Hovarda The Libertine film izle (hovarda the libertine filmini tek part full izle)

Hovarda The Libertine
IMDB Puanı: 6.4/10
Tür: Dram, Tarih
Yönetmen: Laurence Dunmore
Müzik: Michael Nyman
Süre: 1 saat 49 dk
Johnny Depp, John Malkovich, Kelly Reilly, Rosamund Pike
Rochester 17. Yüzyılda yaşamış o dönemdeki en serseri ruhlu ve dönemin tabularına karşı gelen bir kişiliktir. Tüm hayatı boyunca insanların zaaf ve tabuları ile dalga geçmiştir. Tek bi an olsun bundan sıkılmamış olan bir kişinin hikayesinin anlatıldığı filmde bahsi geçen karaktere Johnny Depp canveriyor. Usta oyuncu John Malkovich’in de kendisine eşlik etmiş olduğu filmde cinsellikte oldukça ön plana çıkarıldığı için yaş sınırına dikkat etmenizi istiyoruz.







Jackie Brown film izle (jackie brown filmini tek part izle)

Jackie Brown
IMDB Puanı: 7.6/10
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen: Quentin Tarantino
Müzik: Joseph Julian Gonzalez
Süre: 2 saat 34 dk
Robert De Niro, Samuel L. Jackson, Chris Tucker, Michael Keaton, Bridget Fonda, Robert Forster, Pam Grier
Jackie Brown (Pam Grier), pekte iyi olmayan bir hava yolu şirketinde hostes olarak çalışmaktadır. Hafta sonları ise silah kaçakçılığı yaparak para kazanıyordur. Ordell Robbie (Samuel L. Jackson) için çalışan bir kadının başı ise polislerle belaya girer mesele silah değildir. Konu kaybolan Bir milyon dolardır ve herkes peşindedir. Goya ile Ordell dışında başka kimselerinde olaya dahil olması ile işler karışacaktır.
Jackie Brown usta yönetmen Quentin Tarantino’nun yönettiği ve yıllardır ününden bişey kaybetmemiş her zamanki gibi Tarantino’ya özgü olan senaryosu ve başarılı oyunculukları ile göz doldurmuştur. Yönetmen yine karışık ve kopuk bir film yapmış sadece uç noktaları takip edenlerin anlayabileceği bir yapım.






Ölülerin Çığlığı film izle (ölülerin çığlığı filmini tek part full izle)

Ölülerin Çığlığı
IMDB:5,1
Tür:Gizem , Gerilim , Korku
Yapım:Amerika
Yıl:2004
Senaryo:Sheldon Wilson
Görüntü Yönetmeni:John P. Tarver
Gösterim Tarihi:28 Nisan 2005 Türkiye
Filmin Süresi:97 dakika
Rocky Marquette, Christine Avila, Natalie Avital, Patty Mccormack, Timothy V. Murphy, Chris Hendrie
Bir yıl öncesinde kasabanın yerlilerinden bir kız bir cinayete kurban gider. Cinayete dair hiç bir ipucu yokturdur. Bu barbarca işlenmiş olan cinayetin üzerinden ise tam bir yıl geçmiş o gün şerifin ofisine çırıpçıplak ve heryeri kan olan bir erkek çocuğu gelmiştir. Şerif Jack Shepherd cinayeti çözemediği için vicdan azabı cekiyordur bu sebepten ötürü bu olayın üzerine düşecek ve işi çözmek için kararlı bir duruş gösterecektir.




Hangi Dizi Ne Zaman Başlayacak? (tatile giren diziler ne zaman başlayacak?)

Fatmagül'ün Suçu Ne?
Tatile çıkan ve yayına yeni girecek olan dizilerin başlama tarihleri belli oldu. İşte merakla beklenen o tarihler...

Fatmagül'ün Suçu Ne?

Geçtiğimiz sezon büyük beğeni ile izlenen dizi 8 Eylül Perşembe günü başlayacak. Geçtiğimiz sezon finalini Kerim'in jandarma tarafından tutuklanma istemiyle bitmişti. Bu sezonda nefesleri tutarak izleyeceğiniz bir sezon olacağa benziyor.

Kuzey Güney

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel'in oynadığı dizi yeni sezonda izleyiciye ilk kez merhaba diyecek. Büyük beğeni ile izlenecek dizinin ilk bölümü 9 Eylül Cuma ekranlara gelecek.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Belki de geçen sezon salı günleri tüm Türkiye'yi televizyon başına en çok kitleyen dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki. Ali Kaptan'ın, Cemile'nin düğününü basması ve ateşlenen silahlarla yürekleri ağızlara getiren dizinin yeni sezonu da büyük merak konusu. Dizinin başlama tarihi 6 Eylül Salı.

Adını Feriha Koydum

Bir ailenin dramını anlatan ve beğeni ile izlenen dizi de 9 Eylül Cuma günü yayına girecek. Üniversiteye başlayan bir kız ve annesinin dolayısıyla da tüm ailelerinin dramı yeni sezonda da izleyiciyi gözyaşlarına boğmaya aday.

