ALEMİN KIRALI 11. BÖLÜM İZLE

11. BÖLÜM ÖZETİ
Alemin Kralı 24 kasım cuma akşamı sizlerle olucak. Alemin Kralı 11.bölüm izle, alemin kralı son bölüm izle, alemin kralı full yeni bölümü izle
Nüfus idaresinden gelen bir memur Kıral Ailesi'ne bilgileri güncellemek adına çeşitli sorular sorar. Başta her şey normal giderken "Ailenin reisi kim?" şeklinde bir soru ortalığı karıştırır. Aslan Kıral ve Asalet Hanım arasında aile reisliği konusunda tartışma çıkar. Bunun üzerine Kıral ailesi seçimle aile reisini belirlemeye karar verir. Aile fertlerinin oylarını toplamak isteyen Aslan Kıral ve Asalet hanım arasında kıyasıya bir yarış başlar.
Amerika'da üç hostesin yazdığı anılarının bir hafta da bestseller olduğu haberini okuyan Jülide kendi anılarını yazmaya karar verir. Jülide'nin tüm kitaplarını onu kıskanan Beşer satın alır. Tüm bunlardan habersiz kitaplarının satıldığını düşünen Jülide, imza günü düzenlemeye karar verir.
Kubat'ın kafasına vurduğu tavayla yere düşen Nihale ölü taklidi yapar. Nihale'nin öldüğünü düşünen Kubat ne yapacağını şaşırır. Nihale, ölü taklidini sürdürerek çok korkmuş olan Kubat'tan intikam almaya karar verir ama işler hiçte umduğu gibi gitmez.







0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More