Piç 2012 Filmi izle

Piç 2012 Filmi izle
Film yapımcısı Artı, adı senaryolaştıran filmde Ümit Ünal, Selim Demirdelen tarafından yönetti.İstanbul Film Festivali için hazırlanıyor Nisan ayında düzenlenecek olan kim, Film yapımcısı Türker Arti koku, görme, filmin henüz net söylüyor tarihten girin. Ama filmin Facebook duyuru bile bir poster paylaşılan yapıldı!

Filmin çekimleri 1 Ekim'de çekim 4 veya 5 hafta geçmesi planlanıyor başlayacak. Hakan Günday: Ruh sürece sorun yok Hakan Günday konu üzerinde varılan tutuluyorsunuz, ne kitabın ruhunu korumak için önemli olduğunu söylüyor: "Filmin senaryosu sürecinde alamadım, bu başka bir meslek olduğu için . Ve bu büyük bir iş yapmak için ihtiyaç yapmak başlamak için ilk adımdır. "Ümit Ünal'ın ilginç ve PIC gözünde önemli olduğunu belirten ne o Günday evrileceğinin, o disiplinin sanat kullananarak aletleri eseri yeniden yaratmak olduğunu ifade eden bir sanat bir dal yapılan uyarlamalar. Günday, Benim için sinema, "kitabın ruhu koruyarak en önemli öğesi hakkında kitap devri. Önemli filmi için gerekli roman okumak son sayfaya döner kitap, bir kopyasını almak istemiyorumduygu geçiyor, "diyor.

Kitap, eleştiri ve yorum senaryolaştırılma yazarı sadece sahne ile katıldı. Günday ve inşaat şirketi, Ümit Ünal tarafından yazılmış bir senaryo oybirliğiyle karar kılmışlardır.Hikayeleri, yerine birinin elini size yeni çalışmalar üretmek için özen yeni bir mesleğe, başa tercih Günday şunları söyledi: "Ben uğraşmak zorunda yeni eserler Varolanlarla üretmek için tercih ederim." Düzenlemeleri Uykuda al


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More