Lale Devri

20 Ağustos Cumartesi'nden itibaren ekranlarda olacak.


Arka Sıradakiler

Yıllardır büyük ilgi ile izlenen dizi 21 Ağustos Pazar günü izleyici ile buluşacak. Tekrar bölümleri bile büyük beğeni toplayan, bir grup gencin başına gelen olayları anlatan dizi bu sezon da herkesi ekran başına kilitleyecek.


Maymunlar Cehennemi: Başlangıç film izle (maymunlar cehennemi başlangıç filmini tek part full izle)

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
IMDB Puanı: 8.0/10
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram
Yönetmen: Rupert Wyatt
Müzik: Patrick Doyle
Süre: 1saat 45dk
James Franco, Tom Felton, Freida Pinto, Andy Serkis, Don Cheadle, Brian Cox
Wild Rodman (James Franco), alzheimer hastalığına karşı çare üretmeye çalışan ve maynunlar üzerinde deneyler yapan bir bilim adamıdır. Bu testlere çok hızlı bir şekilde yanıt veren maymun Ceaser herkesin ilgi odağı haline gelmiştir. Onu koruma altına almak için evine götüren Wild , dünyanın yeni bir varlığı tanımasına sebebiyet verecektir.




Benim Adım Khan film izle (benim adım khan filmini tek part full izle)

IMDB:7,2
Tür:Dram ,Duygusal ,Politik
Yapım:Hindistan
Yapım Yılı:2010
Yönetmen:Karan Johar
Yapımcı:Karan Johar, Sumit Chawla, Khairnar Pravin, Prashant Shah, Gauri Khan
Senaryo:Niranjan Iyengar, Shibani Bathija
Görüntü Yönetmeni:Ravi K. Chandran
Gösterim Tarihi:12 Şubat 2010 Amerika
Shahrukh Khan, Kajol , Birol Tarkan Yıldız, Jennifer Echols, Adrian Kali Turner, Katie A. Keane, Mel Fair, Parvin Dabas, Zarina Wahab, A’ali-salaam, Adrian Bustamante, Arif Zakaria, Arjun Mathur, Benny Nieves, Brent Mendenhall, Carl Marino, Christine Quynh Nguyen, Christopher B. Duncan, Douglas Tait, Ethynn Tanner Cerney, Harmony Blossom, Jennifer Barbosa, Jeremy Kilpatrick, Jimmy Shergill, Kathleen M. Darcy, Kristen Marie Holly, Len Anderson ıv, Michael William Arnold, Michele Marsh, Mike Howard, Navneet Nishan, Nicolas Pajon, Pallavi Sharda, Reed Rudy, Retson Ross, Shane Harper, Sheetal Menon, Sonya Jehan, Steffany Huckaby, Sugandha Garg, Tanay Chheda, Tarun Mansukhani, Tracy Weisert, Vinay Pathak
Rizwan Khan Asperger rahatsızlığına yakalanmıştır. Asperger otizm türünde bir rahatsızlıktır. Mandira ile evli olan Khan daha sonra boşanmıştır. San Fransisco’da ikamet eden Khan dünyada oldukça yankı uyandırmış olan ikiz kuleler saldırısı sonrasında Los Angeles havaalanında şüpheli olarak içeri atılır. Yaşadığı bu tatsız olay sonucunda Radha isminde bir terapist ile tanışır bu kişi kendisine rahatsızlığı konusunda yardımcı olacaktır.






Benim Hikayem film izle (benim hikayem filmini full tek part izle)

IMDB:7,4
Orjinal Adı:Barneys Version
Türü:Dram , Komedi
Yönetmen:Richard J. Lewis
Filmdeki Oyuncular:
Yapımcı:Robert Lantos
Senaryo:Michael Konyves
Görüntü Yönetmeni:Pasquale Catalano
Gösterim Tarihi:18 Mart 2011 Türkiye
Filmin Süresi:132 dakika
Dustin Hoffman , Rachelle Lefevre , Paul Giamatti , Scott Speedman , Rosamund Pike
Barney Panofsky , sıkı bir puro tiryakisi ağzı oldukça iyi laf yapabilen hokey fanatiği ve tv yapımcısıdır. Fakat kahramanımız bu konularda başarılı olmasına rağmen kadınlar konusunda hiçte şanslı değildir. İki kadın arasında kalan Barney oldukça zor bir karar vermek zorunda kalacaktır.



 


Avril Lavigne Wish You Were Here yeni klibini dinle

Avril Lavigne yeni single’ını ve çıkış tarihini açıkladı. Goodbye Lullaby albümünün üçüncü single’ı ‘Wish You Were Here’ olacak ve 26 Eylül’de piyasaya çıkacak. Şarkının sözleri Avril Lavigne’e prodüksiyonu ise Max Martin ve Shellback’e ait.


Avril Lavigne'nin yeni albümü ne zaman çıkacak?

