Tarkan'ın Avrupa Fethi..




Adımı Kalbine Yaz" albümü müzik marketlerde yer aldığı ilk hafta 300,000 satış rakamına ulaşan megastar Tarkan, 'Avrupa Turnesi' kapsamında 9 ülkede konser verdi. Şarkıları internet sitelerinde indirilme rekoru kıran sanatçı, konser programında hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Tarkan, sevenleriyle daha önce Madonna, Bon Jovi, Rihanna, Prince vb dünya starlarına ev sahipliği yapan Avrupa’nın en prestijli konser mekanlarından seslendi. Fanları ve sevenleri sabahın ilk saatlerinden itibaren konser salonunun önünde uzun kuyruklar oluşturduğu Dusseldorf ve Munih konserinde biletler günler öncesinden tükendi.

Turne kapsamındaki 9 konserle yaklaşık 75 bin kişiye seslenen Tarkan, konserlerinin açılışını 'Acımayacak' isimli şarkısı ile yaptı. Toplam 22 şarkı seslendirdi ve her konserde iki-üç bis yaptı.

Konserinin akustik olarak gerçekleştirdiği bölümünde, yeni şarkılarının yanı sıra "İnci Tanem, Salına Salına, İkimizin Yerine, Kış Güneşi, Dön Bebeğim' gibi unutulmaz şarkılarına yer verdi.

Her şarkı için özel tasarlanmış ekran görütüleri Türkiye'de ilk defa kullanılan Mediaserver aracılığıyla ışık ile entegre olarak ekrana yansıdı; prodüksiyonu 200 kişilik bir ekip tarafından gerçekleştirildi.

Sanatçı, turne fotoğraflarını ve mesajlarını resmi adresi (facebook.com/tarkanonline) üzerinden paylaştı.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More