa nereye biz oraya
Aşkına da işine de
Viran olmuş düşüne de
Yerli yersiz sözüme de
Dövmediğim dizime de
Pişmanım pişman
Pişmanım pişman

Hadi kalk gidelim hemen şu anda
Kapa telefonunu bulamasın arayan da
Açarız radyoyu yol nereye biz oraya
İyi gelmez mi hiç deniz havası
Bi göz oda bulur sokarız başımızı
Bi de koyarız iki kadeh
Kafa nereye biz oraya
Kafa nereye biz oraya


RIHANNA KLİP ELEŞTİRİLERİNE NE CEVAP VERDİ

Rihanna Resimleri
Rihanna, ‘Man Down’ klibindeki silahlı sahne üzerine gelen tepkilere cevap verdi. Çocuklara doğru ya da yanlışı öğretmenin kendisinin işinin olmadığını ve sadece duygularını anlatmak için sanatı kullandığını söyleyen Rihanna “Ben bir sanatçıyım, müziğimle sadece sesiniz olabilirim. Çocuklardan gerçek dünya saklanamaz ve gerçek dünyada bunlar yaşanıyor.Sanat için, müzik için özgürlüğümüz var ve bunu kullanmamıza herkes izin versin” dedi.


BENGÜ YENİ ALBÜMÜNÜ NE ZAMAN ÇIKARACAK

Bengü, çıkış şarkısı ‘Aşkım’ adını taşıyan yeni albümü ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Albümdeki şarkılara çok güvenen ve Bengü’nün ‘Benim albümün gelmeden, yaz gelmedi’ dediği 'Dört Dörtlük' adlı yeni albümü bu hafta piyasaya çıkacak.


KELLY ROWLAND: ‘YENİ KLİP GÜZEL’

Kelly Rowland son single’ı ‘What A Feeling’in klibini etkili ve güzel olarak tanımladı. Şarkı için İtalyan DJ Alex Gaudino ile işbirliği yapan Kelly Rowland “Klibin şarkıyı öne çıkaracak etkili bir klip olmasını istedik. Şarkı zaten çok güzel bu sebeple klibinde hem sönük kalmaması gerekiyordu hem de şarkıyı hissettirmesi gerekiyordu. Klip bence çok etkili ve güzel oldu. Umarım herkes beğenir” dedi.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More