Türkiye maç sonucu Türkiye maçı kaç kaç bitti

NTV canlı izle canlı maç izle - Türkiye Azerbaycan canlı izle. Türkiye-Azerbaycan maçı online internetten canlı ntv izleyebilirsiniz. Türkiye - Azerbaycan maçına saatler kaldı. Tüm Türkiye bu maça kilitlenmiş durumda.


Türkiye-Azerbaycan maçı online internetten canlı ntv izleyebilirsiniz. Türkiye - Azerbaycan maçına saatler kaldı. Tüm Türkiye bu maça kilitlenmiş durumda.
Türkiye - Azerbaycan maçı hangi kanalda saat kaçta oynanacak. A Milli Futbol Takımı'nın 11 Ekim Salı günü Azerbaycan ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme müsabakasının hakemleri açıklandı.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ''Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Peter Rasmussen yönetecek. Rasmussen'in yardımcılıklarını Henrik Sonderby ve Niels Hoeg yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Lars Christoffersen.'' denildi.

Türkiye - Azerbaycan milli maçını, kadınlar ile 01.01.1996 tarihinde ve daha sonra doğmuş çocuklar ücretsiz izleyebilecek.
Kadın ve 16 yaş altı futbolseverler davetiye niteliğindeki biletlerini, gişeden üzerinde vatandaşlık numarası bulunan kimliklerini göstererek alabilecek.
Kadın ve 16 yaş altı çocuklar, turnikelerden, TC Kimlik belgelerini ve davetiye niteliğindeki biletlerini göstererek girebilecek.''

Türkiye 1-0 Azerbaycan


1 yorum:

Unknown dedi ki...

Türkiye Hırvanistan Maçı Ne Zaman ?

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More