28 eylül Muhteşem yüzyıl 27.bölüm fragmanı izle

28 eylül Muhteşem yüzyıl 27.bölüm fragmanı henüz ekranlarda çıkmadı. Show tv kanalının sevilen dizisi muhteşem yüzyıl dizisi uzun bir aradan sonra tekrar ekranlarda.


28 eylül Muhteşem yüzyıl 27.bölüm fragmanı henüz ekranlarda çıkmadı. Show tv kanalının sevilen dizisi muhteşem yüzyıl dizisi uzun bir aradan sonra tekrar ekranlarda. Show tv kanalının sevilen dizisi muhteşem yüzyıl dizisi uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara dönüş yaptı.

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Muhteşem yüzyıl dizisi çarşamba günlerinin sabırsızlıkla beklenen dizisi olmaya devam ediyor. Muhteşem yüzyıl dizisi uzun sezon tatilinden sonra tekrar ekranlara döndü.
Sultan Süleyman 'ın kendisine düzenlenen pusu'dan Malkoçoğlu sayesinde kurtuldu. Sultan Süleyman ile İbrahim Paşa arasındaki gerginlik deavm ediyor. 
Muhteşem yüzyıl'da en son bölümde nefesler tutuldu. En son bölüm özetinde Sultan Süleyman seferde. Hürrem sultan, gebe olan hatice sultan için bir müneccim getirdi ve gebeliği hakkında bilgi aldı.
28 eylül 2011 muhteşem yüzyıl 27.bölüm fragmanı ekranlarda çıkınca eş zamanlı olarak eklenecektir


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More