BEYONCE'UN YENİ KLİBİNİ DİNLE

Beyonce Resimleri
Beyonce ‘4’ isimli yeni albümünden “Best Thing I Never Had” isimli şarkının klibini yayınladı. Beyonce’nin gelin olarak kamera karşısına geçtiği klibin yönetmeni Diane Martel.


DIJITAL ALBÜM SATIŞINDA EMINEM “RECOVERY” BİR NUMARA (SALE OF DIGITAL ALBUM EMINEM "RECOVERY" NUMBER ONE)

Eminem Resimleri (Pictures)
Eminem, “Recovery” albümü ile dünyada bir milyondan fazla dijital albüm satışı yapan ilk şarkıcı oldu. Eminem’in menejeri Paul Rosenberg “Eminem’in hayranlarını dijital platformlara yönlendirmek için çok çaba sarfettik. Başardığımız için mutluyuz” dedi.

English

Eminem, "Recovery" in the world with more than one million album selling digital album was the first singer. Eminem's manager Paul Rosenberg, "Eminem's fans have paid too much effort to steer a digital platforms. We are pleased we have managed to, "he said.


AKON'UN YENİ MIXTAPE'İNİ DİNLE (LISTEN NEW AKON'UN MIXTAPES)

Akon Resimleri
“Stadium” adlı stüdyo albümünü Eylül ayında piyasaya çıkarmaya hazırlanan Akon, yeni bir mixtape yayınladı. “Konkrete” isimli mixtape’in ilk single’ı ise “Still a Survivor”, şarkının Akon’ın yeni albümünde yer alması bekleniyor.

"Stadium" is prepared to remove his studio album, released in September, Akon has released a new mixtape. "Konkrete" mixtape'in's first single is "Still a Survivor", the song is expected to attract new album Akon'ın.


Hilal Cebeci "Panpişlerim"

Hilal Cebeci
Hilal Cebeci Panpişlerim Diye Hitap Ettiği Takipçileriyle Her Anını Paylaştı...

İşte O karalerden bir kaç tanesi...


Koç Burcu Günlük Yorumu (21 MART - 20 NİSAN)


Boğa Burcu Günlük Yorumu (21 NİSAN - 20 MAYIS)


İkizler Burcu Günlük Yorumu (21 MAYIS - 21 HAZİRAN)


Yengeç Burcu Günlük Yorumu (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)


Aslan Burcu Günlük Yorumu (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS)


Başak Burcu Günlük Yorumu (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)


Terazı Burcu Günlük Yorumu (24 EYLÜL - 23 EKİM)


Akrep Burcu Günlük Yorumu (24 EKİM - 22 KASIM)


Yay Burcu Günlük Yorumu (23 KASIM - 21 ARALIK)


Oğlak Burcu Günlük Yorumu (22 ARALIK - 20 OCAK)


Kova Burcu Günlük Yorumu (21 OCAK - 19 ŞUBAT)


Balık Burcu Günlük Yorumu (20 ŞUBAT - 20 MART)


Radyo Mydonose Türk Fm Dinle


Radyo Tatlıses Dinle


Lig Radyo Dinle


Joy Fm Dinle

joyturk canlı dinle-fbmlkodarsiv.tr.gg




Virgin Radio Dinle


Radyo Spor Dinle



Süper Fm Dinle



Slow Türk Dinle


Radyo Viva Dinle


Show Radyo Dinle


TGRT Fm Dinle


Radyo D Dinle


Power Türk Dinle


Alem Fm Dinle


Jennifer Lopez Papi Dinle "Yeni Single Yaza Damgasını Vuracak"

Jennifer Lopez Resimleri
Jennifer Lopez, Love? Albümünden yeni single’ının “Papi” olacağını açıkladı. Love? Albümünün üçüncü single’ı olan ‘Papi’nin söz yazarı ve prodüktörü RedOne. Klip çekimlerine başlanan single’ın klip yayın ve piyasaya çıkış tarihi ise henüz belli değil


Kesha'nın Yeni Albümü Dinle



Kesha  Resimleri
Kesha yeni albümünde, dünya turnesi sırasında yaşadığı deneyimlerle ilgili şarkılarında yer alacağını açıkladı. İkinci albüm için çalışmalarını anlatan Kesha “Turne sırasında yaşadığım çılgın olaylarla ilgili şarkılar yazıyorum, şu ana kadar birçok şarkı yazdım. Henüz kayıtlara başlamadık ama yeni albüm için çok uzun süre beklemeyeceğim. Yeni albümde farklı türlerde denemek istiyorum, özellikle caz ve blues tarzının albümde yer almasını istiyorum. İkinci albüm bu albümden farklı olacak” dedi.


Grup Hepsi Chat Sitemiz Hizmete Açılmıştır




Merhaba Fenomen Takipçileri!

