Hadise klip çekimleri sırasında yaşanan frikikler

Hadise frikik
Hadise önceki gün 'Aşk Kaç Beden Giyer' şarkısına klip çekti... Şarkıcı klip çekimlerinde zaman zaman mini teğinini azizliğine uğradı

Güzel şarkıcı Hadise'nin klibini ablası Hülya Açıkgöz yönetirken kıyafetlerini kardeşi Derya Açıkgöz hazırladı.

Yönetmenliğin ablasının hayali olduğunu belirten Hadise, "Kendisi teklif etti. Ben de kabul ettim. Şimdilik aramızda bir problem olmadı. Klibi 3G olarak anlatmak istiyorum. Güç, gençlik ve güzellik! 3G'den korkmayalım. Hayata bağlanıyoruz" dedi.

Hadise frikik

Hadise frikik

Hadise frikik


Muhteşem Yüzyıl 29. son bölüm full izle (12 ekim) 29.bölüm fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 29. son bölüm full izle (12 ekim) 29.bölüm fragmanı izle
12 ekim Muhteşem yüzyıl 29. bölüm fragmanı izle. Show tv kanalının sevilen dizisi muhteşem yüzyıl dizisi uzun bir aradan sonra tekrar ekranlarda ve her hafta yeni bölümleri ie izleyicilerin karşısında.

İHLAS SON DAKİKA - 12 ekim Muhteşem yüzyıl 29. bölüm fragmanı izle. Show tv kanalının sevilen dizisi muhteşem yüzyıl dizisi uzun bir aradan sonra tekrar ekranlarda ve her hafta yeni bölümleri ie izleyicilerin karşısında. Muhteşem yüzyıl dizisi çarşamba günlerinin sabırsızlıkla beklenen dizisi olmaya devam ediyor. Muhteşem yüzyıl dizisi uzun sezon tatilinden sonra tekrar ekranlara döndü.

Sultan Süleyman'ın kendisine düzenlenen pusu'dan Malkoçoğlu sayesinde kurtuldu. Sultan Süleyman ile İbrahim Paşa arasındaki gerginlik devam ediyor.

Muhteşem yüzyıl'da en son bölümde nefesler tutuldu. En son bölüm özetinde Sultan Süleyman seferde. Hürrem sultan, gebe olan hatice sultan için bir müneccim getirdi ve gebeliği hakkında bilgi aldı.

Muhteşem yüzyıl en son bölümler için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz



Kanal D: 9 ekim 2011 Umutsuz Ev Kadınları 2.bölüm full izle(en son bölüm izle)

 9 ekim 2011 Umutsuz Ev Kadınları 2.bölüm full izle(en son bölüm izle)
9 ekim 2011 Umutsuz Ev Kadınları 2.bölüm fragmanı izle(en son bölüm izle) Umutsuz ev kadınları dizisi kanal D'nin yeni sevilen dizisi.


9 ekim 2011 Umutsuz Ev Kadınları 2.bölüm fragmanı izle (en son bölüm izle) Umutsuz ev kadınları dizisi kanal D'nin yeni sevilen dizisi. Kanal D ekranlarında yeni bir dizi start aldı. Kanal D dizi kadrosuna yenisi ekliyor. Umutsuz ev kadınları bölüm özetlerine e-haberajansi.com 'dan ulaşabilirsiniz.


Kanal D Umutsuz Ev Kadınlarının başrollerinde; Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Özge Özder ve Songul Öden oynuyor.
Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Umutsuz ev kadınları en son bölüm izleyebilirsiniz.




Nurgül Yeşilçay'ın Sensiz Olmazda en ateşli sevişme sahneleri

Nurgül Yeşilçay'ın Sensiz Olmazda en ateşli sevişme sahneleri
Nurgül Yeşilçay, dizinin bu haftaki bölümünde yatağa girecek. Show Tv'de yayınlanan Sensiz Olmaz dizisinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümüne Nurgül Yeşilçay'ın cesur sahneleri damga vuracak.

Boşanmış ve bir başkasıyla yeniden evlenmiş bir annenin, ölümcül bir hastalığa yakalanan oğlu için yeni bir kardeş yapması gerekiyor. Dizide Feryal karakterini canlandıran Yeşilçay, bu hafta yayınlanacak bölümdeki sevişme sahnesiyle Türk dizi tarihine damga vuracağa benziyor.