Avril Lavigne yeni single’ını ve çıkış tarihini açıkladı. Goodbye Lullaby albümünün üçüncü single’ı ‘Wish You Were Here’ olacak ve 26 Eylül’de piyasaya çıkacak. Şarkının sözleri Avril Lavigne’e prodüksiyonu ise Max Martin ve Shellback’e ait.


Kan Kokusu film izle (kan kokusu filmi tek part full izle)

IMDB:5,9
Yapım Yılı:2010
Filmin Yapıldıgı Ülke: Meksika
Tür:Dram, Korku
Yönetmen:Jorge Michel Grau
Senaryo:Jorge Michel Grau
Yapımcı:Henner Hoffman, Liliana Pardo, Nicolás Celis
Görüntü Yönetmeni:Santiago Sanchez
Müzik:Enrico Chapela
Süre:90 dakika
Gösterim Tarihi:25 Mart 2011 (Türkiye)
Paulina Gaitan, Adrián Aguirre, Alan Chávez, Carmen Beato, Daniel Giménez Cacho, Esteban Soberanes, Francisco Barreiro, Humberto Yáñez, Jorge Zárate, Juan Carlos Colombo, Miguel Ángel Hoppe, Miriam Balderas, Octavio Michel, Raúl Kennedy
Orta yaşlardaki bir adam sokakta acı içerisinde kıvranması ile başlar. Geride bırakmış olduğu üç evladı ve birde eşi vardır. Adama yapılan otopsi sonucunda midesinde bir insan parmağı bulunur. Zaten şehirde bedenlerinde parçaları eksik olan bi sürü ceset sağda solda bulunmaktadır. Polis bu olayın üzerine eğilmeye başlar fakat aile için daha önemli bir konu vardır. Kanlı ayinler yaparak düzenli olaraki insan eti ile beslenen aile bu güne kadar hep babaları sayesinde karınlarını doyurmuştur bakalım bu sefer kim avlanacaktır?



 


Beethoven’i Anlamak film izle (beethoveni anlamak filmini full tek part izle)

IMDB Puanı: 6.8/10
Tür: Biyografi, Dram, Müzikal, Tarih
Yönetmen: Agnieszka Holland
Müzik: Ludwig Van Beethoven
Süre: 1 saat 44 dk
Diane Kruger, Ed Harris, Matthew Goode, Joe Anderson
Anna Holtz (Diane Kruger), hayallerini gerçekleştirebilmek için Viyana’ya gelir. Hayalleri ise iyi bir besteci olarak müzik aşkını yaşamaktır. O dönem hayatta olan en ünlü bestekar olan Beethoven ile tanışacaktır. Ondan ayrılmak istemeyen Holtz Schlemer isminde bir hoca sayesinde onun yanında çalışmaya başlar ve aralarında oldukça sıkı bir bağ oluşur. Nişanlısını bile gözden çıkaracak kadar müzikle bağlı olan bir ilişki ortaya çıkar.
Beethoven Tarihin en büyük müzisyenlerinden bir tanesidir ve hayatının kısa bir bölümü bu filmde anlatılıyor.(9. senfoninin oluştuğu seneler)e denk gelen bu kesitlerin yer aldığı filmde iki ünlü oyuncu başrol alıyorlar.





Staten Adası film izle (staten adası filmi full izle tek part)

IMDB:5,9
Yapım Yılı:2009
Yapım:Amerika ve Fransa
Tür:Dram, Suç
Senaryo:James DeMonaco
Yapımcı:Sebastien Lemercier
Görüntü Yönetmeni:Chris Norr
Müzik:Frédéric Verrières
Süre:95 dakika
Gösterim Tarihi:05 Ağustos 2009 (Fransa)
Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Julianne Nicholson, John Sharian, Michael Hogan, Seymour Cassel, Adrian Martinez, Bob Colletti, David Vadim, Dominic Fumusa, Frank Pando, J.d. Daniels, Jeremy Schwartz, Justin Rodgers Hall, Larry Mitchell, Lynn Cohen, Maggie Moore, Tom Stratford
Ethan Hawke nin canlandırmış olduğu Sully Halverson daha dünyaya gelmemiş olan çocuğuna kendisine verilemeyen olanakları sağlamak için çaba gösteren umutsuz bir temizlik işçisidir. Sağır ve dilsiz olan Jasper Sabiano (Seymour Cassel) işine ve hayatına yön vermeye çalışan gangsterlerden kurtulmaya çalışmaktadır. Küçük işlerin çetebaşı olan Parmie Tarzo (Vincent D’Onofrio) ise kötü bir şöhret elde ederek rakiplerini ekarte etmeye çalışıyordur. Bu üç kişi daha iyi bir hayat elde etmek için çaba sarfediyorlarve New York’un dışlanmış semti Statent İsland’da yaşıyorlardır. Üçünün hayatları kesişecek ve artık hiç bişey eskisi gibi olmayacaktır.



