Arda Turan Gidecekmi Kalacakmı?(A.Madridin başkanından açıklama)

Arda Turan Sinem Kobal
“Arda Turan ile anlaşma yok”

Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın Atletico Madrid ile anlaştığı ve önümüzdeki günlerde Madrid'e gideceği iddiaları üzerine Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo Radyospor'a bu transfer ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da "Özgür Sancar ile Spor Kazanı" programına telefon ile bağlanan Cerezo; Arda Turan, Diego Forlan ve Jose Antonia Reyes ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Türk basınında Arda Turan'ın Atletico Madrid ile anlaştığı haberlerinin çıktığının sorulması üzerine Cerezo politik cevaplar vererek şöyle konuştu; "Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Herhangi bir şekilde anlaşma yok. Şu an için Arda Turan ilgi alanımızın içinde değil. Bu konuşulanlar sadece varsayım " dedi.



REYES VE FORLAN TAKIMDA KALACAK

Galatasaray'ın uzun bir süre ilgilendiği ancak bir sonuç alamadığı Jose Antonia Reyes ve Diego Forlan'ın tekrar Galatasaray'ın gündeminde olduğunun sorulması üzerine Cerezo; "Forlan ve Reyes'in başka bir kulübe gitmesi söz konusu değil. Mevcut kadro ile yola devam edeceğiz. Bu iki önemli oyuncumuz da bizimle devam edecekler" diyerek sözlerini tamamladı.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More