Keremcem'den yeni albüm

'Hayata'


Üç yıl aradan sonra, Pasaj Müzik tarafından hazırlanan yeni albümü 'Hayata'yı tamamlayan Keremcem, sevenleriyle yakında buluşuyor. Müzik Direktörlüğünü İskender Paydaş'ın yaptığı albümde, Erdem Yörük, Alper Gemici, Cihan Sezer ve İskender Paydaş düzenlemeleri yer alıyor.

Albümde yer alan onbir şarkının söz ve bestelerinde, İsra Gülümser, Kyriskos Papadapoulos, Amr Mostafa, Ceyhun Keskin, Mabel Matiz, Alper Gemici, Kutup Ata Tuncer, Yunus Adak, Barış Yurtçu, Belit Özükan ve Yarıkapalı gibi isimlerin imzası bulunuyor.

Keremcem 'Hayata' albümünde pop-rock soundunu etnik enstrümanlarla birleştirerek müzikal çizgisini farklı bir yere taşıyor. Albümün ilk video klibi Mahir Akyol yönetmenliğinde 'Vurgun' şarkısına çekildi.

Bestesi Yunanlı müzik adamı Kyriskos Papadapoulos'a, sözleri İsra Gülümser'e ait olan şarkı güçlü müzikal alt yapısıyla dikkat çekiyor. Düzenlemesi usta müzisyen İskender Paydaş'a ait.


Sinan Akçıl'ın 'Kalp Sesi' geliyor.

Albümün çıkış şarkısı 'Atma'.

Müzikseverler çok kısa bir zaman sonra, ünlü müzik adamı Sinan Akçıl’ın ‘Kalp Sesi’ni dinleyecek.

Yaptığı şarkılarla, müzik piyasasında kendine sağlam bir yer edinen Sinan Akçıl, şimdi de kariyerine solist olarak bir adım daha ekliyor. Twitter üzerinden ve fun clup üyelerinin ortak olarak belirlediği ‘Kalp Sesi’ni albüm adı olarak belirleyen Akçıl, ‘İlk albümümde müzikseverler kalp atışlarıma daha yakından tanık olacak’ dedi.

Türkiye, Bulgaristan,Yunanistan ve Almanya’daki müzik marketlerde aynı anda yerini alacak olan ‘Kalp Sesi’ adlı albümde şarkılar kadar Sinan Akçıl’ın düetleri de konuşulacak.


Sinan Akçıl ‘Cumartesi’ adlı şarkısında Ajda Pekkan ile, ‘Atma’ ve ‘Söndürülmez İstanbul’ adlı şarkılarında Hande Yener ile, ‘Bişey Olmuş’da İzel ile ‘Bana Uyan’ adlı şarkısında Ziynet Sali ile ‘Şampiyon’ şarkısında da Balkanların divası olarak anılan Teodora ile düet yaparak, ilk albümünde müzik piyasasını alt üst etmeye hazırlanıyor.



Albümün ilk klibi 'Atma'ya çekilecek.


CHRIS BROWN, JUSTIN BIEBER KLİP HAZIRLIĞINDA

CHRIS BROWN, JUSTIN BIEBER KLİP HAZIRLIĞINDA

Chris Brown ve Justin Bieber, birlikte seslendirdikleri ‘Next 2 You’ adlı şarkının klip hazırlıklarını yapıyor. Chris Brown’un F.A.M.E albümünde yer alan şarkının klip çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacağı ancak yayın tarihinin henüz belli olmadığı söylendi


LADY GAGA YENİ ŞARKISINI YAYINLAYACAK

LADY GAGA YENİ ŞARKISINI YAYINLAYACAK

Lady GaGa, albümden dördüncü şarkısını Pazartesi günü yayınlayacak. “Hair” adını taşıyan şarkı albümün ikinci tanıtım single’ı olacak. Hair’in prodüksiyonu RedOne’a ait.


BEYONCE: “KENDİ MENEJERLİĞİMİ YAPIYORUM”

BEYONCE: “KENDİ MENEJERLİĞİMİ YAPIYORUM”

Geçtiğimiz ay menejerliğini yapan babasıyla yollarını ayıran Beyoncé, artık kendi menejerliğini kendinin yaptığını söyledi.Beyonce “Babamdan çok şey öğrendim ve artık bu öğrendiklerimle kendi yoluma gidebilirim. Tüm işlerimle kendim ilgileniyorum, kendi menejerliğimi yapıyorum. Kendime bir ekip kurmak için görüşmeler yapıyorum ve kendi ekibim olacağı için çok heyecanlıyım” dedi.


