Pis Yedili 9. Bölüm Fragmanı izle

Pis Yedili 9. Bölüm Fragmanı izle

Pis Yedili 9. Bölüm tek part full izle,Pis Yedili 9. Bölüm bölüm dizi müziği, Pis Yedili 9. Bölüm Hangi gün, Pis Yedili 9. Bölüm Hangi Kanalda, Pis Yedili 9. Bölüm Saat Kaçta, Pis Yedili 9. Bölüm Bölüm izle, Pis Yedili 9. Bölüm Bölüm full izle, Pis Yedili 9. Bölüm Bölüm full izle, Pis Yedili 9. Bölüm Bölüm hd izle, Pis Yedili 9. Bölüm Bölüm izle, Pis Yedili 9. Bölüm filmi izle, Pis Yedili 9. Bölüm son bölüm izle, Pis Yedili 9. Bölüm Bölüm yeni bölüm izle, Pis Yedili 9. Bölüm Bölüm Fragmanı, Pis Yedili 9. Bölüm türkçe dublaj
izle, Pis Yedili 9. Bölüm Bölüm Fragmanı full izle, Pis Yedili 9. Bölüm Bölüm Fragmanı hd izle, Pis Yedili 9. Bölüm Bölüm Fragmanı izle, Pis Yedili 9. Bölüm altyazı izle, Pis Yedili 9. Bölüm Bölüm son bölüm Fragmanı izle, Pis Yedili 9. Bölüm Bölüm yeni bölüm Fragmanı izle

Bölümün Özeti
Pis Yedili 9. Bölüm izle, Pis Yedili 9. Bölüm Fragmanı, Pis Yedili 20 Aralık 2011
Pis Yedili, okudukları lisede çıkan yangın sonucu açıkta kalan yedi liseli gencin, zorunluluktan geçiş yaptıkları özel bir kolejde ikoncanlar adını taktıkları yeni kolejli arkadaşlarıyla aralarında geçen atışmalı ve eğlenceli diyaloglarla dolu bir okul hikayesi.İstanbul’un varoş mahallelerinden birindeki yoksul öğrencilerin okuduğu devlet lisesi çıkan yangın sonucu kül olur. Milli Eğitim’deki idealist danışman Filiz hanım, öğrencileri tıklım tıkış diğer ilçe liselerine yerleştirir ama yedi öğrenciye gidecekleri bir okul bulamaz. Tek seçenek ilçe sınırları içindeki zenginlerin ve yüksek bürokratların çocuklarının okuduğu Özel Girişim Koleji gibi gözükmektedir. Filiz hanım bu Yedi öğrenci için okulun kapısını çaldığında terslenir. Ama pes etmez ve zorla da olsa yedi fakir öğrencinin zenginlerin okuduğu bu koleje kabul edilmelerini sağlar.
Kolejin başarıya endeksli sistemine sıkı sıkıya sahip çıkan müdiresi Esma Sultan bu öğrencilerin not ortalamalarını düşüreceği endişesiyle onları istemese de, altın kalpli müdür yardımcısı Hasan Paşa’nın ve Filiz öğretmenin destekleri ile bu yedi öğrencinin hayatında yeni okullarında yepyeni bir yaşam başlar.
Mahallenin haytaları, zengin ailelerin çocuklarıyla aynı çatı altında buluşunca çatışmalar da başlar. Çünkü okulun yedi yeni öğrencisi tam bir Pis Yedili çetesi gibidir. Her birinin de lakapları vardır. Bayrampaşalı, Orço, Pc ve Trafo lakaplı erkeklerin yanı sıra sarışınlığı nedeniyle Cimbom, esmerliği yüzünden Kara Biber, her işe karışması nedeniyle adı Salça’ya çıkan kızlar, kısa sürede kolejin altını üzerine getirecektir.
Okulun modern ve çağdaş yapısı alıştıkları bir şey değildir ama hem uyum hem uyumsuzlukla dolu günler içerisinde yeni yuvalarını da sahipleneceklerdir. Burada aşık olacaklar, burada dövüşecekler, burada başaracaklardır.




0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More