Grup SeksenDört ile Röportaj



SEKSENDÖRT YEPYENİ ALBÜM KAYITLARI “AKIYOR ZAMAN” İLE MÜZİKSEVERLER İLE BULUŞTU. 3. ALBÜM KAYITLARI İLE SEVENLERİNDEN OLDUKÇA OLUMLU ELEŞTRİLER ALAN EKİP, GELİŞMELERİ PAYLAŞMAK ÜZERE HABER EKİBİMİZ İLE BİR ARADAYDI.

“AKIYOR ZAMAN”IN DETAYLARINI PAYLAŞARAK BAŞLAYALIM RÖPORTAJIMIZA...

Tuna Velibaşoğlu : Herkese merhabalar, Seksendört karşınızda. Üçüncü albümümüz “Akıyor Zaman”ı kısa bir süre önce yayınladık. İlk defa bir prodüktör ile çalıştık, Türkiye’nin önemli prodüktörlerinden Haluk Kuruosman ile bu albümü kaydettik. Dört tane misafir sanatçının da yer aldığı, içerisinde 10 parçanın bulunduğu bir albümümüz var artık. Albümün içerisinde misafir sanatçılar Hüsnü Şenlendirici, Yavuz Bingöl, Selim Bölükbaşı ve Aytaç Doğan var. Bize destek verdiler.

“HAYIR OLAMAZ” SİZİN HİTİNİZ, PEKİ DİNLEYENLERİN BEĞENİLERİ HANGİ YÖNDE?

Tuna Velibaşoğlu : Albümün ilk klibini “Hayır Olamaz” isimli şarkımıza çektik. Albümün çıkış şarkısı. Albümü yapmaya başladığımız ilk zamandan beri, “Hayır Olamaz”ın albümün çıkış şarkısı olacağına kesin gözü ile bakıyorduk neredeyse. Albümde şu anda 5 - 6 şarkıya çok yoğun bir ilgi olduğundan açıkçası ikinci klip ile ilgili herhangi bir fikir yürütemiyoruz. “Hayır Olamaz” şu anda çok güzel tepkiler alıyor ve yükselişte.

“HAYIR OLAMAZ”IN KLİBİ İÇİN OLDUKÇA ZORLU BİR ÇEKİM SÜRECİ GEÇİRDİĞİNİZİ DUYDUK. DETAYLARINI PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Erdem Ocak: “Hayır Olamaz”ın klip çekiminde Kemal Başbuğ ile birlikte çalıştık. Oldukça zorlu şartlarda geçti çekimler. Zorlu derken kötü anlamda değil. Sabahın erken saatlerinde başladık ve tam olarak 24 saat süren bir çekim oldu. Farklı mekanlar kullandık ve dış mekan çekimlerimiz de oldu. Dış mekan çekimleri gerçekten çok soğuk bir havada gerçekleşti. Herkes hasta oldu ama çok eğlendik. Çekimlere Dudullu tarafında bir stüdyoda başladık ve bir gün sonunda da bitirdik. Herkes evine gidip uyudu. Güzel bir iş çıktı diye düşünüyoruz.

GÖRSEL AÇIDAN ŞARKILARI YANSITAN BİR ÇALIŞMA YAPMIŞSINIZ. NASIL TASARLADINIZ GÖRSEL MALZEMELERİ?

Serter Karadeniz: Albümün ismi “Akıyor Zaman”. “Akıyor Zaman”da, zamanın çok hızlı geçtiğini ve geçmiş zamana olan özlemimizi anlatıyoruz aslında şarkılarda. Albümün art wotk’ünü Enes Erkan yaptı ve Enes ile albümü dinledikten sonra böyle bir konsept geliştirmek istedik. Albümün iç tasarımına baktığınız zaman, 80’ler 90’lar ve 2000’leri anlatan değişik görseller olduğunu görebilirsiniz. Zamanın aktığını anlatan bu albüm ve görselini sizler ile paylaştık.

KONSER PROGRAMINIZ HENÜZ ALBÜM ÇIKMADAN DA YOĞUNDU. ŞİMDİ DİLERSENİZ ARTAN YOĞUNLUĞUNUZUN DETAYLARINI SEVENLERİNİZ İLE PAYLAŞABİLİRİZ.

Okan Özen: Albümün çıkması ile birlikte konserler de başlıyor. Nisan ve Mayıs aylarında kesinleşmiş konserlerimiz var. Bunların detayları ile ilgili bilgiyi resmi web sitemiz www.seksendort.com.tr adresi ya da facebook, twitter ve myspace sayfalarımızdan öğrenebilirler. Bu arada çok yakında lansman konserimiz de olacak. Konser 22 Nisan’da Romeo & Juliet Performance Hall’de. Hepinizi bekliyoruz.

BU GÜZEL ZİYARETİNİZ VE VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Tuna Velibaşoğlu : Bizler de teşekkür ederiz.

Okan Özen: Teşekkür ederiz.

Erdem Ocak: Teşekkürler.

Serter Karadeniz: Teşekkür ederiz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More