TINIE TEMPAH YENİ SINGLE’INI YAYINLADI

TINIE TEMPAH YENİ SINGLE’INI YAYINLADI

Tinie Tempah, çıkış tarihini 17 Mayıs’a ertelediği “Disc-Overy” albümünden yeni single’ını yayınladı. Wiz Khalifa düeti olan “Till I’m Gone” adlı şarkının prodüksiyonu Stargate’e ait.


BRITNEY SPEARS YENİ SINGLE’INI AÇIKLADI

BRITNEY SPEARS YENİ SINGLE’INI AÇIKLADI

Britney Spears, Femme Fatale albümünden yeni single’ının “I Wanna Go” olacağını açıkladı. Sözleri Savan Kotecha’ya ait olan “I Wanna Go”nun prodüktörü ise Max Martin. Bu ay sonunda klibi çekilecek olan single’ın ne zaman piyasaya çıkacağı ise henüz belli değil.


LADY GAGA VE KANYE WEST CANNES FİLM FESTİVALİNDE

Lady GaGa ve Kanye West, Cannes Film Festivalinde. Lady Gaga dün özel davetlilerin katıldığı açılış gecesinde sahne aldı. Kanye West ise önümüzdeki hafta festival kapsamında gerçekleşecek özel bir gecede performans sergileyecek.


Levent Dörter ilk albümünü tamamladı

Albümün çıkış şarkısı 'Duvaksız Gelin'


Levent Dörter, 15 yıla yakın bir süredir yapmış olduğu müzik çalışmalarını, sahne performansını, edinmiş olduğu hayran kitlesi ve dahası ile paylaşmak için ilk albümü “Aşka Saygımdan “ ile müzikseverlerle buluştu.

“Aşka Saygımdan” albümünde toplam 7 şarkı yer alıyor, Prodüktörlüğünü kendisi üstlenen Levent Dörter, “Aşka Saygımdan” albümü için uzun süredir çalışıyor.

“Duvaksız Gelin”in söz ve müziği, Levent Dörter’in birlikte düet yapıp klibinde de eşlik ettiği Tan Taşçı’ya ait. Düzenlenmesi ise Okan Akı çalışmasıdır.

Ayrıca albümde Mustafa Ceceli, Fettah Can, Erhan Bayrak, Ceyhun Çelikten, Adnan Fırat, Mert Ali İçelli, Serkan Özcan, Taner Çalık ve gibi müzik sektörünün yakından tanıdığı isimlerinden çalışmaları yer alıyor.


Gökhan Tepe'den yeni albüm müjdesi

Yeni albümün çıkış şarkısı 'Kırmızı Halı'


Müzik kariyerinin 15. yılında çıkartacağı 6. albümü için gün sayan Gökhan Tepe’den “Kırmızı Halı”

Önümüzdeki günlerde müzik marketlerdeki yerini alacak yeni albümü için gün sayan sanatçı, albüm çıkışının hemen öncesinde yepyeni şarkısı “Kırmızı Halı” ile müzikseverlerle buluşuyor.

Geçtiğimiz yıl çıkardığı 6. albümün habercisi olan ve aylarca müzik listelerinin zirvesindeki yerini koruyan single’ı “Birkaç Beden Önce”nin yayınlanmasının ardından albüm çalışmalarına başlayan sanatçı “Kırmızı Halı” ile de yaza hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Kırmızı Halı’nın söz ve müziği Gökhan Tepe’ye , düzenlemesi ise Erhan Bayrak’a ait.


Murat Boz 3. stüdyo albümünü tamamladı.

Albümün çıkış şarkısı 'Aşklarım Büyük Benden'


Murat Boz üçüncü solo albümün çalışmalarını tamamladı. “Aşklarım Büyük Benden” isimli albüm Mayıs ayının ilk haftası müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor. Hayranlarının sabırsız bekleyişine dayanamayan Murat Boz, albümle aynı adı taşıyan şarkısını müzik severlerle paylaşıyor.

Sözleri Cansu Kurtcu’ya, bestesi Fettah Can’a ait olan “Aşklarım Büyük Benden” isimli şarkının klibi, son dönemin dikkat çeken yönetmeni Burak Ertaş tarafından çekildi.

Eliz Sakuçoğlu tarafından yapılan yeni imajı ve görüntüsüyle yaza merhaba diyen Boz’a, klipte Güney Afrikalı top model Sonja Wronskı eşlik etti.


Kendi'den yeni albüm

Kendi'den yeni albüm

Albümün çıkış şarkısı 'LA LA LE'

Ateş Kantürk’ün fotoğraflarını çektiği albümün çıkış şarkısı söz ve müziği Seçil Akın’a ait son derece eğlenceli, yüksek temposu ile herkesi dansa davet eden “La la le” şarkısına İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde klip çekildi.

