Kurtlar vadisi pusu 139.bölüm izle fragmanı

Kurtlar vadisi pusu 139.bölüm fragmanı 1 Aralık
Kurtlar Pusu'nun Kaşifoğlu Vadisi'nde dün akşam yayınlanan yeni dizi, fenomen, Kara roket atarla saldırıya uğradı. Kelly saldırıda yaralanmış, Polat'tan yardım istedi. Lucas ve Zaza arasındaki savaş kızıştı ... Burada Vadisi'nin yeni bölüm özeti.
Wayne soluksuz dün akşam yayınlanan Kurtlar Vadisi, hala parçası görülebilir. Zaza Pusat'ı Vadisi'nin yeni bölüm kaçırdı, Memati'yle karşı karşıya geldi. Zaza, Memati'nin Pusat'ı kendi adamlarını serbest bırakıldı yakmak öğrendi.
Lucas ve Yaşar AĞ YÜZLER
Lucas, Kenan, Selvi, dövüldü ve hastaneye peşinden gitti. Yuvarlak ve yuvarlak, Kenan Katic tarafından sol mekânları Lucas Katırcı'nın Yaşar Yaşar restleşerek alan babası dayak. Zaza'yı ve Yaşar AGAY Memati'yi zor Allen Parker tarafından kara listeye ele geçirdi.

İLGİNÇ BEYFENDİ'NİN TALEP AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

Süleyman Demirel ve iddia edilen Pusu'ya Centilmen yeni bir portresiyle de dahil olmak üzere Kurtlar, Vadisi, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Amerika Birleşik Devletleri CIA istasyon şefi Josef o olmak istediğini söyledi. ABD, midenin arkasında kitleler dökebilecek kareler durdurmak olmadığını söylemek için yeterince güçlü, Türkiye'de herhangi bir zamanda, tam efendim olduğunu vaat ediyor.

Kara Beyaz Tabağı!
Ve devlet numarasını bir mücalenin derin siyah adına terör, eski istihbarat Kaşifoğlu'na suikast çalışırken roket fırlatıcı hedef oldu. Kaşifoğlu'nu bu arazi çalıştı ağaçları ile kamufle edildi, ancak son anda roket kabukları aramalar görünce kaçamadı. Zor düşmüş kara, Parker Alemdar'dan Ferman oğlu yara ve yardım istedi olun ....
Hastaneye kalp yenerek durdu Pusu'nun Zaza'nın Pusat'ın son anlarında Kurtlar Vadisi ...






0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More