Honey 2 film İzle tek part full izle

Honey 2 film İzle

Yapım: 2011 – ABD
Tür: Dram, Komedi, Müzikal,
Yönetmen: Bille Woodruff,
Oyuncular: Katerina Graham, Audrina Patridge, Seychelle Gabriel, Randy Wayne, Mario López, Melissa Molinaro, Casper Smart, Peipei Yuan, Fatimah Hassan, Michelle Maniscalco, Luke Broadlick, Rosero Mccoy, Dawn Noel Pignuola, Ariana Berlin, Brittany Perry-russell, George Alexander, Kelly Connolly, Brandon Molale, Lonette Mckee, Gerry Bednob, Tyler Nelson, Jossara Jinaro, Duncan Tran,
Senaryo: Alyson Fouse, Blayne Weaver,
Senaryo (Kitap): -
Yapımcı: Paul Hellerman, Marc Platt,
Konusu: Yetenekli dansçı Maria Ramirez kendisine yeni bir dans ekibi kurmuştur , takım arkadaşları ile birlikte kendilerine hem çıkış yolu hemde yeni tutkular aramaktadırlar ama geçmişi yakasını sandığı kadarda kolay bırakmayacaktır.Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.






Senden Önce What’s Your Number? film İzle tek part full

Senden Önce What’s Your Number? film İzle

Yapım:2011 – ABD
Tür:Komedi, Romantik,
Süre:106 dakika
Yönetmen:Mark Mylod,
Oyuncular:Anna Faris, Chris Evans, Zachary Quinto, Matthew Bomer, Ari Graynor, Andy Samberg, Dave Annable, Chris Pratt, Kate Simses, Tika Sumpter, Eliza Coupe, Alexandra Mcdougall, Frankie ımbergamo, Kevin Pasdon, Alexandra Bussell, Jennifer Salvucci, Barbara Guertin, Jeff Martineau, James Barrett, Andy Favreau, Brina Healy, Tyler Peck, Jacqueline Hendy, Donald Warnock, Jeffrey Corazzini, Oliver Jackson-cohen, Jim Bickerton, Carl Alleyne, Darren Tow,
Senaryo:Karyn Bosnak, Jennifer Crittenden, Gabrielle Allan,
Senaryo (Kitap):Karyn Bosnak,
Yapımcı:Tripp Vinson, Beau Flynn,
Konusu: Bir kadın 20 erkek arasından birini seçer. Ve eğer seçtiği erkek ona gerçek aşkı tattırırsa tüm hayatını o erkeğe adayacaktır. Acaba seçtiği erkek istediği bir erkek midir ?
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.





Bu video http://direkizle.net/ sitesinden alınmıştır.


The Guard 2011 film izle full hd tek part izle

The Guard 2011 film izle full hd izle
Tür: Komedi / Suç / Gerilim
Yönetmen: John Michael McDonagh
Senarist: John Michael McDonagh
Oyuncular: Brendan Gleeson, Don Cheadle and Mark Strong
Yapım: 2011
Süre: 1 saat 33 dakika
IMDB Puanı: 7.6 / 10

Konu: Çavuş Gerry Boyle çatışmacı kişilikli, espri anlayışı yaralayıcı, ölmek üzere olan bir anneye sahip, hayat kadını düşkünü İrlandalı bir küçük kasaba polisidir. Wendell Everett adındaki gergin ve titiz bir FBI ajanını kapısının önüne kadar getiren bir uluslararası kokain kaçakçılığı ağıyla da hiç ilgilenecek durumu yoktur.

FenomenDinle.blogspot.com Notu: İrlanda sinemasının bir ürünü olan komedi aksiyon türündeki yapım ülkemizde pek bilinmiyor. Fakat biz filmi gayet eğlenceli bulduk. The Guard adındaki filmle FenomenDinle.blogspot.com ekibi olarak 10 üzerinden 7 veriyoruz. Film altyazılı ve Full HD İZLE rip sürümüyle yüklenmiştir. Sıkıntısız ve eğlenceli anlar, neşe dolu seyirler dileriz.





Midnight in Paris film izle tek part full hd izle

Midnight in Paris film izle
Tür: Fantastik / Komedi / Romantik
Gerçek Adı: Midnight in Paris
Yönetmen: Woody Allen
Başroller: Owen Wilson, Michael Sheen, Rachel McAdams
Süre: 1 saat 40 dakika
Vizyona Girdiği Tarih: 30 Eylül 2011
IMDB Puanı: 8.0 / 10

Konu: Güz mevisiminde evlenecek olan Amerikalı çift Gil ve Inez, Inez’in babasının mesleği gereği Paris’e gelmesini fırsat bilip, kısa bir tatil için bu gözde Avrupa şehrinin yolunu tutarlar. Başlangıçta her şey eğlence dolu bir Avrupa kentini dolaşmaktan ibaretken, özellikle damat adayı Gil’in Paris caddelerinde gece yarısı yaşadığı olağan üstü maceralar yalnız onun değil tüm ailenin yaşamını değiştirir. Çünkü Gil, Paris’e aşık olur ve edebiyatçı ruhu ön plana çıkar.