Onur Betin’in prodüktörlüğünü, kayıt, mix ve düzenlemelerini yaptığı albümde altı şarkı yer alıyor. Deniz Erten, Reşit Gözdamla, Adnan Fırat, Seçil Akın, Eda Bozkurt ve Kendi’nin imzasını taşıyan şarkıların yer aldığı albüm için Kendi; “müzikal anlamda gitmek istediğim bir yol oldu. Çocukluğumdan beri süre gelen müzikal eğitimim bu albümde hayat buldu.” dedi.


Londra’da bulunan Metropolis stüdyolarında Miles Showell tarafından masteringi hazırlanan albümün yaylı kayıtları Can Kesmez tarafından yapıldı. Dans müziğinin latin, house, elektronik gibi türlerinin kullanıldığı albüm sade ama dinamik ve minimalist yapısı ile dikkat çekiyor.


Sahnede canlı enstürman çalarak ve dans ederek zengin bir sahne sunmak isteğini söyleyen Kendi, hareketli ve enerjik şarkıları ile, bu yazın en renkli çalışmasını ortaya çıkardı.


Hadise 2 yıllık suskunluğunu bozuyor.


Hadise 2 yıllık suskunluğunu bozuyor.

“Bu albümü hazırlarken özel ve profesyonel hayatımda değişiklikler yaşadım. Beni, müziğimi, müziğime olan saygımı, ruhumu, hayata bakış açımı çok doğru ve güzel bir şekilde etkileyen değişiklikler…” diyen Hadise, bu süreçte susmayı tercih ettiğini belirterek “Aşk Kaç Beden Giyer” adlı şarkısının özetini bir cümleyle yapıyor; “Konuşmadıklarım, yaşadıklarım, hepsi bu albümde…”


Albümde Gülşen, Erdem Kınay, Alper Narman, Gökhan Şahin, Deniz Erten, Ender Gündüzlü, Ozan Doğulu, Ozan Çolakoğlu ve Street Fabulous imzası taşıyan eserler yer alıyor.

Albümün ilk klibi, sözü ve müziği Gülşen’e aranjesi ise Ozan Çolakoğlu’na ait olan “Superman” isimli şarkıya Nihat Odabaşı yönetmenliğinde çekildi.


Black Eyed Peas Don't Stop The Party

The Black Eyed Peas Don't Stop The Party Lyrics (Sözleri)

Don't Stop The Party lyrics
Don't, don't, don't, don't,
Don't, don't, don't, don't,
Don't, don't, don't, don't Stop The Party.
Don't, don't, don't, don't,
Don't, don't, don't, don't,
Stop, stop, stop,
The, the, the, don't Stop The Party.
Don't Stop the Party
Don't, don't, don't, don't,
Don't, don't, don't, don't,
Stop, stop, stop,
The, the, the, don't Stop The Party.

This is that original,
This has no identical,
You can't have my digital,
Future Aboriginal,
Get up off my genitals,
I stay on that pinnacle,
Chewin up my lryicals,
Call me verbal criminal,
Send you to that clinical,
Subscribe use of Chemicals,
I.D.O. and visual, can't see me, invisible.
I old school like Biblical,
Futuristic next level,
Never on that typical
Will I stop I never know...

I aint gonna stop until I do (don't stop it)
I aint gonna quit should I show
Now baby don't you stop it, stop it
Now baby don't you stop it, stop it
Now baby don't you stop it, stop it, stop it
You can't stop us now...
I aint gonna stop until I do (don't stop it)
I aint gonna quit should I show
Now baby don't you stop it, stop it
Now baby don't you stop it, stop it
Now baby don't you stop it, stop it, stop it, stop it
Even if wanna to, you can't stop us now...

Don't Stop the Party

Don't, don't, don't, don't,
Don't, don't, don't, don't,
Stop, stop, stop,
The, the, the, don't Stop The Party.
Don't, don't, don't, don't,
Don't, don't, don't, don't,
Stop, stop, stop,
The, the, the, don't Stop The Party.

You could cause me crazy man,
Everyday I'm party'in,
You could find me at the club,
Pop'n bottles, minglin,
Ladies danc'in to the jam,

Act'n all day, man oh man,
Got me in the mood again,
At the party, partyan,
Yeah I get that happenen,
Taken shots, Whatever man
Party like a veteran,
Music is my medicine,
You, and Bobby Settlan,
Can't restart I'm stepin in,
Take control and feel the band
Yeah that's right everyone jam.