Grup Hepsi tutkunlarına müjde! Grup Hepsi Chat sitemiz hizmete girmiştir. İçeriğinde Grup Hepsi üyeleri ile ilgili bilgilere ulaşabileceğiniz blog www.gruphepsichat.com adı altına yayın hayatına başlamıştır tüm Grup Hepsi hayranlarına hayırlı uğurlu olsun...

Artık Cemre Kemer ile ilgili tüm haberleri bizden takip edebileceksiniz... Annesinin menejerliğini yaptığı grupta solist olan güzel sanatçı Cemre Kemer'le ilgili tüm merak ettikleriniz için bizi takip edin...

Bombaları teker teker patlatıyoruz... Hepsi 1 dizisinin en çok sevilen karakterlerinden Yasemin artık size çok yakın! Yasemin Yürük ile ilgili tüm haberleri artık yeni sitemizden takip edebileceksiniz...

En tatlı grup üyesi Eren Bakıcı'da artık bizimle beraber olucak... Eren hakkında ki tüm haberlere artık sitemiz aracılığı ile ulaşabileceksiniz...

Grup Hepsi Chat sitemizin yeni Chat odası herkese hayırlı olsun. Seviyeli bir aile ortamı için sitemizi ziyaret ediniz...


Fenerbahçe'de Kimler Göz Altına Alındı?

FENERBAHÇE'NİN YENİ TRANSFERLERİ GÖZALTINDA...

Fenerbahçe'nin Karabükspor'dan transfer ettiği Nijeryalı forvet oyuncusu Emenike ve Eskişehirspor'dan transfer ettiği Sezer Öztürk de, şike iddiaları kapsamında göz altına alındı. Sağlık kontrolünün ardından göz altına alınan Nijeryalı futbolcu, geride bıraktığımız sezon oynanan Karabükspor-Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig mücadelesinde sakat olduğunu
iddia ederek maça çıkmamış ve bu durum uzun süre spor gündeminde yer bulmuştu.

Karabükspor-Fenerbahçe maçının ardından eski takım arkadaşı Bülent Ataman tarafından Emenike ciddi şekilde eleştirilirken Ataman'ın “Sahaya çıkanlar şerefli bir şekilde topunu oynadı. Sanırım Emenike Fenerbahçe ile anlaştı" sözü hafızalardaki yerini koruyor.
başlık şu


.Fenerbahçe'ye Gözaltı. Fenerbahçeli Oyuncular Gözaltında Son Dakika!!!



Futbolda şike iddialarına yönelik düzenlenen operasyonlar çerçevesinde Fenerbahçe'nin yeni transferi Emenike sağlık kontrolünden geçirildi, gözaltına alınarak emniyete getirildi. Ayrıca geçtiğimiz sezon Eskişehirspor forması giyen ve Fenerbahçe'ye transfer olan Sezer Öztürk de gözaltına alınan bir başka isim oldu.

Sağlık kontrolünün ardından göz altına alınan Nijeryalı futbolcu Emenike, geride bıraktığımız sezon oynanan Karabükspor-Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig mücadelesinde sakat olduğunu iddia ederek maça çıkmamış ve bu durum uzun süre spor gündeminde yer bulmuştu.
Karabükspor-Fenerbahçe maçının ardından eski takım arkadaşı Bülent Ataman tarafından Emenike ciddi şekilde eleştirilirken Ataman'ın "Sahaya çıkanlar şerefli bir şekilde topunu oynadı. Sanırım Emenike Fenerbahçe ile anlaştı" sözü hafızalardaki yerini koruyor.


Fenerbahçe'ye Gözaltı. Fenerbahçeliler Gözaltına Alındı

Şike iddialarına yönelik operasyonda Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk gözaltına alındı.
Futbolda şike iddialarına yönelik düzenlenen operasyonlar çerçevesinde Fenerbahçe'nin yeni transferi Emenike sağlık kontrolünden geçirildi, gözaltına alınarak emniyete getirildi. Ayrıca geçtiğimiz sezon Eskişehirspor forması giyen ve Fenerbahçe'ye transfer olan Sezer Öztürk de gözaltına alınan bir başka isim oldu.


Sağlık kontrolünün ardından göz altına alınan Nijeryalı futbolcu Emenike, geride bıraktığımız sezon oynanan Karabükspor-Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig mücadelesinde sakat olduğunu iddia ederek maça çıkmamış ve bu durum uzun süre spor gündeminde yer bulmuştu.

Karabükspor-Fenerbahçe maçının ardından eski takım arkadaşı Bülent Ataman tarafından Emenike ciddi şekilde eleştirilirken Ataman'ın “Sahaya çıkanlar şerefli bir şekilde topunu oynadı. Sanırım Emenike Fenerbahçe ile anlaştı” sözü hafızalardaki yerini koruyor.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More