Zeynep Tokuş 3. kere evlendi (Düğün görüntüleri)

Zeynep Tokuş 3. kere evlendi
Zeynep Tokuş, üçüncü evliliğini üniversite yıllarında aşk yaşadığı ve geçtiğimiz mart ayında yeniden bir araya geldiği Erdem Yılmaztürk’le yaptı.

Damadın Demirciköy Çarmıklı Evleri’nde bulunan villasında yapılan düğüne çiftin aileleri ile yakın dostları katıldı.

Sabah 5'e kadar süren düğüne işadamı Erdem Yılmaztürk'ün ailesinin katılmadığı, Tokuş'un daha önce başından geçen iki evliliği yüzünden 'istenmeyen gelin' olduğu iddia edildi.

Ancak Erdem Yılmaztürk'ün annesinden bu iddialara yanıt gecikmedi.

Vatan gazetesine konuşan anne Ümran Yılmaztürk "Bu iddiaları ortaya atanın hiç mi kızı, kız kardeşi yok. Biz gelinimizi çok seviyoruz. Onunla hiç bir sorunumuz yok. Sevmesek kabul edermiydik. Zeynep oğlumla üniversiteden beri arkadaş. İlişkileri tatlıya bağlandı ve evlendiler. Düğünleri çok güzeldi. Kim çıkartıyor 'istenmeyen gelin' diye anlamış değilim.

2001’de Bülent Helvacı ile evlenip Alp ismini verdiği bir erkek çocuk dünyaya getiren Zeynep Tokuş, ikinci evliliğini ise doktor Alp Nuhoğlu ile yapmıştı. Bu evlilikten de Ali ismini verdiği bir oğlu olan Tokuş, önceki gün üçüncü kez nikâh masasına oturdu. Zeynep Tokuş ve Erdem Yılmaztürk’ün balayına Şeker Bayramı’ndan sonra çıkacakları öğrenildi.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More