 


Sıkı Aynasızlar film izle (sıkı aynasızlar filmi full izle tek part)

IMDB Puanı: 7.9/10
Tür: Aksiyon, Gizem, Komedi, Suç
Yönetmen: Edgar Wright
Müzik: Robert Rodriguez , Mark Isham, Tommy McCook, Cozy Powell, The Troggs
Süre: 2 saat 1 dk
Martin Freeman, Simon Pegg, Bill Nighy, Nick Frost, Joe Cornish, Chris Waitt
Nicholas Angel (Simon Pegg), Londra’nın en iyi ve en gözde polis memurudur. Tutuklamış oldukları ve dadvaları ile şehirdeki tüm polislerden daha büyük başarı elde etmeyi başarmıştır. Teşkilet içerisindeki diğer polislerin özgüvenlerini tekrar kazanmaları için Angel , Sandford ismindeki bir küçük kasabaya atanır. Yanındaki şaşkın polis memuru Danny ile birlikte adeta tatil yapan Angel kasabanın hiçte göründüğü gibi olmadığı kanısına varacaktır.
Shaun of the Dead (Zombilerin Şafağı) ile adını duyuran yönetmenin bu ikinci filmi olan 2. filmi Sıkı Aynasızlar aksiyon ve komedinin iç içe olduğu oldukça heyecan verici bir yapım olarak karşımızda.





Jane Eyre film izle (jane eyre filmi full tek part izle)

IMDB Puanı: 7.7/10
Tür: Aile, Dram, Romantik
Yönetmen: Cary Fukunaga
Müzik: Dario Marianelli
Süre: 2 saat
Mia Wasikowska, Michael Fassbender, Judi Dench,Imogen Poots, Jamie Bell
Jane Eyre (Mia Wasikowska), oldukça küçük yaşlarda öksüz kalarak kendisine kötü davranan halası tarafından yatılı bir okula gönderilecektir. Burayı tamamladıktan sonra öğretmen olan genç kadın zengin bir adama hocalık yapmaya başlar. Taş kalpli bu adamı yumuşatmayı başaran Jane acılarına son veremeyecek ve büyük bir sırrın kendisinden saklandığının farkına varacaktır.
2011 drama filmlerinden olan Jane Eyre Charlotte Brontë’nin aynı isimde yayınlanan romanında yaratmış olduğu tarihi bir karakteri bizlere sunuyor. Oyunculuk olarak etkileyici olan yapımı beğeninize sunuyoruz.





Anneler Günü filmini full izle (tek part izle)

imdb puanı:6,2
Türü:Gerilim/Korku/Suç
Yapım:Amerika
Yapım Yılı:2010
Yönetmeni:Darren Lynn Bousman
Yapımcı:Brett Ratner, Mark Burg, Jay Stern, Carl Mazzocone, Brian Witten, Richard Saperstein
Senaryo:Warren Leight, Scott Milam, Charles Kaufman
Görüntü Yönetmeni:Joseph White
Gösterim Tarihi:5 Ağustos 2011
Süresi:112 dakika
Briana Evigan, Jaime King, Shawn Ashmore, Alexa Vega, Deborah Ann Woll, Patrick Flueger, Rebecca De Mornay, Lyriq Bent, Kandyse Mcclure, Jason Wishnowski, Jessie Rusu, Lisa Marcos, Matt O’leary, Matt O’leary, Tony Nappo
3 kardeş kanundan kaçarken annelerine ait olan eve el konulduğunu öğrenirler. Anne oğullarının kaçış planını zekice planlamış ve yönetmiştir. Evlerini ise yeni üyelerine bırakmadan önce güzel bir intikam planı yapacaktır.


ŞİKE CEZALARININ AÇIKLANACAĞI TARİH BELLİ OLDU ! SON DAKİKA!!

FUTBOLDA ŞİKE
Futbolda şike soruşturmasında spor dünyasında yer alan isimler ifade vermeye devam ederken; TFF'nin şike cezalarını açıklayacağı tarih de belli oldu.

TFF kulislerinde şike cezalarının açıklanacağı tarih belli oldu.

Kozmik Oda'da 26 klasör dolusu şike belgesini inceleyen Etik Kurulu sona yaklaştı. Etik Kurulu, şike ile ilgili raporunu gelecek hafta TFF'ye sunacak.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu da toplanarak kuruldan gelen raporu masaya yatıracak ve tarihi cezalarla ilgili kararlarını alacak. Ardından da 22 Ağustos Pazartesi günü şikeye adı karışan takımlar ve şahıslarla ilgili cezaları açıklayacak.


DENİZ FENERİ OPERASYONU’NDA 4 KİŞİ TUTUKLAMA TALEBİYLE MAHKEMEDE !

deniz feneri
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Almanya'daki 'Deniz Feneri e.V.' bağlantılı soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcılarınca sorguları tamamlanan zanlılardan Ahmet C. serbest bırakılırken, diğer zanlılar İzzet K, Hakkı S, Nurgül G. ve Mehmet Sıddık B'nin, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilmelerine karar verildi.

Zanlılar, Nöbetçi Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkartılacak.


