Britney Spears - I Wanna Go Klibi


Britney Spears Resimleri
Britney Spears - I Wanna Go Lyrics (Sözleri)

[Verse 1]

Lately I've Been Stuck Imaginin'
What I Wanna Do and What I Really Think, Time To Flow Out
Be A Little Inappropriate Cause I Know That Everybody’s Thinkin' It When The Lights Out

Shame On Me
To Need Release
Un-Uncontrollably

[Chorus]

I I I Wanna Go o o, All The Way ay ay
Takin' Out My Freak Tonight
I I I Wanna Show ow ow
All The Dirt ir irt
I Got Running Through My Mind (Repeat)

[Verse 2]

Lately People Got Me All Tied Up
There’s A Countdown Waiting For Me To Erupt
Time To Blow Out
I’ve Been Told Who I Should Do It With
To Keep Both My Hands Above The Bl-an-ket
When The Lights Out

Shame On Me
To Need Release (*giggles*)
Un-Uncontrollably


[Chorus]

I I I Wanna Go o o, All The Way ay ay
Takin' Out My Freak Tonight
I I I Wanna Show ow ow
All The Dirt ir irt
I Got Running Through My Mind (Repeat)

Shame On Me
(Shame On Me)

To Need Release
(To Need Release)

Un-Uncontrollably
(Uncontrollably)

[Chorus]
I I I Wanna Go o o, All The Way ay ay
Takin' Out My Freak Tonight
I I I Wanna Show ow ow
All The Dirt ir irt
I Got Running Through My Mind

I I I Wanna Go o o, All The Way ay ay
Takin' Out My Freak Tonight
I I I Wanna Show ow ow
All The Dirt ir irt
I Got Running Through My Mind
...Whoa


BRITNEY SPEARS YENİ KLİBİNİ YAYINLADI

Britney Spears Resimleri
Britney Spears Femme Fatale albümünde yer alan “I Wanna Go” adlı şarkının klibini yayınladı. Max Martin ve Shellback’in proüdktörü olduğu şarkının klip yönetmeni Chris Marrs Piliero.


Youtube'un kurucusu Türkiye'de

YouTube markasıyla online video işine girip, şirketi yatırımcı liginde hızla yukarılara taşıyan ardından da 2006 yılında 1.65 milyar dolara yeni ekonomi devi Google’a satan iki genç girişimciden biri olan Chad Hurley, YouTube’u satmaktan hiç pişmanlık duymadığını hatta YouTube’un bu satınalma ile ayakta durup, bugünlere geldiğini söyledi.
Eşi ve iki çocuğuyla birlikte tatilini geçirmek üzere Türkiye’ye gelen, tatilinin son birkaç gününü de İstanbul’da geçiren Hurley Milliyet Gazetesi'ne konuştu... Türkiye’ye iş için gelmediğinin altını çizen Hurley, buna karşılık İstanbul’da gördüğü hareketin kendisinde Türkiye algısını değiştirdiğini, yatırım ve lokalizasyon tarafında bundan böyle bölgeye farklı bakacağını kaydetti.

‘Yararlı bir satış oldu’
YouTube operasyonunu Google’a devrinin ardından ortağı Steve Chan ile birlikte yeni bir şirket (AVOS) kurup ilk olarak Yahoo’dan Delicious’u satın alan 34 yaşındaki Hurley ile internetteki fırsatları, hedeflerini, parlayacak projeleri ve sosyal medyayı konuştuk...
“2006’da 1.65 milyar dolara satılan YouTube’un bugünkü değeri daha yüksek rakamlara işaret ediyor. Bu durum sizde pişmanlık uyandırıyor mu?” sorusuna Hurley, pişman olmadığını ifade ediyor. Hurley bu konuda şunları söyledi:
“İyi ki satmışız. İki taraf için de yararlı bir satış oldu. YouTube’u sattığımızda karşımızda sürekli battığımız bir tablo vardı. ‘Yüksek maliyet, yüksek risk.’ Bizim gibi bir yapının böyle bir durumu sürdürebilmesine imkan yoktu. Google sayesinde YouTube buraya geldi.”

