Hangi Dizi Ne Zaman Başlayacak? (tatile giren diziler ne zaman başlayacak?)

Fatmagül'ün Suçu Ne?
Tatile çıkan ve yayına yeni girecek olan dizilerin başlama tarihleri belli oldu. İşte merakla beklenen o tarihler...

Fatmagül'ün Suçu Ne?

Geçtiğimiz sezon büyük beğeni ile izlenen dizi 8 Eylül Perşembe günü başlayacak. Geçtiğimiz sezon finalini Kerim'in jandarma tarafından tutuklanma istemiyle bitmişti. Bu sezonda nefesleri tutarak izleyeceğiniz bir sezon olacağa benziyor.

Kuzey Güney

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel'in oynadığı dizi yeni sezonda izleyiciye ilk kez merhaba diyecek. Büyük beğeni ile izlenecek dizinin ilk bölümü 9 Eylül Cuma ekranlara gelecek.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Belki de geçen sezon salı günleri tüm Türkiye'yi televizyon başına en çok kitleyen dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki. Ali Kaptan'ın, Cemile'nin düğününü basması ve ateşlenen silahlarla yürekleri ağızlara getiren dizinin yeni sezonu da büyük merak konusu. Dizinin başlama tarihi 6 Eylül Salı.

Adını Feriha Koydum

Bir ailenin dramını anlatan ve beğeni ile izlenen dizi de 9 Eylül Cuma günü yayına girecek. Üniversiteye başlayan bir kız ve annesinin dolayısıyla da tüm ailelerinin dramı yeni sezonda da izleyiciyi gözyaşlarına boğmaya aday.

Lale Devri

20 Ağustos Cumartesi'nden itibaren ekranlarda olacak.


Arka Sıradakiler

Yıllardır büyük ilgi ile izlenen dizi 21 Ağustos Pazar günü izleyici ile buluşacak. Tekrar bölümleri bile büyük beğeni toplayan, bir grup gencin başına gelen olayları anlatan dizi bu sezon da herkesi ekran başına kilitleyecek.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More