ALMANYA’DAN SONRA AMERİKA’DA DA DÖNER HIZLA YAYILMAYA BAŞLADI!!!

amerika döneri
Döner Almanya'dan sonra ABD'de de hızla sevilmeye başladı. Artık, ABD'liler de döner dükkanı açıyor.

Alman "Die Welt" gazetesi, dönerin ABD'de de tanınmaya başlandığını belirterek, Amerikalıların döneri övdüğünü yazdı.

Gazetede yayınlanan bir haberde, Amerikalı bir iş adamının Seattle kentinde bir döner dükkanı açarak, döneri kendi vatandaşlarına sevdirmeye çalıştığı belirtildi.

Sözkonusu Amerikalının, yarattığı döner kreasyonlarına Berlin'in bazı semtlerinin isimlerinden esinlenerek "The Mehringdamm" ya da "Der feurige Kreuzberger" (Ateşli Kreuzberg'li) adını verdiği ifade edildi.

Almanya'yı ziyaret eden bir Amerikalı'nın da, döner yemenin "unutulmaz bir damak zevki" olduğunu söylediği kaydedildi.

Bu Amerikalının, dönerin Almanya'da bu kadar yaygın olduğunu bilmediği belirtilen haberde, bu kişinin Almanlara yönelik olarak "Çok mutlu bir halk olmalısınız" şeklinde konuştuğu ifade edildi.

İTALYA KOKUDAN RAHATSIZ

Gazetede yer alan diğer bir haberde ise, İtalya'nın küçük bir tarihi kenti olan Cittadella'nın yabancı düşmanı Lega Nord partisine üye Belediye Başkanı Massimo Bitonci'nin, kentte fast food türü yemekleri ve döneri, bunların kokularının vatandaşları rahatsız ettiği gerekçesiyle yasakladığı bildirildi.

Bu konuda belediye tarafından hazırlanan 4 sayfalık bir protokolde, dönerin ve her türlü fast food yemeğinin kokudan dolayı yasaklandığının belirtildiğine ancak kentte şu ana kadar zaten tek bir döner büfesinin bile bulunmadığına dikkat çekildi.

Bitonci, bugüne kadar hiç bir yabancının kentte döner bulunmamasından şikayetçi olmadığı şeklinde açıklama yaparken, muhalefette bulunan Demokratik Partinin üyesi Emmanuele Favaro'nun, Bitonci'nin, göçün bir sembolü olarak gördüğü döner ve kebabı kente sokmamaya çalıştığını söylediği kaydedildi.


JENNIFER LOPEZ'LE MARC ANTHONY'NİN BOŞANMASINNIN SEBEBİ NEYDİ?

Yedi yıldır evli olduğu Marc Anthony'den geçen ay boşanan ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'in çocuklarının babasını aylar öncesinden unuttuğu ortaya çıktı.

JENNIFER LOPEZ'LE MARC ANTHONY'NİN BOŞANMASINNIN SEBEBİ NEYDİ?

Mayıs ayında yayınlanan "I'm Into You" isimli yeni şarkısının klibinin çekim aralarında Kübalı aktör ve manken William Levy ile samimi pozları kameraya yansıyan Lopez'in genç mankenin yanından bir saniye bir ayrılmadığı ortaya çıktı. Anthony'den boşanmadığı bir sırada çekilen bu fotoğraflarda Lopez, Levy'ye sık sık sarılıyor.

Jennifer Lopez'in Küba'nın Brad Pitt'i olarak anılan 30 yaşındaki model William Levy'le birlikte olduğu iddia edilmişti.


5 ESKİ ÖZEL HAREKATÇI TUTUKLANMALARI İSTEMİYLE HAKİM KARŞISINA ÇIKTI!..

Özel Yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliğinin yürüttüğü bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 kişi, tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Eski özel harekatçılar Ayhan A, Seyfettin L, Enver U, Ayhan Ö. ve Uğur Ş'nin, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilmelerine karar verildi.

Zanlılar, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi Nöbetçi Hakimliğine çıkarılacak


Galatasaray'lı eski futbolcu Barış Özbek evleniyor.

barış özbek ve sevgilisi
Galatasaray’dan Trabzonspor’a transfer olan futbolcu Barış Özbek, evlilik yolunda.

Genç futbolcu, daha önce Lig TV’de sunuculuk yapan Mine Beyazadam’la Bodrum tatili sırasında objektife takıldı. Beyazadam, Özbek’in kendisini ailesiyle tanıştırdığını ve Mikonos tatili sırasında da evlilik teklif ettiğini söyledi.


Mehmet Ali Erbil'in hastalığı ne?

Mehmet Ali Erbil
“Kaçış sendromu” hastalığına yakalanan M. Ali Erbil, İzzet Çapa’ya verdiği röportajda, “Bir gece kulübünde oturduğum yere köpek pisliği koymuşlar. Elimi sürdüm, iki gün sonra hastalandım” dedi.