‘Aşık olursak, alırız!
Chad Hurley, “Bizim için bir sonraki YouTube” olarak değerlendirdiği Delicious’un Yahoo’dan alım hikayesini şöyle anlatıyor:
“Yahoo, Delicious’u 2005’te 15 milyon dolara almıştı. Bizim pazarlık yaptığımız dönemde Yahoo bu işten çıkmak istiyordu. Biz Steve (Chen) ile Delicios markasının güçlü olduğunu, iyi bir kullanıcı kitlesi olduğuna inanıyorduk. Yahoo almış, öldürmemiş ama sevgisinden, aşkından yoksun bırakmıştı. Biz ise ona sevgiyle yaklaşıp, aşk vermek istiyorduk. Sevdiğimiz markayı bünyemize kattık, bundan 3 ay önce.”
“AVOS’un kasasında büyük para var, Delicious’u Yahoo’dan alırken cömert miydiniz?” denildiğinde Hurley, “Satın alma fiyatını anlaşmalar gereği açıklayamıyoruz ancak, Yahoo’nun 2006’a aldığı fiyattan çok daha düşük bir rakama Delicious’u aldığımızı söyleyebilirim” dedi.
“Delicious’u değiştirmek için çalışıyoruz” diyen Hurley, siteye yeni teknolojileri eklemek için çalıştıklarını, başta Türkçe olmak üzere farklı dil desteği ve lokalizasyon tarafıyla uğraştıklarını, dönüşüm için bir yıllık süreyi göze aldıklarını anlattı.


‘Ben kaçıyorum Google kovalıyor’
“Şirketinizi satın alan Google’ın CEO’su Eric Schmidt Türkiye’de, haberiniz var mı?” denildiğinde Chad Hurley, “Evet birkaç kişiden duydum, onun da burada olduğunu öğrendim. Ben Slikon Vadisi’nden kaçmaya çalışıyorum. Orası beni takip ediyor!”


Ailesiyle güney sahillerini dolaştı
“Türkiye’ye tatil için geldim. Güney sahillerini yat ile dolaştık. Eşim ve iki çocuğumla” diyen Hurley şöyle konuştu: “Türkiye’deki son 3-4 günümüzü de İstanbul’da geçirmek istedik. İstanbul’da camiler, kiliseler, saray turlarından sonra Kapalıçarşı’yı gezdik. İnanılmaz hareketli, canlı bir şehir.”

Genç girişimcilere tavsiyeleri...
Kurdukları şirketi oldukça yüksek bir rakama Google’a satan Hurley’den yeni ekonomi dünyasındaki genç girişimcilere tavsiyeler şunlar oluyor: “Mükemmel fikir, mükemmel çözüm, mükemmel ürün için çok vakit kaybetmeyin. Basitçe aklınız gelen fikri hayata geçirin. Mükemmel ürünü çıkarmak için geçen süre aleyhinize işleyecektir. Benim deneyimime göre işe başlayıp, karşınıza çıkan sorunlarla daha sonra iş sırasında uğraşmanın büyük faydası var.”


‘Facebook bana göre değil’
Chad Hurley nasıl bir internet, nasıl bir sosyal medya, teknoloji kullanıcısı... “Twitter’ı kullanıyorum ama iş için” diyen Hurley, “Facebook ise benim dünyamda yok. İletişimi buradan kurmak pek de benim tarzım değil. İnternette oldukça popüler ama benim için değil. ‘Neden kullanmalıyım’ dediğimde karşılığını bulamadığım için Facebook’ta kişisel hesabım yok. Aslında ben sıkı bir teknoloji, internet kullanıcısı değilim. Telefonu da konuşmak, mesajlaşmak, internete girmek için kullanıyorum. iPhone’umda bu yüzden onlarca uygulama yok” diye konuştu.

Chad Hurley, Milliyet'ten Şükrü Andaç’ın sorularını yanıtladı.