FenomenDinle.blogspot.com Notu: Paris’te Gece Yarısı , altyazılı ve Full HD İZLE rip halinde yüklenmiştir. Sinema film izle ekibi olarak filme 10 üzerinden 8 veriyoruz. İyi seyirler dileriz.





A Better Life Film izle tek part full hd

A Better Life Film izle full hd
Tür: Dram
Yönetmen: Chris Weitz
Başroller: Demián Bichir, José Julián ve Eddie ‘Piolin’ Sotelo
Yapım: 2011
Süre: 1 saat 38 dakika
IMDB Puanı: 6.3 / 10

Konu: Doğu Los Angeles’taki bir bahçıvan daha önce kendisine verilmemiş olan fırsatları oğluna vermeye çalışmaktadır ancak onu serseri çetelerinden ve göçmen bürosu görevlilerinden uzak tutmakta zorlanır.

FenomenDinle.blogspot.com Notu: Bu kadar çok dram filmi görmemiz, belki de hayatın kendisinin bir dram olduğunu ve sinema sektörünün sadece gerçeği yansıtmaya çalıştığını gösteriyor olabilir. Yine o iç burkucu klasik dram filmlerinden biri olan A Better Life , altyazılı ve Full HD İZLE rip sürümünde eklenmiştir. Filme 10 üzerinden 6 veriyoruz.FenomenDinle.blogspot.com ekibi olarak iyi seyirler dileriz.






Crazy Stupid Love film izle Full

Crazy Stupid Love film izle Full
Tür: Romantik / Dram / Komedi
Tam Adı: Crazy, Stupid, Love
Yönetmen: John Requa, Glenn Ficarra
Oyuncular: Steve Carell, Julianne Moore ve Ryan Gosling
Süre: 1 saat 58 dakika
Vizyona Girdiği Tarih: 7 Ekim 2011
IMDB Puanı: 7.8 / 10

Konu: Cal’ın görünüşte kusursuz bir hayatı vardır. Çok iyi bir işe, mükemmel bir eve sahiptir ve çocukluk aşkı eşi olmuş, ona birbirinden tatlı çocuklar vermiştir. Ancak Cal gördüğü Amerikan rüyasından, eşi Emily’nin onu aldattığını ve daha da kötüsü ayrılmak istediğini öğrenerek uyanır. 40 yaşına gelmiş yalnız bir adam olan Cal çapkınlıkta ve sevgili bulmada genç Jacob kadar iyi değildir. Bir barda tanıştığı Jacob’ta kesinlikle şeytan tüyü vardır ve Cal’a bekar yaşamanın sırlarını bu genç adam öğretecektir. Öte yandan da bluğ çağına giren çocuklarıyla ilişkisini dengelemeye çalışan Cal, bir anda kendisinin bir aşk üçgeninin içinde olduğunun farkına varır.

FenomenDinle.blogspot.com Notu: Türkçe adıyla Çılgın Aptal Aşık , altyazılı (Türkçe Dublaj değildir) ve Full HD rip halinde yüklenmiştir. Filme 10 üzerinden 7 veriyoruz.FenomenDinle.blogspot.com ekibi olarak keyif dolu anlar dileriz.






Hayvan Bakıcısı – The Zookeeper film İzle tek part full

Hayvan Bakıcısı – The Zookeeper film İzle

Yapım:2011 – ABD
Tür:Aile, Komedi, Romantik,
Süre:104 dakika
Yönetmen:Frank Coraci,
Oyuncular:Kevin James, Rosario Dawson, Donnie Wahlberg, Leslie Bibb, Ken Jeong, Daniel Curtis Lee, Katrina Begin, Jim Breuer, Don Rickles, Joe Rogan, Thomas Gottschalk, Gary Valentine, Jennifer Gjulameti, Steffiana De La Cruz, Nat Faxon, Nick Bakay, Brandon Keener,
Senaryo:Kevin James, Bob Fisher, Scot Armstrong, David Hemingson, Rock Reuben, David Ronn, Jay Scherick, Nick Bakay,
Yapımcı:Adam Sandler, Kevin James, Jennifer Eatz, Jeff Sussman, Jack Giarraputo, Todd Garner,
Konusu: Hayvanat bahçesinde hayvan görevlisi olarak çalışan Adnrew burada oldukça huzurludur.Çunki insanlarla fazla iyi anlaşamamkta kendini iyi ifade edememektedir.Bigun bu duurma son verir ve hayvanatbahcesinden kaçar bir bayanla tanışır bunu duyan hayvanlar ise olan bir sırrı açığa kavuşturup Andrewe yardım etmek için elinden geleni yaparlar.
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.