ÇOK nadir görülen “kaçış sendromu” adlı hastalığa yakalanan M. Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde hastaneye yattı. 28 günde bir hastaneye gidip ilaç aldığını söyleyen ünlü şovmen, hastalığa nasıl yakalandığını İzzet Çapa’ya verdiği röportajda anlattı: “Hastalığımın adı kaçış sendromu. Damarlarımdan su kaçıyor. Hastalığın nedeni de bana göre çok enteresan. O dönemde ben çok çalışıyordum. Hastalığımdan iki gün önce bir gece kulübüne gittik, oturduğum yere köpek pisliği koymuşlar. Kimin aklına gelebilir ki, lüks bir gece kulübünde oturduğun yerden pislik bulaşacak üstüne! Aklıma bile gelmedi ne olduğu. Elimi sürdüm, sonra kokladım bir de. İki gün sonra hastalandım. Her şey geliyor insanın aklına. Ben o dönem ANS Stüdyoları’nda yapıyordum programı. Zaten orası gecekondu gibiydi, sonradan bina çıkılmış. Oraya duş yaptırmıştım. Akan su pis ve kokuluydu. Orada duş alıyordum. Her seferinde de söylüyordum ‘Lağım suyu bu, lağım karışıyor’ diye. Çünkü öyle kokuyordu. Hastalandığımda bu da aklıma geldi.”

Hiç alkol kullanmadım

Mehmet Ali Erbil, görüntüsünün yıllardır değişmemesinin nedenini alkol kullanmamasına bağladı: “Tek avantajım şu; hiç alkol kullanmıyorum. Kimse bilmez bunu. O kadar çok istiyorum ki içmek. Doktor da diyor ki ‘Yemekte bir kadeh iç, çok yararlı!’ Ama bir kadeh bile içemiyorum. 44 yaşında ilk sigarayı ağzıma aldım, sonra da sigaraya başladım.”


Yeşim Erçetin, üç aylık hamile!!!

Yeşim Erçetin hamile
Yeşim Erçetin, üç aylık hamile. Eşi Emre Matraş’la Bodrum’da tatil yapan Erçetin, geçtiğimiz gün Local Beach’de objektife yansıdı.

Muhabirlerle sohbet eden şarkıcı, “Üçüncü kez hamileyim. Diğer ikisini aldırmak zorunda kalmıştım, ancak bu kez doğuracağım. Bebeğim şu an üç aylık” dedi. Geçtiğimiz yılın ağustos ayında Bodrum’da yıldırım nikâhı kıyan çift, evlendikten dört ay sonra boşanma haberleriyle gündeme gelmiş, Erçetin eşinin kendisine boşanma davası açtığını televizyondan öğrenmişti. Kısa bir süre sonra çift arasındaki anlaşmazlık tatlıya bağlandı, Matraş da davasını geri çekti.


LADY GAGA’NIN FAVORİ ŞARKILARI HANGİLERİ?

Lady Gaga
Lady Gaga verdiği bir röportajda kendisine ait olan favori şarkılarını açıkladı. Kendi yazdığı en favori şarkıları sorulan Lady Gaga “Gerçekten böyle bir seçim yapmak çok zor ama ilk olarak ‘Bad Romance’ çok şey ifade ediyor. ‘You and I’ bence yazdığım en iyi şarkı ve üçüncü olanda Poker Face” dedi.


Futbolda yabancı sınırlandırılması kaldırıldı !! Son dakika

Futbol
Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, önümüzdeki sezon yabancı futbolcu sayısında sahada 6 artı 2 sisteminin geçerli olacağını, ancak kulüplerin sınırsız sayıda yabancı oyuncu ile sözleşme imzalayabileceğini söyledi.


İZEL, YENİ ALBÜM ÇALIŞMALARINA KİLO VERMEKLE BAŞLADI!...

İzel
İzel, 1.5 yıl aradan sonra yepyeni görüntüsü ve albümüyle geri dönüyor.'Jazznağme' adlı albümünün ardından babasının ölümüyle uzun bir sessizliğe bürünen ünlü şarkıcı İzel, 1.5 yıldan sonra sahalara geri dönmeye hazırlanıyor.

Dokuz kilo verdi..

Yaşadığı kötü günleri geride bırakarak işine dört elle sarılan İzel, işe ilk olarak kilo vererek başladı. Şeker hastası olduğu için doktor kontrolünde diyet ve pilates yaparak dokuz kilo veren İzel; hedefinin beş kilo daha vermek olduğunu belirtti. Ünlü şarkıcı; önümüzdeki aylarda müzik marketlerdeki yerini alacak olan yeni albümünde, eskisi gibi dans edip birbirinden enerjik şarkılar seslendireceğini söylüyor.


Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan boşanıyorlarmı?

Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan
Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'a boşanma davası açtı. 'Aylık 30 bin TL gelirim var' diyen Ergen'in olmazsa olmazı; 3 oğlunun velayetini almak.

Bundan 7 yıl önce büyük umutlarla Mustafa Erdoğan ile evlenen Gülben Ergen, uzun süren bir düşünme aşamasının ardından kararını verdi. Kendisine ihanet ettiği iddia edilen eşiyle bir süredir ayrı yaşayan Ergen, boşanma davası açtı.