‘Türkiye ile iş yapmak için, İstanbul’u görmek yeter’
“Türkiye’de YouTube operasyonundan gördük ki oldukça güçlü bir internet kullanıcısı var” diye konuşan Hurley, pazar hakkında şunları söyledi: “Türkiye internette kesinlikle büyük potansiyel taşıyor. İstanbul seyahatimde görüyorum ki Türkiye bölgenin merkezinde bir yerde. Gerçekten de sadece cağrafi olarak değil iş olarak da Avrupa ile Asya’yı birbirine bağlıyor. Şehirdeki canlılığa bakıldığında bırakın bir krizi büyüyen bir ekonomiyi görüyorsunuz. İnternette iş yapmak, başarılı olmak da bu dinamikleri kullanmaktan geçiyor. Türkiye’deki genç kitle ve hareket yeni ekonomi için büyük fırsat barındırıyor.”

Bir sonraki YouTube: Delicious!
“Bir sonraki Youtube ne olacak?” sorusuna Hurley’in yanıtı “Kesinlikle Delicious” şeklinde oluyor. İnternette kullanıcıların video tabanlı içeriğe büyük ilgi gösterdiğini, bunu başta YouTube olmak üzere video projelerini değerlerine bakarak anlamanın mümkün olduğunu ifade eden Chad Hurley, ama sadece bu alanın fırsatlarla dolu olmadığını yeni ekonomide farklı alanlara bakıldığında büyük sıçrama yapacak işler olduğunu kaydetti.
Bu amaçla Steve Chen ile birlikte kurdukları AVOS adlı şirkette başta Delicious olmak üzere yeni projelere odaklandıklarını belirten Hurley, video dünyasının dışında internet sitelerinin adreslerini bir arada toplayan, sosyal medya tabanlı bu projede önemli potansiyel gördüklerini kaydetti. Delicious, internet kullanıcılarının favori sitelerinin adreslerini internette sakladıkları, pylaştıkları bir iş modeline işaret ediyor.

15 kişilik ekibi var
AVOS’la birlikte TAP11 adlı bir şirketi de aldıklarını bu firmanın da Facebook, Twitter gibi sosyal ağ tabanlı sitelerdeki kullanıcı deneyimlerini analiz ettiğini anlatan Hurley, şimdilik bu iki alana yüklendiklerini, AVOS bünyesinde 15 kişilik bir ekiple çalıştıklarını söyledi. Hurley ayrıca, “Yeni proje peşinde koşmuyoruz. Sadece bir projeyle uğraşmak istiyoruz. Parça parça projelerin, ayrı işlerin pek başarılı olmadığını görüyoruz. Bu işi değerli hale getirmek, büyütmek için çalışıyoruz.”


Hiç Olmadığım Kadar Mutluyum

Paris Hilton Resimleri
Yıllar boyunca fast-food diyetini sürdüren Paris Hilton erkek arkadaşı Cy Waits sayesinde daha sağlıklı beslenmeye başladığını söylüyor.

Geçen yaz sağlıklı yaşama özen gösteren Waits ile çıkmaya başlayan 30 yaşındaki Paris, yemek için artık sadece organik gıdaları kullandığını söyledi.

People dergisine verdiği röportajda Paris, " Waits bana herşeyi çğretti. Artık ürünlerin üstündeki etiketleri incelemeden almıyorum. Cy, sağlıklı ve güzel vücut için neyin faydalı neyin zararlı olduğu konusunda çok bilgili biri " dedi.

Aralık'ta 57 kiloya çıkan ve bu durum hamile olduğu iddialarına yol açan Hilton, daha sonra tanıştığı sevgilisi Cy ve kız kardeşi Nicky Hilton ile hafif tempolu koşu programına başladı. Waits'in yardımı sayesinde 5 kilo veren Paris kendini hiç bir zaman olmadığı kadar mutlu hissettiğini söyledi.


Dünya Jennifer Lopez'in canlı yayın frikiğini konuşuyor

Jennifer Lopez Frikik Resimleri
ALMAN şovmen Thomas Gottschalk’un 1987 yılından bu yana sunduğu “Wetten, dass..?” (Bahse Var mısın?) programının son bölümü İspanya’nın Mayorka kentindeki tarihi arenada yapıldı. Programa Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Formula 1’in Dünya Şampiyonu Sebastian Vettel başta olmak üzere çok sayıda ünlü konuk oldu. Programa göğüs dekolteli elbisesiyle katılan Jennifer Lopez, koltuğuna yerleşmeye çalışırken frikik verince, ortalık karıştı. Bu yıl People dergisi tarafından 'dünyanın en güzel kadını' seçilen Lopez'in fotoğrafları tüm dünyada magazin sayfalarında yerini aldı.