I'm that one that lights it up
We red hot like fire trucks,
Burn that book, that what up,
Tell that DJ turn it up.
We droppin, that music, good people all around
We Rockin', Head Knockin', Coz they can't shut us down.
Aint Aint no stoppin'
We gonna keep on rockin',
Baby aint no stoppin,
U can't a stop us now.

I aint gonna stop until I do (don't stop it)
I aint gonna quit should I show
Now baby don't you stop it, stop it
Now baby don't you stop it, stop it
Now baby don't you stop it, stop it, stop it
You can't stop us now...
I aint gonna stop until I do (don't stop it)
I aint gonna quit should I show
Now baby don't you stop it, stop it
Now baby don't you stop it, stop it
Now baby don't you stop it, stop it, stop it, stop it
Even if wanna to, you can't stop us now...

Don't Stop the Party

Don't, don't, don't, don't,
Don't, don't, don't, don't,
Stop, stop, stop,
The, the, the, don't Stop The Party.
Don't, don't, don't, don't,
Don't, don't, don't, don't,
Stop, stop, stop,
The, the, the, don't Stop The Party.
Don't, don't, don't, don't,
Don't, don't, don't, don't,
Stop, stop, stop,
The, the, the, don't Stop The Party.
Don't, don't, don't, don't,
Don't, don't, don't, don't,
Stop, stop, stop,
The, the, the, don't Stop The Party.
Black Eyed Peas - Dont Stop The Party lyrics



BLACK EYED PEAS – DON’T STOP THE PARTY

BLACK EYED PEAS – DON’T STOP THE PARTY

Black Eyed Peas son single’ı “Don’t Stop The Party”nin klibini yayınladı. The Beginning albümünde yer alan şarkının klibinde, Black Eyed Peas’in 2011 Super Bowl konserinden görüntülerde yer alıyor.


DAVID GUETTA YENİ SINGLE’INI AÇIKLADI

DAVID GUETTA YENİ SINGLE’INI AÇIKLADI

David Guetta, hazırlıklarını sürdürdüğü beşinci stüdyo albümünden ikinci single’ın “Little Bad Girl” adlı şarkı olacağını açıkladı. ‘Where Them Girls At’ single’ını geçen ay yayınlayan David Guetta, iki şarkı arasında çok kararsız kaldığını ve zor seçim yaptığını söyledi. David Guetta, Taio Cruz ve Ludacris işbirliği ile yaptığı single’ın piyasaya çıkış tarihinin henüz belli olmadığını belirtti.


CHRIS BROWN’DAN YENİ ŞARKI

CHRIS BROWN’DAN YENİ ŞARKI

Chris Brown’un bugüne kadar yayınlanmamış bir şarkısı ortaya çıktı.R&B yıldızının, hayalindeki kadına söylediği bir aşk şarkısı olan “Fools With You”adlı şarkının Chris Brown’un bu yıl sonunda piyasaya çıkacak olan “Fortune” albümünde yer alacağı tahmin ediliyor.


Lady Gaga The Edge Of Glory

Lady Gaga The Edge Of Glory Lyrics (Sözleri)

There ain't no reason you and me should be alone
Tonight, yeah baby
Tonight, yeah baby
I've got no reason that you should take me home tonight (tonight)

I need a man who thinks it right when it's so wrong,
Tonight, yeah baby
Tonight, yeah baby
Right on the limits where we know we both belong tonight (tonight)

It's time to feel the rush,
To push the dangerous
I'm gonna run back to, to the edge with you
Where we can both fall hard in love

I'm on The Edge of Glory,
and I'm hanging on a moment of truth,
Out on The Edge of Glory,
and I'm hanging on a moment with you,
I'm on the edge
The edge
The edge
The edge
The edge
The edge
The edge
I'm on The Edge of Glory
And I'm hanging on a moment with you
I'm on the edge with you

Another shot, before we kiss the other side,
Tonight, yeah baby
Tonight, yeah baby
I'm on the edge of something final we call life tonight
Alright, alright
Put on your shades 'cause I'll be dancing in the flames
Tonight, yeah baby
Tonight, yeah baby
It doesn't hurt if everybody knows my name tonight
Alright, alright

It's time to feel the rush
To push the dangerous
I'm gonna run back to, to the edge with you
Where we can both fall far in love

I'm on The Edge of Glory,
And I'm hanging on a moment of truth,
I'm on The Edge of Glory,
And I'm hanging on a moment with you,
I'm on the edge
The edge
The edge



The edge
The edge
The edge
The edge

I'm on The Edge of Glory
And I'm hanging on a moment with you
I'm on the edge with you

I'm on the edge with you

I'm on the edge with you

I'm on The Edge of Glory,
And I'm hanging on a moment of truth,
I'm on The Edge of Glory,
And I'm hanging on a moment with you,
I'm on the edge
The edge
The edge
The edge
The edge
The edge
The edge

I'm on The Edge of Glory
And I'm hanging on a moment with you
I'm on the edge with you
With you
With you
With you
With you

I'm on the edge with you
With you
With you
With you
With you

I'm on the edge with you
With you
With you
With you
With you

I'm on the edge with you
With you
With you
With you
With you




LADY GAGA ZAFERİN KÖŞESİNDE

LADY GAGA ZAFERİN KÖŞESİNDE

Lady Gaga, Born This Way albümünden Judas’dan sonra yeni şarkı The Edge Of Glory’i yayınladı.


