Piyango zaten 'İvedik'e vurmuş

Piyango zaten 'İvedik'e vurmuş
Oynadığı üç 'Recep İvedik' filmi yaklaşık 12 milyon kişi tarafından seyredilen ve 92 milyon lira hasılat yapan Şahan Gökbakar'dan, 'tok gözlü' yorum.
Komedyen Şahan Gökbakar, önceki akşam Bebek'teki Lucca'da görüntülendi. İki hafta önce aynı mekanda kapıda bekleyen basın mensuplarını görünce çalışanları azarlayan Gökbakar, 'Bazı gazetelerde 'Gazetecileri ezdi geçti' diye haberler çıktı. Ben buldozer değilim, kimseyi ezmem' şeklinde bir açıklama yaptı. Ünlü komedyen, ikramiyesi 40 milyon TL olan yılbaşı biletlerinden alıp almadığı sorusuna ise 'Yeterince param var, kimsenin şansını bölmek istemiyorum. Bu yüzden de bilet almadım' diye yanıt verdi.

SADECE EVE BIRAKTI

Şahan Gökbakar ilerleyen saatlerde ise haber spikeri Aslı Mavitan'la Etiler'deki Şamdan'da görüntülendi. Şamdan'dan tek başına çıkan Mavitan, Gökbakar'ın aracına yöneldi, fakat gazetecileri görünce tekrar içeri girdi. Güzel sunucu, ağabeyiyle dışarı çıkıp, komedyenin otomobiline bindi.

Yaşanan olayın yanlış anlaşıldığını belirterek tepki gösteren Aslı Mavitan şöyle konuştu: Şahan Gökbakar, ağabeyim Alex'in yakın arkadaşı. Alex'in kız arkadaşı Müge'yle bile Şahan'ı daha önce aşk yaşıyorlar diye yazmışlardı. Şimdi de beni yazdılar. Kalabalık bir grup olarak beraberdik. Arabasız gittiğimiz için Şahan bizi bıraktı.


http://www.sivilmedya.com/piyango-zaten-ivedike-vurmus-31091h.htm


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More