Vanessa Hudgens Candie's İçin Soyundu!

Vanessa Hudgens Resimleri
'High School Musical'ın yıldızı genç aktris Candie’s reklam kampanyasında en doğal haliyle ev işleri yaparken kamera karşısında geçti!

çekimlerde, senaryo gereği en doğal ev haliyle sakız çiğneyerek ütü yapan yıldız bu sene Britney Spears ile anlaşmayı fesheden markanın yeni yüzü olmuştu.

Vanessa çekimler sonrası düşüncelerini şu şekilde dile getirdi; "Candie’s markasını çok seviyorum. Benim stilim Candie’s stili ile örtüşüyor. Eğlenmek isteyen Candie’s kızı ürünleri tam bana göre."


Avril Lavigne, Keri Hilson'la birbirine girdi....!!!

Avril Lavigne Ve Keri Hilson Resimleri
R&B starı Keri Hilson londra seyahati sonrasında gittiği otel odasında bir sürprizle karşılaştı!


Girdiği odada Avril LAvigne'in olduğunu gören Keri Hilson şok oldu!

İngiliz Daily Mirror gazetesine konuşan Keri Hilson olayı şöyle anlattı;

"korumam beni odama götürdü, orda sandalyede oturan bir kız gördüm. Biz içeri girince, oturan kız korumamın üstüne atladı. eğer bu bir otel hizmetiyse iyi bi hizmet diye düşünmüştüm. ama O'nun Avril Lavigne olduğunu anlayınca 'Aman Tanrım! dedim. Çok şaşırdım"


Rihanna Bu fotoğrafla Nicole'u çıldırttı!

Rihanna Resimleri
Kanada'da yaşanan tehlikeli yakınlaşmanın etkisi Miami'deki bir güzeli çileden çıkarttı. Ünlü şarkıcı Rihanna, Montreal'de yapılan Formula 1 yarışlarını izlemeye gitti.

Seksi şarkıcı Nicole Scherzinger'in sevgilisi Lewis Hamilton'ın yanına giden Rihanna, ünlü pilotla hatıra fotoğrafı çektirdi. Miami'de bir tanıtımda görev alan Scherzinger, fotoğrafları görünce ortalığı birbirine kattı.


Emre Aydın galiba mutlu!



Emre Aydın Resimleri
 Geçen yıldan beri birlikte olan Emre Aydın’la oyuncu sevgilisi Mine Tugay, bir an olsun ayrılmıyor..



El ele Kanyon Alışveriş Merkezi’nde görüntülenen çiftin uyumu, parmak ısırtacak cinsten.

Karamsar şarkılarıyla tanınan Emre Aydın'ın bu mutlu ilişkisinin şarkılarını nasıl etkileyeceği merak konusu!