Kalbim Seni Seçti 16.Bölüm hd İzle 8 Ekim 2011

Açıklama :
Kalbim Seni Seçti 16.Bölüm hd İzle 8 Ekim 2011
İzlenme : 536 | Puan : 3
Süre: partlar tamamlandı | Tarih : 09.10.2011
Etiketler : Kalbim Seni Seçti 16.Bölüm hd izleKalbim Seni Seçti yeni bölüm izleKalbim Seni Seçti son bölüm izleKalbim Seni Seçti 16.BölümKalbim Seni Seçti yeni bölümKalbim Seni Seçti son bölüm

1. Kısım








 





2. Kısım

















 











 













 


Yetenek Sizsiniz Türkiye son bölüm full izle

Yetenek Sizsiniz Türkiye  son bölüm full izle
Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran “Yetenek Sizsiniz Türkiye”, yeni yayın döneminde de izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği “Yetenek Sizsiniz Türkiye”, yine birbirinden ilginç yetenekleri keşfetmeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin dört bir yanındaki yetenekleri keşfeden, yayınlandığı tarihten beri beğeniyle izlenen “Yetenek Sizsiniz Türkiye” tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın jüri üyeliğini; Acun Ilıcalı’nın yanı sıra ünlü sanatçı Hülya Avşar ve bir dönem yeşil sahalarda fırtınalar estiren usta futbolcu Sergen Yalçın üstleniyor. Show TV ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen yarışmada, saklı kalmış yetenekler milyonların önüne çıkacak. Halkın ve jürinin beğenisiyle Türkiye’nin yeteneği seçilecek.Yeni yayın döneminde ise seyircileri nasıl yeteneklerin beklediği merak konusu…



çıkacak. Halkın ve jürinin beğenisiyle Türkiye’nin yeteneği seçilecek.Yeni yayın döneminde ise seyircileri nasıl yeteneklerin beklediği merak konusu…


İffet 4.bölüm izle son bölüm full izle

İffet hayatında her şeyin yoluna girmeye başladığını zannederken, en güvendiği insanlardan nasıl birer tokat yemek üzere olduğunun farkında değildir. Betül'ün intihar girişimi, ailesini çok daha radikal çözümler üretmeye zorlar. Kendini kapana kısılmış hisseden Cemil ise aşkını para karşılığında satmaktan başka çare görmez önünde. İffet ile Cemil arasında yaşananları öğrenen Ahmet'in tepkisi de sert olacaktır.
İffet sadece sevmenin, koşulsuzca güvenmenin bedelini ödemektedir. Onu hayata bağlayan tek şey, karnındaki bebeğidir artık
En çaresiz anında İffet'in yardımına koşan, ona kol kanat geren ise hiç beklemediği biri olacaktır.

Yayın Tarihi: 8 Ekim Cumartesi
Yayın Saati: 20:00


Yahşi Cazibe 57. bölüm son bölüm full izle

Yahşi Cazibe 57. bölüm full izle
Azeri asıllı olan Cazibe Abbasova, Türkiye`de çalışma izni almak için kağıt üzerinde bir Türk vatandaşı ile evlenmeye karar verir. Bu tarz işlere el altından aracılık eden Gül Hanım vasıtası ile bir süredir ekonomik sıkıntı yaşayan Kemal’e ulaşır. Üç yıl evli kalmaları hiçbir şekilde boşanmamaları gerekmekte ve bu üç yıl gerçek bir evlilik olduğuna denetçileri inandırmak zorundadırlar. İthalat şirketinde çalışan, zor günler yaşayan ve yüklü bir para alacağı için bu nikahı kabul eden, nikaha kadar evleneceği kişiyi bile görmeyen Kemal, Cazibe’yi ilk kez nikah salonunda görür. Ama kişilikleri farklı olduğu için daha ilk dakikada kavga etmeye başlarlar. Kemal “Ben bununla evlenmem” deyip çekip gidecekken bu işe aracı olan kişi Kemal`i kolundan tutup ikna eder. Cazibe oturma iznini alır almaz Kemal`le boşanacak, nikah kıyıldıktan sonra herkes kendi hayatına dönecektir. Her şey konuşulup anlaşılmışken karşı komşuları olan psikopat, yabancılar şube komiseri Peker Pekmez’e bu çifti izleme ve rapor hazırlama görevi verilir. Kendilerinin denetleneceğini anlayan çakma evliler çareyi bir süre birlikte aynı evde yaşamakta bulurlar. Böylece Peker Pekmez evli olduklarına inanacak. Sonra bir bahane ile çift ayrılacaktır.
57. BÖLÜM ÖZETİ
Cazibe'nin yaptığı yemekler yüzünden Kemal'in kilo aldığına kanaat getiren Simge, bir diyetisyen tutar ve Kemal'e Cazibe'nin yaptığı yemekleri yasaklar. Kemal'in, Simge'nin yüzünden bütün günü birkaç parça yeşillikle geçirmek zorunda kalması Cazibe'yi diyetisyeni kaçırmak için bir plan yapmaya iter.

