Bitlis'te saldırı: 1 polis şehit



Bitlis'te saldırı: 1 polis şehit
Bitlis'te Polis Meslek Yüksekokulu'na uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.
Bitlis'te Polis Meslek Yüksekokulu'na bu sabah saat 09.10 sıralarında uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateşte 1 polis adayı şehit oldu, 4 kişi yaralandı.

Saldırı, bugün saat 09.10 sıralarında Bitlis-Tatvan karayolu üzerindeki merkeze 12 kilometre uzaklıkta bulunan TOKİ Konutlar içerisinde bulunan Polis Meslek Yükseko Okulu’na düzenlendi. Siyah renkli 34 HS 7879 plakalı otomobilden uzun namlu silahlarla okula doğru ateş açıldı. Açılan ateş sonucu okul bahçesinde bulunan polis adayı bir öğrenci şehit olurken, 1’i ağır 4 öğrenci de yaralandı. Saldırı ardından çok sayıda özel harekat polisi sevk edildi. Kaçan otomobilin bulunması için kapsamlı operasyon başlatıldı.

Yaralılar, sevk edilen ambulanslarla Bitlis Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, hastanede yaralıları ziyaret ettikten sonra, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğran ile birlikte saldırının yapıldığı Polis Meslek Yüksekokulu’na giderek incelemelerde bulundu.

Bu arada Polis Meslek Yükskekokulu’nun hemen yananıda bulunan TOKİ Ahmet Eren İlköğretim Okulu bu olay üzerine hemen başaltıldı. Saldırıyı gerçekleştiren töreristlerin yakalanması için bölgede başlatılan operasyon sürüyor.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More