Çiçek'ten ermeni tasarısı yorumu

Çiçek'ten ermeni tasarısı yorumu
Çiçek'ten ermeni tasarısı yorumu,TBMM Başkanı Cemil Çiçek Fransa'da kabul edilen Ermeni Tasarısı'na ilişkin açıklama yaptı.

İHLAS SON DAKİKA - TBMM Başkanı Cemil Çiçek:

Bu andan itibaren parlamentomuzda bir dostluk grubunun varlığını sürdürmesinin bir anlamı kalmadı. Bundan sonra artık bir Fransız Dostluk Grubu bu karar telafi edilinceye kadar feshedilmiştir. Kısa süre içerisinde Türkiye Fransa arası dostluk grubu sona ermiştir. Bundan sonrası Fransa Meclisi'ne kalmıştır. Telafi etmelerini bekliyoruz.

Şuan MHP üyesi arkadaşlarımız istifayı daha önce yaptılar. AK Parti grubu da istifaları arka arkaya gönderiyor. CHP ile de görüştüm. Fiilen ortadan kalkmış oluyor. Dostluk grubunun çok sayısa üyesi vardı ve kararımız bu yöndedir.

Dostluk Grubunun 300'ün üzerinde üyesi vardı. Herkes istifasını sundu. Grup tamamen feshedildi.

Başka konularla ilgili açıklamarı dün yaptığım açıklamaları kullanabilirsiniz.

TBMM'nin siz içindesiniz. Nasıl çalıştığımızı bilyiorsunuz. Devletin sağladığı imkanlara bakın, sadece milletvekilleriyle ilgili konularda olunca olay çıkarmayın. Sanki milletvekillerinin çoluğu çocuğu burda yemek yiyor gibi parlamentoya karşı yazılarla vicdanları etkilemeyin. Kamuda çalışan üst düzey bir yere gidecek olsa araba benzin uçak kalacak yer devletten. Biraz geçrekçi olmak lazım. Dünya parlamentolarındaki durumlar göze alınarak değerlendirme yapıldı. Parlamentoya karşı bir tavır sergilemek doğru olmaz.



http://www.ihlassondakika.com/haber_Cicek-Iki-ulke-iliskileri-zehirlenmistir---guncel_440998.html


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More