Bu arada Ziverbey'in önerisiyle işyerinde başlatılan ödüllü ayın elemanı yarışması, personel arasında sıkı bir rekabet başlatır.


Alemin kralı 5.Bölüm full izle Alemin kıralı 5.Bölüm full izle

Alemin Kıralı 5. Bölüm full izle
Dizi Aciklamasi : Alemin Kralı 5. Bölüm Fragmanı izle, Alemin Kralı 5. Bölüm Fragmanı, Alemin Kralı 5. Bölüm Fragmanı seyret, Alemin Kralı 14 Ekim Fragmanı, Atv ekranlarının sevilen komedi dizisi Alemin Kralı merakla beklenen yepyeni 5. bölüm ile 14 Ekim 2011 Cuma akşamı sevenleri ile buluşuyor.
524 Kisi izledi. | 3 Puan verildi.
Sure: | Tarih : 07.10.2011'da eklendi.
Etiketler : alemin kralı 5 bölüm fragmanıalemin kralı 14 ekim fragmanı



Melancholia film izle (Melancholia filmini tek part full izle)

Melancholia film izle
Yapım: 2011 ~ Almanya , Danimarka , Fransa , İsveç , İtalya
Tür: Bilim Kurgu , Dram , Gerilim , Psikolojik
Oyuncular: Kirsten Dunst , John Hurt , Kiefer Sutherland , Alexander Skarsgård , Charlotte Gainsbourg
Yönetmen: Lars von Trier
Senaryo: Lars von Trier
Yapımcı: Marianne Jul Hansen , Peter Aalbæk Jensen , Louise Vesth
Süre: 2 saat 10 dk

Filmin Konusu: İki kız kardeş olan (Kirsten Dunst ve Charlotte Gainsbourg) hakkında çekilmiş dram yüklü bir film. Kardeşler arasında biri olaylara karşı sakın ve tepkisiz bir hayat sürmektedir. Böyle olması diğer kardeşi çok huzursuz etmektedir. Bunun düzelmesi için çabalayacaktır.

İmdb puanı çok yüksek (7,8) olan bu filmin yönetmen koltuğunda Lars von Trier oturnaktadır. Ve filmi izleyen herkezin farklı sonuçlara ulaşacağını söylüyor.


Not: Kesintisiz ve hızlı şekilde izleyebilirsiniz ve dilerseniz filmi indirebilirsiniz.(Ekranı büyütme kısmının hemen solunda D harfine basıp indirebilirsiniz)





Videobb
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.

Videozer
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.


Arena film izle (Arena filmini tek part full izle)

Arena film izle
Yapım: 2011 ~ ABD
Tür: Aksiyon , Gerilim
Oyuncular: Samuel L. Jackson , Kellan Lutz , Nina Dobrev , Daniel Dae Kim , James Remar
Yönetmen: Jonah Loop
Senaryo: Tony Giglio , Robert Martinez , Michael Hultquist
Yapımcı: Mark Williams , Mike Callaghan , Brad Krevoy
Süre: 1 saat 34 dk

Filmin Konusu: Aksiyon ve gerilim türünde başarılı olan Arena filminin yönetmenliğini Jonah Loop üstlenmiştir.Filmdeki Mekanlar ve bütçesinin düşük olması izleyicinin hemen farkına varabileceği unsurlardan buna rağmen film izleyiciye gerekti doyuma ulaştırıyor. Senaryosu her zaman görmeye alıştığımız tarzdaki filmlerden fakat sonu hiç bir filme benzememektedir. Samuel L.Jackson’ın oyunculuğuda izlenilmesindeki sebeplerden bir tanesidir. Filmi altyazılı olarak sunmaktayız. İyi seyirler dileriz..

Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.


Yarışcı Doğanlar film izle (Yarışcı Doğanlar filmini tek part full izle)

Yarışcı Doğanlar film izle
Filmin Orjinal Adı: Yarışcı Doğanlar – Born To Race izle (Türkçe Dublaj)
Yapım:2011 ~ ABD
Tür:Aksiyon
Yönetmen:Alex Ranarivelo
Oyuncular:Spencer Breslin, Joseph Cross, Christina Moore, Sherry Stringfield, Brando Eaton, Grant Show, Johanna E. Braddy, Matt McCoy, Erik King, Nicole Badaan, Johanna Braddy, John Pyper-ferguson
Senaryo:Steve Sarno

Filmin Konusu : Danny gözü pek araba yarışçısıdır. Fakat talihsiz bir kaza yapar ve babasının yanına yerleşir. İlişkileri düzgün olmayan baba oğul , Danny’nın katılacağı bir araba yarışıyla düzelir.Artık tek hedefleri yarışı kazanmaktır.

Not: Kesintisiz ve hızlı şekilde izleyebilirsiniz ve dilerseniz filmi indirebilirsiniz.(Ekranı büyütme kısmının hemen solunda D harfine basıp indirebilirsiniz)



Videobb
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.
Videozer
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.


Touchback film izle (Touchback filmini tek part full izle)

Touchback film izle
Yapım: 2011 ~ ABD
Tür: Aile , Dram , Fantastik , Spor
Oyuncular: Kurt Russell , Melanie Lynskey , Marc Blucas , Sarah Wright , Brian Presley
Yönetmen: Don Handfield
Senaryo: Don Handfield
Yapımcı: Brian Presley , Lisa Kearns , Carissa Buffel , Scott Robinson , Todd Grossman
Görüntü Yönetmeni: David Rush Morrison
Görüntü Yönetmeni: William Ross


Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.







Kurtlar Vadisi Pusu 132.Bölüm İzle 13 Ekim 2011 131. Son Bölüm Full İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 131.Bölüm Fragmanı,Kurtlar Vadisi Pusu 131.Bölüm izle,Kurtlar Vadisi Pusu 132.Bölüm Fragmanı izle,Kurtlar Vadisi Pusu 132.Bölüm dizi izle,Kurtlar Vadisi Pusu 132.Bölüm izle,Kurtlar Vadisi Pusu 131.Bölüm hd izle,Kurtlar Vadisi Pusu

Yıllardır kendine has büyük izleyici kitlesi ile izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 131.Bölüm 6 Ekim 2011 Perşembe akşamı yine TNT’ de rekorlar kıracak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan en son ve en yeni bölüm de; Polat Alemdar yıllardır görmediği kızına kavuşmuş olmanın sevincini yaşarken bir taraftan da, kızını babası olarak sevememesinin üzüntüsünü yaşamıştı. Polat bir meseleyi daha öğrenmiş ve bazı planlarından vazgeçmişti. Kurtlar Vadisi Pusu 131.Bölüm İzle.

Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölüm de; Polat Alemdar Feller’e ulaşmak için İnci’ye gider ve İnci’yi de tehdit etmiştir. Tehditlere kulak asmayan İnci Polat’a karşı bir itirafta bulunur ve Polat’tan Hamile olduğunu söyler. Polat bu durum karşısın da eli ayağına dolanır ve orayı terk eder. Kızının perişan olmasına ve torununun babasız büyüyecek olmasına razı olmayan Davut Tataroğlu Polat’ı çağırır ve teklifte bulunur. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm izle.

Davut Tataroğlu kızı ile Polat’ın evlenmesi karşılığında, Feller’i Polat’a teslim edeceğine dair söz verir. Feller ile Polat’ı bir aile yemeğinde bir araya getirecektir. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm full izle. Dizinin 131.Bölüm ‘de Feller’i yakalayan Polat Alemdar Feller’in hangi kozu ile karşı karşıya kalacak? Feller’in Polat’ı öldürdüğünü düşünerek kızını almak isteyen Jozef acaba Elif’i alabilecek mi? Kara Kaşifoğlu ile Yaşar’ın arasını düzeltmek istemektedir Acaba bu fikrinde başarılı olabilecek mi?




Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More