Trabzonspor Galatasaray maçını canlı izle lig tv izle

Trabzonspor Galatasaray maçını canlı izle
Trabzonspor Galatasaray maçını canlı izle lig tv izle,Trabzonspor – Galatasaray maçı izle 10 04 2011, Trabzonspor Galatasaray maçı , Ts Gs maçı izle, Gs Ts maç özeti golleri video, Galatasaray Trabzon maçı izle

Spor Toto Süper Lig’de 11 Aralık 2011 pazar akşamı Trabzonspor ile Galatasaray karşılaşıyor.Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan ma saat 19.00 da başlayacak. Lider Galatasaray’ın Trabzonspor ile oynayacağı zorlu maçı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.Ts Gs derbi maçını Lig Tv canlı olarak yayınlayacak.Maç oynanırken Galatasaray Trabzon maçı özet anlatımı eklenecektir.Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan Trabzon G.saray karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, maraton tribün biletleri 40, kapalı kenar tribün biletleri 60 lira, kapalı orta tribün biletleri 80 lira, VIP tribün 150 lira, VIP Özel tribün biletleri ise 400 liradan satışa sunuldu.

Taraftarların Biletix gişeleri ve www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerine ulaşabilecekleri belirtildi.

Maçı ücretsiz izlemek isteyen kadın ve 16 yaş altı çocukların ise kendilerine ayrılacak davetiye niteliğindeki biletleri cumartesi günü saat 10.00′den itibaren stadyum önündeki Biletix gişelerinden temin edebilecekleri kaydedildi.









0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More