Limewire indir

Limewire indir 
Limewire indir,limewire indir, limewire yükle, limewire download, limewire downlad, limewire full indir, limewire en son sürümü indir, limewire crack indir
LimeWire, Gnutella ağı üzerinden kullanıcılarına hizmet veren bir dosya paylaşım yazılımıdır. Açık kaynak kodlu bir yazılım olduğundan tümüyle ücretsiz olarak sunulmaktadır. Birçok farklı kategoride arama yapabilmenizi sağlamaktadır; ses, video, görüntü, belge ve program dosyaları. Ayrıca herhangi bir kategori belirtmeden de arama yapılabilmektedir.
Yazılım özellikle ses dosyalarını bulabilmesi ile ünlüdür. Arama yapabilmek için ses dosyasının, parçayı
seslendirenin veya bulunduğu albümün adını bilmeniz yeterlidir. Bilgileri uygun alanlara girdikten sonra “Search”(Ara) düğmesine basmanız gerekmektedir. Yazılım size dosyanın bulunduğu tüm kaynakları innDirilme sayısına göre sıralayacaktır. En çok innDirilme yapılan kaynağın en güvenli ve en hızlı kaynak olduğu varsayımına güvenebilirsiniz.
Yazılım yaptığınız arama sonuçlarında dosyaların kalitesini, lisans durumunu, dosya biçimini, dosya boyutunu, bit oranını ayrıntılı biçimde gösterdiğinden size en uygun olan arama sonucunu seçebilirsiniz. Dosyaların yüklenme hızları kaynağına göre değişmekte olup genel anlamda oldukça hızlıdır. İnnDirdiğiniz dosyaları gruplayabilir, varsayılan olarak seçilmiş dosya innDirme dizinini isteğinize göre değiştirebilirsiniz.
Dahili bir medya oynatma aracına da sahip olan LimeWire yazılımı ile daha dosyalarınızı innDirirken oynatmaya başlayabilirsiniz, yani ön izleme özelliğini kullanabilirsiniz. Aynı anda birden çok arama ve yükleme de yapabilme imkanınız bulunmaktadır.
Birçok tema desteği sunarak görselliğe ve kullanıcı özelleştirmesine de önem verdiğini gösteren LimeWire yazılımını kullanırken şüphesiz ki büyük zevk alacaksınız. Yazılımın tüm özellikleri ayrıntısı ile aşağıda anlatılmıştır.
Yazılımın En Gözde 10 Özelliği:
1. Farklı yazılımların toplanması ile oluşturulmamıştır, yani tek başına tümleşik bir yazılımdır. İçerisinde de hiçbir casus yazılım ve reklam ajanı bulundurmadığını garanti eder.
2. Güvenlik duvarından – güvenlik duvarına aktarım özelliği ile şu an kullanıcıların % 60′a yakını güvenlik duvarı kullandığından dosyaların innDirilmesi sırasında herhangi bir güvenlik sorunu yaşama riskiniz oldukça düşüktür.
3. Hızlı ağ bağlantıları; yeni kullanılan “UDP Host Önbellekleri” ile LimeWire çalıştırıldıktan hemen sonra, kullanıcılar daha önce hızlı bağlandıkları ağlara bağlanabilirler.
4. Uluslararası tak ve çalıştır özelliği ile; UPnP desteğine izin verilerek daha çok arama sonucu bulunması ve daha hızlı yüklemeler yapılması sağlanır.
5. iTunes bütünleşmesi; Windows ve Mac kullanıcıları şimdi LimeWire’in iTunes bütünleşmesinden faydalanabilirler.
6. Creative Commons bütünleşmesi; LimeWire şimdi bir Creative Commons Lisansı altında lisanslı OGG ve MP3 dosyalarını tanıyabilmektedir.
7. “Yenilikler Neler?” özelliği; kullanıcılar eklenen en yeni içerikler için ağa göz atabilir.
8. LimeWire’de yapılan aramalar şimdi tam olarak dosyaları tanımlayan bilgileri göstermektedir.
9. Proxy desteği; ağ üzerindeki vekil kullanıcıların da innDirme yapabilmelerine izin verilmektedir.
10. Uluslararası arama ve gruplama için destek; kullanıcılar artık herhangi bir lisanda arama yaparak diğer yabancı kullanıcıların yüklediği içeriklere de ulaşabilmektedir, ayrıca en yakın kaynaktan yükleme yapılabilmesi de sağlanmaktadır.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More