İspanyollar kafayı Sinem Kobal'a fena taktı!

Sinem Kobal
Atletico Madrid, Arda Turan'ın sevgilisi Sinem Kobal'ı, Türk-İspanyol yapımı bir sinema veya dizide oynatmayı planlıyor.

Arda'nın, Madrid'e ayak bastığı andan itibaren yarattığı medya etkisini dikkate alan Atletico Madrid'in, yıldız oyuncunun sevgilisi Sinem Kobal'ın sinema veya dizide rol almasına sıcak baktıkları bildirildi. Kulüp Başkanı Enrico Cerezo'nun, İspanya'nın en büyük film yapımı ve dağıtım şirketinin sahibi olmasını göz önünde bulunduran İspanyollar, Kobal'ın başrolünü oynayacağı, Türk-İspanyol yapımı birfilm veya diziyi hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Madrid'de lüks bir eve yerleşmesinden sonra İspanya'ya taşınmayı düşünen Sinem Kobal şimdiden İspanyol medyası tarafından takip edilmeye başlandı. İspanyol Cuarto televizyonu, Sinem Kobal'ı bu sezon adından en fazla söz ettirecek isimlerden biri olarak göstererek, "Sarışın güzel Madrid'de yaşayacak" yorumunu yaptı.

Atletico Madrid Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Elatleti gazetesi ise "Arda'ya eşlik eden melek" başlığını kullandı, dün İspanya’ya uçan Kobal'ın yakın zaman içinde Madrid'in moda caddelerine renk katacağını yazdı.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More