Amy Winehouse'un Ölüm Nedeni Ne?(Ölüm Sebebi Açıklandı)

Amy Winehouse'un Ölüm Nedeni Ne?
Geçtiğimiz hafta sonu hayatını kaybeden dünyaca ünlü sanatçı Amy Winehouse, düzenlenen özel bir törenle ailesi ve arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Tören, kuzey Londra'da Golders Green ve Edgebury mezarlığında düzenlendi.

İki ayrı mekanda düzenlenen törene sanatçının ailesi ve yakınları dışında yapımcı Mark Ronson ve Kelly Osborne da katıldı.Dün sanatçının evine vefatının ardından ilk defa giden ailesi, kızlarına bırakılan mektupları okumuş ve sanatçının hayranlarıyla bir araya gelerek gözyaşları içerisinde destekleri için teşekkürlerini sunmuştu.

27 yaşındaki sanatçı geçtiğimiz cumartesi günü özel güvenliği tarafından bulunmuş ve ambulans servisleri gelmeden hayatını kaybetmişti. Polis yaptığı araştırma sonucu ölümü şüpheli bulmamış ve pazartesi günü yapılan otopsi sonuçlarında ölüm nedenini bulamadıklarını ancak 2 hafta süreceği tahmin edilen toksikoloji sonuçlarında ölüm nedenini bulabileceklerini ifade etmişti.

Sanatçıya son görevini yerine getirmek isteyen hayranları, sanatçının evi önünü çiçekler mektuplar ve sanatçının seveceğini düşündükleri içkilerle donattılar.

27 yaşındaki sanatçı kısa kariyerinde iki albüm üretmiş ve 5 Grammy ödülü kazanmıştı. Nadir bir ses olarak tanınan sanatçı alkol, uyuşturucu, yeme bozuklukları ve kötü performansları nedeniyle basında çok yer almıştı.

Uzun yıllar alkol ve uyuşturucu ile mücadele eden sanatçı son olarak Londra'da bir rehabilitasyon merkezinde tedaviye başlamıştı.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More