Murat Boz – Aşklarım Büyük Benden


Murat Boz Resimleri
Sevdim Yazılanı Yeni Düşlerin Vakti Şimdi

Kafa Yordum Biraz Boş Verdim Hiçliğimi

Biraz Hüzünlü Bir Haldeyim Şimdi

Sorgulamadım Acı Çeken Kalan Mı Giden Mi

Murat Boz – Aşklarım Büyük Benden Sözleri

Bu Gece Sende Düşün Biraz

Yada Çaldın Üstüne Kara Yok Ne Yapsam

Eskisi Kadar Acımıyor Bu Yara

Bitermi Dünyada Yenisi Bitmez Derken

Ben Yine Çalıp Alırım Aşkı Koynuma Seherden

Yıllanmış Sevdalarımı Bir Çıkar Sanma Senden

Sen Bile inanamazsın Aşklarım Büyük Benden

Biraz Hüzünlü Bir Haldeyim Şimdi

Sorgulamadım Acı Çeken Kalan Mı Giden Mi

Bu Gece Sende Düşün Biraz

Yada Çaldın Üstüne Kara Yok Ne Yapsam

Eskisi Gibi Acımıyor Bu Yara

Biter Mi Dünyada Yenisi Bitmez Derken

Ben Yine Çalıp Alırım Aşkı Koynuma Seherden

Yıllanmış Sevdalarımı Bir Çıkar Sanma Senden

Sen Bile inanamazsın Aşklarım Büyük Benden


Sıla Kafa Orjinal Video Klip


Sıla Resimleri
Sıla - Kafa Şarkı Sözleri
Aşkıydı işiydi ihtirası düşüydü
Yere batsın faturası malı mülkü
Bağlasalar durmam
Kaşıydı gözüydü intikamın gücüydü
Ayıp denen bi şey var ya hasbinallah
Ağlasalar durmam insanım insan

Hadi kalk gidelim hemen şu anda
Kapa telefonunu bulamasın arayan da
Açarız radyoyu yol nereye biz oraya
İyi gelmez mi hiç deniz havası
Bi göz oda bulur sokarız başımızı
Bi de koyarız iki kadeh
Kafa nereye biz oraya
Kafa nereye biz oraya
Aşkına da işine de
Viran olmuş düşüne de
Yerli yersiz sözüme de
Dövmediğim dizime de
Pişmanım pişman
Pişmanım pişman

Hadi kalk gidelim hemen şu anda
Kapa telefonunu bulamasın arayan da
Açarız radyoyu yol nereye biz oraya
İyi gelmez mi hiç deniz havası
Bi göz oda bulur sokarız başımızı
Bi de koyarız iki kadeh
Kafa nereye biz oraya
Kafa nereye biz oraya


SILA’NIN YENİ KLİBİ

Sıla Resimleri
Sıla, "Konuşmadığımız Şeyler Var" albümünün 3. klibini yayınladı. “Kafa” adlı şarkıya Heybeiada, Büyükada ve Suadiye sahilde iki günde çekilen klibin yönetmenliğini Tamer Başaran üstlendi. Klipte Sıla ile birlikte orkastrası, menejeri, vokalisti ve arkadaşları yer alıyor.


ALICIA KEYS KİMİNLE DÜET YAPACAK?

Alicia Keys Resimleri
Alicia Keys yeni düet planıyla ilgili ilk kez konuştu. Onuncu sanat yılı için hazırladığı albüm 28 Haziran’da piyasaya çıkacak olan Alicia Keys “Adele ile düet yapmamız olası, kendisi en beğendiğim şarkıcılardan biri, hem çok özel hem de çok güzel bir tarzı var. Detaylar netleşince açıklayacağım” dedi.


50 CENT PLAK ŞİRKETİNE ÇOK KIZGIN

50 Cent Resimleri
50 Cent plak şirketinin albüm hazırlıkları konusunda kendisi ile aynı hızda olmadığı için çok kızgın olduğunu söyledi. Bir sosyal paylaşım sitesinde yeni albüm ve plak şirketiyle ilgili olarak “Plak şirketimle toplantıya gittim ancak herkes ağır çekimde harket ediyor gibi. İşler çok yavaş ilerliyor. Bunu söylediğim için çok üzgünüm ama eğer işler bu kadar yavaş giderse ‘Black Magic’ albümünü bu sene yayınlamayacağım” dedi.


KE$HA BRITNEY SPEARS’A VERDİĞİ ŞARKIYI KENDİ ŞARKILARINDAN DAHA ÇOK SEVİYOR

Kesha Resimleri
Kesha, yazıp Britney Spears’a verdiği “Till The World Ends” şarkısıyla ilgili konuştu. Britney Spears’ın yeni albümünden ikinci single’ı olan ve listelerde üst sıralarda yer alan şarkı ile ilgili Kesha “Kariyerimde hiç bu kadar gurur duyduğum birşey olmamıştı. Pop müzik dünyasında bir söz yazarı olarak beni güçlendirdi. Bunun yanısıra şarkıyı duyduğumda çok heyecanlanıyorum, radyoda kendi şarkılarımı duyduğumda kanalı değiştirirken ‘Till The World Ends’i duyduğumda sesi sonuna kadar açıyorum” dedi.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More