Rihanna California King Bed

Rihanna California King Bed Lyrics (Sözleri)

Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that felt just like the inside of a rose
So how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us

In this California king bed
We're ten thousand miles apart
I bet california wishing on these stars
For your heart for me
My Californa king

Eye to eye
Cheek to cheek
Side by side
You were sleeping next to me
---oohhh next to me
Arm in arm
Dusk to dawn
With the curtains drawn
And a little last night on these sheets
So how come when I reach out my fingers
It seems like more than distance between us

In this California king bed

[ From: http://www.metrolyrics.com/california-king-lyrics-rihanna.html ]

We're ten thousand miles apart
I bet California wishing on the stars
For your heart for me
My Californa King

Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got wetter
So confused, when I asked you if you love me
But I don't wanna seem so weak
Maybe I've been California dreaming

In this california king bed
We're ten thousand miles apart
I bet California wishing on these stars
For your heart for me
My Californa King
My California King

In this california king bed
We're ten thousand miles apart
I bet california wishing on these stars
For your heart for me
My California King




RIHANNA’DAN YENİ KLİP

RIHANNA’DAN YENİ KLİP

Rihanna, yeni single’ı “California King Bed”in klibini yayınladı. Şarkı Rihanna’nın ‘Loud’ albümünden altıncı single olarak 12 Haziran’da piyasaya çıkacak.


MADONNA KIZIYLA DÜET YAPTI

MADONNA KIZIYLA DÜET YAPTI

Madonna, kızı Lourdes ile stüdyoya girdi. Kızının pop müzik kariyeri yapmasını ve başarılı olmasını isteyen Madonna kızı ile birlikte “It’s So Cool” isimli bir şarkı kaydetti. Şarkı Madonna’nın yeni albümünde ya da yeni filmi W.E.’nin soundtrack’inde yer alacak.


SEAN KINGSTON’IN JUSTIN BIEBER İLE ORTAK ALBÜM PROJESİ

SEAN KINGSTON’IN JUSTIN BIEBER İLE ORTAK ALBÜM PROJESİ

Sean Kingston, Justin Bieber ile oniki, ondört şarkılık bir albüm piyasaya çıkarmayı planlıyor. İki genç yıldızın, sevilen şarkılarının farklı versiyonları yer alacağı albüm için görüştükleri ancak henüz projenin netlik kazanmadığı söyleniyor.


Gökhan Keser ilk albümünü tamamladı.

Albümün çıkış şarkısı 'Hadi Ordan'


Gökhan Keser 'HADİ ORDAN' isimli single çalışması ile müzikseverlere merhaba dedi. Türk popunda son yılların en başarılı temsilcilerinden Sıla ve Efe Bahadır'ın prodüktörlüğünde önümüzdeki aylarda yayınlayacağı albümünün hazırlıklarını sürdüren yeni neslin pop yıldızı Gökhan Keser, albümden önce çıkış parçası 'Hadi Ordan'ı dijital müzik platformları ve radyolar aracılığıyla müzikseverlerin beğenisine sundu.

Sıla (Gençoğlu) sözlerini yazdığı ve Efe Bahadır'la birlikte bestelediği 'Hadi Ordan' isimli şarkısında düet de yaparak Gökhan Keser'e tam destek verdi.

Farklı sözleri, dinamik alt yapısı ve Gökhan Keser'in şaşırtıcı vokal performansı ile şimdiden dikkatleri üzerine çeken şarkı, yazın büyük hitlerinden biri olmaya aday.


Simge ilk albümünü çıkardı.

'Yeni Çıktı'


Gülşen ve Serdar Ortaç'a yaptığı başarılı vokallerle adından söz ettiren Simge, ilk albümü 'Yeni Çıktı' ile müzikseverlerle buluşuyor. Bir yıllık titiz bir çalışmanın sonunda Kaya Müzik Yapım etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alan albümde Erdem Kınay, Gökhan Şahin ve Alper Narman imzası taşıyan 6 tane şarkı yer alıyor.

