Android ve İOS için Twitter uygulaması güncellendi

Android ve İOS için Twitter uygulaması güncellendi,
Başarılı sosyal ağ Twitter, Android ve İOS için geliştirdiği uygulamasının yeni güncellemesini yayınladı.
Dünyanın büyük sosyal ağ platformundan birisi olan Twitter, Android ve İOS mobil işletim sistemleri için Twitter mobil uygulamasını güncelledi. Güncellemede kullanıcılara yeni özellikler sunulmuş durumda.
Bu özelliklerden bir kaçı içerik önizlemelerinin bulunduğu güncellemede çeşitli özelliler kazanılmış. Artık kullanıcılara tweet içinde bağlantısı verilen videolar, resimler veya diğer içerikleri tweet’in detaylı ekranın da göre imkanı sunuyor. Bir diğer göze çarpan özellik ise, takip edilen kişi veya hesap yeni tweet yayınladığında bununla ilgili bildirim alma imkanını yer veriyor.
iOS kullanıcıları uygulama içindeyken de durum çubuğu üzerinden bildirimleri alabilecek ve etkinlik sayfalarına iOS istemcisi üzerinden erişebilecek. Güncelleme içeriğinde sunulan bu yeniliklerin dışında kullanıcı deneyimini olumlu yönde etkileyecek ufak tefek bazı iyileştirmeler de bulunuyor.
Bu güncelleme Android ve İOS kullanıcıları için yeni bir denetim sunuyor. Android ve İOS için yeni güncellemeyi aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.
Android platformu için Google Play 
İOS platformu için App Store


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More