Avukatı aracılığıyla Sarıyer Aile Mahkemesi'ne başvuran Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'dan maddi bir talepte bulunmadı. Ünlü sanatçının boşanırken koştuğu şart; oğulları Atlas, Ares ve Güney'in velayetini almaktı...

Güzel sanatçı, 30 Eylül'de görülecek dava için mahkemeye sunduğu dilekçesinde yıllardır tartışılan mal varlığına da son noktayı koydu: "Aylık 30 bin TL gelirim, Bahçeköy'de bir evim var."

3 OĞLUYLA YAŞAYACAK

Şarkıcı Gülben Ergen'in Atlas, Ares ve Güney adında 3 oğlu bulunuyor. Ergen'in boşanmak için tek koştuğu şart ise oğullarının velayeti.


INNA YENİ KLİBİ UN MOMENTO İZLE (ORJİNAL VİDEO KLİP)

INNA  UN MOMENTO
Şarkısı aylar öncesinden internete düşmesine karşın albümün yeni piyasaya çıkışıyla Inna, Club Rocker’dan sonra 2. Video klibi Juan Magan’la ortak çalıması Un Momento’ya çekti.



MOVES LIKE JAGGER KLİBİ İZLE

MOVES LIKE JAGGER
Maroon 5 ve Christina Aguilera’yı bir araya getiren Moves Like Jagger şarkısının klibi yayınlandı. Klipte Rolling Stones grubunun solisti ve şarkının ilham kaynağı Mick Jagger’dan görüntüler de yer almakta.



THE SUGABABES YENİ VİDEO KLİBİ FREEDOM İZLE

ThE Sugababes Freedom
The Sugababes ‘Freedom’ adlı yeni single’ının klibini yayınladı. Geçtiğimiz ay bir günde çekilen ve dans sahnelerinin yoğun olarak kullanıldığı klibin yönetmeni Sean De Sparengo.


Teoman Niçin Müziği Bıraktı?

Teoman Resimleri
Teoman'ı müziği bırakmaya götüren sürecin ayrıntıları ortaya çıktı.

Teoman'ı müziği bırakmaya götüren sürecin ayrıntıları ortaya çıktı.Yakın zamanda hem teyzesini hem de yakın arkadaşı Murat Çetintürk'ü kaybeden Teoman, bir mektup yazarak “Onlarla geçiremediğim vakitlere üzülüyorum ve bundan sonra sevdiğim insanlarla daha fazla birlikte olmak istiyorum” dedi.

ROCK müziğin önde gelen isimlerinden Teoman'ın internet sitesinde müziği bıraktığını açıklaması, müzik dünyasında bomba etkisi yarattı. Teoman'ın müziği neden bıraktığı hakkında özellikle sosyal paylaşım sitelerinde çeşitli görüşler ortaya atıldı. Bunun üzerine bir mektup yazan rock'çı, teyzesi ve yakın arkadaşı Murat Çetintürk'ün ölümlerinin kendisini çok etkilediğini ve artık sevdikleriyle daha fazla zaman geçirmeye karar verdiğini açıkladı:
Beni rahat bırakın

“Çok kısa bir zaman içinde, çok sevdiğim iki insanı kaybettim. Ve bu acıları halledemeyince, her zamanki formülümle müziğe sığındım. Artık zor geliyor. İleride daha da zor gelecek. Onlarla geçiremediğim vakitlere üzülüyorum. Ve bundan sonra sevdiğim insanlarla daha fazla birlikte olmak istiyorum. Şarkılarımı yazdım, oradalar. Dinlenilirlerse, sevilirlerse, yaşarlarsa çok mutlu olacağım. Ama sadece alışkanlık nedeniyle, konserler verebilmek, oyunda kalabilmek adına savaşmayacağım, üstümü başımı kirletmeyeceğim. Ortalık çok çamurlu. Olay bu kadar aslında. Önümde iki tane konserim var. 3 Eylül'de son konserimi veriyorum. Ondan sonra da kendimi emekli ediyorum. Yapmadığım, içimde kalan şeyleri yapacağım.” Teoman, mektubunu “Biraz rahat bırakılırsam, çok mutlu olacağım” notuyla bitirdi.


İmparator'dan Hayranlarına Müjde

Uğradığı silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan İbrahim Tatlıses Yılbaşı gecesi sahneye çıkacak.

Silahlı saldırıda sonucu başından yaralanan ve 3. 5 aydır tedavisi devam eden İbrahim Tatlıses, yılbaşında sahne alarak sevenlerine sürpriz yapacak. Takvim'in haberine göre; Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaklaşık iki aydır tedavi altında olan İbrahim Tatlıses, yoğun fizik tedaviye olumlu cevap vermişti. Tekrar eski haline dönebilmek için bütün tıbbi müdaheleleri yaptıran Tatlıses'in en büyük özlemi ise sahneler.

