Far East Movement - If I Was You

Far East Movement - If I Was You Lyrics

Ooh
Far East Movement
Oh, oh, oh, oh
Snoop Dogg

I bet you wake up in the morning and you kiss yourself
'Cause I would, if I was you
I bet you show up to the club and just dance with yourself
'Cause I would, if I was you

If I was you girl
Here is what I'd do girl
I'd notice me here at this table, with my crew girl
We sipping goose girl
We getting loose girl
So won't you sit up on my lap with that caboose girl
Shake it out

You ain't a doll, you're a silver dolla
It'll be a crime, if I didn't holla
Take a second, hear me out
If you still don't get it, let me spell it out

O-M-G, you're so sexy
You know you caught my eye with a B-O-O-T-Y
O-M-G, shawty's such a freak



FAR EAST MOVEMENT’DAN YENİ ŞARKI

Asya-Amerikalı elektro hop grubu Far East Movement’ın 3. Stüdyo albümü olan Free Wired’dan yeni single belli oldu. 12 Nisan’da yayınlanacak ve albümden 4. single olacak şarkı Snoop Dogg vokalli If I Was You adını taşıyor.


LIL WAYNE ALBÜM ÇIKIŞ TARİHİNİ AÇIKLADI

Lil Wayne, yeni albümünün çıkış tarihini açıkladı. “Tha Carter IV” albümünün 16 Mayıs’ta piyasaya çıkacağını açıklayan Lil Wayne “Aslında albüm bitti ama menejerim Cortez Bryant piyasaya çıkış tarihini bu şekilde belirledi. 16 Mayıs kesin” dedi.


BRITNEY SPEARS: “STÜDYODA İNATÇI VE AKSİYİM”

Britney Spears, stüdyo çalışmaları sırasında, hangi şarkıların albümde yer alacağı ile ilgili olarak çok aksi ve inatçı olduğunu söyledi. Yedinci stüdyo albümünü piyasaya çıkaracak olan Britney Spears “Her zaman albümlerimin tüm detayları ile ilgilendim, stüdyoya girince çok aksi ve inatçı bir kişilik oluyorum. Sadece çok sevdiğim şarkıların kayıtlarını yapmak istiyorum. Bu yüzden benim albüm çalışmalarım çok uzun sürüyor. Benim söylediğim şarkıyı hissetmem ve ona bağlanmam gerekiyor ve bu her şarkıda mümkün değil. Sadece birkaç şarkıyı bir araya getirip bir albüm yapmak istemedim, Femme Fatale başından sonuna birbirine bağlı bir albüm oldu ” dedi.


ATİYE’DEN YENİ ALBÜM “BUDUR”

Atiye, iki yıl aradan sonra üçüncü stüdyo albümünü piyasaya çıkarmaya hazır. “Budur” adını taşıyan albümde Türkiye’nin üç önemli İskender Paydaş, Ozan Çolakoğlu ve Volga Tamöz ile çalışıldı. Atiye pop, dans, elektronik ve etnik gibi farklı müzik akımlarının birlikte kullanıldığı on şarkılık yeni albümünde söz yazarı ve besteci kimliğini de ön plana koyuyor.


İKONCAN LADY GAGA

Lady Gaga, Amerikan Moda Tasarımcıları tarafından 2011 Amerika Stil İkonu ödülüne layık görüldü. Pop yıldızı Lady Gaga, New York’ta Haziran ayında gerçekleşecek gala gecesinde onurlandırılacak.


KATY PERRY KLİBİNİN İLK GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLADI

Katy perry “E.T” isimli son single’ının ilk görüntülerini yayınladı. Kanye West düeti ve ilk görüntüleri yayınlanan “E.T”nin klibi 31 Mart’ta yayınlanacak.


WYCELF JEAN HAITI’DE VURULDU

Eski Fugess solisti Wyclef Jean Haiti cumhurbaşkanlığı seçimlerinin gerçekleştiği akşam elinden vuruldu. Başkan adayı Michel Martelly’ye destek vermek için seçimlere giden Wyclef Jean hastaneye kaldırıldı, ancak hafif bir yara olması sebebiyle taburcu edildi.


B.O.B: 'YENİ ALBÜM HERKESİ ŞAŞIRTACAK'

B.o.B, şu anda çalışmalarını yaptığı yeni albümünün hayranlarını şaşırtacağını söyledi. Geçen yıl “The Adventures of Bobby Ray” adlı çıkış albümünü piyasaya çıkaran B.o.B “Yeni albümdeki şarkıları duyunca herkes çok şaşıracak. Benden hiç beklemeyecekleri şarkılar olacak. Albüm için çalışıyorum ama albüm çıkmadan, çok kısa bir süre sonra yeni şarkıları yayınlıyor olacağım” dedi.


MADCON’UN YENİ ALBÜMÜ MAYIS’TA PİYASAYA ÇIKACAK

2008 yılında “Beggin” şarkısı ile Avrupa’da büyük başarı yakalayan Madcon “Contraband” adlı yeni albümlerini 2 Mayıs’ta piyasaya çıkaracak. Albümle ilgili olarak Tshawe Baqwa “Tam bir parti albümü. İlk şarkıdan itibaren dans etmeye başlayacağınız bir albüm hazırlıyoruz. Aşk şarkıları bu albümde yok” dedi.


SNOOP DOGG’UN YENİ FİLMİ

Snoop Dogg yeni bir film için sözleşme imzaladığını açıkladı. Çekimlerine yeni başlanacak olan “High Scool” adlı filmde Snoop Dogg, yakın arkadaşı rapçi Wiz Khalifa ile kamera karşısına geçecek. Filmin soundtrack’i de Snoop Dogg ve Wiz Khalifa tarafından hazırlanacak.


LADY GAGA, RIHANNA, JUSTIN BIEBER YARDIM ALBÜMÜNDE

Lady GaGa, Justin Bieber, Nicki Minaj and Rihanna, Japonya’ya yardım amacıyla piyasaya çıkarılacak albümde buluşuyor. Dünyanın en büyük plak şirketi tarafından piyasaya çıkarılacak albümde sanatçıların en popüler şarkıları yer alacak. Dijital olarak yayınlanacak olan albümün önümüzdeki hafta satışa sunulması bekleniyor.


SNOOP DOGG’UN YENİ ALBÜMÜ MAKSIMUM RAP R&B’DE

29 Mart’da piyasaya çıkacak yeni Snoop Dogg albümü Doggumentary’den şarkılar Pazar 22:00’de Maksimum Rap R&B’de.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More