Zayn'e İslam propagandası suçlaması

Zayn Malik
İslam karşıtı Amerikalı blogger, One Direction grubu üyelerinden Zayn Malik'i İslam propagandası yapmakla suçlayınca sosyal medya birbirine girdi. Türkiye'deki One Direction hayranlarının tepkisi dünya gündeminde birinci sıraya yerleşti.

One Direction grubu üyelerinden18 yaşındaki Zayn Malik'in İslam ve Cihat propagandası yaptığını söyleyen aşırı sağcı blogger Debbie Schlussel'e tepki çığ gibi büyüyor. Schlussel yazdığı yazıda ebeveynlere çocuklarınızı bu gruptan koruyun çağrısı yaptı.

FOTOĞRAFLARLA MÜSLÜMAN ZAYN MALIK

Schlussel yazdığı yazıda, "Zayn Malik çocuklarınıza İslam'ı empoze ediyor. Ayrıca Arapça dövmeleri var ve sık sık İslami terörizmin resmi kıyafeti olan kefiye (poşuya benzer bir çeşit eşarp) giyiyor" dedi. Malik'in Twitter'da paylaştığı cümlelerden de örnekler veren Schlussel, Malik'in Twitter hesabında yazdığı İngilizce Kelime-i Şahadet için "Müslümanların militan cümlesi" ifadesini kullandı ve aileleri, çocuklarını Zayn Malik ve One Direction grubundan uzak tutmaları için uyardı.

Basında büyük ses getiren olaya One Direction hayranları da sessiz kalmadı. Türkiye'deki One Direction hayranları Twitter'da #TurkishDirectionersAreProudOfZaynsReligion (Türk One Direction hayranları Zayn'ın diniyle gurur duyuyor) başlığıyla 2 gündür Türkiye gündeminin en üstünde yer alıyor. Sert tepkileriyle yabancı basının da dikkatini çeken Türkiye'deki One Direction hayranları, şimdi de başlığı dünya gündeminde ilk sıraya taşıdı.

İngiltere'de The X Factor adlı müzik yarışmasında 3’üncü olduktan sonra dünya çapında büyük üne kavuşan One Direction grubunun üyelerinden Zayn Malik, Pakistanlı bir babanın ve İngiliz bir annenin 4 çocuğundan biri. One Direction grubunun tek Müslüman üyesi olan Malik, henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.


Twitter’da Türkiye markalar şampiyonu belli oldu

Twitter’da Türkiye markalar şampiyonu belli oldu,Türkiye’nin en başarılı iletişim operatörü olan Turkcell, kurumsal hesaplarda en fazla takipçi sayısına ulaşan marka oldu!
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Socialbakers’ın güncel verilerine göre Twitter’da Türkçe iletişim yapan markalar arasında en yüksek takipçi sayısına ulaşan marka oldu. Türkiye’de tüm markalar arasında zirvesinde yer alan Turkcell, ayrıca dünya genelindeki telekomünikasyon markaları arasında da 5. sırada yer aldı.

Ürün, servis ve kampanyalarla ilgili bilgilendirme, afet iletişim yönetimi, müşteri hizmetleri, ödüllü yarışmalar ve interaktif kurgular gibi farklı içeriklerle müşterilerine ulaşan Turkcell, aylık ve haftalık bazda da takipçi sayısını en fazla artıran marka. Güncel verilere göre haftalık bazda takipçi sayısını 5.973 kişi artıran Turkcell, aylık bazda ise 18.598 yeni takipçiye ulaştı.

