Seksendört Yeni Albüm, İlk İstanbul Konseri

Bir araya gelişlerinin 12. yılını, "Akıyor Zaman" adlı üçüncü albümleriyle pekiştiren "Seksendört", 22 Nisan Cuma gecesi Romeo Juliet Performance Hall'da İstanbullu hayranları ile buluşuyor. Albümdeki konuk sanatçıların da katılımı ile gece renklenecek.

2005 yılında yayımlanan ve kendi isimlerini taşıyan ilk albümleri "Seksendört’’ ile, Türk rock piyasasında sağlam bir yer edinmeyi başaran grup, 2008 yılında çıkardıkları "K.G.B’’ isimli albümleriyle de başarılarının tesadüf olmadığını kanıtlamıştı.

Prodüktörlüğünü kendilerinin yaptığı iki albümle, "Ölürüm Hasretinle", "Affet", "Son Mektup", "Azap" ve "Karagözlüm" gibi birçok hit’e imza atan "Seksendört", yeni albümleri "Akıyor Zaman" ile hedefini daha belirgin hale getiriyor.

Yerinde saymamayı, daima gelişmeyi ve müziklerini olgunlaştırmayı amaç edinen "Seksendört" yeni albümlerinde ilk değişikliği prodüktör koltuğunu Haluk Kurosman’ a teslim ederek gerçekleştiriyor. Türkiye’de bir çok önemli projede ismini gördüğümüz "Haluk Kurosman" ise imzasını, grubun duyumunda radikal değişiklikler yaparak atıyor.



18.04.2011 13:29:36


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More