Hanımın Çiftliği Son Bölümü Ne Zaman?

Hanımın Çiftliği Final Bölümü
Hanımın Çiftliği' 17 Haziran'da veda ediyor!....

Kanal D, “Hanımın Çiftliği” dizisinin final bölümü için 1950’lerin açık hava sineması konseptinde bir davet düzenliyor...

Kanal D’de iki sezondur ekrana gelen ve televizyon tarihinin en başarılı dönem dizilerinden biri olan “Hanımın Çiftliği”nin final bölümü için geri sayım başladı. Dizi, 17 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak finalle, 70 bölüm süren ekran serüvenini sonlandıracak. Kanal D, hafızalardan uzun süre silinemeyecek büyük final için bir davet organize edecek.

Kuruçeşme Arena’da düzenlenecek “Hanımın Çiftliği Son” davetinde, 1950’li yılların Adana’sının atmosferi, açık hava sinemasında yaşatılacak. Dizide kullanılan döneme ait aksesuvarlar ve eşyaların da sergileneceği davete katılanlar, geçmişe doğru nostaljik bir yolculuğa çıkacak. İzleyicilerin Biletix’te satışa sunulan davetiyelerden satın alarak konuk olabilecekleri geceden elde edilecek tüm gelir, Hürriyet’in “Aile İçi Şiddete Son” kampanyasına bağışlanacak.

Saat 19.30’da bir kokteylle başlayacak ve cemiyet, sanat, medya dünyasının seçkin isimlerinin konuk olacakları davette, dizinin tüm oyuncuları, yapım ekibi, Kanal D yönetimi ve konuklar, saat 20.45’ten itibaren final bölümünü dev ekranda hep birlikte izleyecek.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More