Bandslam – Rock On izle tek part full izle

Bandslam – Rock On izle

Yapım: 2009 – ABD
Tür:Dram, Komedi, Müzikal, Romantik, Gençlik,
Süre:111 dakika
Yönetmen:Todd Graff,
Oyuncular:Vanessa Hudgens, Alyson Michalka, Lisa Kudrow, Scott Porter, David Bowie, Gaelan Connell, Ryan Donowho, Blair Bomar, Farah White, Aja Pollock, Jennifer Blair, Zach Thatcher, J.w. Wright, Casey Williams, Maggie Maye, Michael Cuomo, Charlie Saxton, Derek Cox-berg, Landon Henninger, Jaime De La Rosa, Elvy Yost, Tim Jo, Cassidy Johnson, Lisa Chung,
Senaryo:Josh A. Cagan

Filmin Konusu: Will Burton hayatı umursamaz kendi halinde çok sosyal olmayan biridir. Geleceği dair planında tek bir şey vardır oda rock müzik yapmaktır. Ailesi newyorka taşınmak zorunda kalır ve yaptığı müziğe aynen ordada devam eder. Önceki hayatında değişen bir şey olmuştur artık yeni taşındığı yerde rahatça müzik yapabilecek mekanlar ve imkanlar vardır. Yeni okulundada işler yolunda gitmemektedir. Popüler kızlardan biriyle ters düşmüştür fakat ortak bir noktaları vardır. Oda rock müzik. Artık kendi gruplarını kurma vakti gelmiştir. Ve buna yardımcı olacak isimde Charlotte’tır.Diğer gruplarla rekabet edebilecekleri sağlam bir grup olmuşlardır.


Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.









0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More