Neverland tek part full izle

Neverland tek part full izle
Neverland tek part full izle,Neverland, Neverland izle, Neverland Full izle, Neverland HD izle, Neverland Online izle, Neverland Seyret, Neverland Divx izle, Neverland Filmi, Neverland Filmini izle, Neverland Tek Parça izle, Neverland Türkçe Dublaj izle

Neverland (2011)
Mini Dizi – 2 Bölüm
Yönetmen: Nick Willing
Ülke: Amerika
Tür: Macera, Fantastik
Rating: 6.7 IMDb – Neverland (TV mini-series 2011)
Vizyon Tarihi: 04 Aralık 2011 (ABD)
Süre: 240 dakika

Dil: İngilizce
Senaryo: Nick Willing
Müzik: Ronan Hardiman
Görüntü Yönetmeni: Seamus Deasy
Yapımcılar: Mary Alleguen, Ruth Coady, Mark Grenside
Firma: Parallel Films, Sky Movies Production
Web Adresi: Neverland – Sky Movies HD
Çekim Yeri: Dublin, County Dublin, Ireland
Oyuncular:
Rhys Ifans, Anna Friel, Charles Dance, Q’orianka Kilcher, Charlie Rowe, Bob Hoskins,Keira Knightley, Raoul Trujillo, Cas Anvar, George Aguilar, James Ainsworth, Patrick Gibson
Konusu:
Yüzyıl Londra’sının sokaklarında büyüyen yetim Peter (Charlie Rowe) ve onun yankesici arkadaşları, akıl hocaları Jimmy Hook (Rhys Ifans) tarafından oyuna getirilir ve paha biçilemez, bazı inançlara göre büyülü olan bir küreyi çalarlar.
Bu küre, onları paralel bir dünya olan Neverland’a taşır. Burada zaman hep sabit kalır ve hiç kimse yaşlanmaz. Beyaz ormanların, görkemli şehirlerin ve Tinker Bell’in (Keira Knightley seslendiriyor) liderliğindeki ağaç ruhlarının bulunduğu korku ve heyacanın birlikte olduğu mistik bir yerdir.
Bu dünyada 18. yüzyıl korsanlarının lideri deli Elizabeth Bonny (Anna Friel) ve ağaç ruhlarının gizemini Bonny ve ekibinden yıllardır koruyan Holy Man liderliğindeki Amerikan kabilesi arasında süregelen bir mücadele vardır. Kayıp Çocuklar ve Hook da kısa süre içerisinde gizemli dünyanın kaderini sonsuza kadar değiştirecek bu savaşa dahil olurlar.







0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More