Yapımcılığını Doğan Karakaya'nın üstlendiği, Emre Aksu'nun süpervizörlüğünde hazırlanan 'Yeni Çıktı' albümünün kendisi için çok özel bir yeri olduğunu ifade eden Simge, duygularını şu sözlerle ifade ediyor; 'Yıllar boyu albüm yapmak hayaliyle yaşadım. Bu hayalle uyudum, bu hayalle uyandım. Şu an, Yeni Çıktı isimli ilk albümümü tüm müzikseverlerin beğenisine sunarken, müzik dünyası için başarılı bir iş yaptığımı düşünüyorum. Hayalimin başlangıcı olan bu ilk adımımda yepyeni bir sound ile karşınızdayım.'


Çelik'ten yeni şarkılar hazır

'Kalp Gözü'

Türk Pop Müziği'nin başarılı ismi Çelik, 'Kalp Gözü' isimli yeni albümünü tamamladı. Uzun zamandır müzik dünyasından uzak kalan sanatçı, albümünde yer alan 'Kibritçi Kız', 'Üstü Açık Araba' ve 'Sana da Yazık Bana da' adlı üç şarkısını müzikseverin beğenisini sundu.

Çelik albümünde yer alan 'Kibritçi Kız' adlı şarkısını kendi aşkına yazdığını açıklarken şarkı ile ilgili olarak 'Aşk ateşinden arta kalan küllerin aciz bir yansıması' yorumunu yapıyor.


Volga Tamöz&Hepsi&Murat Dalkılıç'tan ortak şarkı

'Şık Şık'


Sözleri, son yılların en çok tercih edilen söz yazarı DENİZ ERTEN’ e, müziği ve düzenlemesi VOLGA TAMÖZ’ e ait olan ‘ŞIK ŞIK’ isimli şarkıda, VOLGA TAMÖZ’e yeni nesil pop müziğinin sevilen ve başarılı isimlerinden MURAT DALKILIÇ ile Türkiye’ nin ilk girlband’ i olma özelliğini taşıyan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan HEPSİ grubu eşlik ediyor.



YAZZ RECORDS etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak olan ‘ŞIK ŞIK’ isimli albümde şarkının ‘SHIK MIX’ versiyonu ile birlikte, DJ’ lerin kendi remixlerini oluşturmaları için hazırlanmış acapella versiyonu da yer alıyor.

Ayrıca, albümde ‘ŞIK ŞIK’ ile beraber yine yazın her yerde duyacağınız sözü ve müziği VOLGA TAMÖZ’ e ait olan ‘FORGET’ isimli şarkının radio edit versiyonu ile birlikte İstanbul Lounge Mix’i ve acapella versiyonu da müzikseverlerle buluşmakta.


Betül Demir'den yeni albüm

'Mıknatıs' albümünün çıkış şarkısı 'Hop Dedik'


Türk pop müziğinin güçlü bayan vokallerinden Betül Demir'in, kariyerinin dönüm noktası olarak nitelendirdiği yeni albümü 'MIKNATIS' müzik marketlerdeki yerini aldı.

Cengiz Erdem ve Deniz Erdem'in prodüktörlüğünde 11 şarkı ve bir versiyon olmak üzere toplam 12 şarkıdan oluşan Betül Demir'in üçüncü solo albümünde, Sezen Aksu imzalı 4 yeni şarkı ('Mıknatıs', 'Hop Dedik', 'Üşüdüm', 'Herkes Haklı') yer alıyor. 'Mıknatıs'taki birçok şarkının söz ve müziği ise Sude Bilge Demir'e ait.

Müzik direktörlüğünü Ozan Çolakoğlu ve Sude Bilge Demir'in üstlendiği, 2 yıllık bir hazırlık sürecinin ürünü olan çalışmada güçlü yorumcu Betül Demir, her albümünde olduğu gibi 'Mıknatıs'ta da kendi şarkılarına yer verdi.

Her yaz yeni bir hit şarkı ile dinleyicileriyle buluşan Betül Demir'in pop rock sound'lu slogan olacak yepyeni albümünün çıkış şarkısı 'Hop Dedik', farklı müziği ve altyapılarıyla dikkat çekiyor. Albümün ilk video klibi Sezen Aksu imzalı 'Hop Dedik' isimli şarkıya çekildi.


Ayşe Özyılmazel'den yeni klip

'Tatlım'


Sıfır Makyaj” isimli albümüyle müzik severlerden tam not alan Ayşe Özyılmazel, albümünün ikinci klibini hayranlarının isteği üzerine “Tatlım” şarkısına çekti.