<


Assasination Games film İzle Assasination Games filmini tek part full İzle

Assasination Games film İzle

Yapım:2011 – ABD
Tür:Aksiyon, Gerilim,
Yönetmen:Ernie Barbarash,
Oyuncular:Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Bianca Van Varenberg, Marija Karan, Serban Celea, Michael Higgs, Valentin Teodosiu, Kevin Chapman, Ivan Kaye, Kristopher Van Varenberg, Alin Panc,
Senaryo:Aaron Rahsaan Thomas,
Yapımcı:Patrick Newall, Nick Thurlow, Gregory M. Walker, Justin Bursch, Brad Krevoy,
Konusu: Birbilerinden haberleri olmayan iki en yi nişancı. Flint dünyanın en keskin nişancısı Vincent ise bıçak ustasıdır.Rakipler DEA nın desteklediği uyuşturucu kartelini yok etmek için ikisinin birleşmesi gerekecektir.
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.




<


Misafir film İzle Misafir filmini tek part full İzle

Misafir film İzle

Yapım:2010 – Türkiye
Tür:Dram
Süre:100 dakika
Yönetmen:Ozan Aksungur,
Oyuncular:Halit Ergenç, Yeşim Ceren Bozoğlu, Lale Mansur, Murat Mahmutyazıcıoğlu,
Senaryo:Ozan Aksungur,
Yapımcı:Zeryen Film, Şebnem Aksoy, Volkan Sümbül,
Konusu: Memleketi Kütahya olan Oktay yaşamını Pariste sürdürmektedir birgun memleketine döner oraya gittiğinde yıllardır neden evinden ayrı olduğu gerçekleri ile yüzleşir ve tekrar Parise dönmeye karar verir tam gideceği sırada komşuları olan Ayşe ile tanışır. Mutsuz bir evlilik yaşayan Ayşe ile Oktay arasında aşk başlar onların birlikte olabilmesi için Ayşeynin herşeyyi bırakıp Oktayla Parise gitmesi gerekecektir..
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.





<


Bir Avuç Deniz film İzle Bir Avuç Deniz filmini tek part full İzle

Bir Avuç Deniz film İzle

Yapım:2011 – Türkiye
Tür:Dram, Romantik,
Süre:117 dakika
Yönetmen:Leyla Yılmaz,
Oyuncular:Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç, Ayda Aksel, Can Gürzap, Tuğrul Tülek, Zeynep özder, Ahu Yağtu,
Senaryo:Leyla Yılmaz,
Yapımcı:Ateş Ilyas Başsoy,
Konusu: Denize aşık Deniz adında bir kız ve ona aşık olan Mert.Dilekinde aynı şekilde Merte olan bağlılığı ve en tuhafıda Annesi Rana hanımın Merte olan aşkı ve onun hikayesi denizden alınmış bir acuç suyun tüm tutkulara sırlara açıldığı yol.
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.





<


Felekten Bir Gece 2 film izle The Hangover 2 tek part full İzle

Felekten Bir Gece 2 The Hangover 2 İzle

Yapım:2011 – ABD
Tür:Gizem, Komedi, Macera,
Süre:102 dakika
Yönetmen:Todd Phillips,
Oyuncular:Bradley Cooper, Justin Bartha, Zach Galifianakis, Paul Giamatti, Jamie Chung, Ed Helms, Ken Jeong, Mike Tyson, Todd Phillips, Mamie Van Doren, Alex Revan, Sondra Currie, Cat Doss, Jeffrey Tambor, Jamie Noel, Dylan Boyack, William A. Johnson, Jordan Bobbitt, Michele Aristy, Olivia Jackson, Justin Reed, Aedin Mincks, Vineet, Lancelot Kwok, Amarin Cholvibul, Ron Smoorenburg, Bill Clinton, Mason Lee, Karen Jean Wu, Tanner Maguire, Lex De Groot, Kelli Stoner,
Senaryo:Todd Phillips, Craig Mazin, Scot Armstrong,
Yapımcı:Todd Phillips, Daniel Goldberg, Jeffrey Wetzel, Thomas Tull, David Siegel, Jon Jashni, Chris Lowenstein, Scott Budnick,
Konusu: Dört arkadaş kaldıkları maceraya aynı hızla devam edip komediye aynı hızla devam edeceklerdir.
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.