EKİBİNE MESAJ YOLLADI

Hastanede şarkı söyleme egzersizleri de yapan ünlü türkücü, Yılbaşı gecesinde sahne almak için kendisini yoğun bir bakıma soktu. Ekibine, "Yılbaşında sahneye çıkacağız, hazır olun" mesajı verdiği söylenen Tatlıses, ameliyat için önümüzdeki ay Almanya'ya gidecek. Karın boşluğunda tutulan kafatası kemikleri, tekrar yerine yerleştirilecek olan türkücü yurda döner dönmez Yılbaşı için sahne çalışmalarına başlayacak.

ONU ZİYARET ETMEDİM

Eski sevgilisi İbrahim Tatlıses'i hastanede gördüğü iddia edilen Asena, "Bir daha ziyaret edecek misiniz?" sorusuna, "Ben hiç ziyaret etmedim ki bir daha edeyim. Bu konuyu bana sormayın" şeklinde konuştu.


Arda Turan Gidecekmi Kalacakmı?(A.Madridin başkanından açıklama)

Arda Turan Sinem Kobal
“Arda Turan ile anlaşma yok”

Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın Atletico Madrid ile anlaştığı ve önümüzdeki günlerde Madrid'e gideceği iddiaları üzerine Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo Radyospor'a bu transfer ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da "Özgür Sancar ile Spor Kazanı" programına telefon ile bağlanan Cerezo; Arda Turan, Diego Forlan ve Jose Antonia Reyes ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Türk basınında Arda Turan'ın Atletico Madrid ile anlaştığı haberlerinin çıktığının sorulması üzerine Cerezo politik cevaplar vererek şöyle konuştu; "Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Herhangi bir şekilde anlaşma yok. Şu an için Arda Turan ilgi alanımızın içinde değil. Bu konuşulanlar sadece varsayım " dedi.



REYES VE FORLAN TAKIMDA KALACAK

Galatasaray'ın uzun bir süre ilgilendiği ancak bir sonuç alamadığı Jose Antonia Reyes ve Diego Forlan'ın tekrar Galatasaray'ın gündeminde olduğunun sorulması üzerine Cerezo; "Forlan ve Reyes'in başka bir kulübe gitmesi söz konusu değil. Mevcut kadro ile yola devam edeceğiz. Bu iki önemli oyuncumuz da bizimle devam edecekler" diyerek sözlerini tamamladı.


Bade İşcil Kiminle görüntülendi?

Bade İşcil, yeni dizisinin ekibiyle Bodrum tatilinde bir araya geldi.

Menajerinin, yeni dizisi “Kuzey Güney”in senaristi Ece Yörenç’in Bodrum’daki evinde kaldığını öğrenen Bade ışcil, onlara katılmak için vakit kaybetmedi. Ünlü oyuncu, önceki gün de Yörenç’in oğlu Ali ile Türkbükü 5 Oda Otel’in plajındaydı. Arkadaşı Ali ile ayaküstü sohbetten sonra kendini serin sulara bırakan ışcil, tüm çabalarına rağmen bikinili görüntülenmekten kurtulamadı.


2 Milyon dolarlık ev arayan ünlü kim ?

Yeni sezonda Yalancı Bahar dizisiyle ekrana gelecek olan oyuncu Fahriye Evcen, emlakçıların kapısını aşındırıyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Evcen Boğaz manzaralı bir daire için 2 milyon dolarlık bütçe ayırdı.


Ivana baba evine döndü

Eşi Yurdal Sert'in geçen ay Bodrum'da gece kulübünde bir kadınla samimi halde dans ederken görüntülenmesinin ardından zor günler geçiren Ivana Sert, Sırbistan'daki baba evine döndü.

Habertürk'te yer alan habere göre; eşinin çapkınlık dedikoduları üzerine boşanma kararı aldığını söyleyen Sert, bir süre ailesiyle kalıp son kararını verecek. Bu arada Yurdal Bey, boşanma haberleriyle ilgili sorulara toplantısı olduğunu söyleyerek cevap vermedi.


DAVID GUETTA YENİ KLİBİ TITANIUM DİNLE

5. albüm Nothing But The Beat’den ilk single olacak şarkı belli oldu. Daha önce Mary J. Blige vokalleriyle demosu kaydedilen Titanium adlı şarkıda vokallerde Avustralyalı şarkıcı Sia var.





JAY-Z, KANYE WEST LIFT OFF DİNLE

Albümleri Amerika’da satışa sunulan Jay-Z ve Kanye West yeni şarkılarını yayınladı. ‘Lift Off’ isimli şarkıda ikiliye Beyonce eşlik ediyor, şarkının klip çekimleri önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.





LADY GAGA’YA NEDEN DAVA AÇILDI?

Lady Gaga’ya Born This Way albümünden ikinci single’ı ‘Judas’ için dava açıldı. Açılan davada şarkıda 1999 yılında yayınlayan ‘Juda’ şarkısından alıntılar olduğu iddia ediliyor. Daha önce de Japonya yardım bileklikleri için kendisine dava açılan Lady Gaga konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More