Söz ve Müziği sanatçının kendisine ait olan hareketli şarkı da “ Tatlım fırfır aklım, tatlım sen çal ben oynarım” diyor. Bunun üzerine klibin senaryosu da sanatçının kendi kendine çektiği bir klibi anlatıyor. Klibin yönetmenliğini usta isim Ayşe Ersayın gerçekleştirdi. Çekimler ise 14 saat sürdü.


PITBULL’UN YENİ ALBÜMÜ HAZİRAN’DA

PITBULL’UN YENİ ALBÜMÜ HAZİRAN’DA

Pitbull “Planet Pit” adlı yeni albümünün piyasaya çıkış tarihini 21 Haziran olarak belirledi. David Guetta, RedOne, Afrojack gibi birçok ünlü prodüktör ile çalışan Pitbull’un yeni albümünde Chris Brown, Kelly Rowland, Sean Paul, Marc Anthony, T-Pain, Ne-Yo düetleri yer alıyor.


MEL B SOLO ALBÜM İÇİN ÇALIŞIYOR

MEL B SOLO ALBÜM İÇİN ÇALIŞIYOR

Mel B, bu yıl solo çalışmalarını piyasaya çıkarmayı planladığını söyledi. 2005’ten beri ilk kez solo albüm üzerinde çalışan eski Spice Girls yıldızı Mel B “Eve bir stüdyo kurduk, kayıtlar burada devam ediyor. Bir yandan da yeni şarkılar yazıyorum. Umarım bu sene içinde sizinle yeni çalışmalarımı paylaşacağım” dedi.


RAFET EL ROMAN’DAN YENİ ALBÜM

RAFET EL ROMAN’DAN YENİ ALBÜM

Rafet El Roman, ‘Sevgiye Zaman Ver’ adlı onuncu albümünü piyasaya çıkarttı. Üç yıllık aradan sonra sevenleriyle buluşan Rafet El Roman’ın yeni albümünde on şarkı yer alıyor. Albümün ilk klip çalışması ise, Rafet El Roman yönetmenliğinde “Direniyorum” isimli şarkı için Venedik’te çekildi.


KYLIE MINOGUE’DAN DİJİTAL EP

KYLIE MINOGUE’DAN DİJİTAL EP

Kylie Minogue “North American Tour Bonus Edition” adıyla yeni bir dijital EP piyasaya çıkardı. EP’de geçtiğimiz sene Kylie Minogue’un BBC için canlı seslendirdiği “All The Lovers,” “Can’t Get You Out Of My Head”, “Get Outta My Way”, New York konserinden “Better Than Today” ve “Confide In Me” ve Kuzey Amerika turnesinin sahne arkası görüntülerinden derlenen bir turne videosu yer alıyor.


EMINEM YENİ EP’SİNİN ADINI AÇIKLADI

EMINEM YENİ EP’SİNİN ADINI AÇIKLADI

Eminem, Royce da 5’9” işbirliği ile piyasaya çıkaracağı EP’sinin adını açıkladı. “Hell: The Sequel” adını taşıyan ve 14 Haziran’da piyasaya çıkacak olan EP’nin ilk single’ının “Fast Line” adlı şarkı olacağı söyleniyor


KATY PERRY YENİ SINGLE’INI AÇIKLADI

KATY PERRY YENİ SINGLE’INI AÇIKLADI

Katy Perry, “Teenage Dream” albümünden yeni single’ının 'Last Friday Night (TGIF)' olacağını açıkladı. Çıkış tarihi henüz belli olmayan single’ın kapak çalışmasında ise 80’lerden esinlenilmiş ve Katy Perry kalın gözlükleri ve diş telleriyle yer alıyor.


MURAT DALKILIÇ - DÖNMEM

MURAT DALKILIÇ - DÖNMEM Sözleri

Ne sende, ne bende bitmez gurur,
Affetsem, dön desem bile yolunda durur
Küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur,
Her büyük depremde taşlar yerini bulur

Yetse ömür bir sen daha elbet bulur
Ya da akan gözyaşı gibi, yeniden yeniden yeniden
Yetse ömür bir sen daha elbet bulur
Ya da akan gözyaşı gibi, ümitler kurur

Dönmem, geri dönmem
Bu aşk ile yaşayamam
Hani bizbize yeterdik,
Her zoru yenerdik
Yalan bir benim kanan

Dönmem, geri dönmem
Bu aşk ile yaşayamam
Hani bizbize yeterdik,
her zoru yenerdik
Yalan bir ben kanan



LADY GAGA - JUDAS LYRİCS

LADY GAGA - JUDAS LYRİCS

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Judas! Juda-as Judas! Juda-as
Judas! Juda-as Judas! GAGA