Bir yıl geçmeden takipçi sayısını ikiye katladı

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Twitter’daki 100 bin kullanıcı barajını geçen Turkcell, 100 bininci takipçisine T20 hediye etmişti. twitter.com/turkcell hesabından iletişim faaliyetlerini sürdürerek bir yıl geçmeden takipçi sayısını ikiye katlayan Turkcell, müşteri hizmetlerini ise müşterilerinin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve doğru çözümleri en hızlı şekilde üretmek adına twitter.com/turkcellhizmet hesabından yürütüyor. Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll ise twitter.com/gnctrkcll hesabından gnçtrkcll’lilere ulaşıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Turkcell Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Filiz Karagül Tüzün şunları söyledi: “Bugün hayatımızı kökten değiştiren sosyal medya, müşterilerimizle iletişimimizde büyük önem verdiğimiz bir platform. İletişim, pazarlama, müşteri hizmetleri gibi farklı alanlarda çalışan uzman ekiplerimizle sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanıyoruz. Sosyal medyada müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler ürün ve hizmetlerimizin geliştirilmesinde de büyük rol oynuyor. Burada, bizim için asıl önem taşıyan noktanın, takipçi sayımızın çokluğu değil; takipçilerimizle kurduğumuz güçlü iletişim olduğunu belirtmek gerekiyor. Takipçi sayısı, bu güçlü iletişim bağının bir sonucu. Bundan sonra da Twitter ve Facebook başta olmak üzere tüm sosyal medya hesaplarımızdan müşterilerimizle etkileşimli ve çift yönlü iletişim kurmayı sürdürerek, onların ihtiyaçlarına göre ürün ve hizmet geliştirmeye devam edeceğiz.”

Basın bülteninden derlenmiştir.


Karşınızda Sony Xperia SL modeli!

Karşınızda Sony Xperia SL modeli!
Sony, Xperia akıllı telefon hızı devam ediyor.

Sony’nin yeni akıllı telefonu Xperia SL modeline ait görsel internete sızdı. Cihazın dış görünüşü diğer Xperia modellerine benziyor. En çokta Xperia S modeline benzeyen Xperia SL, S’e göre biraz daha üstün teknik özellikleri taşıyor.

Sızdırılan görselin Xperia Blog’undan alınan güvenilir kaynaklara dayandırılıyor. Xperia SL modeli Xperia S’in bir üst versiyonu gibi gözüküyor. Bu stratejiyi Sony, Xperia ARC ve Xperia ARC S modellerinde de yapmıştı.

Xperia SL modelinin paylaşılan teknik özellikleri ise, 1.7GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcımm MSM8260 Snapdragon S3 platformunda çalışan işlemci ile satışa sunulması bekleniyor. Cihaz hakkındafazla detay bulunmuyor. Ancak ilerleyen günlerde Sony Mobile, Xperia SL hakkında daha fazla bilgiyi paylaşması bekleniyor.


Android ve İOS için Twitter uygulaması güncellendi

Android ve İOS için Twitter uygulaması güncellendi,
Başarılı sosyal ağ Twitter, Android ve İOS için geliştirdiği uygulamasının yeni güncellemesini yayınladı.
Dünyanın büyük sosyal ağ platformundan birisi olan Twitter, Android ve İOS mobil işletim sistemleri için Twitter mobil uygulamasını güncelledi. Güncellemede kullanıcılara yeni özellikler sunulmuş durumda.
Bu özelliklerden bir kaçı içerik önizlemelerinin bulunduğu güncellemede çeşitli özelliler kazanılmış. Artık kullanıcılara tweet içinde bağlantısı verilen videolar, resimler veya diğer içerikleri tweet’in detaylı ekranın da göre imkanı sunuyor. Bir diğer göze çarpan özellik ise, takip edilen kişi veya hesap yeni tweet yayınladığında bununla ilgili bildirim alma imkanını yer veriyor.
iOS kullanıcıları uygulama içindeyken de durum çubuğu üzerinden bildirimleri alabilecek ve etkinlik sayfalarına iOS istemcisi üzerinden erişebilecek. Güncelleme içeriğinde sunulan bu yeniliklerin dışında kullanıcı deneyimini olumlu yönde etkileyecek ufak tefek bazı iyileştirmeler de bulunuyor.
Bu güncelleme Android ve İOS kullanıcıları için yeni bir denetim sunuyor. Android ve İOS için yeni güncellemeyi aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.
Android platformu için Google Play 
İOS platformu için App Store


Sony Xperia Sola Türkiye'de satışa sunuldu

Sony'nin Xperia Sola modeli ülkemizde Avea operatörü tarafından satışa sunuldu.

İlk olarak Avea tarafından ülkemizde satışa sunulan Xperia Sola tüm İletişim Merkezleri'nde satışa sunuldu.

