NE-YO’DAN YENİ ŞARKI

NE-YO’DAN YENİ ŞARKI
6 Kasım’da piyasaya çıkacak yeni albümü R.E.D.’in delüks versiyonunda bulunan yeni bir şarkıyı hayranlarıyla buluşturdu. NE-YO'DAN YENİ ŞARKI » Sohbetim.Com - En Farklı Chat, Sohbet ... www.sohbetim.com › ... › Müzik & Sanat › Muzik Genel - Translate this page 22 Ara 2011 – Ne-Yo'nun yeni şarkısı internette yayınlandı. Uzun zamandır müzik piyasasından uzak olan Ne-Yo'nun yeni şarkısı 'Gemini' adını taşıyor. Should Be You adlı bu şarkıda Ne-Yo’ya Diddy ve Fabolous eşlik ediyor.



CARLY RAE JEPSEN’DAN YENİ KLİP

CARLY RAE JEPSEN’DAN YENİ KLİP
CARLY RAE JEPSEN’DAN YENİ KLİP,Call Me Maybe ile üne kavuşan Carly Rae Jepsen, yeni şarkısı This Kiss’in video klibini yayınladı. Call Me Maybe" starı Carly Rae Jepsen'dan İlk Albüm Heyecanı - Kiss ... Ağustos ayında size yeni bir grubu tanıtmıştım, The Wanted . ... ''Only Girl'' ile ''What's My Name'' şarkılarına aynı anda klip çeken Rihanna'nın ... RFK: Ağustos 2012 www.fikretkarabulut.com/2012_08_01_archive.ht... - Translate this page 18 Ağu 2012 – Calvin Harris ve Florence Welch, yeni "David Guetta ve Sia" olma yolunda hızla ... "Call Me Maybe" starı Carly Rae Jepsen'dan İlk Albüm Heyecanı - Kiss ... ''Only Girl'' ile ''What's My Name'' şarkılarına aynı anda klip çeken ...




GANGNAM STYLE 1. SIRAYA GÖZ DİKTİ

GANGNAM STYLE 1. SIRAYA GÖZ DİKTİ
Park Jae-Sang’ın, tüm dünyayı sallayan şarkısı Gangnam Style , internette 623 milyon izlenme sayısına ulaşmış durumda. Bu rakamla, 615 milyonluk tıklanma sayısı olan Jennifer Lopez’in ‘On TheFloor’ klibinin elinden 2.liği alan Gangnam Style’ın 1.sıradaki rakibi, 795 milyon izlenme rekoruyla JustinBieber’a ait ‘Baby’ şarkısı.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More