Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman? Türkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda?

Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman
Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman? Türkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda?Türkiye Hırvatistan maçı biletleri. Türkiye Hırvatistan maçı hangi gün? Türkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda? İşte Türkiye Hırvatistan maçı tüm haberleri...
A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA 2012 Avrupa Şampiyonası'na katılmak için oynayacağı Hırvatistan play-off maçının yeri ve saati belli oldu.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ''Türkiye - Hırvatistan maçı Türk Telekom Arena'da oynanacak.'' denilerek, şu ifadele yer verildi:


''A Milli Takımımız, UEFA 2012 Avrupa Şampiyonası'na katılmak için önündeki son engel olan Hırvatistan play-off maçını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynayacak.
11 Kasım Cuma günü oynanacak karşılaşma saat 21.05'de başlayacak. Bu önemli karşılaşmanın rövanşı 15 Kasım Salı akşamı Hırvatistan'da oynayacak.''Bilindiği gibi Türkiye'nin grupta oynadığı son iki maç olan Almanya ve Azerbaycan karşılaşmaları da yine aynı statta oynanmış ve yoğun yağmur nedeniyle de zeminin bozulduğu tartışması yapılmıştı.
UEFA 2012 Avrupa Şampiyonası Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman oynanacak?UEFA 2012 Avrupa Şampiyonası Türkiye Hırvastistan maçı bilet fiyatları
Milli maçın bilet fiyatları şöyle:
Doğu-Batı Localar: 270 TL
Güney Localar: 189 TL
VIP: 189 TL
1. Kategori : 108 TL
2. Kategori : 76 TL
3. Kategori: 54 TL
Yüzevler Tribünü: 41 TL
Kale Arkaları: 22 TL
Türkiye Hırvatistan maçına Alman Hakem
A Milli Takımımızın, 11 Kasım Cuma günü Hırvatistan ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası play-off maçının hakemleri açıklandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak ve saat 21.05'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek. Brych'ın yardımcılıklarını Thorsten Schiffner ve Mark Borsch yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Florian Meyer.

FELİX BRYCH KİMDİR?

2009-2010 sezonu başında elit kategoriye yükselen 36 yaşındaki Felix Brych, Hukuk alanında doktora yapmış bir isim. Bu sezon Bundesliga 1'de 6 maçta 21 sarı, 2 kırmızı kart gösteren genç hakem, düdük çaldığı 3 Bundesliga 2 maçında ise 9 sarı, 1 kırmızı kart gösterdi.

Devler Ligi'nde bu sezon, 2-1 Porto üstünlüğüyle biten Porto - Shakhtar Donetsk ve 2-0 MANU üstünlüğüyle sona eren Otelul Galati - Manchester United maçlarında görev yapan Alman hakem, Porto - Shakhtar Donetsk maçında 3 sarı, 2 kırmızı, Otelul Galati - Manchester United mücadelesinde ise 5 sarı, 2 kırmızı kart gösterdi.

İlk kez Türk Milli Takımı'nın bir maçında düdük çalacak olan Felix Brych'in Türk ekipleriyle olan tek buluşması ise, 2008 yılında, Intertoto 3. Ön Eleme turunda oynanan ve 3-0 Braga üstünlüğüyle sona eren Portekiz'deki Braga - Sivasspor maçı oldu.
Türkiye Hırvatistan maçı izle,Türkiye Hırvatistan maçı bilet fiyatları,Türkiye Hırvatistan maçı biletleri,Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman?Türkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda? Türkiye Hırvatistan maçı hangi gün oynanacak? İşte Türkiye Hırvatistan maçı tüm bilgileri...
Hırvatistan'dan eşleşme yorumu
Polonya'nın Krakow kentinde yapılan kura çekiminde Türkiye'nin, elemelerde (F) Grubu'nu ikinci sırada bitiren Hırvatistan'la eşleşmesi, Hırvat medyasında geniş yankı buldu.