1GHz saat hızında çalışan STE U8500 NovaTho platformunda çalışan işlemci,
512MB RAM,
8GB dahili depolama alanı
3.8-inç boyutunda Bravia Engine ekran
480 x 854 piksel çözünürlüğünde
Android 2.3 Gingerbread
GPS
Bluetooth
Wi-Fi 802.11n
1320mAh batarya

Şuan satışta Xperia Sola modelinin siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile geliyor. Bir diğer açıklama ise cihaz Android 4.0 Ice Cream Sandwich mobil işletim sistemine ilerleyen zaman dilimi içerisinde güncelleme alacak.


Microsoft, 630 milyon Windows 7 kopyası sattı

Microsoft, 630 milyon Windows 7 kopyası sattı,Microsoft, bu güne kadar tam 630 milyon Windows 7 işletim sistemi kopyasını sattığını açıkladı.
Microsoft, 630 milyon Windows 7 kopyası sattı

Dün Toronto'da düzenlenen Microsoft'un dünya geneli iş ortaklığı konferansı kapsamında Windows işletim sistemi başta olmak üzere bir çok hizmeti hakkında bilgi verdi.

Bu bilgiler arasında Microsoft'un Windows bölümü Pazarlama ve Mali müdürü olan Tami Reller, Windows hakkında şimdiye kadar 630 milyon Windows 7 kopyasını sattıklarını başardığını açıkladı.


Bordo renkli Samsung Galaxy S III internete sızdı

Bordo renkli Samsung Galaxy S III internete sızdı,Samsung'un amiral gemisi Galaxy S III'ün bordo renk versiyonu internete düştü.

Samsung, Galaxy S III çıkışı ile büyük bir patlama yaptı. İlk etapta beyaz ve çakıl mavisi renkli versiyonları ile başta ülkemiz olmak üzere bir çok ülkede satışa sunuldu.


Bordo renkli Samsung Galaxy S III internete sızdı
Sızdırılan görselden de görebileceğiniz gibi, bordo renkli Galaxy S III'ün arka kapağında, ABD'nin popüler operatörü AT&T'nin imzası yer alıyor. Bu demek oluyor, AT&T'nin müşterilerine verdiği bordo renkli Galaxy S III sözünü de tutmuş oluyor.

15 Temmuz'dan itibaren ön sipariş alımları başlanacak olan bordo renkli Galaxy S III, 29 Temmuz'da satışa sunulması bekleniyor. Bordo renkli Galaxy S III versiyonu ABD dışında farklı operatörler veya farklı ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmiyor.


Türkiye için Galaxy S III güncellemesi yayınlandı

Türkiye için Galaxy S III güncellemesi yayınlandı
Türkiye için Galaxy S III güncellemesi yayınlandı.Samsung Galaxy S III için yayınlanan güncelleme ülkemiz için aktif oldu.

Güncelleme bildirim çubuğuna ekran parlaklığını ayarlamamıza yarayan 74.44MB boyutunda güncelleme bugün itibariyle ülkemizde de güncellemeye erişilebiliyor.

Göze çarpan, bildirim penceresine parlaklık ayarlayan bir menünün eklenmiş olması. Normalde parlaklık ayarı için Ayarlar kısmına girmek gerekiyordu. Şimdi bildirim penceresinden kolayca parlaklık ayarlanabiliyor. İstenirse parlaklık ayarı otomatik olarak da yapılabiliyor.

Güncellemeyi yüklemek için, ayarlar menüsünden Cihaz Hakkında kısmında bulunana yeni güncellemeler bölümünü kontrol etmeniz yeterli.


Hadise'den yaza özel şarkı

Hadise'den yaza özel şarkı
Hadise'den yaza özel şarkı,'Biz Burdayız'

2011 Nisan ayında piyasaya çıkardığı 'Aşk Kaç Beden Giyer' isimli albümü ve arka arkaya çektiği başarılı klipleri ile adından söz ettiren Hadise, yeni single'ı 'Biz Burdayız'ı sevenleriyle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

Sözleri Deniz Erten'e, Bestesi Mario Winans, Fotios Stefos ve Deniz Erten'e ait olan 'Biz Burdayız' şarkısını ilk dinlediği andan itibaren kendisini çok etkilediğini ifade eden Hadise, şunları söyledi: 'Hayatımda her attığım adımımı güçlü attım, korkmadan, kendime inanarak, kararlarımın arkasında durarak, BEN BURDAYIM diyerek... Biz Burdayız 7'den 70'e güç, motivasyon veren, beni sevenlerimle birleştiren bir şarkı. Herkes hayatında doğrulara yakın, yanlışlara ve yalanlara uzak olmak ister... İşte BİZ BURDAYIZ bu yolculuğun tercümesi..