When he comes to me, I am ready
I'll wash his feet with my hair if he needs
Forgive him when his tongue lies through his brain
Even after three times, he betrays me

I'll bring him down, bring him down, down
A king with no crown, king with no crown

I'm just a Holy Fool, oh baby he's so cruel
But still I'm in love with Judas, baby
I'm just a Holy Fool, oh baby he's so cruel
But still I'm in love with Judas, baby

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Judas! Juda-as Judas! Juda-as
Judas! Juda-as Judas! GAGA

I couldn't love a man so purely
Even prophets forgave his crooked way
I've learned love is like a brick you can
Build a house or sink a dead body

I'll bring him down, bring him down, down
A king with no crown, king with no crown

I'm just a Holy Fool, oh baby he's so cruel
But still I'm in love with Judas, baby
I'm just a Holy Fool, oh baby he's so cruel
But still I'm in love with Judas, baby

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

In the most Biblical sense,
I am beyond repentance
Fame hooker, prostitute wench, vomits her mind
But in the cultural sense
I just speak in future tense
Judas kiss me if offenced,
Or wear an ear condom next time

I wanna love you,
But something's pulling me away from you
Jesus is my virtue,
And Judas is the demon I cling to
I cling to

I'm just a Holy Fool, oh baby he's so cruel
But still I'm in love with Judas, baby
I'm just a Holy Fool, oh baby he's so cruel
But still I'm in love with Judas, baby

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Judas! Juda-as Judas! Juda-as
Judas! Juda-as Judas! GAGA


Nicole Scherzinger - Right There ft. 50 Cent


Nicole Scherzinger - Right There ft. 50 Cent Lyrics

50, Nicole
It’s just another one
Another number one

[50 Cent]

I’m complex, difficult to understand
I don’t know if it’s staged
It’s just to make a better man
I wanna it in the morning
Right early I want it
I rise as the sunrise
Baby now get up on it
Give to me good
Shawty work it like it should
You follow instructions
Then I follow instructions
The ultimate seduction
More kissing and touching
Feels super natural
First chance I’m at you

[Chorus]

Come here baby and be my baby
And be my baby oh oh oh
Come here baby put your hands on my body
Hands on my body oh oh oh
Right there keep it right there
I love when you put it right there oh oh oh
Yeah yeah oh oh oh
Yeah

[Nicole - Verse 1]

Me like the way that you hold my body
Me like the way that you touch my body
Me like the way that you kiss my yeah yeah yeah yeah me like it
Me like the way that he put it on me
Me like the way that he push up on me
Me like the way that he goin’ down down down down down

No you never gonna let no girl take him from me
Never gonna let no girl steal him form me
Never gonna let the girl keep the close now
I tell’em eh eh don’t too close now

[Chorus]

Come here baby and be my baby
And be my baby oh oh oh
Come here baby put your hands on my body
Hands on my body oh oh oh
Right there keep it right there
I love when you put it right there oh oh oh
Yeah yeah oh oh oh
Yeah

[Nicole - Verse 2]

I like the way that you talk dirty
Don’t wash your mouth I I like it dirty
You like to please yeah I like that yeah yeah yeah yeah me like it
I like the way that you keep me coming
That yeah you so good you had me running
Me like the way that he goin’ down down down down down

No I ain’t never gonna let no girl take him from me
Never gonna let no girl steal him from me
Never gonna let the girl keep the close now
I tell’em eh eh don’t too close now

[Chorus]

Come here baby and be my baby
And be my baby oh oh oh
Come here baby put your hands on my body
Hands on my body oh oh oh
Right there keep it right there
I love when you put it right there oh oh oh
Yeah yeah oh oh oh
Yeah

[50 Cent]

I like it when you freaky
I’m freaky
I’ll explore your body completely
Til you feel like you need me
Chest to chest
I reckon I get to kiss you in neck
Come correct to make a sweat
It’s making us wet
Say my name, say my name
Positions we change
I ain’t joking girl, I’m stroking
I ain’t playing no games
Jackpot, backshot
Still roughly taken
My pleasure is pleasing you
You should feel the same too

[Bridge]

Do we know how to work it?
You got that got that
Put it on you work it
You got that got that
Do you feel good for your let down good for you yeah
He got that got that
All my girls if you mad put it down let me hear you say yeah
All my girls if you mad put it down let me hear you say yeah
Do we work that like you like that?
When you got up on that you do you right back?
Say yeah all my girls say yeah

[Chorus]

Come here baby and be my baby
And be my baby oh oh oh
Come here baby put your hands on my body
Hands on my body oh oh oh
Right there keep it right there
I love when you put it right there oh oh oh
Yeah yeah oh oh oh
Yeah



Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More