Zohan’a Bulaşma İzle tek part full izle

Zohan’a Bulaşma İzle

Yapım:2008 – ABD
Tür:Aksiyon, Komedi
Süre:113 dakika
Yönetmen:Dennis Dugan,
Oyuncular:Adam Sandler, Rob Schneider, Kevin James, John Turturro, Chris Rock, Emmanuelle Chriqui, Mariah Carey, Yamit Sol, Roni Meron, Donna Feldman, Kevin Nealon, Lainie Kazan, Dennis Dugan, Leslie Garza Rivera, Cheryl Cosenza, Eloise Dejoria, Julia Lea Wolov, Marco Khan, Jennifer De Minco, Lina So, Penelope Windust, Donielle Artese, Guy Oseary, Anne Marie Howard, Todd Holland, Anna Berger, Michael Buffer, Bruce Vilanch, Dom Deluise, Melanie Bulujian, Sidney Ganis, Mousa Kraish, Adria Tennor, Nicole Bennett, Dana Goodman, Jessica Gershen, Ella Pantoliano, Guri Weinberg, Laurie Meghan Phelps, Phoebe Dorin, Marjorie Loomis, Blake Bertrand, Sayed Badreya, Ray Garvey, Lily Javaherpour, Edmund Lyndeck, Kristina Haddad, Larry Marko, Billy Concha, Conner Wiles, Eric Lamonsoff, Constance Barron, Kristen Lowman, Christopher Innvar, Edith S. Wolfrey, Kenneth Greenaway, Cynthia Frost, Rick Gifford, John Mcenroe, Tyler Spindel, Kevin Grady, Bobby Tisdale, Reuven Bar-yotam, Roni Levy, John Paul Dejoria, Ben Wise, Yossi Marshek, Ido Ezra, Herzl Tobey, Ori Pfeffer, Susan Grace, Bunny Levine, Norma Michaels, Dina Doron, Betty Murphy, Helen Siff, Sam Sagheb, Yinon Sapir, Gerry Del Sol, Maysoon Zayid, Carol Schlanger, Eric Feliciano, Ido Mosseri, Dave Matthews, Alec Mapa, Danny A. Abeckaser, Daoud Heidami, Alex Luria, Kathleen Noone, Vanessa Long, Shulie Cowen, Naama Nativ Settle, Shelley Berman, Henry Winkler, Barry Livingston, John Farley, George Takei, Nick Swardson, Robert Smigel, Charlotte Rae, Ahmed Ahmed, Barbara Ann Davison, Ian Fisher, Molly Weiner, Saye Yabandeh, Julius Zagon, Aesop Aquarian, Ryan Phillip Thomas, Riley Thomas Stewart, Christian Reeve, Monica Cabral, Nikki Giavasis, Todd Justin, Mike Basone, Robert Benny, Dianne Perry, Rob Shapiro, Chris Spinelli, David Zahedian, Rachel Mower, Nicole Montano, Marshall Factora, Sepideh Haftgoli, Sam Kalidi, Rock Kohli, Latif Marotti,
Senaryo:Adam Sandler, Judd Apatow, Robert Smigel,
Senaryo (Kitap):-
Yapımcı:Adam Sandler, Jack Giarraputo,
Konusu:İzleyeceğimiz filmdeki baş kahramanımız israilde görev yapan bir Komando , hertürlü silahı kullanabilme özelliği olan ve karşılaştığı zorluklarla başa cıkabilecek bir askerdir.. Ama kimsenin bilmediği bir özelliği vardır Zohan (Adam Sandler) kuaför olmayı okadar cok istiyordurki , yine bir savaş ve karmaşa arasında kendisini ölmüş gibi gösterip Soluğu New york`ta alıyor. Kuaför olarak kendisine müşteri bulmakta zorlanmayan Johan`ı Sorunlar ve Çok büyük bir piskolojik baskı bekliyor.

Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.








Hop Dedik Deli Dumrul 2 İzle tek part full

Hop Dedik Deli Dumrul 2 İzle

Yapım:Türkiye
Tür:Aksiyon, Dram, Komedi, Polisiye, Suç,
Süre:105 dakika
Yönetmen:Oğuz Yalçın,
Oyuncular:Atıf Emir Benderlioğlu, Perihan Savaş, Ceren Şekerci, Orhan Bıyıklı, Ferdi Akarnur, Bulut Aras, Çetin Altay, Nurhan Yılma, Mesut Çakarlı,
Senaryo:Bayram özbek, ,
Senaryo (Kitap)
Yapımcı:Fatih Metin, Ali Avcı,
Konusu: Temiz kalpli delikanlı Kurtlar kuşlar alemine meydan okumuş Deli dumrul oyuna getirilip hapse düşer.. Burada gönül erbabı olan İhsan bey in öğrencisi manevi oğlu ALperenle dostluk kuran Dumrul un tek çareleri üstlerindeki iftiradan kendilerini kurtaracak olan Başkomiser Semih beydir.Deli dumrul aklanır ve tahliye olur Alperenin tek umududa bu durumda dumrul olur.Salim Dumrul içerdeyken tefeciliğin haddini aşıp mahalleliye kan kusturmuştur onun içerden çıktığını duyan herkez sevşnçten havalara uçar.Artık hesap zamanı gelmiştir kimse kafasına göre kimseyi ezemeyecektir.Artık Hop dedik zamanıdır!

Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.








Sevimsiz Beastly İzle tek part full izle

Sevimsiz Beastly İzle

Yapım:2010_2011 – ABD
Tür:Macera, Romantik
Süre:95 dakika
Yönetmen:Daniel Barnz,
Oyuncular:Vanessa Hudgens, Neil Patrick Harris, Mary-kate Olsen, Alex Pettyfer, Peter Krause, Erik Knudsen, Dakota Johnson, Lisa Gay Hamilton, David Francis, Karl Graboshas, Miguel Mendoza, Gio Perez, Justin Bradley, Roc LaFortune, Jonathan Dubsky,
Senaryo:Daniel Barnz,
Senaryo (Kitap):Alex Flinn,
Yapımcı:Susan Cartsonis, Michael Flynn, Roz Weisberg,
Konusu:Mary Kate Olsen ve Vanessa Hudgens bildiğimiz güzel ve çirkin filminin modern versiyonu olacak Beastly adlı film için bir araya gelmişler.

Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.








Arabalar 2: Cars 2 İzle tek part full izle

Arabalar 2: Cars 2 İzle

Yapım:2010_2011 – ABD
Tür:Animasyon
Süre:112 dakika
Yönetmen:John Lasseter, Brad Lewis,
Oyuncular:Owen Wilson, Michael Caine, John Turturro, Michael Keaton, Thomas Kretschmann, Emily Mortimer, Tony Shalhoub, Jason Isaacs, Joe Mantegna, Bonnie Hunt, Cheech Marin, Peter Jacobson, Larry The Cable Guy, Jenifer Lewis, Nastia Walsh, Guido Quaroni, John Ratzenberger,
Senaryo:John Lasseter, Dan Fogelman, Brad Lewis, Ben Queen,
Senaryo (Kitap):-
Yapımcı:John Lasseter, Pixar Animation Studios, Denise Ream,
Konusu:Şimşek McQueen, yeni pit ekibi ve yeni ekip şefi Mater ile dünya çapında beş farklı ülkede yapılan “Race of Champions” yarışlarına katılır. Bu ülkeler: Japonya, Almanya, İtalya, 24 saat yarışının yapıldığı Fransa ve İngiltere’dir. Mater, Finn McMissile adındaki bir İngiliz gizli ajanı Aston Martin’i kurtatır, ve kendini casus dünyasında bulur.

Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.









Scooby-Doo! Phantosaur Efsanesi İzle tek part full izle

Scooby-Doo! Phantosaur Efsanesi İzle

Yapım:- ABD
Tür:Animasyon
Süre:74 dakika
Yönetmen:–Senaryo:Douglas Langdale,
Konusu: Scooby Doo ve arkadaşları, bir grup fosil bilimcinin kazı yapmasını engelleyen tüyler ürpertici bir hayalet dinozorla karşı karşıya gelir. Kahramanlarımız, bu olayın arkasındaki gizemi bulmak için harekete geçerler.
Scooby-Doo! Phantosaur Efsanesi full İzle, Scooby-Doo! Phantosaur Efsanesi HD İzle, Scooby-Doo! Phantosaur Efsanesi İzle
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.








Daha İyi Bir Dünyada Hævnen İzle Tek part full izle

Daha İyi Bir Dünyada Hævnen İzle

Yapım:2010 – Danimarka
Tür:Dram, Gerilim,
Süre:119 dakika
Yönetmen:Susanne Bier,
Oyuncular:Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm, Birthe Neumann, Bodil Jørgensen, Mikael Persbrandt, Preben Harris, Alberte Blichfeldt, Trice Angie Christiansen, Satu Helena Mikkelinen, Peter Flyvholm, Toke Lars Bjarke, Camilla Gottlieb, Eddy Kimani, Emily Mglaya, Emil Nicolai Helms, June Waweru, Synah Berchet, Gabriel Muli, Tina Gylling Mortensen, William Jøhnk Nielsen, Mary Hounu Moat, Markus Rygaard, Rikke Louise Andersson, Elsebeth Steentoft, Kim Bodnia, Lars Kaalund, Wil Johnson, Anette Støvelbæk, Paw Henriksen, Lars Bom, Stig Hoffmeyer, Simon Maagaard Holm, Martin Buch, Camilla Bendix, Jesper Lohmann,
Senaryo:Anders Thomas Jensen, Susanne Bier,
Senaryo (Kitap): -
Yapımcı:Sisse Graum Jørgensen, Peter Aalbæk Jensen, Karen Bentzon,
Konusu:Aktörümüz Anton , Danimarkanın Popüler bir şehrinde yaşayan , afrika göçmen kampındaki işine trenle giden bir doktordur.2 çocuğu olan Anton ve karısı Marianne , intikamla bağışlama arasında zor seçimlere maruz kalarak karşılarına cıkacak bir çok engelle başbaşa kalırlar.

Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.









Video http://direkizle.net/daha-iyi-bir-dunyada-haevnen-izle.html sitesinden alınmıştır.


LADY GAGA MARRY THE NIGHT KLİBİ

LADY GAGA MARRY THE NIGHT  KLİBİ
Lady Gaga,Born This Way albümünün beşinci single’ı olan ‘Marry The Night’ın klibinin bugüne kadar çektiği en uzun klip olduğunu söyledi. Daha önce Beyonce ile birlikte çektiği ‘Telephone’ klibi 9 dakika 31 saniye süren Lady Gaga’nın ‘Marry The Night’ klibinin süresi merak ediliyor.







WILL.I.AM YENİ SOLO ALBÜMÜNÜN ADINI AÇIKLADI

WILL.I.AM YENİ SOLO ALBÜMÜNÜN ADINI AÇIKLADI
Will.i.am, yeni solo albümünün adının '#willpower' olacağını ve 2012 yılında piyasaya çıkacağını açıkladı. Albümün çıkış şarkısı, Jennifer Lopez ile birlikte seslendirdiği, prodüksiyonu Dallas Austin ve Audiobot tarafından yapılan 'T.H.E. (The Hardest Ever)' olacak. 'T.H.E. (The Hardest Ever)' şarkısını Will.i.am ve Jennifer Lopez, yarın akşam Amerikan Müzik Ödülleri gecesinde seslendirecek.




THE SATURDAYS MY HEART TAKES OVER REMIX’İNİ YAYINLADI

THE SATURDAYS  MY HEART TAKES OVER REMIX’İNİ YAYINLADI
The Saturdays, 'My Heart Takes Over' isimli son single’ının Digital Dog dans remixini yayınladı. My Heart Takes Over, The Saturdays’ın önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak olan 14 şarkılık ‘On Your Radar’ albümünün üçüncü single’ı.







SELENA GOMEZ YENİ KLİBİ

SELENA GOMEZ YENİ KLİBİ
Selena Gomez, The Scene işbirliği ile yaptığı yeni single’ı 'Hit The Lights'ın klibini yayınladı. Selena Gomez kliple ilgili olarak “Klibin ana fikri özgürlük ve orjinallik. Hayattan keyif alabilmeyi, yaşadığınız anın değerini bilmeyi, arkadaşlarla, sevdiklerinizle birlikte vakit geçirmeyi anlatıyor” dedi.







50 CENT YENİ ALBÜMÜ

50 CENT YENİ ALBÜMÜ
50 Cent, yeni albümüne çok güveniyor. Albüm hazırlık sürecinin uzamasından dolayı plak şirketiyle sıkıntılar yaşayan 50 Cent “Yeni albümün müzik piyasasında fark yaratacağına inanıyorum, uzun zamandır uzaklaştığım gerçek hip-hop tarzında şarkıları var. Bence dinleyiciler özledikleri müziği bu albümde bulacaklar” dedi. 50 Cent’in ‘I’m On It’ isimli yeni albümünün önümüzdeki ay piyasaya çıkması bekleniyor.





BOB SINCLAR SOPHIE ELLIS-BEXTOR YENİ ŞARKISI

BOB SINCLAR SOPHIE ELLIS-BEXTOR YENİ ŞARKISI
Geçtiğimiz yaz aylarında Make A Scene adlı albümünü çıkaran İngiliz şarkıcı Sophie Ellis-Bextor, Fransız dj/prodüktör Bob Sinclar’in yeni bir şarkısında vokal yaptı. F*ck With You adını taşıyan bu şarkı henüz bir albümde bulunmamakta.













BRITNEY SPEARS’TAN TURNE DVD’Sİ

BRITNEY SPEARS’TAN TURNE DVD’Sİ
Britney Spears Femme Fatale dünya turnesinin dvd’sini bu ay sonunda piyasaya çıkaracağını açıkladı. ‘Femme Fatale Tour’ adını taşıyan dvd’de turne boyunca seslendirdiği tüm şarkılar ve sahne arkası görüntüler yer alacak.Britney Spears Femme Fatale dünya turnesinin dvd’sini bu ay sonunda piyasaya çıkaracağını açıkladı. ‘Femme Fatale Tour’ adını taşıyan dvd’de turne boyunca seslendirdiği tüm şarkılar ve sahne arkası görüntüler yer alacak.





NICOLE SCHERZINGER’DEN İKİ YENİ ŞARKI

NICOLE SCHERZINGER’DEN İKİ YENİ ŞARKI
‘Killer Love’ albümünün Amerika’da piyasaya çıkış tarihi tekrar ertelenen Nicole Scherzinger iki yeni şarkı yayınladı. Şarkılardan biri ‘Trust Me I Lie’ adını taşıyor ve sözleri Diane Warren’a ait, diğeri ise ‘Tomorrow Never Dies' adını taşıyor. Şarkıların ‘Killer Love’ Amerika versiyonunda yer alıp almayacağı ise henüz açıklanmadı.






Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More