Hadise'nin 'Aşk Kaç Beden Giyer' ve 'Mesajımı Almıştır O' şarkılarına klip çeken Hülya Açıkgöz, 'Biz Burdayız'ın da klibi için yönetmen koltuğuna oturdu.



Mustafa Sandal'dan yeni albüm

Mustafa Sandal'dan yeni albüm
Mustafa Sandal'dan yeni albüm,'Organik'

Mustafa Sandal'ın 3 yıl aradan sonra merakla beklenen yeni albümü 'Organik' Poll Production etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı.

Sandal'ın 'Hayatımın albümü' dediği yapıt, müzik tutkunlarına tam bir müzik şöleni sunuyor. 'Organik' albümünde 5 şarkının sözü ve müziği, ayrıca 1 şarkının da müziği Mustafa Sandal'a ait. Diğer çalışmalarda ise Soner Sarıkabadayı, Eflatun, Volga Tamöz, Deniz Erten ve Amr Mostafa gibi isimlerin imzası var.

Poll Production etiketiyle sunulan albümün, farklı konsepti ve dünya standartlarındaki sound kalitesiyle 2012 yılına damgası vurması bekleniyor.


Tan'dan yeni albüm

Tan'dan yeni albüm
Tan'dan yeni albüm,'İlk'

Müzik kariyerinde birçok başarılı şarkıya imza atan Tan Taşçı yeni albümü 'İLK'le sevenleriyle buluştu.. Birçok ünlü sanatçıya verdiği başarılı şarkılara ve yaptığı düetlere imza atan Tan Taşçı müzik kariyerinin 5. albümünü bir yılda tamamladı.

9 şarkı ve 1 versiyondan oluşan albümde söz ve bestesi Tan Taşçı'ya ait 7 şarkı bulunuyor. Sanatçı ayrıca sözleri Cemal Safi, güftesi Zekai Tunca'ya ait Türk sanat müziğinin unutulmaz şarkılarından 'İMKANSIZ'ı yepyeni bir soundla yeniden yorumladı.

Okan Akı, Erhan Bayrak, Kıvanç Ka'nın aranjörlüğünü yaptığı albümde Tan Taşçı, 2010 yazının hitlerinden Demet Akalın'ın seslendirdiği 'Çanta' şarkısını kendi yorumuyla sevenlerine sunuyor.


Özgün'den yeni albüm

Özgün'den yeni albüm
Özgün'den yeni albüm,'Konu Senden Açılınca'

Türk Pop Müziği’nin başarılı ismi Özgün, 4. stüdyo albümü “Konu Senden Açılınca” 11 yeni şarkı ve Özgün’ün öncesinde yayınladığı “Sadece Arkadaşız” ve “Sen ve Ben” single'larının da yer aldığı 13 şarkıdan oluşuyor. Söz ve bestesi Özgün’e ait “Şike” bu albümün çıkış şarkısı oldu.

“Konu Senden Açılınca” da ağırlıkla Özgün’ün söz ve besteleri yer alırken Nezih Üçler, Onur Koç, Volkan Asyalıve Nedim Caner Üstün gibi genç nesil söz yazarıve bestecilerin de şarkılarına yer verildi. Müzik direktörlüğünü Tolga Kılıç’ın yaptığı albümde düzenlemelerde ise yine Tolga Kılıç ve Alper Kömürcü’nün imzaları var.

Özgün’ün yeni albümünde fotoğraflar Sedat Doğan imzası taşırken albümden ilk video klip söz ve bestesi Onur Koç’a ait “İnsaf”a çekildi. Murat Onbul yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Özgün’e Sırp model Tamara Milojevic eşlik etti.


