Ricky Martin Kuruçeşme Konseri Yeri ve Zamanı - (Nerede? Ne Zaman? Saat Kaçta Başlıyor?)

Rick Martin Konseri
Ricky Martin Konseri Ne Zaman Nerede Saat Kaçta Başlıyor, Yeri ve Zamanını Öğrenmek İstiyor musun? ...

Konser Saat Kaçta ve Ne Zaman Başlayacak?

Konser 18 Haziranda saat 9:00'da başlayacak.

Konser alanına alımlar saat 7:00'dan itibaren başlayacak.

Konser yeri neresi? 

Konser, Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleştirilecek.


Ricky Martin Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek?

Musica Alma Sexo Dünya Turnesi’nin Avrupa Ayağı, İstanbul’da başlıyor! Bir kez daha bütün dünyayı kasıp kavurmaya hazırlanan Ricky Martin fırtınası, Ahmet San Organizasyonu ve FunOrg yapımıyla.

Ricky Martin Bursa'ya Ne Zaman Gelecek?

18 Haziran Cumartesi Turkcell Kuruçeşme Arena
20 Haziran Pazartesi Bursa Festivali

1998 yılında yine “Ahmet San Organizasyonu” ile Türk dinleyicisine 4 dev konser veren Ricky Martin, bu kez de performans sergileyeceği muhteşem iki konser ve sahne şovları ile çok sayıdaki Türk hayranı ile bir araya gelecek.

1991 yılından beri solo kariyerine devam eden Porto Riko’lu pop şarkıcısı Dünya çapında 70 milyon albüm satışı ABD ve Latin bilboardlarında 21 kere top on listelerinde başarılı bir şekilde yer alabilmiş, sekiz kere birinciliği elde etmiştir.

Merakla beklenen konserlerin biletleri çok yakında satışta!


Ricky Martin

24 Aralık 1971’de San Juan, Puerto Rico’da doğan Enrique Martín Morales (Ricky Martin), çocukken koroda şarkı söyleyip, okul tiyatrosunda rol aldıktan sonra 6 yaşındayken oynadığı televizyon reklamlarıyla kamerayla tanıştı. Kısa bir süre sonra profesyonel şan ve oyunculuk dersleri almaya başlayan Morales, dersler sonrasında ‘Menudo’ grubunun seçmelerinde başarılı oldu ve beş sene boyunca grubun lead vokalistliğini üstlendi.

1989’da Menudo’dan ayrılan ve liseyi bitirmek için Puerto Rico’ya dönen Ricky Martin, mezun olduktan sonra New York’a taşındı. Bir süre dinlendikten sonra, eğlence endüstrisine dönüş yapmak üzere çalışmalara başladı ve Mexico City’ye gitti ve tiyatrolarda oynadı. 1991’de Menudo’dayken arkadaş olduğu Robi Rosa ile beraber kendi ismini taşıyan ilk albümünü yayınladı. Albüm Latin listelerinde olabildiğince yükseldi ve
iki yıl sonra yayınlanan “Me Amaras” albümü Martin’i Latin dünyasında yıldız yapacak kadar büyük bir çıkış oldu.

1994’ün Ocak ayında “General Hospital” isimli bir pembe dizide Miguel Morez karakterini canlandıran Ricky Martin, bu rolde o kadar başarılıydı ki arkasından bir Broadway müzikali olan “Les Miserables”de Marius rolü yine kendisine verildi.

1995’te 3. albüm olan “A Medio Vivir”i yayınlayan Ricky Martin, bu albüme Latin havası taşıyan flamenko ve cumbia müzik tarzlarının yanına rock elementlerini de ekledi.

1998’in başlarında 4. albüm “Vuelve”yi piyasaya süren Ricky Martin, 1999’da yine kendi ismiyle aynı ismi taşıyan albümünü İnglizce olarak hazırladı. Martin, bu albümle uluslararası bir başarıya imza atarken, albümün single’larından “Livin’ la Vida Loca” ve “She’s All I Ever Had” müzikseverler tarafından beğeniyle karşılandı.

2000’de 2. İnglizce albümü olan “Sound Loaded”u yayınlayan Ricky Martin, 2001 yılında ise “La Historia” başlığının altında en beğenilen İspanyolca şarkılarının bulunduğu albümü hayranlarına sundu.

2003’de yayınladığı “Almas del Silencio” albümü ise yeni İspanyolca şarkılardan oluşuyordu. 2005’te yayınlanan “Life” albümüyle ise İnglizce pop tarzına geri dönen Ricky Martin, en son 2006 senesinde “MTV Unplugged”da gerçekleştirmiş olduğu konserini albüm ve DVD formatında piyasaya sürdü. Albümden çıkan ilk single “Tu Recuerdo” olurken, albüm Latin listelerinde zirveye yerleşti.

Sanatçı, 2007 senesinde “Black & White Tour” adında bir konser albümü daha çıkardı. Kasım 2008′de ise “Ricky Martin 17″ ismini taşıyan toplama albümü hayranlarının beğenisine sundu. Sanatçının 17 senelik kariyerine ithafen seçtiği 17 şarkıdan oluşan albüme canlı performans görüntülerinden oluşan bir DVD eşlik etti.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More