Kendi'den yeni albüm

Kendi'den yeni albüm

Albümün çıkış şarkısı 'LA LA LE'

Ateş Kantürk’ün fotoğraflarını çektiği albümün çıkış şarkısı söz ve müziği Seçil Akın’a ait son derece eğlenceli, yüksek temposu ile herkesi dansa davet eden “La la le” şarkısına İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde klip çekildi.

Onur Betin’in prodüktörlüğünü, kayıt, mix ve düzenlemelerini yaptığı albümde altı şarkı yer alıyor. Deniz Erten, Reşit Gözdamla, Adnan Fırat, Seçil Akın, Eda Bozkurt ve Kendi’nin imzasını taşıyan şarkıların yer aldığı albüm için Kendi; “müzikal anlamda gitmek istediğim bir yol oldu. Çocukluğumdan beri süre gelen müzikal eğitimim bu albümde hayat buldu.” dedi.


Londra’da bulunan Metropolis stüdyolarında Miles Showell tarafından masteringi hazırlanan albümün yaylı kayıtları Can Kesmez tarafından yapıldı. Dans müziğinin latin, house, elektronik gibi türlerinin kullanıldığı albüm sade ama dinamik ve minimalist yapısı ile dikkat çekiyor.


Sahnede canlı enstürman çalarak ve dans ederek zengin bir sahne sunmak isteğini söyleyen Kendi, hareketli ve enerjik şarkıları ile, bu yazın en renkli çalışmasını ortaya çıkardı.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More