Madonna 19.07.2012 - NIA Birmingham - Birmingham - Ingiltere

Madonna 19.07.2012 - NIA Birmingham - Birmingham - Ingiltere
Biletleri NIA Birmingham, Birmingham de viagogo üzerinden satın al & sat, insanlara güvenli ve garantili ... 19 Temmuz 2012 Perşembe 16:30 Danimarka Kronu; € Euro; £ İngiliz Sterlini; ₪ Israel New Shekels; kr İsveç Kronu; fr.www.radyofenomen.com/
Madonna 19.07.2012 - NIA Birmingham - Birmingham - Ingiltere. Madonna 21.07.2012 - Murrayfield Stadium - Edinburg - Ingiltere. Madonna 24.07.2012 - Aviva


İnanılmaz Örümcek Adam tek part full izle

İnanılmaz Örümcek Adam tek part full izle
İnanılmaz Örümcek Adam tek part full izle,
Yönetmen: Marc Webb
Oyuncular: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans
Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera
Ülke: ABD
Peter Parker gerçek ailesi tarafından terk edilmiş dayısı ve yengesinin büyüttüğü dahası sosyal hayatta zayıf karakterli, lise çağında bir gençtir. Her ergenin yaşadığı "ben kimim?, nereye aitim?" sorunları daha derin sormaktadır. Bir yandan da Gwen Stacy'ye kör kütük aşıktır. Bir gün babasına ait bir çanta bulan Parker, anne ve babasının ortadan kaybolmasının ardındaki sırları çözmeye karar verir. Karşısına Oscorp şirketi ve babasının eski ortağı olan Dr. Curt Connor’ın laboratuvarı çıkar. Artık hiçbir şey Peter Parker eskisi gibi olmayacaktır...
Aşkın (500) Günü filmiyle izlediğimiz Marc Webb'in yönettiği ve önceki Örümcek Adam filmlerinin de senaryo grubunda bulunan Alvin Sargent, Steve Kloves ve James Vanderbilt'in senaryosunu yazdığı filmde Andrew Garfield Peter Parker'ı (Örümcek Adam), Emma Stone Gwen Stacy'i, Rhys Ifans Dr. Connors'ı, Martin Sheen Ben Amca'yı, Sally Field May Hala'yı ve Denis Leary de George Stacy'i canlandırıyor.
Bilindik bir hikayeyi, Peter Parker'ın süper-kahraman olma macerasını bu sefer daha kişisel bir perspektiften anlatacak olan yeni Örümcek Adam.








Jennifer Lopez'den lezbiyen dizisi

Jennifer Lopez'den lezbiyen dizisi
Ünlü Sanatçı Lezbiyen dizi çekmek için yapımcılığa soyunduğu söyleniyor.

ENRIQUE Iglesias’la yaz turnesine çıkan Latin şarkıcı Jennifer Lopez şimdi de yapımcılığa soyundu. 24 Temmuz’da 43 yaşını dolduracak olan Lopez, ABC Aile Kanalı’nda yayınlanacak, birbirlerine âşık olan iki kadının yaşamını konu olan televizyon dizisinin yapımcılığını üstlenecek. İkiz annesi olan Lopez, 2003 yapımı “Gigli” filminde bir lezbiyeni canlandırmıştı


Amy'nin kitabı çıktı!

Amy'nin kitabı çıktı!
Amy'nin kitabı çıktı!“Amy, My Daughter” isimli kitap Avrupa’da raflarda...

Amy Winehouse’un hayat hikayesinin kaleme alındığı ve Amy’nin bilinmeyen yönlerinin okurlarla paylaşıldığı kitap ilk olara İngiltere’de satışa çıktı.

Amy’nin şöhret olmadan önceki yaşamı, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı, verdiği mücadeleler, daha önce yayımlanmayan fotoğrafları, notları, Amy’nin çizimleri ve daha bir çok şeyin paylaşıldığı kitap Amy hayranları için artık raflarda.

Amy’nin babası Mitch Winehouse tarafından yazılan kitabın tüm geliri ise Amy Winehouse Vakfı’na bağışlanacak. Vakıf, özellikle maddi zorluk çeken, bağımlılık yaşayan gençlere destek vermek ve bakımını sağlamak için kuruldu.