Çığlık 4 – Scream 4 film İzle Çığlık 4 – Scream 4 filmini tek part full İzle

Çığlık 4 – Scream 4 film İzle

Yapım:2011 – ABD
Tür:Gerilim, Gizem, Korku, Macera, Suç, Gençlik,
Süre:111 dakika
Yönetmen:wes Craven,
Oyuncular:Adam Brody, Kristen Bell, Emma Roberts, Hayden Panettiere, Anthony Anderson, Anna Paquin, Neve Campbell, Heather Graham, Courteney Cox, Lucy Hale, Marley Shelton, Brittany Robertson, David Arquette, Shenae Grimes, Heather Matarazzo, Aimee Teegarden, Mary McDonnell, Marielle Jaffe, Erik Knudsen, Alison Brie, David Arquette,, Nancy O’Dell, Devin Scillian, Jamie Kolacki, Dredan Mcfall, Jarius Devon Hill, Andrew Freji, Tim Doty, Nicholas Ritz, Justin Michael Brandt, Greg Prusiewicz, Jairus Devon Hill, Alex Punch, Glenda Lewis, Mark Aaron Buerkle, Gordon Michaels, Kim Adams, Peter Carey, Rory Culkin, Julia Ho, Roger Jackson, William Spencer, Dane Farwell, Nico Tortorella, John Lepard,
Senaryo:Kevin Williamson
Yapımcı:Wes Craven, Kevin Williamson, Ehren Kruger, Marianne Maddalena, Bob Weinstein, Harvey Weinstein, Iya Labunka, Ron Schmidt, Carly Feingold,
Konusu: 1o yıl geçmiştir korkunç olayların üstünden.. Yaşananlar Sidneyin hayatını psikolojisini mahvetmiştir ama yıllar geçtikte yavaş yavaş azaltmıştır onun yükünü.Aklındaki tek şey ise bundan sora hayatını huzurulu geçirmektir ama sandığı gibi olmayacaktır.
Etiketler: Çığlık 4 – Scream 4 İzle, Çığlık 4 – Scream 4 türkçe dublaj izle,Çığlık 4 – Scream 4 hd izle
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.







Bulutları Beklerken film İzle Bulutları Beklerken filmini tek part full İzle

Yapım:2004 – Fransa
Tür:Dram
Süre:92 dakika
Yönetmen:Yeşim Ustaoğlu,
Oyuncular:Suna Selen, İsmail Baysan, Dimitris Kamberidis, Feride Karaman, Rıdvan Yağcı, Rüchan Çalışkur,
Senaryo:Yeşim Ustaoğlu, Petros Markaris,
Konusu: Karadenizdeki Rum köyleri 1.Dünya savaşından sonra göçe başlarlar.Herkez evlerini terk etmek zorundadır yola çıktıkalrında Güneye doğru ilerlerken Ayşe ve aileside onların arasındadır.İlerledikten sonra Ayşe ailesini bırakarak mersine doğru kardeşiyle kaçar.Orada Ayşeyi bir aile evlat edinir ve artık Selam adında yeni bir ablası vardır.
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.







The Woman film İzle the woman filmini tek part full izle

The Woman film İzle

Yapım:2011 – ABD
Tür:Korku
Yönetmen:Lucky McKee,
Oyuncular:Angela Bettis, Pollyanna McIntosh, Carlee Baker, Tommy Nelson, Shyla Molhusen, Zach Rand, Lauren Petre, Frank Olsen, Sean Bridgers, Marcia Bennett,
Senaryo:Lucky McKee, Jack Ketchum,
Yapımcı:Robert Tonino, Andrew Van Den Houten,
Konusu: Ormanda yaşayan hayvanlar kurtlar gibi iç güdüleriyle hareket eden bir kadını otoriter aile babasının bir ahıra kapatıp orada ona işkence etmesini aile fertlerinin ise hiç bi şekide mudahele edememesini konu alan bir korku gerilim filmidir.
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.





Chris Brown Niggas in Paris Dinle

Chris Brown Niggas in Paris Dinle
CHRIS BROWN “NIGGAS IN PARIS”
Chris Brown,T-Pain ile işbirliği yaparak hayranlarına cadılar bayramı hediyesi olarak 'Niggas in Paris' şarkısının freestyle versiyonunu yayınladı. ‘Niggas in Paris’ şarkısı Kanye West ve Jay-Z’nin ortak albümü Watch The Throne’da yer alıyor. Şarkının farklı bir remixini geçtiğimiz günlerde de T.I yayınlamıştı.









Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More