Akasya Durağı 133.Bölüm Son Bölüm Full Dizi İzle

Akasya Durağı dizisinin 133.Bölüm ü Kanal D ekranlarında 22 Ağustos 2011 Pazartesi akşamı en yeni ve en son bölüm olan Akasya Durağı 133.Bölüm ile izleyici ile akşam 20.15 de buluşacak.Karakterlerimiz yeni bölüm de yepyeni maceralara yelken açacaklar

Akasya Durağı dizisinin 133.Bölüm ü Kanal D ekranlarında 22 Ağustos 2011 Pazartesi akşamı en yeni ve en son bölüm olan Akasya Durağı 133.Bölüm ile izleyici ile akşam 20.15 de buluşacak.Karakterlerimiz yeni bölüm de yepyeni maceralara yelken açacaklar.Ünlü manken Antonia Solares, İpek’in taksisine biner. Ünlü manken basından saklanmakta röportaj vermek istememektedir.Fakat İpek o kadar sempatiktir ki, ünlü manken’in gönlünü gizli kayıtla çektiği roportajların yayını için izin almıştır.

İpek Antonia’yı durağa götürür.Bu durumdan Emre pek hoşlanmamıştır.belli etmese de İpek’i çok kıskanmıştır.Emre birazdan daha çok şok olacaktır.Çünkü Antonio İpek’in akşam gideceği yemekde kendisine eşlik etmesi için davet edecektir. Akasya Durağı 133.Bölüm İzle. Son Bölüm İzle.İpek bu teklifi düşünmeden kabul edecektir.Tabiki bu durum da Emre’yi kıskançlık krizine sokmaya devam edecektir.

Osman Aga ise Kızı İpek’i bir aktrabasına vermeye karar veriri.Akşama akrabalar İpek’i istemeye geleceklerdir.Ama gündüzün de kıyamet kopar.İpek ile Çınar’ı bereber iken yakalayan Osman Bulduğu odunu onlara fırlatır..Odun ise İpek’in kafasına gelir.Eleni ise olanları duyar ve İpek’e bir akıl veriri.Verdiği akıl izleyiciyi gülme krizlerine sokacak türdendir.

İpek Odunun kafasına çarpması ile delirdiği ile ilgili rol yapar.Akşam eve dünürcüler gelir fakat deli bir kız görürler karşılarında.Oğullara aklı dengesi yerinde olmayan kızı almak istemzler ve giderler.Osman Ağa ise kızı bu hali ile kimsenin almayacağını düşünür ve İpek ile Çınar’ı evlendirme kararı alır.Fakat Son anda herşeyi öğrenmesi evlilik olayını da suya düşürür. Akasya Durağı 133.bölüm izle. Akasya Durağı son bölüm izle.Sinan bir işadamının özel şoförlüğünü yapmaya başlar.

Sinan Başlar şoförlüğe ama işadamı hırsızlar tarafından soyulacaktır.Hemde Sinan’a birebir benzeyen bir arkadaşlarını Sinan’ı kaçırarak yerine koyan hırsızlar soygunuda benzer sinan sayesinde yapacaklardır. Akasya Durağı son bölüm yine süper kahkaha tufanı olarak sizlerle. Kanal D ekranlarında olacak.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More