“Amy, My Daughter”, İngiltere dışında ABD, Avustralya, Hollanda, İtalya, Almanya ve Fransa’da satışa çıktı. Ayrıca 18 Temmuz’da Polonya, 3 Ağustos’ta Brezilya ve 15 Ağustos’ta da İsveç’te satışa sunulacak…


Parti kızı Rihanna!

Parti kızı Rihanna!
Seksi şarkıcının, tam 3 erkekle görüştüğü iddia ediliyor....

Rihanna parti parti dolaşmaya devam ediyor.

Seksi yıldız son olarak yine bir mekanda görüntülendi ama bu sefer üç erkekle birlikte.

R&B yıldızı Chris Brown ile olan fırtınalı ilişkisi ile ünlenen Rihanna, özel hayatında düzeni bir türlü tutturamıyor. İkilinin gizli gizli tekrar görüştüğü söylense de Rihanna seçeneklere kendisini açık tutuyor.

OK Magazine’e konuşan bir kaynak: “O tam bir parti kızı. Eğlenmeyi, içki içmeyi çok seviyor ve düz düşünen biri değil. O kesinlikle tam bir vahşi. Biliyorum kendisi şu an üç erkekle birden görüşüyor.”

Bu arada Chris’in de yeni model sevilisi Karreuche Tran ile çok da mutlu olmadığı konuşuluyor.

Kaynak ikilinin tekrar bir araya geleceğini düşünüyor: “Rihanna hala Chris’i unutamadı ve bence şu an yaşadıkları şey tam bir aşk üçgeni. Rihanna ilgisini göstermekten de çekinmiyor. Rihanna, devamlı twitter’dan Chris'in zincirini taktığı fotoğraflar paylaşıyor ve bence böyle yaparak Karr’ı rahatsız etmeye çalışıyor. Rihanna’nın gözü hala Chris’te…”


Pink'ten yeni hit!

Pink'ten yeni hit!
Pink'ten yeni hit!P!nk, verdiği aradan sonra tekrar listelerde…

Bebeği Wilow’u dünyaya getirdikten sonra bir süre ekranlarda, listelerde görmediğiniz Pink yeni singleıyla sevenlerine tekrar merhaba dedi.

“Blow Me (One last Kiss)” ismini taşıyan son şarkısı geçen gün hayranlarının beğenisine sunuldu.

Farklı bir soundla hayranlarını selamlayan Pink’in son hiti “Blow Me”yi dinlemek için doğru adrestesiniz...



BEYONCE VE DESTINY’S CHILD’DAN YENİ ŞARKILAR

BEYONCE VE DESTINY’S CHILD’DAN YENİ ŞARKILAR
Müzikal kariyerinin başında üyesi olduğu Destiny’s Child grubundan ayrıldıktan sonra solo kariyerinde büyük başarılar elde eden Beyoncé, eski grubunu unutmuyor. Beyoncé’nin babası Matthew Knowles’ın açıklamasına göre Destiny’s Child’ın yayınlanmamış şarkılarının da yer alacağı iki yeni albüm bu sonbaharda müzik marketlerde olacak.BEYONCE VE DESTINY’S CHILD’DAN YENİ ŞARKILAR


NICKI MINAJ’DAN YENİ KLİP

NICKI MINAJ’DAN YENİ KLİP
NICKI MINAJ’DAN YENİ KLİP,Nicki Minaj, geçtiğimiz günlerde “Pound The Alarm” adlı yeni single’ının klip çekimlerini gerçekleştirdi. Karnaval konseptinin seçildiği klip Karayipler, Trinidad’da Benny Boom yönetmenliğinde çekildi. Klibin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.





MADONNA’DAN YENİ SINGLE

MADONNA’DAN YENİ SINGLE
Madonna yeni single’ının ‘Turn Up The Radio’ olacağını ve 5 Ağustos’ta piyasaya çıkacağını açıkladı. Klip çekimleri geçtiğimiz ay İtalya’da gerçekleştirilen ‘Turn Up The Radio’nun prodüksiyonu Fransız DJ Mantin Solveig’e ait.







Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More