Kurtlar Vadisi Pusu 132.Bölüm İzle 13 Ekim 2011 131. Son Bölüm Full İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 131.Bölüm Fragmanı,Kurtlar Vadisi Pusu 131.Bölüm izle,Kurtlar Vadisi Pusu 132.Bölüm Fragmanı izle,Kurtlar Vadisi Pusu 132.Bölüm dizi izle,Kurtlar Vadisi Pusu 132.Bölüm izle,Kurtlar Vadisi Pusu 131.Bölüm hd izle,Kurtlar Vadisi Pusu

Yıllardır kendine has büyük izleyici kitlesi ile izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 131.Bölüm 6 Ekim 2011 Perşembe akşamı yine TNT’ de rekorlar kıracak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan en son ve en yeni bölüm de; Polat Alemdar yıllardır görmediği kızına kavuşmuş olmanın sevincini yaşarken bir taraftan da, kızını babası olarak sevememesinin üzüntüsünü yaşamıştı. Polat bir meseleyi daha öğrenmiş ve bazı planlarından vazgeçmişti. Kurtlar Vadisi Pusu 131.Bölüm İzle.

Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölüm de; Polat Alemdar Feller’e ulaşmak için İnci’ye gider ve İnci’yi de tehdit etmiştir. Tehditlere kulak asmayan İnci Polat’a karşı bir itirafta bulunur ve Polat’tan Hamile olduğunu söyler. Polat bu durum karşısın da eli ayağına dolanır ve orayı terk eder. Kızının perişan olmasına ve torununun babasız büyüyecek olmasına razı olmayan Davut Tataroğlu Polat’ı çağırır ve teklifte bulunur. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm izle.

Davut Tataroğlu kızı ile Polat’ın evlenmesi karşılığında, Feller’i Polat’a teslim edeceğine dair söz verir. Feller ile Polat’ı bir aile yemeğinde bir araya getirecektir. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm full izle. Dizinin 131.Bölüm ‘de Feller’i yakalayan Polat Alemdar Feller’in hangi kozu ile karşı karşıya kalacak? Feller’in Polat’ı öldürdüğünü düşünerek kızını almak isteyen Jozef acaba Elif’i alabilecek mi? Kara Kaşifoğlu ile Yaşar’ın arasını düzeltmek istemektedir Acaba bu fikrinde başarılı olabilecek mi?




0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More