Kura çekiminden kısa süre sonra Hırvatistan'ın Slobodna Dalmaciya gazetesinin internet sitesi, haberi ''Hırvatistan Türkiye'yle eşleşti'' başlığıyla duyurdu. Sitede, Hırvatistan'ın 2008'de Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye ile oynadığı maç hatırlatılarak, ''Geçen Avrupa Şampiyonası'nın intikamını almak için bize fırsat doğdu. Hırvatistan böylece Türkiye'ye karşı yaşadığı travmatik mağlubiyetin rövanşını alma fırsatı buldu'' ifadesi yer aldı.
Haberde, Hırvatistan'ın millerine de, ''Şimdi gösterin kendinizi'' çağrısı yapıldı.
Hırvatistan RTL Televizyonu ise kura çekiminde Bosna-Hersek'in Portekiz'le eşleşmesine dikkati çekerek, ''Hırvatistan daha da kötüsüyle karşılaşabilirdi'' şeklinde yorumda bulundu.
Hırvatistan'ın ''metro-portal'' internet sitesi ise, ''Hırvatistan en kötü ihtimalle eşleşti'' başlığıyla verdiği haberde, geçen Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin Hırvatistan'ın penaltılarda mağlup ettiği hatırlatıldı.
Haberde, Hırvatistan'ın Türkiye'ye karşı oynadığı karşılaşmalarda ''en mutlu ve en stresli anları'' yaşadığı da ifade edildi.
1996 yılındaki Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatistan'ın ilk kez böylesi büyük turnuvada Türkiye ile oynadığı ve bu maçı kazandığı anımsatılarak, bu maçın Hırvatistan'da büyük sevince neden olduğu ifade edildi.
2008'de yapılan son Avrupa Şampiyonası'nda ise uzatmalar ve penaltılar sonucu Türkiye'ye mağlup olduğu hatırlatılan haberde, bu maçın da büyük stres ve üzüntüye neden olduğu kaydedildi.
Medyada yer alan bir başka haberde ise play off kura çekimin en şansızı olarak Portekiz'le eşleşen ''Bosna-Hersek'' olarak gösterildi.
Hiddink'ten Hırvatistan açıklaması
Hiddink, “Play-off kuralarında Portekiz ve Hırvatistan, birinci torbanın en güçlü takımlarıydı. Hırvatistan, uzun yıllardır oynadığı futbolla Avrupa’da saygınlık edindi. Ülkenin bağımsızlığını kazanmasından sonra elemelerine katıldıkları 8 turnuvanın 6’sında finale kalmayı başardılar” diye konuştu.


Hiddink sözlerini şöyle sürdürdü: “Benim de Rusya Milli Takımı’nı çalıştırdığım EURO 2008’de iki takım arasında çeyrek finalde oynanan ve penaltılar sonucunda Türkiye’nin kazandığı karşılaşma halen hafızamda tazeliğini koruyor. O maç büyük bir mücadele sahne olmuştu. Kasım ayında oynanacak play-off maçlarının da benzer çekişmeye sahne olacağını düşünüyorum. Üstelik bunun da ötesinde Hırvatistan’ın bu maçları bir rövanş olarak göreceğine inanıyorum”

A Milli Takım’ın rakibi Hırvatistan’ın 5 yılı aşkın bir süredir Slaven Bilic tarafından çalıştırıldığını hatırlatan Hollandalı çalıştırıcı, “Oyun anlayışı ve kadrosu oturmuş bir ekibe karşı oynayacağız ve işimiz hiç kolay olmayacak” ifadesini kullandı.

Türkiye’nin elemeler boyunca yarışmacı özelliğini koruyarak bir yenilenme sürecinden geçtiğini hatırlatan Hiddink, “Play-off’lara kolay ulaşmadık. Oyuncularımız geldiğimiz noktanın kıymetini bilecek ve finaller öncesindeki son engelde kendilerinden beklenen oyunu ortaya koyacaktır. Bir aylık süre zarfında fiziksel durumlarının daha fazla maç oynayarak adım adım yükseleceğini tahmin ettiğimiz oyuncularımız arasından en hazır olanlarını aday kadroya çağıracağız. Milli Takım’ı alabileceğimiz en erken tarihte Hırvatistan maçları için kampa alacağız. O tarihe kadar umuyorum ki oyuncularımız en üst uluslararası seviyede performans gösterecek duruma gelecektir” diyerek sözlerini tamamladı.
Türkiye Hırvatistan maçına doğru
A Milli Takımımız, Hırvatistan ile oynayacağı EURO 2012 play-off maçlarının hazırlıklarına Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde saat 19.00'da gerçekleştirilen idmana pazar günü müsabaka oynayan futbolcular katılmadı. Bu oyuncular, otelin fitness salonunda bir rejenerasyon çalışması yaptı. Antrenmana katılan oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top kapma çalışması yaptı. Minyatür kalelerin kullanıldığı özel çalışma ile idman sonlandı.

Öte yandan, kampta yapılan kontrollerinde sol arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edilen Kazım Kazım'ın tedavisine başlandı. Bu akşamki idmana çıkmayan oyuncunun durumu ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

A Milli Takımm, yarın saat 17.00'de Fi-Yapı İnönü Stadı'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More