Mhp Oy Sorgulama (Seçmen Sorgulama - Sandık Oy Sorgulama)

Mhp Resimleri
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, partisinin yaptırdığı ankete göre, CHP'nin oyunun yüzde 23'ün biraz üzerinde, MHP'nin oylarının baraj civarında, AK Parti oylarının da yüzde 50'ye yakın olduğunu bildirdi.

Çelik, AK Parti Genel Merkezinde yaptığı basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları nedeniyle, Erzurumlulara "Olimpiyat nedeniyle geliriniz arttı mı?" diye sorduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"İşte CHP'nin ufku bu kadardır. İşte CHP'nin çapı bu. Düşünün uluslararası, dünya çapında bir organizasyon yapıyorsunuz, bu 40-50 yılda gelen bir fırsattır. Bu ülkenizin tanıtımı açısından müthiş bir fırsattır ama Sayın Kılıçdaroğlu'nun saplandığı mantık burasıdır. Olimpiyatlar orada yapıldığı zaman çantalarla para dağıtılacağını kimse zannetmiyor, belki sadece Kılıçdaroğlu zannediyor." CHP'de herkesin "ayrı telden çaldığını", farklı şeyler söylediğini savunan Çelik, "Biz eleştirdiğimiz zaman, 'Biz Türkiye'nin en eski, en köklü partisiyiz' diyorlar. Kusura bakmayın partiler şarap değil ki yıllandıkça makbul olsunlar" dedi. "


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More